[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

m_naji

عضو جدید
اتفاقن واسه منم یه کار پیدا شده؟اگه گفتی چیه؟پخش مواد غذایی :D :D
کانون چقد میدن؟

والاع از هیچی که بهتره!!:D

دو تا نیم روز در هفته 250 تومن اگه خوب حرف بزنی و همینطور کتاب بفروشی و بچه های مردم رو گول برزنی تا 400 میرسه!ولی خوبیش اینه که پاره وقته البته فعلا:smile:

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورت منم؟:)
نه باور کن به هر قیمتی نیست
بخاطر هدف آیندست

نه منظورم فقط به شما نیست ولی واقعا همه انقدر برای تهران حوش میزنن که انگار چه خبره
درسته حرف شما ولی اینده تو انرژی و هسته ای و زیست پزشکیه اخه؟؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والاع از هیچی که بهتره!!:D

دو تا نیم روز در هفته 250 تومن اگه خوب حرف بزنی و همینطور کتاب بفروشی و بچه های مردم رو گول برزنی تا 400 میرسه!ولی خوبیش اینه که پاره وقته البته فعلا:smile:
منم کانون میخوام :cry: :D

sungirl5

عضو جدید
بچه ها من بر سر دوراهی ام !
جداسازی کاسپین رو اول بزنم یا پتروشیمی امیرکبیر ماهشهر ؟! رتبمم 770 !!! میگن اگه اینا رو برم (البته شبانشونو میارم) بهتر از شهرای دیگس
نظر شما چیه !؟:smile:
ماهشهر اگه بیاریدش

myt

عضو
عاره والا!به خدا من موندم واسه این 500 600 نفری که مهندسی شیمی تهران قبول میشن امسال آیا کار پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها چرا شما نگاه ناسیونالیستی به تهران دارید!یعنی هر کی میره تهران در آینده حتما موفق میشه !نه بخدا تو همین دانشگاه ص اصفهان ببینید چه مخ هایی درس میخونه !
آینده خوب داشتن دست خداست و یکم هم شانس میخواد!

BULGARIA

کاربر بیش فعال
عاره والا!به خدا من موندم واسه این 500 600 نفری که مهندسی شیمی تهران قبول میشن امسال آیا کار پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برا من پیدا میشه:Dیعنی شما تو اهواز ک رفتید میشه موضوع پایان نامتون:biggrin:

*وارش*

کاربر فعال
مگه همون لاستیکا نیست که باهاش سر میخوریم:D:biggrin: خلاصه داداش حاضرم سره جداسازی و فرایند و کنترل باهات مناظره کنم اما سر پلیمر من هیییییییییچ ادعایی ندارم بلدی بگو بفهمم ببینم چیکاره ام ........اهان راستی شما که میدونی پلیمرو بالا بزنم یا بیو .............از هر چی اسم باکتریو میکروب بیزارم طرف مپیره فضا بهش میگن شاتل این ناپیدا ها رو اسمشونو تریلی نمیکشه

:biggrin: راست میگی اینا هر کدوم کوچیکتر میشن اسمشون بزرگتر میشه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها چرا شما نگاه ناسیونالیستی به تهران دارید!یعنی هر کی میره تهران در آینده حتما موفق میشه !نه بخدا تو همین دانشگاه ص اصفهان ببینید چه مخ هایی درس میخونه !
آینده خوب داشتن دست خداست و یکم هم شانس میخواد!
کلن منظورم این ظرفیت بالا و فرصت شغلی بسیار کم بود

myt

عضو
مهم مقایسه هر ورودیه!!!! من ک بالاترن نمره کلاس بودم.
زمانی که استاد خوب نمره میده نمره بالا ارزش نداره!!!!

بچه های دانشگاه اراکم شنیدم توی مهندسی شیمی در کنکور خیلی خوب نتیجه می گیرن !درسته

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه منظورم فقط به شما نیست ولی واقعا همه انقدر برای تهران حوش میزنن که انگار چه خبره
درسته حرف شما ولی اینده تو انرژی و هسته ای و زیست پزشکیه اخه؟؟

نه
ولی وقتی جداسازی و کنترل و اینارو نمیارم
مجبورم به اینا رضایت بدم دیگه:)
اگر نه خو منم دوس دارم برم جداسازی بخونم:smile:

بالا