از دوستان کسی می دونه ماده موثر خمیر انتی تارلو که جهت مبارزه با کرم خراط استفاده می شود چیه؟
ممنون میشم کسی بتونه راهنمایم کنه
سلام به همه دوستان گل. خزه سبز تنه درختای میوه یا جلبک سبز درختای میوه. انگار با قلمو تنه درختو رنگ سبز کرده باشی. اینا رو با چه سمی میشه از بین برد؟
کوپر اکسی و بردو فیکس تا حدودی موثره ولی سمی که کاملا از بین ببردشون چیه؟
پیشاپیش ازتون ممنونم.
اینکه که نمیشه همشون باشه !! اینا توی کرت با یه دما ، یه بستر ، و یک نوع اغذیه شیمیایی هستن . ولی تعدادی اینجوری شدن .
سلام دوستان خسته نباشيد به همه.
من چند تا درخت اقاقيا دارم كه شته هاي سياه رنگ زده ميخوام سم پاشيش بكنم از چه سمي و چقدر بايد مصرف بكنم؟
در ضمن چند تا گل رز هم دارم كه به اين وضع دچار شدن ولي شته هاشون مومي هستن. ممنون ميشم كه كمكم بكنيد.
مشاهده پیوست 238225 مثل محل تخم گذاری یا ایجاد زخم توسط حشره می مونه!!!!!!
سلام.
کل باغ حدود ۱۰۰۰ درخته.اما گیلاسا حول وحوش ۲۰۰تاست.این حالتو روی سه تا درخت به فاصله نزدیک به هم دیدم.و بیشتر روی سر شاخه ها .
سلام
پستی که گذاشتین مربوط به چند وقت پیش میشه...الان وضعیتشون به چه شکلیه؟...عکسا هم وضوح لازم رو ندارن فقط توی یکیشون سیاه شدن در اثر فعالیت قارچ مشهود بود
اگه امکان داره یه عکس جدید از نمای نزدیک به همراه وضعیت فعلی رو بذارین
سلامx گفت:سلام
چند سالی هست مگس گیلاس، گیلاس برامون نمیزاره همشون خراب میشن برا همین پارسال تله زرد استفاده کردم جواب نداد امسالم یبار دورسپان استفاده کردم اما یه ساعت بعد سمپاشی بارون اومد. بنظر شما چه سمی رو و کی استفاده کنم بهتره؟ گیلاسا الان هنوز سبز و ریز هستن یه دو هفته بعد ابدار میشن فکر کنم هنوز دیر نشده باشه ممنون میشم یه نظر کارشناسی بهم بدین
سلام
مگس گیلاس رو اگه بخوای یه جوری کنترل کنی که پس فردا از محصولات مسموم سرطان نگیری باید دوتا کار انجام بدی:
1- استفاده از همون کارت زرد که میگن به ازای هر درخت دوتا کارت بذارین (این که جنس چسبش و طیف رنگ زردش خوب باشه مهمه!)
2- استفاده از پروتئین هیدرولیزات به نسبت سه درصد و دیازینون (یا مالاتیون) به نسبت یک تا دو در هزار ولی سمپاشی فقط روی تنه و شاخه های اصلی پایین (پروتئین هیدرولیزات جلب کننده هست و دیازینون یا مالاتیونی که به اون اضافه میشه هم باعث مرگ مگس میشه)
نکته:
1- اول باید چندتا کارت زرد برای ردیابی و پیش آگاهی بذاری بعد با مشاهده اولین مگس بقیه کارتها رو نصب کنی
2- سمپاشی باید چند روز بعد از اولین شکار باشه همزمان با آغاز تغییر رنگ میوه
3- اگه تراکم آفت بالا باشه 5 روز تا یک هفته بعدش باید دوباره سمپاشی تکرار بشه
یه گل رز دارم داخل گلدان
برگهاش در حال زرد شدنه - آب هم به اندازه کافی میدم ولی باز همون طوریه-روی برگها هم داره سفیدک میزنه
از دوستان کسی هست جواب بده؟
سلام
من حدود 100 تا درخت ازانواع مختلف (زردآلو آلو-گیلاس-سیب-کلابی-هلو-شلیل-گوجه سبز-گردو-...)دارم- منطقه رودهن
در زمستان با دیازینون و روغن ولیک و دربهار (اردیبهشت ) باسم دیازینون سم پاشی کردم
حدود یک هفته قبل روی درخت هلو و آلو شته زیادی زده که برگها به حالت دفرمه وپیچیده شده
درخت شلیل هم میوه هاش حالت جمع شده وصمغ زده داره
مابقی درختان هیچ ایراد ظاهری نداره فقط روی بعضی ها مثل گلابی مورچه رو شاخه ها دیده میشه
یکی از دوستان مهندس کشاورزی با دبدن این موارد توصیه کردند سم کنفیدور + توپاس + مایع ظرفشوئی بزنم
میخواستم بپرسم آیا این ترکیب به نظر شما مناسبه ؟ و باید به همه درختان بزنم ؟ لزوم به تکرار آن هست ؟ بعد از چه مدت ؟
ببخشید طولانی شد . خواهش میکنم سریعتر کمک کنید .من بی تجربه هستم![]()
الان که فصل برداشت میوه هایی مث هلو به نظرم اصلا سم نزنید !!
منطقه ما هنوز هلو وشلیل نرسیده و ریز هستش. در ضمن با آفت چه کنم. نگران بقیه درختا هستم