[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا من هر چی 2 2 تا 4 تا کردم دیدم که علاقه دارم شرکت نفت استخدام شم نه مثلن شرکتای خصوصی مشاوره اینا... بعدش فک کردم اگه برم تهرانی شریفی جایی هم باید دوباره اویزون یکی شم که استخدامم کنه خو چرا لقمه رو دور سرو بچرخوونم !دروغ میگم؟:D

maryamghaffarian

عضو جدید
میدونم سخته
فقط هم به مدرک نیست
باید مقاله و نمره خوب تافل و ... داشته باشیم
در مورد رنکینگ هم حق با شماست
ولی موضوع اینه بعضی از استادای اونا که باید با پذیرش ما موافقت کنن به اسامی خیلی حساسن ، اگه بدشانسی بیاریم و یکی از اینا به پستمون بخوره خوب بد میشه دیگه.
شریف رو بیشتر از بقیه میشناسن.
من همین الان هم به خاطر معدل کارشناسیم خیلی جاهارو از دست میدم :(

============
اصلا اینطور فکر نکنید که به خاطر مدرک کارشناسی خیلی جاها رو از دست میدید.شما فوقتون رو با معدل بالا و مقاله ISI گرید بالا به اتمام برسانید(همرا نمره زبان خوب) ضمنا از استادان و دوستان هم کمک بگیرین ...ان شالله نتیجه مطلوبتون رو میگیرید.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا من هر چی 2 2 تا 4 تا کردم دیدم که علاقه دارم شرکت نفت استخدام شم نه مثلن شرکتای خصوصی مشاوره اینا... بعدش فک کردم اگه برم تهرانی شریفی جایی هم باید دوباره اویزون یکی شم که استخدامم کنه خو چرا لقمه رو دور سرو بچرخوونم !دروغ میگم؟:D

بچه ام داره روشن میشه افرین:D

• Like
واکنش ها: .6.

BULGARIA

کاربر بیش فعال
راستی ما به یکی از دوستان که خود دانشگا تهران میخوونه هم زنگ زدیم میگفت والا یه ساله کار پیدا نکردم اینجا هم باید پارتی داشته باشی تا بگیرنت!

راستی ما به یکی از دوستان ک خود اهواز گاز میخوونه هم زنگ زدیم میگفت والا یه ساله .......................:w15:

*وارش*

کاربر فعال

نه والا. بچه ها دست سوت هورا بالاخره یکی این وسط داره تصمیمشو میگیره:w23:

sungirl5

عضو جدید
حالا زوده براش بزار بیاد بعد:)
کی گفته آبادان برزیله
برزیل هواش گرمه
آبادان که یه بند داره برف میاد کا:D

آبادانیه بلیط اتوبوس تهران و حومه دستش بود میاد آبادان سوار اتوبوس میشه! میگن نمیشه! میگه چرا؟!! اینجا که نوشته تهران و حومه؟!!!:d

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سرمه جان اینا که میگی گروه A بودن ؟:cry:

آره
حال فک نکنی میخوام ناامیدت کنم
میگم که با اطلاع کامل بری یه دعه اونجا سورپرایز نشی بعد راه برگشت نداشته باشی
اما اینو بدون اگه همینطور که واسه درست پیگیر هستی برای کار هم پیگیر بشی صد در هزار خیلی زود استخدام میشی

Hds A

عضو جدید
بچه ها یه بنده خدایی که مشاور هم بود ! میگفت واسه کار گرایش مهم نیس ! همین که ارشد میم شیمی هستین در 90% مواقع کافیه . واقعا اینجوریه ؟؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره
حال فک نکنی میخوام ناامیدت کنم
میگم که با اطلاع کامل بری یه دعه اونجا سورپرایز نشی بعد راه برگشت نداشته باشی
اما اینو بدون اگه همینطور که واسه درست پیگیر هستی برای کار هم پیگیر بشی صد در هزار خیلی زود استخدام میشی
3تا جمله اولو دوس ندارم آخریو دوس دارم:D ینی باید سیریش شم تا بم کار بدن ؟:D

sungirl5

عضو جدید
بچه ها یه بنده خدایی که مشاور هم بود ! میگفت واسه کار گرایش مهم نیس ! همین که ارشد میم شیمی هستین در 90% مواقع کافیه . واقعا اینجوریه ؟؟

بستگی داره! مثلا صنایع غذلیی رو که نمی برن شرکت نفت!!!!!!
هرچی گرایش کلی تر و عام تر باشه بهتره!

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه واقعا اینجوری نیس
جدیدا تو صنعت به گرایش توجه میکنن
قدیما رو نمیونم
مثلا به نظر خودتون با صنایع غذایی تو پالایشگاه استخدام میکنن؟
البته بند " پ " هر چی بگید ازش بر میاد:)

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من به کار در شرایط و مناطق جنگی و حتی کار در پاکستان هم راضیم :D

اصلا کسی که فراوری گاز رو ول کنه و بیاد دانشگاه تهران مورد غضب خدا قرار میگیره و هیچ وقت استخدام نمیشه تا وقتی که موهای سرش (4 تا دونه)مثل دندونش سفید بشه

روایت داریم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا کسی که فراوری گاز رو ول کنه و بیاد دانشگاه تهران مورد غضب خدا قرار میگیره و هیچ وقت استخدام نمیشه تا وقتی که موهای سرش (4 تا دونه)مثل دندونش سفید بشه

روایت داریم
4 دونه چی بود دیگه :D ماشالا مثه شالیزاره موهام :D

بالا