دوستان کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟واقعا دیونه شدم دیگه
نهایتش اینه که دوباره ویندوز بریزی دیگه !
دوستان کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟واقعا دیونه شدم دیگه
نهایتش اینه که دوباره ویندوز بریزی دیگه !
اخه ربطی به وینوز نداره...2تا لپ تاپ و یه پی سی رو تست کردم باهاش همونه قضیه
مطمئنی خط شما رو اشتراکی به چند نفر ندادن ؟
واگذاری همزمان یه اکانت به چند نفر ، یه مدت در دستور کار مخابرات بود !
منم حدس میزنم از مخابرات باشه
مخابرات adsl درست و حسابی نداره که
چندتا از دوستامم می گفتن مخابرات مفت نمی ارزه
اگه میشه یه توضیحاتی در مورد vpn بدید؟ چجوری میشه تو ویندوز xp و 7 استفاده کرد؟ من شنیدم به adslهای مخابرات هر vpnی نمیخوره، از کجا میتونم یه vpn مطمئن واسه adslی که از مخابرات گرفتم بگیرم.ممنون
مطمئنی خط شما رو اشتراکی به چند نفر ندادن ؟
واگذاری همزمان یه اکانت به چند نفر ، یه مدت در دستور کار مخابرات بود !
خواهش میکنم.ممنونم بابت پاسختون
اما من همه اینا که گفتید امتحان کردم نشد
مشکل من اینه که بعد از brows واسم اپلود نمیکنه
سلام دوستان کسی نمیدونه چرا بعضی از فایلای کامپیوتر من حجمشون هست ولی خودشون نیستند
سلام دوستان میخواستم بدونم شرکت مخابرات الان برای خراسان رضوی اینترنت نامحدود میده؟
بابا دمتون گرم جواب بدین دیگه شما مهندسای یه جامعه هستینا
چطوری از شر باز شدن صفحه پیوند ها خلاص بشم ؟!
http://peyvandha.ir/
دارم مثلا یک متن میخونم خود به خود این صفحه باز میشه !!! اعصابمو خیلی وقته بهم ریخته....
برای من فقط اینجوریه یا برای شماها هم همینطوریه ؟
ممنونم از پاسختون من همین باشگاه رو که باز میکنم.... بعد از مثلا چند ثانیه.... یک دفعه برای صفحه پیوندها باز میشه.... یعنی کلا حالا چه باشگاه باشه چه هر جای دیگه باید باز بشه !هر متن یا سایت و یا صفحه ای که درش از امتیاز دهنده های فیسبوک ,تویتر و یا بالاترین استفاده بشه خود به خود بعد از چند لحظه به خاطر عدم برقراری ارتباط با این سایت ها به صفحه ی پیوند ها هدایت میشه
ممنونم از پاسختون من همین باشگاه رو که باز میکنم.... بعد از مثلا چند ثانیه.... یک دفعه برای صفحه پیوندها باز میشه.... یعنی کلا حالا چه باشگاه باشه چه هر جای دیگه باید باز بشه !
منم همین مشکل دارم .یه دفعه شاید 20 تا صفحه پیوندها باز میشه.چطوری از شر باز شدن صفحه پیوند ها خلاص بشم ؟!
دارم مثلا یک متن میخونم خود به خود این صفحه باز میشه !!! اعصابمو خیلی وقته بهم ریخته....
سلام.
ارور This Connection is Untrusted چرا ایجاد میشه؟ الان واسه فیس بوک و ایمیل یاهو واسم این پیغام میاد ....
مشکل چیه و چطور حل میشه؟
ممنونم.
firefox. وقتی رو گزینه i understand کلیک میکنم و ادامه میدم سایت رو کامل نمایش نمیده...مثلا صفحه فیس بوک رو با ارور باز میکنه که نمیشه باهاش کار کرد.سلام
این اررو به خاطر این هستش که مرورگرتون سایتی که میخواید باز کنید رو نا امن تشخیص میده چون از پروتکل HTTPS میخواید استفاده کنید !
در صورتی که از سایت مورد نظرتون اطمینان دارید ، میتونید اون رو نادیده بگیرید !
روش نادیده گرفتنش هم بسته به نوع مرورگرتون فرق داره !
مرورگرتون چیه ؟
چطوری از شر باز شدن صفحه پیوند ها خلاص بشم ؟!
firefox. وقتی رو گزینه i understand کلیک میکنم و ادامه میدم سایت رو کامل نمایش نمیده...مثلا صفحه فیس بوک رو با ارور باز میکنه که نمیشه باهاش کار کرد.
بعد این که چطور یهو این اتفاق میوفته؟
ممنون از وقتی که گذاشتید.
دوست عزیز،صفحه ی پیوند ها یک Pop-up هست.یعنی اتوماتیک وار باز میشه.حالا به زمان یا کلیک کردن بستگی داره.چطوری از شر باز شدن صفحه پیوند ها خلاص بشم ؟!
این بخاطر اینه که تویه یکی از سایتهایی که باز میکنید،بیش از چنتا سایت هیلتر شده قرار داره.مثلا شما صفحه ی IMDB.com رو باز کن،تا خود صبح باید صفحه ی پیوند ها رو کلوز کنیمنم همین مشکل دارم .یه دفعه شاید 20 تا صفحه پیوندها باز میشه.
پیغامتون مثل حروف در هم بر هم هست؟سلام
تو یاهومسنجرچطوری بفهمم کدوم یکی از ادلیستم منو پاک کرده از ادلیستش؟
معمولاً یه پیغام عجیب غریب واسم میاد
چرا نمیشه خوندش؟
دوست عزیز،صفحه ی پیوند ها یک Pop-up هست.یعنی اتوماتیک وار باز میشه.حالا به زمان یا کلیک کردن بستگی داره.
هر وقت سایتی رو باز کنید که هیلتر (نمیتونم بنویسم ف.ی.-لتر) باشه (حتی اگر قسمتی از اون سایت مثل "امتیاز دهی" و یا "تبلیغات" و ... از اون سایت در گوشه کناره های سایتی که باز میکنید وجود داشته باشند) این ها تبدیل میشن به سایت پیوند ها،و سایت پیوند ها هر 20 ثانیه بصورت اتوماتیک یکی از لینک های به اصطلاح مثبت خودش رو اجرا میکنه که شما وقت شریفت رو در اونجاها بگذرونی.
اگر از وی پی N استفاده کنید،مشکل حل میشه.ولی با اینترنت ایران فقط میتونید قضیه ی pop-up ها رو با تنظیمات مرورگر خاموش کنید:
block Unwanted pops-up
هر جا در تنظیمات این رو دیدید،کلیک کنید.
برای مرورگر Opera به اینجا برید:
Tools>Preferences
در تب General نوشته choose how you prefer to handle pop-up و بعد گزینه ی Block unwanted Pop-up یا Block All Pop-Up رو کلیک کنید.گزینه ی اول این روش (Block unwanted Pop-up) باعث میشه در سایت های عادی لینک های اضافه بصورت پیغام اخطار بین و اگر خواستید کلیک کنید و اجراشون کنید (مثل پیغام خصوصی در فروم ها) و گزینه ی (Block All Pop-Up) چه لینکهای عادی چه لینک ها مُضر بصورت اتوماتیک وار،باز نشن.
این بخاطر اینه که تویه یکی از سایتهایی که باز میکنید،بیش از چنتا سایت هیلتر شده قرار داره.مثلا شما صفحه ی IMDB.com رو باز کن،تا خود صبح باید صفحه ی پیوند ها رو کلوز کنی
پیغامتون مثل حروف در هم بر هم هست؟
شما احتمالا قسمت Language سیستمتون رو کامل نکردید.
اگر در خواندن زیر نویس فیلم ها (با فرمت SRT) و فارسی ساز کردن برنامه ها با مشکل حروف عجیب غریب رو به رو میشید،اینکارو انجام بدید: (ویندوز 7)
از ویندوز،صفحه ی Control Panel رو بیارید بالا (تروخدا نگید کجاست :| ) بعدش رویه Clock Language & Region کلیک کنید و بعد روی Region and Language کلیک کنید.در صفحه ی جدیدی که میاد،از بالا رویه Administrative کلیک کرده و بعد در قسمت Language for non-unicode programs رویه Change System Locale کلیک کرده و به Persian ببرید.سپس بعد از OK کردن گزینه ی Reboot Now رو بزنید تا سیستم رستارت بشه.بعد از اون دیگه حله
در فایل ضمیمه،کاملا متوجه مسئله خواهید شد.
موفق باشید دوستان