مشکل این باشگاه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nena_129

عضو جدید
من کاربر nena_921 هستم . تو پسته قبلیم گفتم که از سیستم خونه نمی تونم با نام کاربریم آن بشم، دوستان پیشنهاد دادن که درخواست رمز عبور جدید بدم . الان متاسفانه اصلا نمی تونم با اسم کاربری قبلیم وارد بشم . مجبور شدم یه نام کاربری دیگه بسازم. برایه مدیر محترمم پیغام گذاشتم اما هنوز جوابی نگرفتم. ممنون میشم دوستایه عزیز کمک کنن و منو راهنمایی کنن تا من بتونم با نام کاربری قبلی وارد باشگاه بشم.
مرسی

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز: برای طرح این نوع مشکلات محل خاصی تعریف شده. ایکاش اینو اینجا نمیزدی چون کسی نمیتونه بهت کمک کنه بجر آدمین که اونم محل خودشو داره و باید با خودش تماس داشته باشی.
همینکه گزارش دادی , خوب رسیدگی میشه. منتهی یکم طول میکشه. صبور باش. فرقی هم نمیکنه . هر کاری داشتی میتونی با همین نام جدید هم انجام بدی. مگه اینکه عادت کرده باشی که ترک اونم سخت نیست.

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کاربر nena_921 هستم . تو پسته قبلیم گفتم که از سیستم خونه نمی تونم با نام کاربریم آن بشم، دوستان پیشنهاد دادن که درخواست رمز عبور جدید بدم . الان متاسفانه اصلا نمی تونم با اسم کاربری قبلیم وارد بشم . مجبور شدم یه نام کاربری دیگه بسازم. برایه مدیر محترمم پیغام گذاشتم اما هنوز جوابی نگرفتم. ممنون میشم دوستایه عزیز کمک کنن و منو راهنمایی کنن تا من بتونم با نام کاربری قبلی وارد باشگاه بشم.
مرسی

نینا جون سلام گلم
عزیزم اولین باری که یوزر مهندسان و ساختی کجا بوده؟ خونه یا سر کارت؟
دکمه های کیبورد ممکنه فرق کنن چون تو پیام سیستم هم مینوسه که سیستم به بزرگی و کوچکی اعداد رمزعبور حساس است حالا شما یک بار خواستی رمز ورودت و وارد کنیnum lockخاموش کن و با اعداد بالا امتحان کن شاید جواب بده واسه من چند بار جواب داده خبرش و بده:w30:

nena_129

عضو جدید
نینا جون سلام گلم
عزیزم اولین باری که یوزر مهندسان و ساختی کجا بوده؟ خونه یا سر کارت؟
دکمه های کیبورد ممکنه فرق کنن چون تو پیام سیستم هم مینوسه که سیستم به بزرگی و کوچکی اعداد رمزعبور حساس است حالا شما یک بار خواستی رمز ورودت و وارد کنیnum lockخاموش کن و با اعداد بالا امتحان کن شاید جواب بده واسه من چند بار جواب داده خبرش و بده:w30:
سلام شقایق جون
اولین بار از سیستم محل کارم ثبت نام کردم. اما الان باهمین سستمم نمیشه برم تویه سایت . با همین آی دی جدیدم هراز چند دقیقه اتوماتیک خارج میشم. حسابی اعصابمو ریخته بهم.
مرسی از راهنماییت گلم

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام شقایق جون
اولین بار از سیستم محل کارم ثبت نام کردم. اما الان باهمین سستمم نمیشه برم تویه سایت . با همین آی دی جدیدم هراز چند دقیقه اتوماتیک خارج میشم. حسابی اعصابمو ریخته بهم.
مرسی از راهنماییت گلم

با فایر فوکس کار میکنی
چون اون هفته من هم همین مشکل و داشتم
ولی الان با گوگل کروم مشکل ندارم

Sarp

مدیر بازنشسته
سلام شقایق جون
مرسی از راهنماییت گلم
به احتمال زیاد مشکل از مرورگرتونه
کوکی رو نگه نمیداره !
احتمالا یه برناممه ای نصب کردین که با مرورگر تداخل ایجاد میکنه !