[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

sungirl5

عضو جدید
ولی اگر گرایش کاربردی نبود دانشگاه صنعت نفت در دکتری فقط همین گرایش را نداشت.

سخت ترین و عمیق ترین گرایش مهندسی شیمی میباشد و برای دکترا و ادامه تحصییل مناسب است.و پایان نامه رامی توان در زمینه ها جداسای انتخاب کرد.

myt

عضو
سخت ترین و عمیق ترین گرایش مهندسی شیمی میباشد و برای دکترا و ادامه تحصییل مناسب است.و پایان نامه رامی توان در زمینه ها جداسای انتخاب کرد.

راستی نگفتید هزینه هر ترم شبانه چقدره ؟

myt

عضو
واسه خارج خوبه-حتما ک نباید دانشگاه محل سکونتت قبول بشی ارشد 2ساله یه گرایش کاربردی برو مثل جداسازی طراحی کاتالیست گاز و ..............

البته من شنیدم کاتالیست گرایش خوبی نیست !از استادم شنیدم.

myt

عضو
واسه خارج خوبه-حتما ک نباید دانشگاه محل سکونتت قبول بشی ارشد 2ساله یه گرایش کاربردی برو مثل جداسازی طراحی کاتالیست گاز و ..............

در کل بعد از تهران اعتبار شیراز و اصفهان بیشتره !حتی اگر مجبور بشی براش هزینه کنی !

BULGARIA

کاربر بیش فعال
ولی اگر گرایش کاربردی نبود دانشگاه صنعت نفت در دکتری فقط همین گرایش را نداشت.

از همین الان دندون تیز کردی برای دکترای صنعت نفت ناقلا:Dمن توصیه میکنم گرایشایی ک گفتم رو برید بهتره-البته این نظر شخصی منه;)

myt

عضو
شما مثلا کجا ها را پیشنهاد میدید؟
خانم sun girl که اراکم درس خوندید شما در کل از بین گرایش های خوب دانشگاه های اصفهان(روزانه و شبانه ) و شیرازچطور چینشی را پیشنهاد میدید ؟

myt

عضو
از همین الان دندون تیز کردی برای دکترای صنعت نفت ناقلا:Dمن توصیه میکنم گرایشایی ک گفتم رو برید بهتره-البته این نظر شخصی منه;)

گازم دوست دارم ولی فکر کنم دانشگاه شیراز شانس کمی برای قبول شدن داشته باشم !

ئدز

عضو جدید
بین پلیمر و بیو کدومشون بهترن؟پلیمر تو فوق کار ازمایشگاهی هم داره؟

سوال منم هست اصلا تو پلیمر چی میخونیم یکی بهم گفت تو کار سیمانن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/فکر کنم اشتباه کرده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا ما امشب زنگ زدیم فامیلمون شریفم هس میگفت پی خارج و این چیزا نباشن.الان اینا توهمه بعدن یادتون میره :D میگفت بیشتر اینا که هی میگفتن خارج هنوز موفق نشدن پاشونو از تهران بیرون بذارن:D والا!

ئدز

عضو جدید
باید لیسانس داشته باشی که کار پیدا کنی
فوق لیسانس یه گپ دوره همیه ............البته برای لیسانس کار بیشتره
برای دکترا تو صنعت کار نیست مگه اینکه بخوای استاد شیییییییییییییییی اینو استادم گفت

ئدز

عضو جدید
قبول دارم گاز از کاتالیست بهتره ولی کاتالیست از اون باقی گرایشا بهتره البته پلیمر هم میگن آینده خوبی داره

کی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا میدونید قرار تو پلیمر چی بخونیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال منم هست اصلا تو پلیمر چی میخونیم یکی بهم گفت تو کار سیمانن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/فکر کنم اشتباه کرده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی شما نمیدونید پلیمر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسولین رسیدگی کنن بابا

بالا