به لینک زیر مراجعه کنیدارشد مدیریت (آزاد) کسی از تراز و درصد هر درس اطلاعاتی داره؟ گرایش بازرگانی
ممنون میشم
مدیریت بازرگانی
به لینک زیر مراجعه کنیدارشد مدیریت (آزاد) کسی از تراز و درصد هر درس اطلاعاتی داره؟ گرایش بازرگانی
ممنون میشم
سلام دوستان عزیز ... من همین الان عضو شدم و تازه ب جمعتون پیوستمیه سوالی داشتم از دانشجویان عزیز رشته مدیریت ...
من هفته پیش دانشگا ازاد رشته مدیریت کسب و کار ثبت نام کردم ... اما چیز زیادی از این رشته نمیدونم ... کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه ... رشته اش چجوریاس ؟ بازار کارش ؟ پیشاپیش مرسی![]()
سلام،من میخام برایه ارشد دانشگاه آزاد مدیریت بازرگانی شروع کنم به خوندن،میخاستم ببینم کسی هست که منو کمک کنه،چون رشته کارشناسیم مدیریت نبوده و هیچ آشنایی ندارم از کجا شروع کنم،آیا کسی هست جزوه هاشو داشته باشه؟؟
مرسی دوست جونیسلام
چندتا کتاب معرفی میکنم اگه تونستید تهیه کنید براتون مفیده...
زبان عمومی و تخصصی تست بانک ماهات مولف:مریم رمضانی-محسن ابراهیمی و علیرضا سلامی
مدیریت بازاریابی:تالیف و ترجمه روستا،ونوس ابراهیمی نشر سمت
آمار و کاربرد ان در مدیریت:دکتر عادل آذر و منصور مومنی
تئوری های مدیریت: مدیریت عمومی دکتر الوانی - رفتار سازمانی دکتر رضائیان
ریاضی: دکتر رنجبران
اقتصاد خرد و کلان: اقتصاد خرد و کلان دکتر محسن نظری
اگه بتونی روی همین درسها تمرکز کنین و درصد بالا بزنین ایشالا موفق میشید.
به نظرتون اگه این جزوه هایی که تو اینترنت برایه فروش گذاشتن رو بخرم فایده داره برا خوندن؟یا حتما باید این کتابا رو بخونم؟سلام
چندتا کتاب معرفی میکنم اگه تونستید تهیه کنید براتون مفیده...
زبان عمومی و تخصصی تست بانک ماهات مولف:مریم رمضانی-محسن ابراهیمی و علیرضا سلامی
مدیریت بازاریابی:تالیف و ترجمه روستا،ونوس ابراهیمی نشر سمت
آمار و کاربرد ان در مدیریت:دکتر عادل آذر و منصور مومنی
تئوری های مدیریت: مدیریت عمومی دکتر الوانی - رفتار سازمانی دکتر رضائیان
ریاضی: دکتر رنجبران
اقتصاد خرد و کلان: اقتصاد خرد و کلان دکتر محسن نظری
اگه بتونی روی همین درسها تمرکز کنین و درصد بالا بزنین ایشالا موفق میشید.
سلام منم همین سوالودارم اگر کسی هست ک میدونه راهنمایی کنه لطفا چون فقط3ماه وقت داریم تا کنکور ازاد...مرسی از مدیران عزیزسلام
برای آزاد کدوم منابع بخونم بهتره؟؟؟
سلام
برای آزاد کدوم منابع بخونم بهتره؟؟؟
سلام. تجربه من میگه هر کی تو سراسری رتبه خوبی آورده معمولا تو آزاد هم آورده مگر اینکه حالا خیلی بیخیال بوده باشه تو آزاد. پس از نظر من منابع فرقی نمی کنه. مگر تو درسهایی که تو سراسری نیست. تاکید خیلی زیادی هم رو تست های سالهای گذشته داشته باشید. با اینحال اگه گرایش مورد نظرتون بدونم شاید بهتر بتونم کمک کنم.سلام منم همین سوالودارم اگر کسی هست ک میدونه راهنمایی کنه لطفا چون فقط3ماه وقت داریم تا کنکور ازاد...مرسی از مدیران عزیز
سلام. تجربه من میگه هر کی تو سراسری رتبه خوبی آورده معمولا تو آزاد هم آورده مگر اینکه حالا خیلی بیخیال بوده باشه تو آزاد. پس از نظر من منابع فرقی نمی کنه. مگر تو درسهایی که تو سراسری نیست. تاکید خیلی زیادی هم رو تست های سالهای گذشته داشته باشید. با اینحال اگه گرایش مورد نظرتون بدونم شاید بهتر بتونم کمک کنم.
کارشناسی ارشد مدیریت
مدیریت دولتی یا اجرایی.البته نسبت ب بازار کار میگم اگه شما توصیه بهتری دارید بفرمایید غزال خانومسلام. تجربه من میگه هر کی تو سراسری رتبه خوبی آورده معمولا تو آزاد هم آورده مگر اینکه حالا خیلی بیخیال بوده باشه تو آزاد. پس از نظر من منابع فرقی نمی کنه. مگر تو درسهایی که تو سراسری نیست. تاکید خیلی زیادی هم رو تست های سالهای گذشته داشته باشید. با اینحال اگه گرایش مورد نظرتون بدونم شاید بهتر بتونم کمک کنم.
کارشناسی ارشد مدیریت
منابع اونقدر متفاوت نیست ولی با توجه به شرایط سوالات آزاد باید اقدام کرد. حق با شماست سوالات آزاد در زبان اغلب به صورت یک سوال ساده تخصصی مدیریت به زبان انگلیسی است. به نظرم تست های سالهای قبل به اضافه یه کتاب که متون تخصصی داشته باشه کافیهسلام غزال خانوم من قبول ندارم.به نظر من منابع آزاد با سراسری متفاوت است
مثلا زبان برای زبان فقط لغت تخصصی میدن و 1000 تست مدیریت مفید است و ...
منابع اونقدر متفاوت نیست ولی با توجه به شرایط سوالات آزاد باید اقدام کرد. حق با شماست سوالات آزاد در زبان اغلب به صورت یک سوال ساده تخصصی مدیریت به زبان انگلیسی است. به نظرم تست های سالهای قبل به اضافه یه کتاب که متون تخصصی داشته باشه کافیه![]()
سلام اینو قبول دارم حالا شد.به نظر من منایع آزاد اجرایی
1) کتاب سبز انتشارات نگاه دانش برای کنکور آزاد
2 ) 1000 تست زبان ونوس
3)کتاب سبز انتشارات نگاه دانش برای کنکور آزاد
4)کتاب سبز انتشارات نگاه دانش برای کنکور آزاد
موفق باشید
man sanaye khondam.mikham sanati sherejat konam.behtarin gerayeshesh chie?
سلام اینو قبول دارم حالا شد.به نظر من منایع آزاد اجرایی
1) کتاب سبز انتشارات نگاه دانش برای کنکور آزاد
2 ) 1000 تست زبان ونوس
3)کتاب سبز انتشارات نگاه دانش برای کنکور آزاد
4)کتاب سبز انتشارات نگاه دانش برای کنکور آزاد
موفق باشید
salam agha yeki manabe arshad azad ejraei bege vase 2 mah vaght chi bekhonim.plz
mer300000000000000
سلام من دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی ام ، می خوام برای ارشد بخونم ولی بین این سه تا رشته (بازرگانی و مالی و mba ) گیر کردم....
سلام من دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی ام ، می خوام برای ارشد بخونم ولی بین این سه تا رشته (بازرگانی و مالی و mba ) گیر کردم....