مشاوره براي كارشناسي ارشد ... تا ارشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alisaket2002

عضو جدید
در مورد امتحانات پایان ترم یادم رفت که بگم.خداییش امتحانای ما سخت بود.باور کنید من شده واسه یه امتحانم نزدیک 600-700 صفحه کتاب بخونم اخرش هم 12-13 بشم!ولی گفتم این چندان مهم نیست.مهم اینه که واسه کنکور درست بخونید.

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سارا خانم علی آقا راست میگه
ارشد خیلی آسونه
من جزوه های ارشد رو دارم
رایگان هم بهتون میدم
خدا از برادری کمت نکنه
اگه بدی که ممنون میشم فقط به شرط اینکه هزینه شو(با یه خرده تخفیف)بگیری:smile:
در مورد این حرف علی آقا هم دیگه چیزی نمی تونم بگم شاید مشکل از من باشه که همیشه امتحانامو خراب می کنم:cry:
کنکور کارشناسی رو با اینکه خیلی خوب خوندم فاجعه به بار آوردم نمی خوام برا ارشدم اون طوری بشه:(
به هر حال اگه با شرط من موافقی تا بیشتر باهم حرف بزنیم:smile:

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در مورد امتحانات پایان ترم یادم رفت که بگم.خداییش امتحانای ما سخت بود.باور کنید من شده واسه یه امتحانم نزدیک 600-700 صفحه کتاب بخونم اخرش هم 12-13 بشم!ولی گفتم این چندان مهم نیست.مهم اینه که واسه کنکور درست بخونید.
والا منم کمتر از این نمی خونم ولی نتیجه همیشه برعکس می شه
هرچی بیشتر می خونم کمتر نتیجه می گیرم

ALISH_64

عضو جدید
سلام سال نو مبارک به نضر من کنکور امسال سخت بود و البته تفهیمیی تر اگه سختم نبود که اسمشو نمیذاشتن کنکور!!!!
شما هم بیخودی استرس نداشته باشید خوب شده باشه یا بد دیگه نمیشه کاری کرد البته به نظر من شمه خیلی خوب کنکور دادید حتی بهتر از من مثلا من 40 مدار زدم
راحت باش و از بهار لذت ببر:gol:.

seyhoon

عضو جدید
کسی میدونه برای مغناطیس و ماشین چه کتابهایی خوبه پردازش راهیان ارشد و ...

alisaket2002

عضو جدید
سلام دوست عزیز.در مورد ماشین من کتاب مدرسان شریف رو به عنوان اولین کتاب معرفی می کنم.واقعا بهترین کتاب ماشینیه که من دیدم.بعد از اون هم کتاب پردازش خوبه.در انتها هم برای سرعت عمل کتاب راهیان ارشد که تستهای کنکور است رو پیشنهاد می کنم.در ضمن کتاب پارسه اسکن شده ی کتاب پردازشه!البته غیر از فصل اولش.اینم بگم که مولف کتاب ماشین پردازش متین مشکین بود که دانشگاه ما دکترا می خوند.تا این که 2 سال پیش به جرم سیاسی بودن و به لطف دولت نهم!اخراج کردنش و در عوض هی به سهمیه ایثارگران و بسیج و ... اضافه می کنن تا شایسته سالاری واقعا رعایت بشه!:D

alisaket2002

عضو جدید
در مورد مغناطیس هم کتاب پردازش رو به عنوان بهترین کتابی که دیدم معرفی می کنم.واقعا کتاب از هر لحاظ جامعی بود.البته یه کم سخت بود و به خاطر همین کسایی که پایشون ضعیف باشه معمولا بی خیالش می شن.ولی من واقعا شباهت این کتاب و سوالای کنکور رو بسیار دیدم.البته بهتره قبل از این که این کتاب رو بخونید کتاب رهیافت حل مساله در مغناطیس(نوشته دیانی) رو بخونید.البته این کتاب رو الان که وقتتون زیاده بهتون توصیه می کنم تا پایتون قوی شه.وگرنه بعدش تمام تلاشتون رو روی پردازش بزارید.در اخر هم وقتی خوب همه ی مطالب رو یاد گرفتید کتاب راهیان ارشد که تستهای زیادی داره(و همه هم کنکور هستند)رو بهتون پیشنهاد میکنم.وقتی بعد از طی این مراحل این تستها رو حل می کنید اعتماد به نفس زیادی به دست میارید.

BJ2349

عضو جدید
با سلام لطفا راهنمایی کنید

با سلام لطفا راهنمایی کنید

به حضور شما دوستان سلام عرض میکنم بنده فارغ التحصیل رشته کامپیوتر هستم البته من 2.5 هم برق الکترونیک خوندم با توجه به شرایطی تغییر رشته دادم اما برای ارشد کمی دودل هستم ..علاقه به ادامه تحصیل تو برق رو دارم اما میترسم ...ضمنا من شاغلم هستم تو زمینه پروتکل های مخابراتی به زبان جاوا برنامه نویسی میکنم البته 2 روز در هفته هم تعطیلم آیا با این شرایط میتونم به کنکور ارشد اونم برق امیدوار باشم ؟

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جناب معین خان من از درسا لیست ورداشتم :smile:
ولی با چند نفر دیگه مشورت کردم و به نتایج دیگه ای رسیدم :eek:
می خوام چند تا کتاب دیگه به کتابام اضافه کنم واونارو فعلآ بخونم تا بعد:(
ویه چیز دیگه هم منو پشیمون کرد :درسته که جزوات پارسه سال به سال عوض میشه؟:mad:
به هر حال امیدوارم اگه چند وقت دیگه هم ازت جزوه خواستم پایه باشی و بهم بدی:redface:

hesam_m

عضو جدید
سلام علی جان. خوبی؟
دستت درد نکنه. تا اینجا راهنمایی هات خیلی خوب بود. من رشته الکترونیکم. میخواستم اگه واست زحمتی نیست یه راهنمایی کلی درباره کتاب های مناسب برای این درسا بکنی.این که چه کتابایی و از هرکدوم چقدر بخونم. ممنون.
الکترونیک 1و2- کنترل خطی- مدار 1و2- سیگنال و سیستم- مغناطیس- و کل ریاضیات-و زبان و کلا هر چی که لازم میدونی.

alisaket2002

عضو جدید
سلام دوست عزیز.حال شما خوبه.ممنون از لطفت.در مورد مدار و ریاضی و مغناطیس من کامل توضیح دادم.می تونی به نوشته های قبلیم مراجعه کنی.پیدا کردنش زیاد سخت نیست.
اما کنترل.برای کنترل من کتاب پارسه(نوشته ی اقای جاهد) رو خیلی پسندیدم.خیلی مفهومی و به زبان ساده ای بود.بعد از اون هم کتاب پردازش رو نزدیک 3 بار خوندم و تمام مثالها و تستهاش رو حل کردم.من کتاب راهیان ارشد رو هم داشتم.نویسندش حل تمرین مدار ما بود!به نظرم کتاب جامعیه ولی اصلا به درد کنکور نمی خوره.با توجه به حجمش که نزدیکه 700 صفحس!البته دور از انصافه که نگم،من بخش سیستمهای مکانیکی رو (علی رغم این که فکر می کردم بی فایدس و سوال نمیاد ازش)از این کتاب خوندم و یه تست هم اتفاقا از این قسمت اومد!به هر حال کنترل اسونترین درس به نظر میاد(انصافا هم همیشه نسبت به بقیه اسونتر بوده) ولی بعضی وقتا این درسو خیلی سخت می دن.مثل امسال که دکتر طالبی داده بود.یه سوال روت لوکاس داده بود که تو امتحان پایان ترم ما داده بود.من نه اونجا حلش کردم نه تو امتحان:smile:در مورد باقی درساتون هم من از دوستام می پرسم.چون درس تخصصی خودم نیست و بعدش خدمتتون عرض می کنم.

hesam_m

عضو جدید
دستت درد نکنه علی جان. یه سوال دیگه هم داشتم که خیلی مهمه. اونم اینه که : همونطور که میدونی کتابای زیادی در زمینه کنکور ارشد ، توضیح دروس و حل تمرین و... وجود داره و باز همونطور که خودت میدونی خوندن همه ی اونها تقریبا غیر ممکنه. حالا سوال من اینه که شما این چند تا کتابایی رو که واسه هر درس خوندی چطوری گزینش کردی؟ ممنون.

BJ2349

عضو جدید
please help me

please help me

به حضور شما دوستان سلام عرض میکنم بنده فارغ التحصیل رشته کامپیوتر هستم البته من 2.5 هم برق الکترونیک خوندم با توجه به شرایطی تغییر رشته دادم اما برای ارشد کمی دودل هستم ..علاقه به ادامه تحصیل تو برق رو دارم اما میترسم ...ضمنا من شاغلم هستم تو زمینه پروتکل های مخابراتی به زبان جاوا برنامه نویسی میکنم البته 2 روز در هفته هم تعطیلم آیا با این شرایط میتونم به کنکور ارشد اونم برق امیدوار باشم ؟

• Like
واکنش ها: p_sh

seyhoon

عضو جدید
آیا میشه به قبولی تو فوق امسال امیدوار بود در حالی که هنوز ترم پاییز واحد داری و سطحتم متوسطه؟:(

aghajar

عضو جدید
88

88

سلام
درصدهای من در کنکور 88 :

1. زبان 35.5 % ( سخت چون وقتش کم بود واسه اونهمه متن )
2. ریاضی 64.4 % ( نسبتا اسان)
3. مدار 24.4 % ( خیلی سخت )
4. کنترل 53.3 % ( نسبتا سخت )
5. سیگنال 40.0 % ( نسبتا سخت)
6.الکترونیک 0 %:( ( 1 صحیح و 3 غلط :biggrin:. وحشتناک بود.)
7.ماشین 6.66 % ( نمیدونم)

من لیسانس برق- کنترل از دانشگاه تهران هستم و پارسال درسم تموم شد. حدود 6 هفته واسه کنکور خوندم.
به نظرم کنکور امسال در مجموع سخت بود خصوصا تو الکترونیک و مدار. بیشتر این سختی به خاطر تفاوتش با سالهای قبلش بود. من چون کنترلی بودم ماشین و الک نخونده بودم . ماشین که فقط القایی رو خوندم ولی الکترونیکم بد نبود.
اینکه کنکور رو سخت گرفته بودن منطقی بود. چون به نظرم میخواستن حال این موسساتی که واسه خودشون دکان درست کرده بودنو بگیرن. چون کنکور ارشد واقعا LOUSE شده بود. به نظرم افرادی تو کنکور امسال موفق میشن که درسهارو خوب خونده و تمرین کرده باشن نه اینکه نکته و روش کنکوری یاد گرفته باشن. به راحتی میتونن هر سال یه کنکوره جدید بگیرن . به نظرم طراحان کنکور که اکثرا استاد دانشگاههای مطرح دولتی هستن خیلی راحت میتونن هر سال یه جور سوال بدهند.
به اقای alisaket2002 تبرک میگم قبول میشید با رتبه زیر 20 . خوشحال میشم بیشتر با شما صحبت کنم و منتظر پیغامتون هستم. همون ترازی که ریاضی و مدار میاره تضمینیه واسه قبولیتون.
به نظرم معدل هم با ضریب تو کنکور تاثیر داره. چون معدل من که 15.1 هست تو کارته ورود به جلسه یادمه 15.8 ( حدودا) بود. امیدوارم همه قبول شید از جمله خودم;)
با ارزوی موفقیت و سلامتی برای همگی

fateme345

عضو جدید
بچه ها رتبه هارو کی میدن؟:cry::wallbash:
میدونین؟
سلام.خوبی گلم؟پارسال دقیقا روز 31 اردیبهشت آمد.امسال هم گفتن هفته اول خرداد.فکر کنم همون روز اول خرداد بیاد.انشالا اونایی که زحمت کشیدن خبرای خوب بشنون.دعا کنین;):gol:

• Like
واکنش ها: p_sh

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
درصدهای من در کنکور 88 :

1. زبان 35.5 % ( سخت چون وقتش کم بود واسه اونهمه متن )
2. ریاضی 64.4 % ( نسبتا اسان)
3. مدار 24.4 % ( خیلی سخت )
4. کنترل 53.3 % ( نسبتا سخت )
5. سیگنال 40.0 % ( نسبتا سخت)
6.الکترونیک 0 %:( ( 1 صحیح و 3 غلط :biggrin:. وحشتناک بود.)
7.ماشین 6.66 % ( نمیدونم)

من لیسانس برق- کنترل از دانشگاه تهران هستم و پارسال درسم تموم شد. حدود 6 هفته واسه کنکور خوندم.
به نظرم کنکور امسال در مجموع سخت بود خصوصا تو الکترونیک و مدار. بیشتر این سختی به خاطر تفاوتش با سالهای قبلش بود. من چون کنترلی بودم ماشین و الک نخونده بودم . ماشین که فقط القایی رو خوندم ولی الکترونیکم بد نبود.
اینکه کنکور رو سخت گرفته بودن منطقی بود. چون به نظرم میخواستن حال این موسساتی که واسه خودشون دکان درست کرده بودنو بگیرن. چون کنکور ارشد واقعا LOUSE شده بود. به نظرم افرادی تو کنکور امسال موفق میشن که درسهارو خوب خونده و تمرین کرده باشن نه اینکه نکته و روش کنکوری یاد گرفته باشن. به راحتی میتونن هر سال یه کنکوره جدید بگیرن . به نظرم طراحان کنکور که اکثرا استاد دانشگاههای مطرح دولتی هستن خیلی راحت میتونن هر سال یه جور سوال بدهند.
به اقای alisaket2002 تبرک میگم قبول میشید با رتبه زیر 20 . خوشحال میشم بیشتر با شما صحبت کنم و منتظر پیغامتون هستم. همون ترازی که ریاضی و مدار میاره تضمینیه واسه قبولیتون.
به نظرم معدل هم با ضریب تو کنکور تاثیر داره. چون معدل من که 15.1 هست تو کارته ورود به جلسه یادمه 15.8 ( حدودا) بود. امیدوارم همه قبول شید از جمله خودم;)
با ارزوی موفقیت و سلامتی برای همگی
بابا همگی کارتون که درسته
خداییش پشتکارتون ایول داره:eek:

p_sh

عضو جدید
سلام.خوبی گلم؟پارسال دقیقا روز 31 اردیبهشت آمد.امسال هم گفتن هفته اول خرداد.فکر کنم همون روز اول خرداد بیاد.انشالا اونایی که زحمت کشیدن خبرای خوب بشنون.دعا کنین;):gol:
سلام فاطمه جون تو خوبی؟
دستت درد نکنه
وای من که دلم داره مثه سیرو سرکه میجوشه،اصلا هم به خودم امیدی ندارم چون افتضاح دادم اما امیدوارم هر کی که زحمت کشیده مزد زحماتشو گیره ومنم دعا می کنم
ایشا ا.. قبول شی فاطمه جان

rezako

عضو جدید
مشاوره برق

مشاوره برق

با سلام هر سوال در مورد کنکور برق داشتید می توانین با گروه علمی مهندس کهن که از مدرسان کنکور هست از طریق لینک زیر سوال کنید در اسرع وقت به شما پاسخ می دهند
re_kohan@yahoo.com

seyhoon

عضو جدید
خوب مثل اینکه رتبه ها داره میاد.امیدوارم کسانی که تو این تاپیک پست داشتن به خصوص آقای alisaket نتیجه زحماتشون رو ببینن.

alisaket2002

عضو جدید
سلام دوست عزیز.شرمنده واقعا.من چند وقتی سرم شلوغ بود و نتونستم جواب شما رو بدم.
چرا نمیشه عزیز!من معدلم 14 بود.ترم پاییز هم 20 واحد داشتم!البته میتونستم 5 ساله کنم ولی دیدم اینجوری یه سال از عمرم تلف میشه!به خاطر همین یه ترم به خودم سختی دادم.البته من 2 روز کلاسهامو میرفتم و 2 روزشو نمیرفتم.دوست عزیز کار نشد نداره.فقط یه کم سختی داره که باید با همت خودت از پسش بر بیای.

kendab

عضو جدید
سلام
دوستان همدیگر را فراموش نکنیم
هر کس از وضع خود در مورد رتبه اش بگوید تا سایت هم مفید باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا