دوستان سلام من رشته آی تی هستم .ولی دوست دارم برنامه نویسی ام قوی بشه و تنها زبانی از برنامه نویسی بلدم پاسکال و سی++ هست اونم به صورت مبتدی میشه راهنمای ام کنین که چیکار کنم؟از چه کتابی یا زبانی شروع کنم ؟برنامه نویسی تحت وب کار کنم بهتر هست یا نه(با توجه به رشته ام)؟
ممنون میشم کامل راهنمای ام کنین![]()
سلام !!دوستان سلام من رشته آی تی هستم .ولی دوست دارم برنامه نویسی ام قوی بشه و تنها زبانی از برنامه نویسی بلدم پاسکال و سی++ هست اونم به صورت مبتدی میشه راهنمای ام کنین که چیکار کنم؟از چه کتابی یا زبانی شروع کنم ؟برنامه نویسی تحت وب کار کنم بهتر هست یا نه(با توجه به رشته ام)؟
ممنون میشم کامل راهنمای ام کنین![]()
ممنون
ولی پی اچ پی واسه من که مبتدی هستم سنگین نیست؟
سی++ خیلی کم کار کردم میتونم سی شارپ کار کنم؟
اچ تی ام ال نخونم؟
میشه دلیل پیشنهاد هر کدوم از اینا را بگین؟
خیلی ممنون
آقا مسعود گفتن این کار را بکنم:
C++ رو که میگی بلدی بزن تو کار JAVA
برنامه نویسی وب رو هم حتما کار کن نظر منو میخوای به ترتیب اینارو یاد بگیر
HTML,JavaScript,CSS,PHP
بعدها هم اگه تونستی Perl رو کار کن چون روی سیستم عاملی مثل لینوکس خیلی به دردت خواهد خورد
چرا نظرتان همون بالایی هست؟این سایت یه رنکینگ داره برای سالهای 2009 و 2010
کد:http://www.tiobe.com/index.php/content/paperinfo/tpci/index.html
نظر من همون بالایی هاست
اما اگه تو شکی با توجه به نظری که دوستان دادند
همونطور که اون بالا گفتم C# تو ایران طرفدار بیشتر داره و پول بیشتری میشه باهاش در آورد
ازهر دوی شما بسیار ممنونم ولی شما نظرات متفاوتی دادین من نمی دونم کدوم زبان را یاد بگیرم یا با توجه به رشته ام که ای تی هست و ارشد هم می خام یکی از گرایش های آی تی بخونم (انشاالله) تحت وب کار کنم یا تحت ویندوز که خیلی واسم مفید باشه و پشیمون نشم؟میشه با دلیل توضیح بدین؟
ممنون
می خوام کار برنامه نویسی با شبکه رو شروع کنم اما نمیدونم بازار کارش چه طوره کمکم میکنید
با سلام به همه شما مهندسای عزیز کامپیوتر
من رشته ام کامپیوتر نیست ولی عاشق برنامه نویسی هستم (البته با اجازه همه شما سروران گرانقدر) میخواستم بدونم میشه یه کوچولو برنامه نویسی یاد بگیرم ؟ و به نظر شما ها چه زبانی برای برنامه نویسی از همه راحت تره واسه من که چیزی نمی دونم.؟ یکی از دوستان من که اونم چیزی نمی دونه میگفت که اول باید پایه و اساسشو که فلو چارت و الگوریتم هستش یاد بگیرم اگه میشه در مورد اینم یه توضیح بدین برام
متشکرم.
باسلام من عضوجدید این سایت هستم میشه درمورد نحوه ی برنامه نویسی پاسکال منو راهنمایی کنید.![]()
باسلام من عضوجدید این سایت هستم میشه درمورد نحوه ی برنامه نویسی پاسکال منو راهنمایی کنید.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
م | مشاوره برای انتخاب موضوع پروژه و پایان نامه | برنامه نویسی | 26 |