مشاوره کنکور کارشناسی ارشد مدیریت

parsa kocholoo

عضو جدید
سلام

میخواستم از دوستانی که آشنایی با مدیریت گرایش تکنولوژی دارند کمی در مورد این گرایش صحبت کنند و اطلاعاتی به من بدهند... اگر بشه میخوام در علوم تحقیقات تهران در این رشته ادامه نحصیل بدم.

ممنون

Document1.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

parsa kocholoo

عضو جدید
سلام
منم كارشناسي ارشد مديريت IT - دانشگاه آزاد مي خونم.
الان ترم دوم هستم

------------------------
پي نوشت: من مامان پارسا هستم:cool:

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
درخواست راهنمایی در ارتباط با کنکور کارشناسی ناپيوسته مديريت بازرگانی

درخواست راهنمایی در ارتباط با کنکور کارشناسی ناپيوسته مديريت بازرگانی

سلام
یکی از دوستان من قصد داره کارشناسی ناپيوسته مدیریت بازرگانی امتحان بده، میشه دوستان راهنمایی کنند که چه منابعی برای مطالعه بهتر است؟ :que: :gol:
ممنون :gol:

pahlevoon 70

عضو جدید
درخواست کمک

درخواست کمک

سلام به بچه های مدیریت میشه یه لطفی کنید و منابع ازمون ارشد مدیریت بازرگانی.تولید.اقتصادی.... رو بهم معرفی کنید.مرسی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

masud.z

عضو جدید
سلام
یکی از دوستان من قصد داره کارشناسی ناپيوسته مدیریت بازرگانی امتحان بده، میشه دوستان راهنمایی کنند که چه منابعی برای مطالعه بهتر است؟ http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a063.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif
ممنون http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

به سایت:
www.modir.ir
مراجعه فرمائید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

صباغ

عضو جدید
سلام دوستان . من کاربر جدید هستم . نرم افزار کامپیوتر خوندم و میخوام ارشد رشته مدیریت فناوری اطلاعات بخوونم. اگر از دوستان کسی هست که دانشجوی این رشته است یا اطلاعاتی داره ممنون میشم . چون من یه دنیا سوال دارممممممممم . مرسی . فردا شب برمیگردم .

شما بچه هاي كامپيوتر چرا رشته ي خودتون را دنبال نمي كنيد و دست از سر مديريت برنمي داريد اخه مديريت كجا نرم افزار كجا؟
شوخي كردم هر جا هم كه باشيد اخرش به مديريت ختم به خير مي شيد من خودم دانشجوي بازرگاني و MITهستم به هر حال فكر نمي كنم براي ارشد شما كمكي از دستم بربياد چون خودم اندر خم اين كوچه سر در گمم فقط دعا مي كنم موفق باشيد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

صباغ

عضو جدید
مي شه بگيد چرا مي خواهيد MBAبخونيد من شنيدم دانشگاه هاي ايران تو اين رشته ضعيف عمل ميكنند.

صباغ

عضو جدید
سلام
یکی از دوستان من قصد داره کارشناسی ناپيوسته مدیریت بازرگانی امتحان بده، میشه دوستان راهنمایی کنند که چه منابعی برای مطالعه بهتر است؟ http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/a063.gif http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif
ممنون http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

يه سر به لينك استاد من بزنيد ليست منابع ارشد بازرگاني اونجا خيلي كامله
وبلاگ استاد من

آخرین ویرایش توسط مدیر:

aso300

عضو جدید
سلام
من لیسانس اقتصاد نظری هستم و آزمون استخدامی شرکت کردم و گفته که سوالات هوش را براساس روش gmat طرح میکنه.
میشه کمکم کنید

shahen22

عضو جدید
سلام
ممنون ميشم اگه منابع كارداني به كارشناسي ناپيوسته زشته مديريت صنعتي رو راهنماييم كنيد تا پيدا كنم

amin.ir

کاربر فعال
سلام
من لیسانس اقتصاد نظری هستم و آزمون استخدامی شرکت کردم و گفته که سوالات هوش را براساس روش gmat طرح میکنه.
میشه کمکم کنید

سلام
کتاب gmat صداقت انتشارات نگاه دانش رو بگیر تو نوع خودش بهترین بود

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام
میشه کمکم کنید
جي مت عرفانيان هم كتاب خوبيه.
كتاب صداقت كتاب خوبيه اما چندسالي هست كه ويرايش نشده و نمونه سوالاش هم قديميه. الان تيپ سوالاي جيمت تغيير كرده. خيلي سخت تر از اون چيزيه كه تو كتاب صداقت تدريس شده. و لي دركل كتاب صداقت هم خوبه.

• Like
واکنش ها: sh85

somayeh115

عضو جدید
درخواست منابع کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی و مدیریت جهانگردی

درخواست منابع کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی و مدیریت جهانگردی

باسلام به همه ی دوستان گل مدیریتی
میخواستم ازهمه بچه های که فوق مدیریت رو دارن بپرسم چه درسایی رو خوندن و کدوم درسا رو تاکید بیشتری میکنن که ضریب بیشتری داره ورشته مدیریت بازرگانی وجهانگردی منابعشون باهم فرق دارن وبه نظر تون بازارکار کدوم یکی ازاین مدیریتابهتره قربونتون برم اگه جوابمو درست وحسابی دادین;)

m-salari

عضو جدید
salam.modiriat behtare
من یه سوال دارم،میخوام بدونم برای دختر رشته حسابداری بهتره یا مدیریت صنعتی؟خواهش میکنم سریع جواب بدین وبه دور از تعصب رو رشته تون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin.ir

کاربر فعال
باسلام به همه ی دوستان گل مدیریتی
میخواستم ازهمه بچه های که فوق مدیریت رو دارن بپرسم چه درسایی رو خوندن و کدوم درسا رو تاکید بیشتری میکنن که ضریب بیشتری داره ورشته مدیریت بازرگانی وجهانگردی منابعشون باهم فرق دارن وبه نظر تون بازارکار کدوم یکی ازاین مدیریتابهتره قربونتون برم اگه جوابمو درست وحسابی دادین;)

باسلام
خوب بازرگانی طبیعتا بازار کار خیلی گسترده تری داره
برای منابع هم بنظرم بهتره به یکی از دانشگاههایی که قوی هستن برین و از دانشجوهایی که تازه قبول شدن منابع رو جویا بشین چون ممکنه عوض شده باشه
منابع جهانگردی رو میتونین از بچه های دانشگاه علامه بگیرین

many60

عضو جدید
سلام
یکی از دوستان من قصد داره کارشناسی ناپيوسته مدیریت بازرگانی امتحان بده، میشه دوستان راهنمایی کنند که چه منابعی برای مطالعه بهتر است؟ :que: :gol:
ممنون :gol:

سلام . من شخصاً از کتابهای مدرسان شریف استفاده کردم . برای من که مفید بود . موفق باشید.:)

hussein1358

عضو جدید
امسال می خوام در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت (MBA) شرکت کنم

امسال می خوام در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت (MBA) شرکت کنم

سلام
امسال می خوام در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت (MBA) شرکت کنم. دوستانی که مایل به همفکری در این زمینه هستند می تونن اطلاعات و تجربه هاشونو به دیگران انتقال بدن.....(از همه مهمتر خودم هم از تجربه شما استفاده می کنم).....:)

ali72

عضو جدید
سلام
امسال می خوام در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت (MBA) شرکت کنم. دوستانی که مایل به همفکری در این زمینه هستند می تونن اطلاعات و تجربه هاشونو به دیگران انتقال بدن.....(از همه مهمتر خودم هم از تجربه شما استفاده می کنم).....http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif

سلام دوست عزیز من هم امسال میخوام MBA شرکت کنم ولی چندتا سوال برام پیش اومده اول اینکه یه چیزایی شنیدم راجع به اینکه بخش MBA شریف میخواد منحل بشه؟(نمیدونم تا چه حد درست باشه اگه امسال این اتفاق بیفته که ظرفیتا کاهش پیدا می کنه و شانس قبولی کم میشه اگرهم قبول بشی و منحل بشه که هیچ جا قبولت نمی کنن) دوم اینکه شریف کلا آموزش محور ارائه میده یا نه فقط مقداری از ظرفیت رو این طوری می کنه؟و کلا آموزش محور خوب هست یا نه؟
در ضمن کسی از بچه ها درباره رشته مدیریت شریف که با ضرائب MBA هست چیزی میدونه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hussein1358

عضو جدید
سلام دوست عزیز من هم امسال میخوام MBA شرکت کنم ولی چندتا سوال برام پیش اومده اول اینکه یه چیزایی شنیدم راجع به اینکه بخش MBA شریف میخواد منحل بشه؟(نمیدونم تا چه حد درست باشه اگه امسال این اتفاق بیفته که ظرفیتا کاهش پیدا می کنه و شانس قبولی کم میشه اگرهم قبول بشی و منحل بشه که هیچ جا قبولت نمی کنن) دوم اینکه شریف کلا آموزش محور ارائه میده یا نه فقط مقداری از ظرفیت رو این طوری می کنه؟و کلا آموزش محور خوب هست یا نه؟
در ضمن کسی از بچه ها درباره رشته مدیریت شریف که با ضرائب MBA هست چیزی میدونه؟

ممنون که به سوالم جواب دادی. راستش من خودم سوالهای زیادی دارم. و متاسفانه نمی تونم به سوالهات جواب بدم....امیدوارم یکی بتونه ابهامات دوتائیمونو برطرف کنه

amin.ir

کاربر فعال
سلام
امسال می خوام در کنکور کارشناسی ارشد مدیریت (MBA) شرکت کنم. دوستانی که مایل به همفکری در این زمینه هستند می تونن اطلاعات و تجربه هاشونو به دیگران انتقال بدن.....(از همه مهمتر خودم هم از تجربه شما استفاده می کنم).....:)

سلام چه اطلاعاتی میخای
در زمینه کاری قبولی یا ...؟

رها7

عضو جدید
کدوم گرایش mba ???

کدوم گرایش mba ???

سلام.
راجع به گرایشای mba و اینکه با داشتن چه روحیاتی سراغ کدوم گرایش بریم؟کسی میتونه راهنماییم کنه؟
پر کاربردترین گرایش mba تو ایران کدوم گرایش؟

sara213

عضو جدید
مستر ام بی ای

مستر ام بی ای

با سلام

من با لیسانس نرم افزار از ایران ، قصد دارم ام بی ای رو در دانشگاه امریکایی شارجه بخونم. به نظر دوستان میتونم از عهد ه اش بر بیام؟
ریاضیات رو بکل یادم رفته اما خب زبانم خوبه و تافل رو میگیرم. و البته فکر میکنم ریاضیات قوی فقط برای کنکور mba نیاز هست درسته؟

amin.ir

کاربر فعال
با سلام

من با لیسانس نرم افزار از ایران ، قصد دارم ام بی ای رو در دانشگاه امریکایی شارجه بخونم. به نظر دوستان میتونم از عهد ه اش بر بیام؟
ریاضیات رو بکل یادم رفته اما خب زبانم خوبه و تافل رو میگیرم. و البته فکر میکنم ریاضیات قوی فقط برای کنکور mba نیاز هست درسته؟

سلام
تونستن که ادم هرکاری رو که بخاد انجام بده میتونه شکن نکن
من کسانی رو دیدم از امریکا پدیرش و جتی بورس گرفتن که .... ولی باید پشتکار خیلی زیادی داشته باشه و واقعا هدفت رو بزاری برای رفتن و ارزوت باشه(یعنی انگیزه فوق العاده قوی) چون امریکا رفتن مشکلات خاصی داره
برای mbaحوندن تو اونجا هم باید مدرک زبان قوی و همینطور gmat خیلی خوبی بگیری تا بتونی بری
موفق باشی

amin.ir

کاربر فعال
سلام.
راجع به گرایشای mba و اینکه با داشتن چه روحیاتی سراغ کدوم گرایش بریم؟کسی میتونه راهنماییم کنه؟
پر کاربردترین گرایش mba تو ایران کدوم گرایش؟

سلام خوب گرایش مدیریت شهری که کاملا جداگانس و بازار خیلی محدود و به درد کسانی میخوره که علاقه داره تو زمینه خدمات شهری کار کنن
ولی گرایش اجرای و mba از نظر عموم و حتی مسولان شرکتها فرقی نداره و اصلا نمیدونن دو گرایشه و یکی میدونن و خیلی هم با هم فرق نداره
ولی اجرایی قبولیش راحتتره

amin.ir

کاربر فعال
با سلام

بعد یه نکته دیگه شما ظاهرا زبانتون قوی نیستا!!!
اخه مگه mba مستر و غیر مستر داره که تیتر سوالتونو گذاشتین مستر؟
مثل خیلیها که میکن فوق لیسانس mbaدارم!!!
mba یعنی master of business adminstration
کلمه master تو خودش نهفتس

sara213

عضو جدید
بعد یه نکته دیگه شما ظاهرا زبانتون قوی نیستا!!!
اخه مگه mba مستر و غیر مستر داره که تیتر سوالتونو گذاشتین مستر؟
مثل خیلیها که میکن فوق لیسانس mbaدارم!!!
mba یعنی master of business adminstration
کلمه master تو خودش نهفتس
اره میدونم همون موقع خواستم ویرایش کنم حوصلم نشد .

sara213

عضو جدید
سلام
تونستن که ادم هرکاری رو که بخاد انجام بده میتونه شکن نکن
من کسانی رو دیدم از امریکا پدیرش و جتی بورس گرفتن که .... ولی باید پشتکار خیلی زیادی داشته باشه و واقعا هدفت رو بزاری برای رفتن و ارزوت باشه(یعنی انگیزه فوق العاده قوی) چون امریکا رفتن مشکلات خاصی داره
برای mbaحوندن تو اونجا هم باید مدرک زبان قوی و همینطور gmat خیلی خوبی بگیری تا بتونی بری
موفق باشی
شما ام بی ای میخونید؟

بالا