ceramist20
عضو جدید
من خانمم و لیسانس سرامیک دارم. 29 سالمه و میدونم توی بیشتر استخدامی ها لیسانسو دیگه فقط تا 28 سال قبول دارن. بخاطر همین ارشد دادم و الان رتبه ارشدم 320 شده بعد قصد ادامه تحصیل و دکترا گرفتنم ندارم. دوست دارم حتما بعدها ازمون استخدامی قبول بشم و اگه نشدم یه شرکت که مربوط به رشتم باشه مشغول بشم(که البته میدونم در مورد هیچکدوم تضمینی وجود نداره). الان با این اوصاف سرامیک دانشگاه ملایر که نزدیک به محل سکونتمه انتخاب کنم یا مثلا سرامیک یکی از دانشگاههای تهران و اصفهان؟ دانشگاه ملایر حتما معدل بهتری میارم و برای ازمون استخدامی بهتره و از طرفی روحیه راه دورو ندارم . اما میترسم دانشگاه بهتر نرم پشیمون بشم.
اینم بگم که با مدرک ارشد دانشگاه خوب مثل دانشگاههای تهران و اصفهان اگر هیچکاری پیدا نکنم بتونم حداقل توی دانشگاههای غیر انتفاعی و علمی کاربردی شهر خودمون ساعتی تدریس کنم اما ممکنه به ارشد دانشگاه ملایر بها ندن.
از همگی مخصوصا از فارغ التحصیلا و شاغلا ممنون میشم تجربه و نظرشونو بگن

اینم بگم که با مدرک ارشد دانشگاه خوب مثل دانشگاههای تهران و اصفهان اگر هیچکاری پیدا نکنم بتونم حداقل توی دانشگاههای غیر انتفاعی و علمی کاربردی شهر خودمون ساعتی تدریس کنم اما ممکنه به ارشد دانشگاه ملایر بها ندن.
از همگی مخصوصا از فارغ التحصیلا و شاغلا ممنون میشم تجربه و نظرشونو بگن