alisaket2002
عضو جدید
در مورد امتحانات پایان ترم یادم رفت که بگم.خداییش امتحانای ما سخت بود.باور کنید من شده واسه یه امتحانم نزدیک 600-700 صفحه کتاب بخونم اخرش هم 12-13 بشم!ولی گفتم این چندان مهم نیست.مهم اینه که واسه کنکور درست بخونید.
خدا از برادری کمت نکنهسارا خانم علی آقا راست میگه
ارشد خیلی آسونه
من جزوه های ارشد رو دارم
رایگان هم بهتون میدم
والا منم کمتر از این نمی خونم ولی نتیجه همیشه برعکس می شهدر مورد امتحانات پایان ترم یادم رفت که بگم.خداییش امتحانای ما سخت بود.باور کنید من شده واسه یه امتحانم نزدیک 600-700 صفحه کتاب بخونم اخرش هم 12-13 بشم!ولی گفتم این چندان مهم نیست.مهم اینه که واسه کنکور درست بخونید.
سارا خانم علی آقا راست میگه
ارشد خیلی آسونه
من جزوه های ارشد رو دارم
رایگان هم بهتون میدم
سلام EFA جانسلام ممنون از راهنماييهاتون فقط يه سوال
مي خواستم بدونم اين جزوه مدار پارسه را از كجا ميشه گير اورد؟
سلام.خوبی گلم؟پارسال دقیقا روز 31 اردیبهشت آمد.امسال هم گفتن هفته اول خرداد.فکر کنم همون روز اول خرداد بیاد.انشالا اونایی که زحمت کشیدن خبرای خوب بشنون.دعا کنینبچه ها رتبه هارو کی میدن؟
میدونین؟
بابا همگی کارتون که درستهسلام
درصدهای من در کنکور 88 :
1. زبان 35.5 % ( سخت چون وقتش کم بود واسه اونهمه متن )
2. ریاضی 64.4 % ( نسبتا اسان)
3. مدار 24.4 % ( خیلی سخت )
4. کنترل 53.3 % ( نسبتا سخت )
5. سیگنال 40.0 % ( نسبتا سخت)
6.الکترونیک 0 %( 1 صحیح و 3 غلط
. وحشتناک بود.)
7.ماشین 6.66 % ( نمیدونم)
من لیسانس برق- کنترل از دانشگاه تهران هستم و پارسال درسم تموم شد. حدود 6 هفته واسه کنکور خوندم.
به نظرم کنکور امسال در مجموع سخت بود خصوصا تو الکترونیک و مدار. بیشتر این سختی به خاطر تفاوتش با سالهای قبلش بود. من چون کنترلی بودم ماشین و الک نخونده بودم . ماشین که فقط القایی رو خوندم ولی الکترونیکم بد نبود.
اینکه کنکور رو سخت گرفته بودن منطقی بود. چون به نظرم میخواستن حال این موسساتی که واسه خودشون دکان درست کرده بودنو بگیرن. چون کنکور ارشد واقعا LOUSE شده بود. به نظرم افرادی تو کنکور امسال موفق میشن که درسهارو خوب خونده و تمرین کرده باشن نه اینکه نکته و روش کنکوری یاد گرفته باشن. به راحتی میتونن هر سال یه کنکوره جدید بگیرن . به نظرم طراحان کنکور که اکثرا استاد دانشگاههای مطرح دولتی هستن خیلی راحت میتونن هر سال یه جور سوال بدهند.
به اقای alisaket2002 تبرک میگم قبول میشید با رتبه زیر 20 . خوشحال میشم بیشتر با شما صحبت کنم و منتظر پیغامتون هستم. همون ترازی که ریاضی و مدار میاره تضمینیه واسه قبولیتون.
به نظرم معدل هم با ضریب تو کنکور تاثیر داره. چون معدل من که 15.1 هست تو کارته ورود به جلسه یادمه 15.8 ( حدودا) بود. امیدوارم همه قبول شید از جمله خودم
با ارزوی موفقیت و سلامتی برای همگی
سلام فاطمه جون تو خوبی؟سلام.خوبی گلم؟پارسال دقیقا روز 31 اردیبهشت آمد.امسال هم گفتن هفته اول خرداد.فکر کنم همون روز اول خرداد بیاد.انشالا اونایی که زحمت کشیدن خبرای خوب بشنون.دعا کنین![]()
آیا میشه به قبولی تو فوق امسال امیدوار بود در حالی که هنوز ترم پاییز واحد داری و سطحتم متوسطه؟![]()