مشکلات و سوالات سخت افزاری رو اینجا مطرح کنید

samansecret

عضو جدید
سلام سیستم من ویندوزش 7 و بعد از اینکه shut down رو میزنم یه صفه آبی باز میشه بعداز یه زمان کوتاهی ریست میکنه.ویندوزمم عوض کردم ولی فیده ای نکرد

سلام دوست من ... يكي يا تمامه درايورهاي شما قديميه و با ويندوز 7 سازگاري نداره ... به احتمال زياد يا كارت گرافيك يا كارت صدا و در آخر درايور مادربردتون ... با مراجعه به سايت شركت سازنده هر كدوم و دانلود آخرين ورژن درايورها مشكل حل ميشه ...
سلام دوست من ... يكي يا تمامه درايورهاي شما قديميه و با ويندوز 7 سازگاري نداره ... به احتمال زياد يا كارت گرافيك يا كارت صدا و در آخر درايور مادربردتون ... با مراجعه به سايت شركت سازنده هر كدوم و دانلود آخرين ورژن درايورها مشكل حل ميشه ...​

samansecret

عضو جدید
با سلام .. كارت گرافيك من جديدن كار نميكنه و صفحه سياه هست البته يه مدت(2-3 روز) نورش كمو زياد ميشد بعدش ديگه كار نكرد .. ميخواستم ببينم قابل تعمير هست يا نه ؟ مدلش fx 5200 اصله .. در حد خودش كيفيت واقعا خوبي داشت كه اينطوري شد ديگه ! .. در ضمن اينم بگم كه در حال حاضر يه كارت fx5500 جايگزينش كردم كه به نظرم تقلبيه چون درايور سايت nvidia رو ساپورت نميكنه آخه واسه ويندوز 7 ميخوام و در حال حاضر فقط درايور cd خودش رو فقط رو ويندوز xp قبول ميكنه ميخوام بدونم درايوري هست كه اين كارت ظاهرا تقلبي رو رو ويندوز 7 بشناسه ؟! آخه كارت قبليم حتي با درايور ويندوز ويستا هم توي ويندوز 7 براحتي شناخته ميشد .. با تشكر

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام .. كارت گرافيك من جديدن كار نميكنه و صفحه سياه هست البته يه مدت(2-3 روز) نورش كمو زياد ميشد بعدش ديگه كار نكرد .. ميخواستم ببينم قابل تعمير هست يا نه ؟ مدلش fx 5200 اصله .. در حد خودش كيفيت واقعا خوبي داشت كه اينطوري شد ديگه ! .. در ضمن اينم بگم كه در حال حاضر يه كارت fx5500 جايگزينش كردم كه به نظرم تقلبيه چون درايور سايت nvidia رو ساپورت نميكنه آخه واسه ويندوز 7 ميخوام و در حال حاضر فقط درايور cd خودش رو فقط رو ويندوز xp قبول ميكنه ميخوام بدونم درايوري هست كه اين كارت ظاهرا تقلبي رو رو ويندوز 7 بشناسه ؟! آخه كارت قبليم حتي با درايور ويندوز ويستا هم توي ويندوز 7 براحتي شناخته ميشد .. با تشكر

با سلام،
می تونید از نرم افزارهایی که سخت افزار رو تشخیص می دن و درایور مربوط بهش رو دانلود می کنن استفاده کنید. جدیدترین نسخه ی Driver genius می تونه مناسب باشه!
نکته ی دیگه این که این مدل از کارت گرافیکتون احتمالاً با درایور ATI Catalist سازگاره!! بره یکی از دوستام این درایور رو نصب کردم و جواب داد!
اما پیشنهاد آخرم اینه که از توضیحات این تاپیک استفاده کنید! به این ترتیب می تونید درایور مورد نظرتون رو پیدا کنید!

robotali

عضو جدید
درود...

می خوام بدونم که قسمت هایی که مشخص کردم تو عکس مربوط به چه قطعه ایه...؟

عکس هم برد یکی از مدل های مک بوکه...
aj.jpg
مرسی...:gol:

آخرین ویرایش:

E_khaleghi

کاربر فعال

نورش كم وزياد ميشه
يعني چي
مشكل از مانيتورتون نيست؟

E_khaleghi

کاربر فعال
این صدا مربوط به فن های داخل کامپیوترتون هست که به صورت هوشمند کنترل میشن. در ابتدا که کامپیوتر را روشن میکنن هنوز سیستم کنترل هوشمند فعال نیست در نتیجه همه ی فن ها با هم روشن میشن و اون صدا را به وجود میارن. :gol:
فن كه 5 دقيقه اين صدا رو نميده
حداكثر 10 ثانيه يا تا بالا اومدن ويندوز

yummy

عضو جدید
من مي خواهم بايوس مادربرد خودمو ابديت كنم
ويندوز من خراب شده وقتي درايور سيمو فرمت كردم ديگه ادامه نصب ويندوز رو انجام نداد ميگه هارد رو نمي تونه پيدا كنه مشكل از هارد نيست چون هارد رو امتحان كردم
يكي بهم گفت بايد بايوس مادربوردرو ابديت كني ولي نمي دونم چطور ؟؟؟ حالا ويندوز هم كه بالا نمياد...
Asus p5rd1-vm مدل مادربرد
از سايت آخرين ابديتشو گرفتم
ممنون مي شم كمكم كنيد

buddy

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
به نظر من با کلیر سیموس هم مشکلتون حل میشه
آبدیت بایوس به دوروش 1.با سی دی مادربرد که بسیار آسان هست 2. به صورت دستی که یه خورده کار داره
در روش اول سی دی مادربردو میزاری داخل سی دی درایو وقتی آتورانش اومد بالا میری تو قسمت utiliti روی گزینه آبدیت بایس کلید میکنی البته باید به اینترنت وصل باشی
با سی دی مادربرد میشه به صورت بوت هم آبدیت کرد اگر فایل آبدیتشو دارید
اگه سی دی مادربردو ندارید باید از نرم افزارای سی دی های بوت استفاده کنید

yummy

عضو جدید
با تشكر دوست من
آيا شما نرم افزار خاصي سراغ داريد واسه اين كار كه بوتيبل هم باشه؟
ممنون

sheyton_bala

عضو جدید
سلام
usb های کامپوترم هر چند وقت یه بار از کا میافته . میخواستم بدونم مشکل از چیه؟ البته من خودم تو این جور موافقه باطری رو به مدت 24 ساعت در میارم . نمیدونم کاری که میکنم درسته یا نه؟
ممنون

samansecret

عضو جدید
من مي خواهم بايوس مادربرد خودمو ابديت كنم
ويندوز من خراب شده وقتي درايور سيمو فرمت كردم ديگه ادامه نصب ويندوز رو انجام نداد ميگه هارد رو نمي تونه پيدا كنه مشكل از هارد نيست چون هارد رو امتحان كردم
يكي بهم گفت بايد بايوس مادربوردرو ابديت كني ولي نمي دونم چطور ؟؟؟ حالا ويندوز هم كه بالا نمياد...
Asus p5rd1-vm مدل مادربرد
از سايت آخرين ابديتشو گرفتم
ممنون مي شم كمكم كنيد
سلام دوست عزيز .. آپديت باياس كه دردي رو درمون نميكنه ! ... اسمش روشه UPDATE ... مثله اينكه شما يه نرم افزارو بروز كنيد و قابليت هاي جديدترشو استفاده كنيد نه اينكه ايرادي رو برطرف كنيد .. پيغام خطايي كه سيستم در مورد هارد شما ميده رو جدي بگير سيستم هيچوقت پيغام بي دليل نميده .. احتمال داره پارتيشن بندي هاردتون مشكل داشته باشه يا هارد بد سكتور داشته باشه ... با استفاده از نرم افزارهاي bootable كه قابليت پارتيشن بندي و فرمت كردن هارد رو دارن در محيط dos هارد رو ريكاوري كنيد احتمالا حل ميشه ... FORMAT كردن هارد با اين نرم افزارها فراموش نشه .. نرم افزارهايي كه ميتونيد استفاده كنيد : ACRONIS , PARTITION MAGIC , و از همه بهتر محيط DOS

yummy

عضو جدید
بسيار ممنونم سامان عزيز حرفت كاملا درسته
من مشكلم رو اشتباه فرض كرده بودم مشكلم ابديت RAID هارد بود كه روي CD مادربورد هست
با فلاپي ديسكتشو ساختم و موقع نصب ويندوز با F6 شروع كرد به نصبش كه مشكلم حل شد
بازم ممنون

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
usb های کامپوترم هر چند وقت یه بار از کا میافته . میخواستم بدونم مشکل از چیه؟ البته من خودم تو این جور موافقه باطری رو به مدت 24 ساعت در میارم . نمیدونم کاری که میکنم درسته یا نه؟
ممنون
شايد از ويروس باشه ! ويروس كشي كن حتما! راستي به كابلاي usb نگاه كن ! وبرو ببين اصلا usb ها رو سيستمت ميشناسه!

bahman.eng

عضو جدید
سلام
ممنون
این که هر چند وقت یه بار از کار میافته احتمال داره توی اتصال داخل کیس مشکلی به وجود اومده باشه که موجب این مشکل میشه
به نظر من اگه خودت وارد هستی از نظر سخت افزاری هم چک کن !

donya...

عضو جدید
به نظره من اگه یه کارت گرافیکه دیگه دم دستتونه یه امتحانش کنید ....... یا حد اقل گارته گرافیکو باز کنید . حسابی با یه مسواک تمیزش کنید ...... بعد دوباره تستش کنید ......

یه پا مهندس شدی رفتاااااااا
ایشالا دکتراشم بگیری

ُSergio

عضو جدید
سلام دوستان یکی دوتا سوال دارم ممنون میشم متخصصین جواب بدن
یه هارد اکسترنال دارم مییخوام bootable کنم یه ویندوز نصب کنم خودش بیاد بالا
دوم(مهمتره):میخوام یه کاری کنم که وقتی با هارد اکسترنال بوت میشم خوده هارد کامپیوتر شناخته نشه و بالا نیاد فقط درایوهای هارد اکسترنال باشه
باتشکر

Khashayar jan

عضو جدید
سلام
من كلا در باره ي كاركرد cpu هيچي نميدونم و خيلي دوست دارم كه بدونم اين اعداد و حرف هاي مختلف از جمله duo quad corei7 و..... يعني چي و فرقشون چيه؟؟؟
كسي ميتونه كمك كنه؟؟

piety

عضو جدید
کسی مطلبی در مورد بلوکهای که با آی سی
I/o
در ارتباط هستند دارد که دراختیاز من بگذارد؟ دماسنج و ولتاژهای است که از پاوربه مانیتورینگ میرسه!!

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی مطلبی در مورد بلوکهای که با آی سی
I/o
در ارتباط هستند دارد که دراختیاز من بگذارد؟ دماسنج و ولتاژهای است که از پاوربه مانیتورینگ میرسه!!

سلام...
شما بهتر هستشکه برنامه فایل های برنامه نویسی برای سوکت رو بخونید...
تویه اون فایل ها این چیزها رو قشنگ توضیح دادن...
درضمن...منظورتون از بلوک چیه؟؟؟
با تشکر...

c#2010

عضو جدید
ممکن است صدای فن پاورت باشد بازش کنید وتمیز واسپری به فن بزنید

صنم و رها

عضو جدید
مودم لپ تاپ

مودم لپ تاپ

سلام اگه لپ تاپی مودم نداشته باشه از usbمودم یا مودم اکسترنال باید استفاده کرد؟ یا راههای دیگه ای هم هست؟؟:cap:

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اگه لپ تاپی مودم نداشته باشه از usbمودم یا مودم اکسترنال باید استفاده کرد؟ یا راههای دیگه ای هم هست؟؟:cap:

با سلام
دوست عزیز برای اتصال به اینترنت شما به یک وسیله نیاز دارید تا دستگاه شما به شبکه اینترنت وصل شود .
چند راه وجود دارد که به نوعی همگی مودم هستند .
1- مودم اینترنال (Dial Up)
2- مودم اکسترنال (Dial Up)
3- مودم ADSL که از طریق شبکه و همچنین USB به سیستم قابل وصل شدن است .
4- مودم وایرلس ( من جمله Wimax )
5- استفاده از گوشی تلفن همراه و خط تلفن همراه ( با استفاده از نرم افزار مربوطه مانند Suiteها و Ovi و ... )
و ...
با تشکر - سیستم 32

صنم و رها

عضو جدید
با سلام
دوست عزیز برای اتصال به اینترنت شما به یک وسیله نیاز دارید تا دستگاه شما به شبکه اینترنت وصل شود .
چند راه وجود دارد که به نوعی همگی مودم هستند .
1- مودم اینترنال (Dial Up)
2- مودم اکسترنال (Dial Up)
3- مودم ADSL که از طریق شبکه و همچنین USB به سیستم قابل وصل شدن است .
4- مودم وایرلس ( من جمله Wimax )
5- استفاده از گوشی تلفن همراه و خط تلفن همراه ( با استفاده از نرم افزار مربوطه مانند Suiteها و Ovi و ... )
و ...
با تشکر - سیستم 32
با تشکر از شما دوست عزیز، از مودم اکسترنال چجوری باید استفاده کنم؟طرز کارش بی زحمت:w27:

amee112000

عضو جدید
کمک فوری کمک

کمک فوری کمک

:gol:سلام دوستان
روی جعبه main نوشته supports amd phenom cpu این یعنی چی؟ایا منظورش اینه که این خوانواده از سی پی یو های ای ام دی رو پشتیبانی میکنه
با تشکر

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:gol:سلام دوستان
روی جعبه main نوشته supports amd phenom cpu این یعنی چی؟ایا منظورش اینه که این خوانواده از سی پی یو های ای ام دی رو پشتیبانی میکنه
با تشکر

سلام...
اگه سوکت CPU از نوع AM3 و یا AM3+باشه که به صورت اتوماتیک پشتیابنی می کنه...
ولی اگه یه همچین چیزی رو ننوشته باشه منظورش این هست که چون بایوس مادر بورد آپیدت شده هستش ...پس می تونید این مدل CPU ها رو هم روش نصب کنید... ولی خوب کارایی سوکت های جدید رو ندارند.... مخصوصا اگه چیپ ست مادر بودش هم سری 7 باشه که شامل 780 یا 750 یا حتی 790 باشه....
باتشکر...

amee112000

عضو جدید
تشکر از emreh عزیز
از کجا میفهمیم برای چه مینی کدوم cpu خوبه؟یا برعکس برای چه cpu کدوم مین خوبه؟
میتونید یه مین و سی پیو در حد 150 تومن پیشنهاد کنید؟

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تشکر از emreh عزیز
از کجا میفهمیم برای چه مینی کدوم cpu خوبه؟یا برعکس برای چه cpu کدوم مین خوبه؟
میتونید یه مین و سی پیو در حد 150 تومن پیشنهاد کنید؟

سلام...
ببخشید شما اول بگید می خواید چکار کنید ؟؟؟ منظورم این هستش که می خواید این مادربورد و CPU براتون چکار کنه؟؟؟ (کار گرافیکی؟ بازی؟ برنامه نویسی؟ یا اینکه همه با هم؟):que:
باتشکر....:gol: