ile
عضو جدید
راستش من اطلاعات زیای از رشته مدیریت ندارم و بصورت کلی شنیده بودم پذیرش مدیریت سخته ولی جالبه که به این دو گرایش پذیرش میدن! البته من اعتقاد دارم برای تحصیلات کیفیت بالا مثل آمریکا باید رشته ای که از لیسانس خوندی رو ادامه بدی و بنیه قوی داشته باشی. من چند سال بعد برای دکتری برق خارج از کشور اقدام خواهم کرد، البته باید رزومم رو قوی کنم و چندتا مقاله isi کار کنم.حرف شما متین
ولی در رشته مدیریت در دو گرایش مدیریت صنعتی و مدیریت IT پذیرش میدن البته نه مثل مهندسی ولی میدن خیلی از دوستان و دوستان دوستانم :دی رفتند هم آمریکا و هم کانادا حتی بودند که لیسانس مهندسی خوندن و برای مستر رفتن مدیریت صنعتی خوندن . حتی بعضی از دانشگاه های معتبر این دو گرایش رو در دانشکده مهندسی برگزار می کنند و بعضی هم تو بیز اسکول
یکی از دوستانم هم MBA گرفت با معدل 19 و فوقش رو قبول نکردن و رفت آمریکا مستر رو باز اونجا خوند البته اقتصاد و فال دکترا امسال قبول شده با فاند تقریبا 70000 که معرکس پرسیدم ازش یه چیزی حدود 30000 تا برای خودش میموند.
در کل این رو هم در نظر بگیرید که امکان پذیرش با فاند در انتخابتون تاثیر داشته باشه بخصوص که شما مشکل زبان ندارید و سابقه پذیرش هم دارید و مناسب هست براتون آینده درخشان در دانشگاه های معتبر و در پس آن زندگی ....
شما الان چه مقطعی هستی ؟ گرایشت چیه ؟ اگر دنبال این مسایلی باید خودتو خوب آماده کنی. اگه دوست داشتی میتونم راهنماییت کنم، از کشورهای زیادی اطلاعات دارم. البته من از ترکیه و قبرس هم پذیرش گرفته بودم و رفتم چندتا از دانشگاهاشو از نزدیک دیدم.