salam.6864
عضو جدید
مشکل عدم شناسایی هارد در هنگام نصب ویندوز چیه
؟
اصلا لیست پارتیشن ها رو نشون نمیده

؟
اصلا لیست پارتیشن ها رو نشون نمیده

با سلام
دوست عزیز آیا توی تنظیمات بایوس سیستم هارد شناسایی میشه یا نه ؟
اگر شناسایی نشد که باید پی علت عدم شناسایی بگردید .
از جمله دلایل می تونن اینا باشن :
1- عدم اتصال کامل کابل دیتا یا کابل برق
2- اشکال در برد هارد
3- پرشدن دفترچه S.M.A.R.T
و ...
اگر شناسایی شد و نوع برند و اندازه اون در بایوس درست بود علت های دیگری مثل بد سکتور و یا ویروس در MBR هارد باشه که برای حل این مورد می تونید از نرم افزارهای Low Level Format استفاده کنید . ضمنا نرم افزار MHDD هم در زمینه Erase کردن MBR بسیار قوی است .
اگر موارد گفته شده جواب نداد نتیجهرا بنویسید تا بیشتر کمکتون کنم .
با تشکر - سیستم 32
این کارم کردم نشدتنظیمات ستاپ اصلی رو به حالت دیفالت برگردانید ..حل می شود.
شناسایی نشد یعتی اصلا برندش و اندازه اش رو نشون نمیده
.این کارم کردم نشد
سلام خانوم همانطور که گفتم اگه تنظیمات رو دیفالت کنید تا تنظیمات raid هم دیفالت شن این مشکل حل میشه.
.
دوست عزیز اگه هارد sata دارید و dvdwriter هم دارید باید dvd رو غیر فعال کنید با تنظیمات ستاپ اصلی ....
.
.
.
.
قبلا واسه من هم بود . فکر کردم هاردم سوخته اما...چند مدت وقت کشید تا به طور اتفاقی فهمیدم. . درست شد
دوستان عزیز : این همه پاسخ های مشکل دادین ولی هیچ کدوم اساسی نیستند .
این مشکل مربوط میشه به لپ تاپ های قدیمی که با هارد دیسک های ساتا سازگاری کمتری داشتند .
تجربه ثابت کرده که اگر درایور هارد دیسک رو ویندوز مخصوصا ویندوز 7 نتونه بشناسه زمان نصب نمیتونه درایو ها رو نشون بده و عملا شما هم نمیتونین درایو بوت واسه نصب انتخاب کنین
راه حلش خیلی اسونه
درایور هارد لپ تاپ خودتون رو از اینترنت دانلود کنین بریزین رو فلش یا سی دی (( معمولا سه تا فایل هستند با پسوند های inf - cat - sys )) داخل یک پوشه
موقع نصب وقتی وین 7 هارد رو شناسایی نمیتونه بکنه از قسمت لود درایور مسیر فلش رو بدین تا درایور هارد رو نصب کنه و در نهایت شما خواهید دید که درایو هاتون ظاهر شدن
قبلش بهتره با پاراگون پارتیشن منیجر یه بار هارد رو از داس پارتیشن کنین با نرم افزار هایرن بوت سی دی
برا xp هم میتونین از سی دی های مخصوص اینگونه لپ تاپ ها استفاده کنین که تو بازار پر هستش و در نهایت این که بعضا آپدیت بایوس هم جواب میده البته به ندرت
امیدوارم مطالب مفید واقع شده باشه خدمت حضار و اساتید
قصد جسارت هم به سایر دوستان نداشتم و به نظراتشون احترام قائل هستم
با تشکر
سلام منم این مشکلو دارم ولی یکم متفاوت.
من هم همون مشکلو داشتم که هاردمو فرمت کردم ولی باز اجازه نصب نمیداد که با برنامه hdd regenerator خواستم که بد سکتوراشو درس کنه شاید درس شه هاردم از اون به بعد روی لوگو گیر میکنه و باید با زدن دکمه بیارم بوت بشه واسه نصب.از اون به بعد یه بار بایوس هاردو میشناسه یه بار نه.راستی درایور هاردو باید از کجا دانلود کنم؟ سایت اسوس که نداشت
دوستان منم این مشکلو دارم فقط با ویندوز7
وقتی مراحل setup ویندوز 7 رو پیش میرم تو صفحه ای که پارتیشن های هارد رو برای نصب ویندوز نشون میده پارتیشن های هاردمو نشون نمیده ولی وقتی روی refresh کلیک مینم پارتیشنامو نشون میده بعد که ویندوز نصب میشه و ریستارت میشه برای لود ویندوز تو صفحه ای که میخواد ویندوز لود بشه پشت سر هم ریستارت میکنه
من هم همون مشکلو داشتم که هاردمو فرمت کردم ولی باز اجازه نصب نمیداد که با برنامه hdd regenerator خواستم که بد سکتوراشو درس کنه شاید درس شه هاردم از اون به بعد روی لوگو گیر میکنه و باید با زدن دکمه بیارم بوت بشه واسه نصب.از اون به بعد یه بار بایوس هاردو میشناسه یه بار نه.راستی درایور هاردو باید از کجا دانلود کنم؟ سایت اسوس که نداشت
در ضمن هارد به هیچ عنوان شناسایی نمیشه و سیستمم لپ تاپ نیست کیسه.مرسی
از DVD های بوتیبل مانند ACRONIS DISK DIRECTOR استفاده کنید این برنامه ها هارد را نشان میدهند و نیز میتونید هر تغییری که خواستید روی پارتیشن های هاردتون هم میتونید اعمال کنید.
وقتی dvd را گذاشتید چی شد؟مرسی ولی بعدش که دی وی دی بوتیبلو در آوردم هنوزم هاردو نشون میده یا دوباره همون آشه و همون کاسه؟
وقتی dvd را گذاشتید چی شد؟
درایو ها را نشان داد؟ شاید نیاز داشته ریکاوری کنید ضمنا بعد از اینکه تغییرات را اجرا کردید یه گزینه داره به نامه commit اون را باید بزنید تا تغییرات ذخیره بشه.
اگر تغییری لازم باشه ایجاد بشه بعد از اون باید ذخیره شه وگرنه به قول شما همون آش و همون کاسه است.
حاجی قید همچین هاردیو بزنحالا این فایل هایی که میگی رو باید از کجا دانلود کنم؟؟؟
من ویندوز کامپیوترم پریده میخوام ویندوز نصب کنم ولی هاردو شناسایی نمیکنه حالا نمیدونم باید چی کار کنم
داخل هارد هم یه صدای قیییچ قییییچ میده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | عدم اجرای stand by | سیستم عامل | 0 | |
S | عدم دسترسی به Documents and Settings در سون | سیستم عامل | 6 | |
![]() |
حل مشکل عدم دسترسی ویندوز 7 نسخه Home Premium به منابع شبکه | سیستم عامل | 0 | |
![]() |
عدم نصب xp بر روی لپ تاپم!!!!! | سیستم عامل | 9 | |
M | مشکل هارد در ویندوز 7 | سیستم عامل | 0 |