تأثیر هارد اس اس دی مثل معجزس!سلام به همه دوستان،
از کسایی که تجربه دارن مخواستم بپرسم برای لپتاپی که بتونه 3-4 virtual machine رو همزمان run کنه چه پیشنهادی دارین.
منظورم اینه که RAM 8 GB کافیه یا بیشتر میخاد یا اینکه تاثیر هارد SSD چقدره؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون.
محمد
سلام به همه دوستان،
از کسایی که تجربه دارن مخواستم بپرسم برای لپتاپی که بتونه 3-4 virtual machine رو همزمان run کنه چه پیشنهادی دارین.
منظورم اینه که RAM 8 GB کافیه یا بیشتر میخاد یا اینکه تاثیر هارد SSD چقدره؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون.
محمد
سلام و خسته نباشید... دوتا رم از کامپیوتر قدیمیم دارم نمی دونم کار می کنن یا نه. متاسفانه اسلوت های این کامپیوترم فرق دارن و نمیشه تست کنم ببینم سالم هستن یا نه... راهی هست؟؟؟
قطعات رو تازه وصل کردید ؟سلام دوستان سیستم من وقتی روشن میکنم فن سی پی یوش شروع به کار میکنه چراغ جلوی کیس هم روشن میشه ولی روی صفحه نمایش هیچ اتفاقی نمیوفته و انگار مانیتور خاموشه مشکل از کجا میتونه باشه؟ لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه- صدای بوقی شنیده نمیشه-
بهتره حتما از اطلاعات بک اپ بگیرین ، در مورد هارد هم اگه موقع کار کردن با سیستم یکدفعه هنگ کنه و هارد متوقف بشه دیگه وقت عوض کردنشهخیلی ممنون از شمامشکل از کارت گرافیک بود سوخته بود با تعویضش مشکل حل شد ولی مشکل دیگه ای هم دارم وقتی سیستم روشن میشه از هارد صدای خر خر میاد از کسی پرسیدم گفتن بد سکتور داره و نهایتا یک ماه دیگه کار میکنه وبعدش میسوزه آیا پاسخ ایشون درست بوده و واقعا راه حلی وجود نداره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | مشکلات رایج پرینترها و نحوه رفع آنها | سخت افزار | 0 | |
سوالات فنی و حرفه ای برای تعمیرات لپ تاپ | سخت افزار | 0 | ||
A | تفاوت الکترونیک با سخت افزار | سخت افزار | 0 | |
A | درخواست راهنمایی برای معرفی آموزشگاه تعمیرات سخت افزار | سخت افزار | 2 | |
آموزش عیب یابی سخت افزار | سخت افزار | 0 |