مشاوره ي گياه پزشکي

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=64717&d=1315923842

البته قارچ دوده ای یا همون فوماژین یه جور بیماری ثانوی به حساب میاد یعنی مثلا ممکنه انار شما توسط کرم گلوگاه مورد حمله قرار بگیره یا مثلا در اثر آفتاب سوختگی یا نوسان آبیاری دچار ترکیدگی بشه و بعد فوماژین از فرصت استفاده میکنه و حمله ناجوانمردانه خودشو شروع میکنه!
من به نظرم میاد این اناری که نشون دادی اون سمتش که فقط یه ذرش اون بالا معلومه آلوده به کرم گلوگاه باشه... بهتره با آفتش مبارزه کنید!

Phyto

مدیر تالار
برای پیشگیری از ترکیدگی انار بهتره که دور آبیاری درخت منظم باشه... راههایی هم برای مبارزه با کرم گلوگاه هست که بیشتر باغیه ولی تو باغچه های خونگی یه کمی قضیه فرق داره! چون شما هر کاری هم که بکنی باز از خونه همسایه پروانه میاد سراغتون! بهتره که داخل تاج انارو بتراشید و پرچمهاشو پاک کنید تا جایی برای تخمگذاری و فعالیت حشره آفت نباشه! در صورتی که یه میوه آلوده هم مشاهده کردین بلافاصله بکنیدش و معدومش کنید!

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاممم
واسه گرم گلوگاه باید از زمستان اقدام کنی و سم پاشی با روغن ولک رو انجام بدی
البته باید انارهای آلوده رو هم جمع کنی و بسوزونی
وقتی هم که انار می ده درختتون می تونی پرچم هاش رو در بیاری ( با مسواک می تونی این کار رو بکنی ) شاید یه خورده طول بکشه ولی نتیجه اش خیلی خوبه
واسه ترک خوردگی هم تنظیم دور آبیاری و همچنین استفاده از کودهای کلسیم دار می تونه خیلی کمک کنه

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
از dalin o phyto منونم :smile:میشه بگین این حباب سفید رنگ کنار آرئول این کاکتوس چی هستن ؟؟ بیماری ؟؟؟DSC00008.jpg

Phyto

مدیر تالار
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=64736&d=1315938090

چیز مهمی نیس! یه کمی ازش بچش ببین چه مزه ایه!

eliot -esf

کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=64736&d=1315938090

چیز مهمی نیس! یه کمی ازش بچش ببین چه مزه ایه!
بچشم :surprised:
خودم فهمیدم چیه !!! شپشک سپردار بودن این پسر عمم برداشته بود جداشون کرده بود این ها هم که در حال خوردن شیره کاکتوس بیچاره بودن ... این ها شیره گیاهی مگه نه ؟؟

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
از dalin o phyto منونم :smile:میشه بگین این حباب سفید رنگ کنار آرئول این کاکتوس چی هستن ؟؟ بیماری ؟؟؟مشاهده پیوست 64736

سلامممم
قارچ که بعید می دونم باشه
ببین شکل بلور هست یا شبیه به الیاف پنبه ؟؟؟؟

اگر شکل بلور باشه احتمالا ترشحاتی هست که خود کاکتوس داره و ممکنه انواع نمک ها باشه که جای نگرانی نداره
البته آب آبیاری ات رو هم چک کن ببین شور نیست ؟ یا املاحش زیاد نیست ؟

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچشم :surprised:
خودم فهمیدم چیه !!! شپشک سپردار بودن این پسر عمم برداشته بود جداشون کرده بود این ها هم که در حال خوردن شیره کاکتوس بیچاره بودن ... این ها شیره گیاهی مگه نه ؟؟

عالیه ....
نمره ات 20 ته

Phyto

مدیر تالار
ایول شما که با هر گونه مبارزه شیمیایی مخالفی :redface:

ولی گاهی لازمه که مبارزه شمیایی و بیولوژیک همراه هم باشه تا بهتر جواب بگیریم

روغن پاشی که مبارزه شیمیایی نیست! مکانیکیه! اصلا روغن ولک سم نیست!

tatoo

عضو جدید
سلام دوستان میشه لطفا راهنماییم کنید که چطور میتونم گردو و خرمالومو نجات بدم یکی از دوستان گفت مشکل گردوم پاتوژن فعاله( قارچ) باشه خرمالو هم احتمالا عارضه ی غیر عفونی باشه نظر شما چیه؟
DSC05124.jpg

پیوست ها

• DSC05122.jpg
    DSC05122.jpg
    39.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام تصاویر دیده نمیشن متاسفانه ... زحمتش رو بکشین
امیدوارم بتونم کمکتون کنم.

tatoo

عضو جدید
سلام تصاویر دیده نمیشن متاسفانه ... زحمتش رو بکشین
امیدوارم بتونم کمکتون کنم.
سلام حالا درست شد؟ به نظرتون میتونه کمبود آهن باشه آخه شنیدم خاک این نواحی کمبود آهن داره

آخرین ویرایش:

eliot -esf

کاربر ممتاز
سلام حالا درست شد؟ به نظرتون میتونه کمبود آهن باشه آخه شنیدم خاک این نواحی کمبود آهن داره
من که مبتدی هستم !! ولی تا اونجایی که میدونم در کمبود اهن فاصله بین رگبرگ ها زرد میشه و فقط خود رگبرگ سبز باقی میمانند که تو این تصاویری که گذاشتین مشاهده نمیشه !! انشاالله سایر دوستان و سروران گیاه پزشک میان تشخیص میدن کمکتون میکنند !!!!

tatoo

عضو جدید
من که مبتدی هستم !! ولی تا اونجایی که میدونم در کمبود اهن فاصله بین رگبرگ ها زرد میشه و فقط خود رگبرگ سبز باقی میمانند که تو این تصاویری که گذاشتین مشاهده نمیشه !! انشاالله سایر دوستان و سروران گیاه پزشک میان تشخیص میدن کمکتون میکنند !!!!

aboozar esmaili

عضو جدید
کاربر ممتاز
:redface::redface:جناب مهدوي بازم سوال ببخشيد:
1‌‌‌‌‍‍‍:::آيا كود كلسيم و فسفر براي افزايش رنگ ميو ه ها در توت فرنگي و گوجه مناسب است ؟ اگر مناسب هست لطفا طريقه و زمان استفاده از آن را برايم توضيح دهيد
2:::براي مباره با علف هرز يولاف يا جودوسر بايد چه كرد ؟
3:::براي از بين بردن كرم ريشخوار البته اگه درست تشخيص داده باشم ...سفيد - بند بند غير مجزا- از سر و ته باريك - شبيه ميگو - با حركتهاي داخل بندي - چه بايد بكنم ؟
4::: براي از بين بردن علف هرز مرغ كه لابلاي سبزيجات باغچه روئيده فقط مبارزه فيزيكي بايد انجام داد يا راه ديگري هم دارد ؟

بازم شرمنده...........اگه خسته تون ميكنم :redface:
پاسخ به سوالات:
سوال 1- نقش کلسیم و پتاس در رنگ میوه اهمیت بیشتری داره. برای این کار می توانید از کودهای کلسیم دار موجود در بازار مانند برکسیل کلسیم ( 1 در هزار) و همچنین کود سولو پتاس (5 در هزار) همزمان با شروع میوه دهی استفاده نمائید.
سوال 2- علف هرز یولاف وحشی را عنوان نکردید در چه محصولی می خواهید کنترل کنید که راهنمایی کنم.
سوال 3- اگه منظورتان سوسک سفید ریشه باشه باید از حشره کش دیازینون به نسبت یک و نیم در هزار در پای درخت استفاده نمائید.
سوال 4- اگر سبزیجات شما پهن برگ هستند مثل ریحان و ... می تونید از علف کش جدید پنترا به نسبت 3-2 در هزار استفاده کنید.
موفق باشید.

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز

بله دیدم ... در مورد خرمالو من اطلاعاتی ندارم ... اما بازم 2 2تا 4تا میکنم!
اما در مورد گردو فکر نکنم عاملش پاتوژن باشه و کمبود آهن هم فکر نکنم باشه ...
عکساتون رو دارم سر اجازه بدید 2 2تا 4تا کنم ...

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای که شرمنده نشد 2 2 تا 4تا کنم ...
من فکر میکنم خاک باغچتون کمبود مواد غذایی داشته باشه
علائم هر دو درخت شباهت زیادی داره به کمبود عناصری مثل فسفر و کلسیم و پتاسیم و تا حدودی به کمبود منیزیم!

گرچه گردو هم میتونه از گرما دچار چنین علائمی بشه ... چون خود من هم گردو کاشتم تو باغچه ... برگاش چنین شکلی پیدا کرد و فاتحه ... (علتش گرمای محیط بود ... با آب و هوای اینجا نمیساخت)

برگای دیگه خرمالو سوراخ شدگی ای پارگی ای ... علائم دیگه ای نداره؟
به باغچتون کود دامی مناسب دادید؟
بعد گردوی شما چند ساله است؟

eliot -esf

کاربر ممتاز
بچه ها علت اینطوری شدن این درخت DSC02263[1].jpgشما میدونین تازه تمام برگ هاشم انگار که لارو یک حشره خرده باشه بود !!! اخه جای دوندون هاش رو برگ ها باقی مونده بود :D

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام جان شباهت داره به خسارت کرم های چوبخوار
درختت چیه؟
آثاری از فضولات هم هست؟

eliot -esf

کاربر ممتاز
الهام جان شباهت داره به خسارت کرم های چوبخوار
درختت چیه؟
آثاری از فضولات هم هست؟
درخت فک کنم زرد الو !!! یادم نیست دقیقا :confused:
فضولات ؟؟ فضولات چی ؟؟ حشره ؟؟؟ تا این حد دقت نکردم اصلا کلا خیلی اون تیکه شلوغ بود معلوم بود خیلی وقته بهش رسیدگی نکره بودن !!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درخت فک کنم زرد الو !!! یادم نیست دقیقا :confused:
فضولات ؟؟ فضولات چی ؟؟ حشره ؟؟؟ تا این حد دقت نکردم اصلا کلا خیلی اون تیکه شلوغ بود معلوم بود خیلی وقته بهش رسیدگی نکره بودن !!

آره فضولات حشره!
کی عکس انداختی!؟
میتونه پروانه فری باشه (مثلا عرض کردم) ... الان دارم عجله ای نظر میدما ...
اما یه کاری کن یه میله فلزی بردار و از همونجایی که صمغ خارج شده سوراخی پیدا کردی میله رو بکن بره تو! ببین تا چقد میله میره تو!

آقا حمید شبیه اون درختای ما نیست که گفتین باکتری زده؟

نه این باید صمغ باشه ... شایدم من کور شدم! وایسا یه بار دیگه نیگاه کنم!
امممممممممم نه بیشتر شبیه صمغ خارج شده از درخته!

بالا