[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه
ولی وقتی جداسازی و کنترل و اینارو نمیارم
مجبورم به اینا رضایت بدم دیگه:)
اگر نه خو منم دوس دارم برم جداسازی بخونم:smile:

خوب همین دیگه.چرا نیمیرید جداسازی صنعتی اصفهان یا کنترل شیراز و...
چیز تهران که ندارید دور از جونتون

myt

عضو
مهم مقایسه هر ورودیه!!!! من ک بالاترن نمره کلاس بودم.
زمانی که استاد خوب نمره میده نمره بالا ارزش نداره!!!!
آخه دوستم از ش خیلی بد تعریف میکرد !منم اسمش خوب تو ذهنم مونده. دوستم سال دیگه ارشد میده.

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب همین دیگه.چرا نیمیرید جداسازی صنعتی اصفهان یا کنترل شیراز و...
چیز تهران که ندارید دور از جونتون

من باید حتمن اپلای بگیرم( به دلایل شخصی)
برای همین هم فقط در مورد تهران و شریف پرس و جو میکنم
با اونا هم میشه گرفت اما هم کار سخت تر میشه هم ممکنه بعضی دانشگاهها اصن قبول نکنن
متاسفانه یا خوشبختانه اسم شریف بین اجنبیا خوب در رفته اینه که بیشتر توجه میکنن
البته واقعا ارشد یه لیبله . بیشترش به موضوع پایان نامه ربط داره . اون تعیین کنندست

• Like
واکنش ها: .6.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اونا هم میشه گرفت اما هم کار سخت تر میشه هم ممکنه بعضی دانشگاهها اصن قبول نکنن
البته واقعا ارشد یه لیبله . بیشترش به موضوع پایان نامه ربط داره . اون تعیین کنندست

اگه فک میکنید میرید امریکا.کانادا و... میگید من از شریف اومدم و اونام میگین بیا بیاید یه چایی بخورید چه رشته ایی میخواید بخونید تا مدارکتونو اماده کنیم برید به سلامتی دکتری بخونید. سخت خیلیم سخت در اشتباهید
اونرم هیشکی شریف رو نمیشناسه یه نگا به رنکینگش کنید توی دانشگاهای دنیا

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منت موندم تو این که وختی میرم سر کلاس استاده فارسی حرف میزنه نمیفهمم چی میگه :D حالا اگه برم خارج یارو انگلیسی حرف بزنه سه سوته مشروط میشم:D

mahsa1187

عضو جدید

اگه میخوای اپلای کنی از سمیعی گهر درمورد انرژی و جداسازی پرسیدم اینو گفت: "
با سلام گرچه انرژی گرایش بسیار خوبی است ولی به علت مسایل تحریم برای خارج از کشور مشکل ساز خواهد شد و بنابراین جداسازی مناسب تر است"

• Like

*وارش*

کاربر فعال
من که هر سری یه انتخابایی میکنم دوباره میام پست ها رو میخونم دوباره جابجا میکنم. از بس هم اعتماد به نفس پیدا کردم کلا شهرستان ها رو خط زدم:D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه فک میکنید میرید امریکا.کانادا و... میگید من از شریف اومدم و اونام میگین بیا بیاید یه چایی بخورید چه رشته ایی میخواید بخونید تا مدارکتونو اماده کنیم برید به سلامتی دکتری بخونید. سخت خیلیم سخت در اشتباهید
حالا اگه رشتمون برق بود یه چیزی :D

sungirl5

عضو جدید
منت موندم تو این که وختی میرم سر کلاس استاده فارسی حرف میزنه نمیفهمم چی میگه :D حالا اگه برم خارج یارو انگلیسی حرف بزنه سه سوته مشروط میشم:D

حمزه استادای صنعت نفت هم انگلیسی حرف میزنن ها!!!!!!!!

• Like

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز

میدونم سخته
فقط هم به مدرک نیست
باید مقاله و نمره خوب تافل و ... داشته باشیم
در مورد رنکینگ هم حق با شماست
ولی موضوع اینه بعضی از استادای اونا که باید با پذیرش ما موافقت کنن به اسامی خیلی حساسن ، اگه بدشانسی بیاریم و یکی از اینا به پستمون بخوره خوب بد میشه دیگه.
شریف رو بیشتر از بقیه میشناسن.
من همین الان هم به خاطر معدل کارشناسیم خیلی جاهارو از دست میدم :(

• Like

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی ما به یکی از دوستان که خود دانشگا تهران میخوونه هم زنگ زدیم میگفت والا یه ساله کار پیدا نکردم اینجا هم باید پارتی داشته باشی تا بگیرنت!

بالا