من فلن با معماری غرب بانی بانی مسعود و استاتیک کاربردی شروع کردم
با توجه به سوالاي امسال بهتره كتاباي جديد گلابچي رو مطالعه كنيد
اين پيشنهاد منه براي كسايي كه سال دومشونه و كتاباي قبلي رو مسلط هستن
من فلن با معماری غرب بانی بانی مسعود و استاتیک کاربردی شروع کردم
بايد با مدير گروه يا كارشناسشون صحبت كنيسلام بچه ها یه سوال
برای تدریس در دانشگاه های علمی کاربردی یا آزاد یا پیام نور (با مدرک لیسانس و در حال تحصیل در کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد ) چه شرایطی وجود داره؟ چطوری باید اقدام کرد؟ حقوقم میدن؟ممنونن میشم اگه کمک و راهنمایی کنید
![]()
دوستمدوستان میشه بگید کدام یک از جزوه های دانشگاه تهران رو باید برای ارشد بخونیم؟؟
ممنون از پاسخگوییتون
یعنی همه جزوه های دانشگاه تهران رو بگیرم؟؟
نمیشه مهم هاش رو بگین؟؟
کارگاهش داخل همین سایت برگزار میشه ؟
سلام من سال بد ارشد دارم پارسه ثبت نام کردم نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/سلام! چند نفر از دوستان از من خواستن منابعی رو که خوندم معرفی کنم! به نظر من این درخواست باید از کسانی که رتبه هاشون خوب شده کرد! اما شاید منم جز همون رتبه های خوب باشم. واسه همین کتابایی که خوندمو میذارم براتون!
بچه چرا نمیشه مصالح ساختمانی حامی رو خوند؟
من خودم دور مصالح رو خط كشيدم چون سخت و زمان بر و فرار هست
اما به خودم مصالح كزازي رو معرفي كردن
من با معماری اسلامی و منظر شروع کردم .احساس میکنم این دوتا رو بیشتر دوس دارم. ایوان خانه هم داره ازمون رایگان برگزار میکنه منم ثبت نام کردم حالا نمیدونم مجازی هست یا نه
کسی خبر نداره؟ من زنگ زدم اما میگن این تلفن اشتباه
من پیشنهاد میکنم با فن و سازه و زبان شروع کنی.... اول قورباقتو قورت بده....هیچ کار سختی نذار آخر اول سخترو شروع کن تا زمان کنکور برسی دوره شون کنی.... تاریخ اینا آسونه همه میزنن .....
این نظر شخصی من
موافقمن پیشنهاد میکنم با فن و سازه و زبان شروع کنی.... اول قورباقتو قورت بده....هیچ کار سختی نذار آخر اول سخترو شروع کن تا زمان کنکور برسی دوره شون کنی.... تاریخ اینا آسونه همه میزنن .....
این نظر شخصی من
اخه حساب کردم اگه بخوام اینهمه کتاب بخرم ورشکست میشم. میخوام بدونم تفاوت این دو تا کتاب چیه .
کسی میدونه احتمال اینکه آزمون ارشد سراسری و آزاد هم تلفیق بشه هست یا نه؟
واسه درك عمومي خوبه توصيه ميشهکتاب مشق معماری هم جز منابع کنکوره؟
گرامر ميادواسه زبان گرامر هم میاد ؟ اگه کسی اول از جزوها شروع کنه برای خوندن بده؟
خانه عمران رو شتيدم بهترهبچه ها اگه کسی تجربه داره به نظر شما بین مرکز معماری و خانه عمران کدوم واسه کلاس کنکور ارشد بهتره....
گرامر مياد
اول كتاب دوم كتاب سوم جزوه
خانه عمران رو شتيدم بهتره
گرامر چی میاد؟ در چه حد؟
شاید جای سوال اینجا نباشه. اما خوب ...
من درس میخونم خوبم ممیفهممش. از امتحانامم راضی ام . اما همیشه نمرهام متوسط . هیچ وقت نمره هام در حد معلوماتم نیس. به نظرتون اشکالم کجاست. چون به مطلب که میخونم تقزیبا مسلطم اما امتحانم خوب نمیشه.اگه کسی میدونه چرا بهم بگه/اخه خودم دلیل مشکلمو نمیدونم.نمیخوام تو کنکورم اینجوری بشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ع | مشاوره | انتخاب رشته کنکور هنرهای ساخت | کارشناسی ارشد | 84 | |
![]() |
مشاوره|انتخاب رشته معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 99 | |
![]() |
مشاوره انتخاب رشته آزمون سراسری 91 | کارشناسی ارشد | 171 | |
![]() |
مشاوره | تجربیات من از کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 74 | |
F | منابع آزمون دکتری بیولوژی تولیدمثل وزارت بهداشت | کارشناسی ارشد | 0 |