BULGARIA
کاربر بیش فعال
این عشق کاذب کر و کورت کرده !بذار یه سیلی بزنم تو صورتت بیدار شی![]()
وایسا بیدار شدم-این عشق کاذب کجا رفت

این عشق کاذب کر و کورت کرده !بذار یه سیلی بزنم تو صورتت بیدار شی![]()
نه
ولی وقتی جداسازی و کنترل و اینارو نمیارم
مجبورم به اینا رضایت بدم دیگه
اگر نه خو منم دوس دارم برم جداسازی بخونم![]()
بذار جمعه بیام اهواز حضوری یه چک افسری بت میزنموایسا بیدار شدم-این عشق کاذب کجا رفت![]()
آخه دوستم از ش خیلی بد تعریف میکرد !منم اسمش خوب تو ذهنم مونده. دوستم سال دیگه ارشد میده.مهم مقایسه هر ورودیه!!!! من ک بالاترن نمره کلاس بودم.
زمانی که استاد خوب نمره میده نمره بالا ارزش نداره!!!!
بچه های دانشگاه اراکم شنیدم توی مهندسی شیمی در کنکور خیلی خوب نتیجه می گیرن !درسته
رضوانشهر که فقط جداسازی دارهاون رضوانشهره نه خود دانشگاه تهران که
امان از دست این اعتماد به نفس به شدت کاذب!نمونه اش خودم!!!!! ماشاا....
دوست شریف شما چطور؟ رتبه 1 شدن حتما!!!!!!!
میشه دلیلتو بگی ؟سلام کاسپین رو اول بزن
رضوانشهر که فقط جداسازی داره
جمله آخرتو دوس دارمخوب همین دیگه.چرا نیمیرید جداسازی صنعتی اصفهان یا کنترل شیراز و...
چیز تهران که ندارید دور از جونتون
امان از دست این اعتماد به نفس به شدت کاذب!![]()
خوب همین دیگه.چرا نیمیرید جداسازی صنعتی اصفهان یا کنترل شیراز و...
چیز تهران که ندارید دور از جونتون
من باید حتمن اپلای بگیرم( به دلایل شخصی)
برای همین هم فقط در مورد تهران و شریف پرس و جو میکنم
با اونا هم میشه گرفت اما هم کار سخت تر میشه هم ممکنه بعضی دانشگاهها اصن قبول نکنن
متاسفانه یا خوشبختانه اسم شریف بین اجنبیا خوب در رفته اینه که بیشتر توجه میکنن
البته واقعا ارشد یه لیبله . بیشترش به موضوع پایان نامه ربط داره . اون تعیین کنندست
من باید حتمن اپلای بگیرم( به دلایل شخصی)
برای همین هم فقط در مورد تهران و شریف پرس و جو میکنم
با اونا هم میشه گرفت اما هم کار سخت تر میشه هم ممکنه بعضی دانشگاهها اصن قبول نکنن
متاسفانه یا خوشبختانه اسم شریف بین اجنبیا خوب در رفته اینه که بیشتر توجه میکنن
البته واقعا ارشد یه لیبله . بیشترش به موضوع پایان نامه ربط داره . اون تعیین کنندست
حالا اگه رشتمون برق بود یه چیزیاگه فک میکنید میرید امریکا.کانادا و... میگید من از شریف اومدم و اونام میگین بیا بیاید یه چایی بخورید چه رشته ایی میخواید بخونید تا مدارکتونو اماده کنیم برید به سلامتی دکتری بخونید. سخت خیلیم سخت در اشتباهید
اونرم هیشکی شریف رو نمیشناسه یه نگا به رنکینگش کنید توی دانشگاهای دنیا
منت موندم تو این که وختی میرم سر کلاس استاده فارسی حرف میزنه نمیفهمم چی میگهحالا اگه برم خارج یارو انگلیسی حرف بزنه سه سوته مشروط میشم
![]()
میشه دلیلتو بگی ؟
حالا اگه رشتمون برق بود یه چیزی![]()
نه بابا فارسیم به زور حرف میزنن !حمزه استادای صنعت نفت هم انگلیسی حرف میزنن ها!!!!!!!!
ناراحت نباش !مشروطه صد در صددقیقا برق شریف فرق داره با همه ی رشته هاش.من دوستم اونجا با معدل 18 الان میخواد بره ام ای تیخوش به حالش
![]()
چرا میخند؟تو ام ای تی مشروط میشه؟![]()
اگه فک میکنید میرید امریکا.کانادا و... میگید من از شریف اومدم و اونام میگین بیا بیاید یه چایی بخورید چه رشته ایی میخواید بخونید تا مدارکتونو اماده کنیم برید به سلامتی دکتری بخونید. سخت خیلیم سخت در اشتباهید
اونرم هیشکی شریف رو نمیشناسه یه نگا به رنکینگش کنید توی دانشگاهای دنیا
دیگه باید با حمزه مث آبادانیا حرف بزنی!!!!! آبادان برزیله!!!!دختر آفتا شایعه پراکنی نکن
اینجوریام نیست
چرا میخند؟بش بگو 3 ترم متوالیم اخراج داره
![]()
راستی ما به یکی از دوستان که خود دانشگا تهران میخوونه هم زنگ زدیم میگفت والا یه ساله کار پیدا نکردم اینجا هم باید پارتی داشته باشی تا بگیرنت!