من رتبم شده 196 کسی میتونه کمکم کنه که کجا قبول میشم؟اصلا قبول میشم؟بچه ها دیگه نتایج اومد.و الان وقته مشاوره و انتخاب رشته هستش.بچه ها یی که سال قبل قبول شدن بیان یه مشاوره به ما بدن.
بچه ها دیگه نتایج اومد.و الان وقته مشاوره و انتخاب رشته هستش.بچه ها یی که سال قبل قبول شدن بیان یه مشاوره به ما بدن.
]چرا از قزوين صرفنظر ميكني؟؟ دهخداي قزوين خيلي دانشگاه خوبيه؟؟؟بچه ها اگه ظرفیتا زیاد نشد من بدشانس مجبور شدم برم غیرانتفاعی کدوم بهم پیشنهاد میکنید؟
علاالدوله گرمسار
دانش پژوهان اصفهان
خیام مشهد
شمال آمل
حافظ شیراز
( با غیرانتفاعی های قزوین هم که کلا مشکل دارم)
من خانه معمار رو پیشنهاد میکنم,مشاوراش واقعا اطلاعاتشون بالاستاینطوری نمیشه
اول باید دفترچه ها بیاد بعدش رفت یه مشاور درست ودرمون. فکرکنم آکادمی معماری و مرکز معماری پارسال مشاوره رایگان داشتن.من فردا میزنگم
]چرا از قزوين صرفنظر ميكني؟؟ دهخداي قزوين خيلي دانشگاه خوبيه؟؟؟
راستي نسا جون رتبت چند شده بود؟؟
من خانه معمار رو پیشنهاد میکنم,مشاوراش واقعا اطلاعاتشون بالاست
نه خانه معمار تو آرژانتینه! روبروی بیمارستان تهران کلینیکسوفیا جون ممنون از اطلاع رسانیت. همون خانه معمار که تو ولیعصر بعد فاطمیه؟ اگه همون باشه من شمارشو دارم
بچه ها هرکس میخاد 88926981- 88926980
نه بستگی داره کجا باشه تهران فک نکنم.رتبتون چند شدهدرسته اونای که زیر 50 هستن روزانه قبول میشن
نه خانه معمار تو آرژانتینه! روبروی بیمارستان تهران کلینیک
البته معمولا استاداشون با آکادمی و مرکز معماری مشترکن
ولی من واقعا" خانه معمارو قبول دارم,همه جوره
88538401-2عزیزم شمارشو نداری بهم بدی؟ باید اول بزنگم میترسم همینطوری پاشم برم کسی جوابگو نباشه یا اصلا پیدا نکنم
عزیزم شمارشو نداری بهم بدی؟ باید اول بزنگم میترسم همینطوری پاشم برم کسی جوابگو نباشه یا اصلا پیدا نکنم
یه سوال فنی...من چرا تشکر ندارم؟!!!!آقا بگید سوالاتونو اگه یادم مونده باشه...
سوال اینکه واسه چی باید داشته باشی؟!!!!یه سوال فنی...من چرا تشکر ندارم؟!!!!
88538401-2
88973493-4
نباید داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از هیچ پستی نمیتونم تشکر کنمسوال اینکه واسه چی باید داشته باشی؟!!!!