sungirl5
عضو جدید
پس شما یقه اهوازو بچسب ول نکن![]()
آقا یقه چیه؟ رسیدی به صنعت نفت بگو کراوات!!!!!!
پس شما یقه اهوازو بچسب ول نکن![]()
میدونم سخته
فقط هم به مدرک نیست
باید مقاله و نمره خوب تافل و ... داشته باشیم
در مورد رنکینگ هم حق با شماست
ولی موضوع اینه بعضی از استادای اونا که باید با پذیرش ما موافقت کنن به اسامی خیلی حساسن ، اگه بدشانسی بیاریم و یکی از اینا به پستمون بخوره خوب بد میشه دیگه.
شریف رو بیشتر از بقیه میشناسن.
من همین الان هم به خاطر معدل کارشناسیم خیلی جاهارو از دست میدم![]()
بسپار به خودم!دانشگا آزاد?!میفرستمش پیام نورولش کن بهش نمیگم بزار اخراجش کنن بیاد دانشگاه ازاد واحد سنندج ادامه تحصیل بده![]()
آقا یقه چیه؟ رسیدی به صنعت نفت بگو کراوات!!!!!!
عاقا من هر چی 2 2 تا 4 تا کردم دیدم که علاقه دارم شرکت نفت استخدام شم نه مثلن شرکتای خصوصی مشاوره اینا... بعدش فک کردم اگه برم تهرانی شریفی جایی هم باید دوباره اویزون یکی شم که استخدامم کنه خو چرا لقمه رو دور سرو بچرخوونم !دروغ میگم؟![]()
اتفاقن تو کشو قوسیم باهاشپس شما یقه اهوازو بچسب ول نکن![]()
راستی ما به یکی از دوستان که خود دانشگا تهران میخوونه هم زنگ زدیم میگفت والا یه ساله کار پیدا نکردم اینجا هم باید پارتی داشته باشی تا بگیرنت!
عاقا من هر چی 2 2 تا 4 تا کردم دیدم که علاقه دارم شرکت نفت استخدام شم نه مثلن شرکتای خصوصی مشاوره اینا... بعدش فک کردم اگه برم تهرانی شریفی جایی هم باید دوباره اویزون یکی شم که استخدامم کنه خو چرا لقمه رو دور سرو بچرخوونم !دروغ میگم؟![]()
باز که عاشق شدیراستی ما به یکی از دوستان ک خود اهواز گاز میخوونه هم زنگ زدیم میگفت والا یه ساله .......................![]()
سرمه جان اینا که میگی گروه A بودن ؟حتی بیشترش رو هم من سراغ دارم...........
حالا زوده براش بزار بیاد بعد
کی گفته آبادان برزیله
برزیل هواش گرمه
آبادان که یه بند داره برف میاد کا![]()
سرمه جان اینا که میگی گروه A بودن ؟![]()
نه دروغ نمیگی![]()
برون شو زین چاه ظلمانیدست خودم نیس حمزه نمیدونم چمه![]()
3تا جمله اولو دوس ندارم آخریو دوس دارمآره
حال فک نکنی میخوام ناامیدت کنم
میگم که با اطلاع کامل بری یه دعه اونجا سورپرایز نشی بعد راه برگشت نداشته باشی
اما اینو بدون اگه همینطور که واسه درست پیگیر هستی برای کار هم پیگیر بشی صد در هزار خیلی زود استخدام میشی
بچه ها یه بنده خدایی که مشاور هم بود ! میگفت واسه کار گرایش مهم نیس ! همین که ارشد میم شیمی هستین در 90% مواقع کافیه . واقعا اینجوریه ؟؟
نخیر اشتباه گفتی
با بلیط آبادان میره تهران
بعد اونجا میگه اینجا که نوشته آبادان وحومه![]()
برون شو زین چاه ظلمانی
درس بود وُلک؟![]()
بستگی داره! مثلا صنایع غذلیی رو که نمی برن شرکت نفت!!!!!!
هرچی گرایش کلی تر و عام تر باشه بهتره!
3تا جمله اولو دوس ندارم آخریو دوس دارمینی باید سیریش شم تا بم کار بدن ؟
![]()
من به کار در شرایط و مناطق جنگی و حتی کار در پاکستان هم راضیمحمزه من بهت قول میدم 14-14 حتما استخدامی!
بچه ها یه بنده خدایی که مشاور هم بود ! میگفت واسه کار گرایش مهم نیس ! همین که ارشد میم شیمی هستین در 90% مواقع کافیه . واقعا اینجوریه ؟؟
من به کار در شرایط و مناطق جنگی و حتی کار در پاکستان هم راضیم![]()
من به کار در شرایط و مناطق جنگی و حتی کار در پاکستان هم راضیم![]()
4 دونه چی بود دیگهاصلا کسی که فراوری گاز رو ول کنه و بیاد دانشگاه تهران مورد غضب خدا قرار میگیره و هیچ وقت استخدام نمیشه تا وقتی که موهای سرش (4 تا دونه)مثل دندونش سفید بشه
روایت داریم
اگه بگن ممکنه حتی بزرگ شدن بچتو نبینی چی؟!
یعنی انقد دور از خانواده!