زیر دیپلم بگین !!!! من نمیدونم فوماژین چیه دیگه ؟؟؟فوماژین!
زیر دیپلم بگین !!!! من نمیدونم فوماژین چیه دیگه ؟؟؟فوماژین!
واسه گرم گلوگاه باید از زمستان اقدام کنی و سم پاشی با روغن ولک رو انجام بدی
چراااا ؟؟؟!!؟!من با روغن پاشی زیاد موافق نیستم!
بچشمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=64736&d=1315938090
چیز مهمی نیس! یه کمی ازش بچش ببین چه مزه ایه!
از dalin o phyto منونممیشه بگین این حباب سفید رنگ کنار آرئول این کاکتوس چی هستن ؟؟ بیماری ؟؟؟مشاهده پیوست 64736
من با روغن پاشی زیاد موافق نیستم!
بچشم
خودم فهمیدم چیه !!! شپشک سپردار بودن این پسر عمم برداشته بود جداشون کرده بود این ها هم که در حال خوردن شیره کاکتوس بیچاره بودن ... این ها شیره گیاهی مگه نه ؟؟
ایول شما که با هر گونه مبارزه شیمیایی مخالفی
ولی گاهی لازمه که مبارزه شمیایی و بیولوژیک همراه هم باشه تا بهتر جواب بگیریم
روغن پاشی که مبارزه شیمیایی نیست! مکانیکیه! اصلا روغن ولک سم نیست!
سلام حالا درست شد؟ به نظرتون میتونه کمبود آهن باشه آخه شنیدم خاک این نواحی کمبود آهن دارهسلام تصاویر دیده نمیشن متاسفانه ... زحمتش رو بکشین
امیدوارم بتونم کمکتون کنم.
من که مبتدی هستم !! ولی تا اونجایی که میدونم در کمبود اهن فاصله بین رگبرگ ها زرد میشه و فقط خود رگبرگ سبز باقی میمانند که تو این تصاویری که گذاشتین مشاهده نمیشه !! انشاالله سایر دوستان و سروران گیاه پزشک میان تشخیص میدن کمکتون میکنند !!!!سلام حالا درست شد؟ به نظرتون میتونه کمبود آهن باشه آخه شنیدم خاک این نواحی کمبود آهن داره
من که مبتدی هستم !! ولی تا اونجایی که میدونم در کمبود اهن فاصله بین رگبرگ ها زرد میشه و فقط خود رگبرگ سبز باقی میمانند که تو این تصاویری که گذاشتین مشاهده نمیشه !! انشاالله سایر دوستان و سروران گیاه پزشک میان تشخیص میدن کمکتون میکنند !!!!
پاسخ به سوالات:جناب مهدوي بازم سوال ببخشيد:
1:::آيا كود كلسيم و فسفر براي افزايش رنگ ميو ه ها در توت فرنگي و گوجه مناسب است ؟ اگر مناسب هست لطفا طريقه و زمان استفاده از آن را برايم توضيح دهيد
2:::براي مباره با علف هرز يولاف يا جودوسر بايد چه كرد ؟
3:::براي از بين بردن كرم ريشخوار البته اگه درست تشخيص داده باشم ...سفيد - بند بند غير مجزا- از سر و ته باريك - شبيه ميگو - با حركتهاي داخل بندي - چه بايد بكنم ؟
4::: براي از بين بردن علف هرز مرغ كه لابلاي سبزيجات باغچه روئيده فقط مبارزه فيزيكي بايد انجام داد يا راه ديگري هم دارد ؟
بازم شرمنده...........اگه خسته تون ميكنم![]()
سلام حالا درست شد؟ به نظرتون میتونه کمبود آهن باشه آخه شنیدم خاک این نواحی کمبود آهن داره
سلام حالا درست شد؟ به نظرتون میتونه کمبود آهن باشه آخه شنیدم خاک این نواحی کمبود آهن داره
درخت فک کنم زرد الو !!! یادم نیست دقیقاالهام جان شباهت داره به خسارت کرم های چوبخوار
درختت چیه؟
آثاری از فضولات هم هست؟
آقا حمید شبیه اون درختای ما نیست که گفتین باکتری زده؟الهام جان شباهت داره به خسارت کرم های چوبخوار
درختت چیه؟
آثاری از فضولات هم هست؟
درخت فک کنم زرد الو !!! یادم نیست دقیقا![]()
فضولات ؟؟ فضولات چی ؟؟ حشره ؟؟؟ تا این حد دقت نکردم اصلا کلا خیلی اون تیکه شلوغ بود معلوم بود خیلی وقته بهش رسیدگی نکره بودن !!
آقا حمید شبیه اون درختای ما نیست که گفتین باکتری زده؟