مشکلات اینترنتی

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
با gprs هم یعنی در باز کردن گوگل مشکل دارید!
در کل دو حالت بیشتر نمیتونه باشه یا از تنظیمات مرورگر و یا از کندی سرعت در باز کردن صفحات.
در مرورگر از tools و internet option به سربرگ advanced رفته و روی restore advance setting و reset کلیک کنید و تنظیمات مرورگرو به پیش فرض برگردانید.

ریست کردم ولی بازم نشد.....آخه اگه مشکله سرعته چرا فقط برای گوگل؟؟؟ وقتی ادرس میدم به مرورگرم خیلی راحت باز میکنه جز گوگل

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ریست کردم ولی بازم نشد.....آخه اگه مشکله سرعته چرا فقط برای گوگل؟؟؟ وقتی ادرس میدم به مرورگرم خیلی راحت باز میکنه جز گوگل
منم فکر نمیکنم به ریست کردن ربطی داشت چون اگه نه با مرور گرای دیگه باید باز میکرد........

خلاصه مشکل از سیستمته نه از گوگل

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
داخل مرورگرتون این IP رو بزنید ---------> 173.194.69.101

ببینید بازم باز نمیشه ؟

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس در این صورت فکر میکنم بهتره از ورژن بالاتری از IE استفاده کنید مثل 9 البته اگه امکان نصبش در ویستا باشه.
این مشکلات باز نشدن بعضی از صفحات و ... در بعضی موارد برمیگیرده به out to date شدن .
چون مشکل کندی سرعت که ندارید؛ تنظیمات مرورگر رو هم که چک و دیفالت کردید.

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس در این صورت فکر میکنم بهتره از ورژن بالاتری از IE استفاده کنید مثل 9 البته اگه امکان نصبش در ویستا باشه.
این مشکلات باز نشدن بعضی از صفحات و ... در بعضی موارد برمیگیرده به out to date شدن .
چون مشکل کندی سرعت که ندارید؛ تنظیمات مرورگر رو هم که چک و دیفالت کردید.

یه نسخه 8 مخصوص ویستا دارم ولی دیگه نصبش نکردم چون دیدم با fire fox و safari هم قضیه فرقی نکرد...مربوط به مرورگر نیست...

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان شرمنده همتون یه مشکل پیدا کردم دوباره.....adsl 512 مخابرات گرفتم...سرعت دانلودم با منیجر از 15 بالاتر نمیره...کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ممنون

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان شرمنده همتون یه مشکل پیدا کردم دوباره.....adsl 512 مخابرات گرفتم...سرعت دانلودم با منیجر از 15 بالاتر نمیره...کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ممنون
اگر تنظیمات سرعت دانلود منیجرتون رو تغییر نداده باشین
مشکل از شما نیست
با پشتیبانی تماس بگیرید.

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر تنظیمات سرعت دانلود منیجرتون رو تغییر نداده باشین
مشکل از شما نیست
با پشتیبانی تماس بگیرید.

مشکل از منیجر نیست چون هم تازه نصب کردم هم بدون منیجر هم خیلی پایینه.از مخابرات گرفتم..راستش امروز وصل کردن اشتراکمو و طرف اومد وصل کرد ولی الان سرعت دانلودم خیلی خرابه با منیجر زیر 15...البته وقتی تو منیجر یه لینک هست استارتش میکنم لحظه اول 80 90 هست یدفه در عرض 2 3 ثانیه میشه زیر 15

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

شما مثل اینکه سرویس دهنده تون کلا مشکل داره ! :surprised:

سرعتتون رو در این سایت تست کنید و نتیجه رو بذارید !

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
:surprised: این دیگه چه مدلشه!!!! من 512 گرفتم ولی روی اون مانیتوره که مربوط به اینترنت هست پایین دسکتاپ کلیک میکنم و view status رو میزنم سرعت رو زده 100mbps
در صورتی که واسه یکی 2 تا دیگه از بچه ها که 512 دارن زده 480...................
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا اینجوری شده بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز بیشتر از 10 بار زنگ زدم پشتیبانی و اپراتورای مختلف از اونجا همه گفتن دانلودت بدون منیجر داره 65 تا 70 میکشه....پیمانکارم زنگ زدم میگه نمیدونم والا.....من واقعا دیگه موندم که اشکال از کجاست

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز بیشتر از 10 بار زنگ زدم پشتیبانی و اپراتورای مختلف از اونجا همه گفتن دانلودت بدون منیجر داره 65 تا 70 میکشه....پیمانکارم زنگ زدم میگه نمیدونم والا.....من واقعا دیگه موندم که اشکال از کجاست

لپ تاپ و مودم رو بردم از سر خط (دم در خونه) تست کردم بازم همون قضیه بود....زنگ زدم مخابرات پورت و خط هم چک کردن گفتن بالا بسته شده...دیگه عقلم به جایی نمیرسه واقعا اعصابم خرد شده...پیمانکارم میگه مودم تنظیمات خاصی نداره و اگه تنظیمات اشتباه باشه اصلا کانکت نمیشه و میگه اگه مودمم مشکل داشته باشه کانتکت نمیشه...ولی به نظر من اخه گزینه ای جز مودم و تنظیماتش نمیمونه...دوستان اگه میتونن کمک کنن ممنون میشم واقعا

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
121 چی ؟

میتونی عکسشو بذاری ؟
121 کیلو بایت بر ثانیه......................

افشین جان از این سایت استفاده کردم الان...................
www.bandwidthplace.com
وقتی استارت رو زدم سرعت دانلود و اپلود رو زد.....دانلود رو زد 134kbps و اپلودم 255kbps
ولی زیرش نوشته last resault همین عددارو نوشته ولی یه پرانتز جلوشون هست که مثلا واسه دانلودم تو پرانتز نوشته 16kb/s
سرعت دانلود 134 هست یا 16 بالاخره؟
البته سرعت دانلودم که از 14 15 بالاتر نمیره ولی 134 چی بود پس؟:surprised:

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم نتایج سایت www.speedtest.net
دانلود : 0.10 mb/s
آپلود : 0.15 mb/s
پینگ : 49 rns

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
من نمیدونم وقتی تو یه سایت به عنوان مدیرمطلب میذارم چطوری باید فایل ضمیمه اضافه کنم.
در نیوک.
من تا جایی پیش میرم که فایلمو از کامپیوترم انتخاب می کنم اما بعدش نمی دونم باید چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:

IT Engineer2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سرعت دانلود شما: 12.8 kB/s
سرعت آپلود: 19.2 kB/s
هست.
متاسفانه روز به روز با افت سرعت مواجه میشیم
انگار داره عادی میشه.
شما تو ساعات مختلف از طریق همین سایت سرعت دان و آپ اینترنتتونو تست کنید
در صورتیکه مطمئن شدید سرعت بطور دائم همینه
حتما با پشتیبانی تماس بگیرید!
سرعت دانلود شما حداقل باید 25 kB/s باشه.
سلام.
من نمیدونم وقتی تو یه سایت به عنوان مدیرمطلب میذارم چطوری باید فایل ضمیمه اضافه کنم.
در نیوک.
من تا جایی پیش میرم که فایلمو از کامپیوترم انتخاب می کنم اما بعدش نمی دونم باید چیکار کنم؟
سلام
با سیستم نیوک آشنا نیستم
ولی برای ضمیمه وقتی فایلو از کامپیوتر browse میکنید، در مرحله بعد که فایل آپلود میشود
بسته به حجمش وقتگیر هست.
راه دیگر ضمیمه فایل، آپلود آن در سایتهای آپلود عکسو فیلم و ... و انتخاب آیکون عکس یا فیلم و کپی لینک فایل آپلود شده و ok.
در صورتیکه فایل عکس باشه از روش کپی پیست عکس هم میتونید استفاده کنید.
موفق باشید

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
121 کیلو بایت بر ثانیه......................

افشین جان از این سایت استفاده کردم الان...................
www.bandwidthplace.com
وقتی استارت رو زدم سرعت دانلود و اپلود رو زد.....دانلود رو زد 134kbps و اپلودم 255kbps
ولی زیرش نوشته last resault همین عددارو نوشته ولی یه پرانتز جلوشون هست که مثلا واسه دانلودم تو پرانتز نوشته 16kb/s
سرعت دانلود 134 هست یا 16 بالاخره؟
البته سرعت دانلودم که از 14 15 بالاتر نمیره ولی 134 چی بود پس؟

در تکمیل صحبت های دوستمون IT Engineer2 :

پهنای باندی که شما گرفتید 512kbps (کیلوبیت بر ثانیه) هستش !

هر بایت مساوی با 8 بیته !

بنابراین سرعت دانلود شما باید چیزی در حدود 64KBps (کیلوبایت بر ثانیه) باشه !

من چند تا اکانت دارم استفاده می کنم ؛ با پهنای باند 512 چیزی در حدود 60-70 و با اکانت 1024 حدود 110 کیوبایت بر ثانیه دانلود دارم !

اینکه چرا سرعت شما اینقدر پایینه عوامل زیادی میتونه داشته باشه که معمول ترینش همون ایراد از سرویس دهنده ست !

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
در تکمیل صحبت های دوستمون IT Engineer2 :

پهنای باندی که شما گرفتید 512kbps (کیلوبیت بر ثانیه) هستش !

هر بایت مساوی با 8 بیته !

بنابراین سرعت دانلود شما باید چیزی در حدود 64KBps (کیلوبایت بر ثانیه) باشه !

من چند تا اکانت دارم استفاده می کنم ؛ با پهنای باند 512 چیزی در حدود 60-70 و با اکانت 1024 حدود 110 کیوبایت بر ثانیه دانلود دارم !

اینکه چرا سرعت شما اینقدر پایینه عوامل زیادی میتونه داشته باشه که معمول ترینش همون ایراد از سرویس دهنده ست !

افشین جان قضیه پیچیده تر از این حرف هاست ......با 10 تا اپراتور از پشتیبانی زنگ زدم همشون تک تک با اکانت خودم گفتن الن داری بین 65 تا 70 میکشی بدون دانلود منیجر...مخابرات استان دادم کل پورتمو خط خونه رو چک کرد گفت بالا و خوب بسته شده...روی 2 تا لپ تاپ و یه پی سی تست کردم.....گفتم شاید مشکل از سیم کشیه با لپ تاپ و مودم رفتم سر خط تو کوچه تست کردم...پیمانکار مخابرات امشب دوباره اومده با یه مودم دگه تست کرد بازم نشد...خلاصه هرکاری بگین کردم..یه چیز عجیبیه اصلا..خود پیمانکاره میگه والا من تا حالا همچین موردی ندیدم

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
افشین جان قضیه پیچیده تر از این حرف هاست ......با 10 تا اپراتور از پشتیبانی زنگ زدم همشون تک تک با اکانت خودم گفتن الن داری بین 65 تا 70 میکشی بدون دانلود منیجر...مخابرات استان دادم کل پورتمو خط خونه رو چک کرد گفت بالا و خوب بسته شده...روی 2 تا لپ تاپ و یه پی سی تست کردم.....گفتم شاید مشکل از سیم کشیه با لپ تاپ و مودم رفتم سر خط تو کوچه تست کردم...پیمانکار مخابرات امشب دوباره اومده با یه مودم دگه تست کرد بازم نشد...خلاصه هرکاری بگین کردم..یه چیز عجیبیه اصلا..خود پیمانکاره میگه والا من تا حالا همچین موردی ندیدم

دوستان کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟واقعا دیونه شدم دیگه

بالا