myt
عضو
پس شما هم گذرتون به دکتر حبیبی خورده !
من الان دکترا می خونم.تفننی ارشد دادم. 4سال پیش فارغ التحصیل شدم![]()
من الان دکترا می خونم.تفننی ارشد دادم. 4سال پیش فارغ التحصیل شدم![]()
اتفاقن واسه منم یه کار پیدا شده؟اگه گفتی چیه؟پخش مواد غذایی![]()
کانون چقد میدن؟
حالا ایشالا خودت میری شریف میبینیقبول دارم دروغ نگفته ولی میگم شاید یه اتفاقی افتاده این رفیقت ولی دیگه کلی نتیجه گرفته
منظورت منم؟
نه باور کن به هر قیمتی نیست
بخاطر هدف آیندست
منم کانون میخواموالاع از هیچی که بهتره!!
دو تا نیم روز در هفته 250 تومن اگه خوب حرف بزنی و همینطور کتاب بفروشی و بچه های مردم رو گول برزنی تا 400 میرسه!ولی خوبیش اینه که پاره وقته البته فعلا![]()
ماهشهر اگه بیاریدشبچه ها من بر سر دوراهی ام !
جداسازی کاسپین رو اول بزنم یا پتروشیمی امیرکبیر ماهشهر ؟! رتبمم 770 !!! میگن اگه اینا رو برم (البته شبانشونو میارم) بهتر از شهرای دیگس
نظر شما چیه !؟![]()
عاره والا!به خدا من موندم واسه این 500 600 نفری که مهندسی شیمی تهران قبول میشن امسال آیا کار پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاره والا!به خدا من موندم واسه این 500 600 نفری که مهندسی شیمی تهران قبول میشن امسال آیا کار پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کلم همه ول معطلیم !هرکی ارشد بخونه بدبخت میشه !هرچی کاره برای فوق دیپلم و کارشناسی !میگید نه برید اطلاعیه استخدامی چند شرکت بزرگ راببینید
ایشالابرا من پیدا میشهیعنی شما تو اهواز ک رفتید میشه موضوع پایان نامتون
![]()
دوست من هر دوتاش را ازشبله!!!
عمومی 18.75
تجذیه17
حال کن!!!!
مگه همون لاستیکا نیست که باهاش سر میخوریمخلاصه داداش حاضرم سره جداسازی و فرایند و کنترل باهات مناظره کنم اما سر پلیمر من هیییییییییچ ادعایی ندارم بلدی بگو بفهمم ببینم چیکاره ام ........اهان راستی شما که میدونی پلیمرو بالا بزنم یا بیو .............از هر چی اسم باکتریو میکروب بیزارم طرف مپیره فضا بهش میگن شاتل این ناپیدا ها رو اسمشونو تریلی نمیکشه
این عشق کاذب کر و کورت کرده !بذار یه سیلی بزنم تو صورتت بیدار شیمن عاشق تهران شدم حمزه![]()
میشه دلیلتونم بگید ؟ (با توجه به قبولیای قبلی شبانشو میارم .)ماهشهر اگه بیاریدش
من که اراک درس نمی خونم !رتبتون چند شده؟
رتبه های خوبتون چند بود؟ 60رو خبردارم
کلن منظورم این ظرفیت بالا و فرصت شغلی بسیار کم بودبچه ها چرا شما نگاه ناسیونالیستی به تهران دارید!یعنی هر کی میره تهران در آینده حتما موفق میشه !نه بخدا تو همین دانشگاه ص اصفهان ببینید چه مخ هایی درس میخونه !
آینده خوب داشتن دست خداست و یکم هم شانس میخواد!
ایشالانامردی اگه پیدا کردی منم خبر نکنیا
![]()
دوست من هر دوتاش را ازش
20 گرفت .شما حال کن
روزانه که فک نکنم![]()
این شد یه حرف حسابیباشه من حواسم ب تهران هس تو هم زوم کن رو اهواز-فرصت گیر اومد اطلاع میدیم![]()
پارسال یکی از دوستان با 600 شبانه محیط زیست دانشگاه تهران قبول شده بود.
من که اراک درس نمی خونم !
بچه ها من بر سر دوراهی ام !
جداسازی کاسپین رو اول بزنم یا پتروشیمی امیرکبیر ماهشهر ؟! رتبمم 770 !!! میگن اگه اینا رو برم (البته شبانشونو میارم) بهتر از شهرای دیگس
نظر شما چیه !؟![]()
نه ایشون انرژی شریف رو میخواستنپارسال یکی از دوستان با 600 شبانه محیط زیست دانشگاه تهران قبول شده بود.
مهم مقایسه هر ورودیه!!!! من ک بالاترن نمره کلاس بودم.
زمانی که استاد خوب نمره میده نمره بالا ارزش نداره!!!!
نه منظورم فقط به شما نیست ولی واقعا همه انقدر برای تهران حوش میزنن که انگار چه خبره
درسته حرف شما ولی اینده تو انرژی و هسته ای و زیست پزشکیه اخه؟؟