mohebi rad
عضو جدید
پایان نامه
پایان نامه
نقش MSAدر اجرای هر چه بهتر SPC اگه کسی مطلبی داره کمکم کنه موضوع پایان نامه ام هستش .فوری
پایان نامه
نقش MSAدر اجرای هر چه بهتر SPC اگه کسی مطلبی داره کمکم کنه موضوع پایان نامه ام هستش .فوری
سلام پویا جان والا چی بگم من حدود 4 سال پیش این کتاب رو خونده بودم و الان فکر نکنم محتوای موضوعات یادم بیاد مگر اینکه یکسری نکات کلیه به ذهنم برسه حالا من یک نگاه کلی میندازم . اما بهترین پروپزالی که فکر کنم حالت جذب مخاطب داشته باشه -انالیز روی شرکت های خاص باید باشه - مثلا من همون موقع ها روی CRM ایران خودرو کار کردم البته کاملا غیر قانونی و بدون مجوز بودواسه همین هم نرفتم ثبتش کنم - حالا داخل ایران به این طور مقالات و پوروپزال علاقه زیادی دارند چون سیاست کشور کلی در همین راستا هست خارج رو زیاد در جریان نیستم . اما بازم میگم اگر لجستیک رو روی یک شرکت انالیز کنی بهتر میتونی به نقاط قوت و ضعف اون شرکت دست پیدا کنی اون موقع است که جالب میشه شما یکسری شکاف ها(ضعف ها) رو پیش روی خود میبینید حالا یا باید یا از تجربیات قدیمی ها استفاده کنید و این ضعف ها را برطرف کنید یا اینکه خودتون طرح های رو پیشنهاد بدید تا ضعف ها را برطرف کنید
راستی کتاب دکتر رو واست فرستادن - یا از همونجا تهیه کردی -![]()
در تکمیل صحبت های کاربر قبلی ، سری به کتابخانه دانشگاهتون بزنید و عنوان و چکیده پایان نامه های چند سال اخیری که دانشجویانتون کار کردن رو ببینید .سلام ، من دانشجوی فوق لیسانس صنایع - مدیریت سیستم و بهره وریم ! همیشه تو انتخاب موضوع برای پایان نامه مشکل دارم . کسی می تونه کمک کنه بگه روی چه موضوعی کار کنم که آبکی هم نباشه و ضمنا " در پالایشگاه کار می کنم
بهتره سری به کتابخونه دانشگاهتون بزنید و پایان نامه های اخیر رو ببینید روی چه موضوعاتی کار شده.سلام بچه ها حالتون خوبه؟میخواستم برای انتخاب موضوع پایان نامه ازتون کمک بگیرم...دنبال یه موضوع جدید تو گرایش لجستیک هستم ولی چون هنوز ترم اول ارشدم و موضوعم رو تا چند روز آینده باید مشخص کنم، چیزی تو ذهنم نیستاگه کمکم کنین ممنون میشم
![]()
سلام
من دانشجوی ترم دوم رشته مهندسی صنایع, گرایش مدیریت سیستم و بهره وری, مقطع کارشناسی ارشد هستم.
و میخوام از این ترم استارت پایان نامه م رو بزنم ولی مشکلم اینجاست که هنوز موضوع پایان نامه م رو انتخاب نکردم.
خودم میخوام تو بحث های مدیریتی کار کنم(هم فک میکنم راحت تر باشه و هم اینکه با استادی که تو این موضوعات کار میکنه راحت تر هستم) حالا شما اگه بخواین بهم مشاوره بدین, چه موضوعاتی رو پیشنهاد میدین که کار کنم؟(در ضمن من تو یه کارخونه مشغول به کار هستم) چه موضوعات مدیریتی رو میتونم تو یه کارخونه استفاده کنم؟
سلام
من دانشجوی ترم دوم رشته مهندسی صنایع, گرایش مدیریت سیستم و بهره وری, مقطع کارشناسی ارشد هستم.
و میخوام از این ترم استارت پایان نامه م رو بزنم ولی مشکلم اینجاست که هنوز موضوع پایان نامه م رو انتخاب نکردم.
خودم میخوام تو بحث های مدیریتی کار کنم(هم فک میکنم راحت تر باشه و هم اینکه با استادی که تو این موضوعات کار میکنه راحت تر هستم) حالا شما اگه بخواین بهم مشاوره بدین, چه موضوعاتی رو پیشنهاد میدین که کار کنم؟(در ضمن من تو یه کارخونه مشغول به کار هستم) چه موضوعات مدیریتی رو میتونم تو یه کارخونه استفاده کنم؟
ممنون دوست عزیز با راهنمایی تونمدیریت زنجیره تامین در سیستم داینامیک !! چیز بسیار قوی و جدیدی هست
شما کافی زنجیره تامین رو شبیه سازی کنید به عنوان یک سیستم پویا !! مطمئن باشید کلی میتونید روش بعدها مانور بدید.
شما که مهندس کارتون راحت که دیگه نقطه قوتی که در خصوص شما هست اشتغال در یک کارخانه هست - اگر کارخانه شما محتوای صنعتی داره و دوست دارید روی بحث مدیریتی تمرکز کنید بهتر ببنید در اون کارخانه چه اهدافی داره و چقدر به اون اهدافش رسیده بعد از مشخص شدن اهداف 100% شکاف های و اشتباهاتی در این مورد پیدا میشود - راهکاری که برای این شکاف و مانع انتخاب میکنید در یکی از نظریه ها و تئوری های مدیریتی پنهان هست - شما با این کار هم یک پروپزال کاربردی به کارخانه ارائه دادید و هم اینکه روی پایان نامه کار کردید
ممنون دوست عزیز با راهنمایی تون
میشه یه خورده در مورد این "مدیریت زنجیره تامین در سیستم داینامیک" توضیح بدبن؟
میتونین چند تا عنوان(یا بهتر بگم موضوع) بهم پیشنهاد بدین؟
واسه استارت کار و قرار گرفتن تو چارچوب بحث های مدیریتی میخوام
سلام
من دانشجوی ترم دوم رشته مهندسی صنایع, گرایش صنایع مقطع کارشناسی ارشد هستم.
میخوام از این ترم کار رو پایان نامه ام رو شروع کنم ولی مشکلم در مورد موضوع پایان نامه اس.
استادم به من موضوع رضایت مشتری را معرفی کرد اما من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟؟
استادم گفت یه مدل که تو خارج اجرا شده پیدا کن و بعد بیا و پیاده سازیش کن؟؟؟ اما من منظور استادمو متوجه نشدم این کار یه جوریه اصلا نمیفهممش
میخوام یه موضوع راحت باشه
به نظرتون این موضوع خوبه؟ و اصلا باید چیکار کرد؟؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام منظور استاد این بوده که یکی از روش های پیاده سازی شده در شرکت های خارجی که مربوط به مدیریت CRM یا همون مدیریت ارتباط با مشتری هست رو به صورت پیش فرض روی یکی از شرکت های ایرانی پیاده سازی کنی این نوع مقاله و یا پروپزال کاربردی نام میگیره میتونی اول باید یک مدل CRM نوین رو پیدا کنی مثلا سلف سرویس در رستوان ها خودش یک مدل CRM هست به صورتی که مشتری مستقیما با مدل غذایی خودش سر و کار داره یا مثلا میتونی از روش بازاریابی حمایتی که به نوعی از بعضی از مشتریان حمایت میکنی استفاده کنی بلاخره شرکت های خارجی یک راهی رو برای ارتباط بهتر با مشتریاشون دارن یعد از انتخاب این موضوع همین موضوع رو روی یک شرکت ایرانی انتخاب میکنی و بعد از نامه نگاری برای شرکت مورد نظر اوکی رو از اونا میگیری البته میتونی اوکی هم نگیره که با این وجود مسائل مالی و هزینه هاش پای خودت می افته - اگر شرکت مورد نظر قبول کرد به عنوان محقق بهت درصدی رو تعیین میکنه و هزینه تحقیقات رو احتمالا متحمل میشه در ضمن برای پیاده سازی باید راهکارهای که برای CRM پیاده سازی شده رو باید بومی سازی کنی یعنی بر فرض مثال فرهنگ و اداب و میزان دارمد و تمامی عوامل رو در نظر بگیری بر فرض مثال اگر یک شرکت امریکایی رو در نظر گرفتی باید بدونی که مردم امریکا فرهنگشون سطح درامد شون اداب بشون و دینشون و اخلاقیاشون با ایرانی ها فرق میکنه پس کانال ارتباطت باید طوری پیاده سازی کنی که در روز دفاعیه به مشکل بر نخوری
امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم