[ مصاحبه ی علمی-عقیدتی شرکت نفت ] سایت آزمون: azmoon.nioc.ir

one_1

عضو جدید
کاربر ممتاز
السلام دوستان میم شیمی

اینجا رو شانسی دیدم

به نکته ای بگم محض اطلاع برای کسانی که مطلع نیستند
در مرحله مصاحبه و فاصله زمانی تا گزینش هر چی بگند و شما قبول کنید در آخر بابتش ازتون تعهد کتبی و رسمی میگرند که بعدا نزنید زیرش :دی

مثلا ممکنه بپرسند تحصیل رو ادامه خواهی داد یا نه !
اگر بگید بله که شاید کلا از لیست خارج شید
اگر هم دانشجوی ارشد باشید و یا قصد دارید در آینده درس رو ادامه بدید ، مدرک آینده در ارتقای تحصیلی تاثیری نخواهد داشت
همین مدرکی که باهاش استخدام میشید تا آخر مورد قبول خواهد بود !

والا با اين وضع بيکاری که من ميبينم تو جامعه همين که دارم ميرم سر کار با ليسانسم خودش خيليه!

تازشم من سراغ دارم کسايی رو که بعدا تعديل مدرک کردن

نکردن هم نکردن 4،5 سال کار ميکنيم با پولی که جمع کرديم و مدرکی که گرفتيم اقدام ميکنيم واسه رفتن :دی​

cheshmac

عضو جدید
سلام.
من شركت اروندان (خرمشهر) مصاحبه داشتم. رفتيم اونجا، اول مداركمون رو چك كردند، بعد در مورد فعاليت هاي شركت و مناطقي كه زير نظرشون بود توضيح دادن. كلي هم در مورد حقوق و مزايا صحبت كردن! :D بعد هم بهمون دعوتنامه جديد دادن واسه 28 آبان - بيمارستان نفت اهواز! :surprised:
بعد هم ما رو بردن منطقه عملياتي دارخوين رو بهمون نشون دادن كه يه واحد بهره برداري بود (حدودا 40 كيلومتري جاده خرمشهر- اهواز) و گفتن بعد از قبولي، كارتون همين جاست (يا ممكنه ميدان آزادگان باشه كه نزديك اهوازه). بعد هم بهمون ناهار دادن :redface: بعد هم ما رو برگردوندن خرمشهر و گفتن به سلامت تا 28 ام!!!
همين! :D

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
من شركت اروندان (خرمشهر) مصاحبه داشتم. رفتيم اونجا، اول مداركمون رو چك كردند، بعد در مورد فعاليت هاي شركت و مناطقي كه زير نظرشون بود توضيح دادن. كلي هم در مورد حقوق و مزايا صحبت كردن! :D بعد هم بهمون دعوتنامه جديد دادن واسه 28 آبان - بيمارستان نفت اهواز! :surprised:
بعد هم ما رو بردن منطقه عملياتي دارخوين رو بهمون نشون دادن كه يه واحد بهره برداري بود (حدودا 40 كيلومتري جاده خرمشهر- اهواز) و گفتن بعد از قبولي، كارتون همين جاست (يا ممكنه ميدان آزادگان باشه كه نزديك اهوازه). بعد هم بهمون ناهار دادن :redface: بعد هم ما رو برگردوندن خرمشهر و گفتن به سلامت تا 28 ام!!!
همين! :D

جالب بود....دیدن ملت رو از دور و نزدیک کشوندن اونجا یکم سرگرمتون کردن گفتن برید تا 28 ام......
دوست منم اونجا بود گفت افتاده 28 ام....موفق باشید و سربلند

cheshmac

عضو جدید
جالب بود....دیدن ملت رو از دور و نزدیک کشوندن اونجا یکم سرگرمتون کردن گفتن برید تا 28 ام......
دوست منم اونجا بود گفت افتاده 28 ام....موفق باشید و سربلند
ممنون...
خودشون كه ميگفتن دليل اينكه محل كار رو بهتون نشون ميديم اينه كه بعدا كسي نگه از محل كار راضي نيست و مثلا بخواد انتقالي بگيره و بره. چون قبلا همچين مواردي بوده كه بعد از استخدام و گذروندن دوره آموزشي توي يه شهر ديگه، وقتي محيط كار رو ديدن، پشيمون شدن و بعد از چند وقت انتقالي گرفتن. اتفاقا يه نفر بود كه از يه استان ديگه اومده بود گفت كه پشيمون شده و نميخواد بياد واسه مصاحبه! چون از محل كار راضي نبود. (و اين خوش به حال ما شد! :biggrin:)
پس دركل كارشون بي فايده نبود. البته گفتن كه از قبل هم قرار نبوده توي اين تاريخ مصاحبه بگيرن و اشتباه از شركت ملي نفت بوده كه اين رو اعلام نكرده! چون توي دعوت نامه ها محل مصاحبه رو نوشته بود: سالن كنفرانس! آخه كي رو ديدي كه توي سالن كنفرانس مصاحبه بگيره؟ :D

آخرین ویرایش:

peiman66

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یکی از دوستام دیروز تو اهواز مصاحبه داشت.شرایط مصاحبه دقیقا طوری بوده که دوستان قبلا تو همین تایپک تعریف میکردن

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
من شنیدم کسایی که خدای نکرده توی مرحله ی مصاحبه قبول نشن کلا حذف نمیشن
یعنی این که کسایی که قبول نشدن میرن توی لیست ذخیره ها و چند ماه بعد دوباره دعوت به مصاحبه میشن برای جاهایی که نیرو لازم هست
البته تائید نمیکنم چون از کسی شنیدم
پس با تمام وجود سعی کنین که قبول شین
به خدا توکل کنین درست میشه

javad_arash2003

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
من شنیدم کسایی که خدای نکرده توی مرحله ی مصاحبه قبول نشن کلا حذف نمیشن
یعنی این که کسایی که قبول نشدن میرن توی لیست ذخیره ها و چند ماه بعد دوباره دعوت به مصاحبه میشن برای جاهایی که نیرو لازم هست
البته تائید نمیکنم چون از کسی شنیدم
پس با تمام وجود سعی کنین که قبول شین
به خدا توکل کنین درست میشه

اره درست شنیدی
مثلا 2 سال پیش امتحان گرفتن همین چندماه پیش زنگ زدن به چند نفر اومدن

hysteric

عضو جدید
مصاحبه سر کاری

مصاحبه سر کاری

سلام ما رفتیم اروندان خدا خیرشون بده آزار دارن مردم بکشونن اونجا بعد دعوت نامه جدید بدن دست مردم یه ناهار هم روش بگن به سلامت تا 28تازه اونجا یه چیزای پرسیدم دیدم اوضاع خرابتر از این حرفهاست 150 تا برا مصاحبه اونجان که فقط 50 تا60 تاشون پذیرفته میشن.در کل اوضاع مناسبی نیست

آخرین ویرایش:

hysteric

عضو جدید
راستی cheshmac جان دیدی سرکار نگذاشته بودم لغو شد آقا متاسفانه

karbar2007

عضو جدید
سلام به همه دوستانی که دعوت به مصاحبه شدن :
من هم دیروز مصاحبه داشتم ناروکنگان نفت خیز جنوب :
کلا اصول مصاحبه به اینصورت بود که به ما گفتن :
15 نمره زبان
15 نمره کامپیوتر
70 نمره تخصصی
اگه کسی سابقه کار در صنعت نفت داشته باشه به ازای هر یک سال 2/5 نمره کمک میشه بهش و اگر غیر از صنعت نفت باشه مثلا عسلویه یا جاهای دیگه 1/5 نمره
گفتن تا 45 روز دیگه بهتون اگه قبول شدید زنگ میزنیم .
120 نفر کلا بودیم که 54 نفر می خواستن 8 نفر فوق لیسانس
34 نفر لیسانس از تمام رشته ها
و 12 نفر فوق دیپلم
کسی که زیر 40 بیاره کلا رده . بومی فقط استان بوشهر . حق ما رو خوردن ..... در حق ما که واقعا ظلم شد هم سوال سخت پرسیدن و هم اینکه به احتمال 99 درصد پارتی بازی بشه . :(

cheshmac

عضو جدید
سلام ما رفتیم اروندان خدا خیرشون بده آزار دارن مردم بکشونن اونجا بعد دعوت نامه جدید بدن دست مردم یه ناهار هم روش بگن به سلامت تا 28تازه اونجا یه چیزای پرسیدم دیدم اوضاع خرابتر از این حرفهاست 150 تا برا مصاحبه اونجان که فقط 50 تا60 تاشون پذیرفته میشن.در کل اوضاع مناسبی نیست
ولي ما كه پرسيديم گفتن 99 نفر جذب ميشه! اين هم لينك خبرش:
http://news.nisoc.ir/NSite/FullStory/News/?Id=648
اتفاقا اوضاع خيلي خوبه كه! از 150 نفر، 99 نفر رو ميگيرن! يعني از هر 3 نفر 2 نفر جذب ميشه و اين يعني شانس قبوليمون نزديك 70 درصده! پس زياد هم نا اميد نباش دوست عزيز. شما چه روزي اونجا بودي؟
راستي كارشون همچين بد نبود! آخه بودن كساني كه بعد از ديدن محيط كار، گفتن ما براي مصاحبه نميايم!
راستی cheshmac جان دیدی سرکار نگذاشته بودم لغو شد آقا متاسفانه
بله درسته :redface: آخه من قبل از روز مصاحبه زنگ زدم بهشون، گفتن اصلا همچين چيزي نيست و مصاحبه ها توي همون روز برگزار ميشه! :surprised: اين بود كه اون حرف رو زدم.

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستانی که دعوت به مصاحبه شدن :
من هم دیروز مصاحبه داشتم ناروکنگان نفت خیز جنوب :
کلا اصول مصاحبه به اینصورت بود که به ما گفتن :
15 نمره زبان
15 نمره کامپیوتر
70 نمره تخصصی
اگه کسی سابقه کار در صنعت نفت داشته باشه به ازای هر یک سال 2/5 نمره کمک میشه بهش و اگر غیر از صنعت نفت باشه مثلا عسلویه یا جاهای دیگه 1/5 نمره
گفتن تا 45 روز دیگه بهتون اگه قبول شدید زنگ میزنیم .
120 نفر کلا بودیم که 54 نفر می خواستن 8 نفر فوق لیسانس
34 نفر لیسانس از تمام رشته ها
و 12 نفر فوق دیپلم
کسی که زیر 40 بیاره کلا رده . بومی فقط استان بوشهر . حق ما رو خوردن ..... در حق ما که واقعا ظلم شد هم سوال سخت پرسیدن و هم اینکه به احتمال 99 درصد پارتی بازی بشه . :(

ذقیقا اطلاعات درسته....من 1 آبان مصاحبه داشتم یکی از مصاحبه کننده هارو بیرون دیدم باهاش صحبت کردم....گفت زیر 40 بیاری اصلا جابجا همونجا دیپورت میشی ..گفتم من چند شدم ؟؟ گفت 30:D.........دیگه اینکه نمره کتبیتون جلوشونه گفت خیلیا نمره کتبیشون زیر 50 هستش ولی مال شما بالای 50 بوده....آخر سر هم گفت خوب بودی از بین 20 نفری که تا حالا اومدن اینجا نفر دوم سوم هستی ولی تازه روز اول مصاحبست.ولی میگم خودم یه کارایی کردم که شاید همونجا پروندمو بسته باشن.....و نکته آخر اینکه چیدمان بر اساس نمره کتبی کل و معدل هست...

karbar2007

عضو جدید
دوست عزیز اگه قرار باشه فقط نمره مصاحبه ملاک باشه خیلی ظلم میشه . ما که نه سابقه کاری داریم نه چیزی بهترین معدل هم داشتم اما همش از من سوالات فنی پرسیدن یک هندبوک خم جلوم گذاشتن گفتن ترجمه کن . نمره آزمن من خوب بود اما مصاحبه را واقعا سخت ازم گرفتن و فکر کنم خراب کردم . امیدوارم خدا کمکم کنه. چون واقعا کلی خونده بودم و انتظار داشتم حداقل کمی بهتر ازم مصاحبه بگیرن .

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز اگه قرار باشه فقط نمره مصاحبه ملاک باشه خیلی ظلم میشه . ما که نه سابقه کاری داریم نه چیزی بهترین معدل هم داشتم اما همش از من سوالات فنی پرسیدن یک هندبوک خم جلوم گذاشتن گفتن ترجمه کن . نمره آزمن من خوب بود اما مصاحبه را واقعا سخت ازم گرفتن و فکر کنم خراب کردم . امیدوارم خدا کمکم کنه. چون واقعا کلی خونده بودم و انتظار داشتم حداقل کمی بهتر ازم مصاحبه بگیرن .

دوست عزیز درکت یکنم چی میگی.....ولی اصلا نگران نباش چون نمره کتبی با نمره 100 تاثیر داره و مصاحبه هم با 100 یعنی نصف...پس اصلا نگران نباش...من که تجهیزات رو خورده بودم از تسلط حتی 1 دونه هم نپرسیدن...همش چیزای بی ربط...شما نفت خیز جنوب بودی؟کی؟

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرضم یه حضور دوستان که روز اول اهواز هر کی میرفت داخل و بیرون میومد راضی راضی بود از مصاحبش...رقابت خیلی سنگینه

peiman66

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ان شالا قبول میشی داش حامد.چکار کردی که کارتو خراب کردی؟بگو یه وقت ما هم اون کارو نکنیم.

hysteric

عضو جدید
ولي ما كه پرسيديم گفتن 99 نفر جذب ميشه! اين هم لينك خبرش:http://news.nisoc.ir/NSite/FullStory/News/?Id=648اتفاقا اوضاع خيلي خوبه كه! از 150 نفر، 99 نفر رو ميگيرن! يعني از هر 3 نفر 2 نفر جذب ميشه و اين يعني شانس قبوليمون نزديك 70 درصده! پس زياد هم نا اميد نباش دوست عزيز. شما چه روزي اونجا بودي؟ راستي كارشون همچين بد نبود! آخه بودن كساني كه بعد از ديدن محيط كار، گفتن ما براي مصاحبه نميايم! بله درسته :redface: آخه من قبل از روز مصاحبه زنگ زدم بهشون، گفتن اصلا همچين چيزي نيست و مصاحبه ها توي همون روز برگزار ميشه! :surprised: اين بود كه اون حرف رو زدم.
قبول اونجا هم گفتن 99نفر میگیریم ولی 50 تا 60 تا با مصاحبه مابقی از طریق دیگه که من نفهمیدم الله علم به همین دلیله که فکر کنم قضیه بو داره

sadeghrenjer

عضو جدید
دوست عزیز درکت یکنم چی میگی.....ولی اصلا نگران نباش چون نمره کتبی با نمره 100 تاثیر داره و مصاحبه هم با 100 یعنی نصف...پس اصلا نگران نباش...من که تجهیزات رو خورده بودم از تسلط حتی 1 دونه هم نپرسیدن...همش چیزای بی ربط...شما نفت خیز جنوب بودی؟کی؟

آقا حامد شما هم نفت خیز جنوب بودی؟؟
چیزای بی ربط مثلا چی پرسیدن؟؟؟؟
من اهواز خرمکوشک مصاحبه دارم
سوالای بی ربطشون تخصصی بود؟؟
لطفا چند مورد از سوالا رو بگید

argus

عضو جدید
ذقیقا اطلاعات درسته....من 1 آبان مصاحبه داشتم یکی از مصاحبه کننده هارو بیرون دیدم باهاش صحبت کردم....گفت زیر 40 بیاری اصلا جابجا همونجا دیپورت میشی ..گفتم من چند شدم ؟؟ گفت 30:D.........دیگه اینکه نمره کتبیتون جلوشونه گفت خیلیا نمره کتبیشون زیر 50 هستش ولی مال شما بالای 50 بوده....آخر سر هم گفت خوب بودی از بین 20 نفری که تا حالا اومدن اینجا نفر دوم سوم هستی ولی تازه روز اول مصاحبست.ولی میگم خودم یه کارایی کردم که شاید همونجا پروندمو بسته باشن.....و نکته آخر اینکه چیدمان بر اساس نمره کتبی کل و معدل هست...
سلام دوست عزیز شما مطمئنی که چیدمان بر اساس نمره آزمون علمی بود، آخه اسم من جزو تقریبا آخری ها بود که بهم گفتن برم تو اتاق مصاحبه، یکی دیگه هم این حرف رو بهم زد ولی من جدی نگرفتم ، حالا که شما گفتی کمی نگران شدم

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز شما مطمئنی که چیدمان بر اساس نمره آزمون علمی بود، آخه اسم من جزو تقریبا آخری ها بود که بهم گفتن برم تو اتاق مصاحبه، یکی دیگه هم این حرف رو بهم زد ولی من جدی نگرفتم ، حالا که شما گفتی کمی نگران شدم

شما مصاحبه رفتی؟
دوست عزیز منظورم این نبود که کی زودتر میره تو اتاق واسه مصاحبه....منظورم این بود که کسی که مثلا روز سوم مصاحبه داره از کسی که روز 15 ام مصابه داره شاید وضعش بهتره....اینکه تو یه روز کی زودتر میره داخل که اصلا ربطی نداره و به این بستگی داره که زودتر مدارکت رو گذاشته باشی تو نوبت

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دوستان کسی اهواز تا حالا رفته واسه مصاحبه؟ اگه آره اتاق A بوده یا اتاق B

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو مصاحبه یکیشون گفت فرآیندت خوبه یکیشون شروع کرد اذیت کردن....گفت امکان داره که برج تقطیر کندانسور نداشته باشه؟
من سعی میکردم با تئوری جواب بدم ولی اون از من آره یا نه میخواست....گفتم که اگه قراره رفلاکس نداشته باشیم واسه اینکه به خلوص مورد نظر برسیم باید تعداد سینی هارو زیاد کنیم زیر بار نمیرفت...بحث غنی سازی و عریان سازی رو انداخت گفتم شما اگه بگی برج 2تا سینی داره من میگم یکیش غنی سازی یکیش عریان....رفت تو فکر هیچی نگفت...بحث کردم که خوب نبود
یکیشونم که همش میخندید کمتر از همه هم سوال میکرد(البته نه خنده تمسخر) واقعا خیلی خیلی خوب برخورد میکردن...یه بار پرسید معادله گاز کامل چیه با خنده منم خندم گرفت وایسادیم خندیدن بهش گفتم گفت ببین من چه سوالای خوبی میپرسم...آخرشم بیرون که بهاش حرف زدم گفت خوب بودی نمره کتبیتم خوبه ولی تازه روز اوله

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو مصاحبه یکیشون گفت فرآیندت خوبه یکیشون شروع کرد اذیت کردن....گفت امکان داره که برج تقطیر کندانسور نداشته باشه؟
من سعی میکردم با تئوری جواب بدم ولی اون از من آره یا نه میخواست....گفتم که اگه قراره رفلاکس نداشته باشیم واسه اینکه به خلوص مورد نظر برسیم باید تعداد سینی هارو زیاد کنیم زیر بار نمیرفت...بحث غنی سازی و عریان سازی رو انداخت گفتم شما اگه بگی برج 2تا سینی داره من میگم یکیش غنی سازی یکیش عریان....رفت تو فکر هیچی نگفت...بحث کردم که خوب نبود
یکیشونم که همش میخندید کمتر از همه هم سوال میکرد(البته نه خنده تمسخر) واقعا خیلی خیلی خوب برخورد میکردن...یه بار پرسید معادله گاز کامل چیه با خنده منم خندم گرفت وایسادیم خندیدن بهش گفتم گفت ببین من چه سوالای خوبی میپرسم...آخرشم بیرون که بهاش حرف زدم گفت خوب بودی نمره کتبیتم خوبه ولی تازه روز اوله

اگه همچین سوالی رو پرسیدن بگین برج تقطیر باید کندانسور داشته باشه بگین آره این چیزی بود که خودشون گفتن آخر سر

qed222

عضو جدید
با سلام
یه سوال داشتم از دوستانی که این چند روز رفتن مصاحبه
آیا به گواهی موقت پایان خدمت گیر میدن آخه کارت پایان خدمتم هنوز نیومده
امتیاز بومی استان بوشهر برای نفت گاز پارس چند درصده؟

cheshmac

عضو جدید
اگه همچین سوالی رو پرسیدن بگین برج تقطیر باید کندانسور داشته باشه بگین آره این چیزی بود که خودشون گفتن آخر سر
ولي من كه كارآموزيم واحد گاز و گازمايع (NGL) بودم، برج تقطيرش كندانسور نداشت! :surprised: در واقع برج stabilizer (تثبيت كننده) بود. مايع NGL هم به سيني اول برج وارد ميشد. پس به نظر من ميشه برج تقطير كندانسور نداشته باشه.

بالا