اهووم !!حالا این چی ....مشاهده پیوست 214418مشاهده پیوست 214419

اهووم !!حالا این چی ....مشاهده پیوست 214418مشاهده پیوست 214419
این عکسها چی دارن میگن؟!...چیزی ازش در نیومد..نا مفهومه
چرا با دقت نگاه کنید !!یسری جوونه کوچولو زده درخت زنده است ولی به نظر من دچار پوسیدگی شده !!
خدا خیرت بده چرا تو روز ازش عکس ننداختی ...!!!؟؟؟لااقل از همون جوونه ها از نزدیک عکس میگرفتی ...
چی؟؟!! نه بابا چشام خوب میبینه شکرخدا![]()
من که عکس نگرفتم !!یکی گرفته برام فرسناده من تخیص دادم تجویزم کرده رفته فقط میخوام مطمءن بشم پوسیدگی مگه نه !!!؟؟!
تشخیص شما درسته حتما.... حالا به این بنده خدا گفتین چیکار کنه؟!
هزار و یک عامل تعیین کننده ست... مث مرحله فیزیولوژیک پاتوژن وگیاه....نوع سم.... میزان و آستانه خسارت و....و دیگر اینکه آیا سمپاشی در تابستان برای درختان فایده ای دارد؟؟؟
موافق هستید یا خیر
سبز خشکی در اثر ویروس بیشتر هس !!سلام
میخواستم ببینم دلیل سبز خشکی در گیاهان بیشتر چی میتونه باشه یک گل محمدی دارم برگهاش داره سبز خشک میشه و بیشتر در برگهای بالایی این اتفاق میفته
سوال دوم برای تنباکو که قارچی میشه و پوسیدگی ریشه و زرد شدن برگها از علائمشه چه قارچ کشی پیشنهاد میدید
سلام
میخواستم ببینم دلیل سبز خشکی در گیاهان بیشتر چی میتونه باشه یک گل محمدی دارم برگهاش داره سبز خشک میشه و بیشتر در برگهای بالایی این اتفاق میفته
سوال دوم برای تنباکو که قارچی میشه و پوسیدگی ریشه و زرد شدن برگها از علائمشه چه قارچ کشی پیشنهاد میدید
سبز خشکی در اثر ویروس بیشتر هس !!
تنباکو !! رطوبت کم بشه و بردو خوبه !!
احتمال میدم سفیدک داخلی گرفته باشه (پنکونازول بیشتر برای سفیدک سطحی توصیه میشه). شما میتونید پیشگیری کنید، با استفاده از تریکومیکس در زمان کاشت و کود دومنظورۀ فسگارد در همون اوایل دورۀ کشت و تکرار ماهانه در صورت نیاز ...سلام مجدد
سال گذشته توی زمینی کدو و خیار کاشتم و برگهای هر دو شروع به زرد شدن کردند به یک فروشگاه مراجعه کردم و بهم پانکونازول پیشنهاد داد ولی عملا ازبین رفتن بوته ها
حالا سوالم اینه امسال قبل از وقوع نیازی به سم پاشی دارند
منطقه ما کوهستانیه و شبهای مه آلود و بعضا سردی داره
نظرات متفاوتی میدن ولی کارشناسی نیست لطفا راهنمایی کنید که آیا نیازی به سم قبل از وقوع مشکل هست چون فروشنده سم میگفت این سم بازدارنده و پیشگیری کننده است تا درمان کننده
به قول افشین هزار و یک عامل در تعیین نوع و دز و زمان سمپاشی دخیل هست! بهتره که یکی از کارشناسان ادارۀ حفظ نباتات رو برای بازدید به باغتون ببرید تا از نزدیک معاینه کنن و در صورت نیاز توصیه های لازم رو به شما بدن.راستی بهترین زمان سمپاشی بالاخره کی هستش؟
من 100 عدد نهال سه ساله دارم که فعلا میوه ای ندارند ولی مردد هستم که الان سم بزنم یا نه ؟؟؟؟
چون آفت و حشرات در بعضیاشون مشهوده میپرسم؟؟
سلام مجدد
سال گذشته توی زمینی کدو و خیار کاشتم و برگهای هر دو شروع به زرد شدن کردند به یک فروشگاه مراجعه کردم و بهم پانکونازول پیشنهاد داد ولی عملا ازبین رفتن بوته ها
حالا سوالم اینه امسال قبل از وقوع نیازی به سم پاشی دارند
منطقه ما کوهستانیه و شبهای مه آلود و بعضا سردی داره
نظرات متفاوتی میدن ولی کارشناسی نیست لطفا راهنمایی کنید که آیا نیازی به سم قبل از وقوع مشکل هست چون فروشنده سم میگفت این سم بازدارنده و پیشگیری کننده است تا درمان کننده
سلام
این برگ های انگور هستش. درختش سه ساله هست
لطفا بگید چشه؟!
متشکرم
برگ های جوان مشکلی ندارند و سر شاخه ها سبز هستند....
![]()
بیست تا درختد تک تک در جاهای مختلف یا چند تا چند تا !؟!باسلام
در مورد درخت سیب سوالاتی دارم اگه کمکم کنین ممنون میشم . یکی اینکه بنده امسال سیصد درخت سیب قرمز و سفید فرانسه کاشتم که همشون سبز شدندو رشد کردند ولی بعد از مدتی بیست تا از درختان در جاهای مختلف خشک شدند . نمی دانم علتش چیست ؟ بنظرم از خاکش باشه یعنی خاکش سفته و رس سفت .
منتظر کمکتونم
هادی از سلماس 93/5/1
انگورشون بیماری سفیدک مونداره؟
سلامباسلام
در مورد درخت سیب سوالاتی دارم اگه کمکم کنین ممنون میشم . یکی اینکه بنده امسال سیصد درخت سیب قرمز و سفید فرانسه کاشتم که همشون سبز شدندو رشد کردند ولی بعد از مدتی بیست تا از درختان در جاهای مختلف خشک شدند . نمی دانم علتش چیست ؟ بنظرم از خاکش باشه یعنی خاکش سفته و رس سفت .
منتظر کمکتونم
هادی از سلماس 93/5/1
آقای مهندس من دارای یک باغ در اطراف شیراز می باشم . اخیرا برگ درختان سیب زرد شده و شروع به ریزش کرده است (خزان زود رس) علت چیست. در ضمن آبیاری به صورت قطره ای بوده ولی ساعت آبیاری 12.5 ظهر می باشد.
اینووو یادتون رفت!!بچه ها نظرتون راجب این چیه ...مشاهده پیوست 217050مشاهده پیوست 217051؟!
خانم مهندس میباشم !! صرفا جهت اطلاع خانم مهندس ها هم توانا بودند هستند میباشند !!آقای مهندس من دارای یک باغ در اطراف شیراز می باشم . اخیرا برگ درختان سیب زرد شده و شروع به ریزش کرده است (خزان زود رس) علت چیست. در ضمن آبیاری به صورت قطره ای بوده ولی ساعت آبیاری 12.5 ظهر می باشد.
بچه ها نظرتون راجب این چیه ...مشاهده پیوست 217050مشاهده پیوست 217051؟!
خیلی چیزا ممکنه باشه...یه بیوگرافی مختصر از سرنوشت اخیر این درخت بعلاوه یه عکس واضح از یکی از برگها کمک موثری میکنه