sungirl5
عضو جدید
1000تومن شد![]()

أ................!!!! پول منو کاسب نشو!!!!!! بدش من مال خودمه!!
1000تومن شد![]()
اصفهان امسال محیط زیست نمیگیرهروزانه خیر احتمالش کم است.شبانه احتمالش وجود دارد
احتمال محیط زیست اصفهان وجود دارد.که آخرین رتبه قبولی پارسال 590 بوده.
پدیده رو بیخیال شو شنیدم همش سیالات و لایه مرزیه-دنبال گرایشای کاربردی باش
ولی اگر گرایش کاربردی نبود دانشگاه صنعت نفت در دکتری فقط همین گرایش را نداشت.
نظرتون در مورد گرایش نانو چیه ؟
سخت ترین و عمیق ترین گرایش مهندسی شیمی میباشد و برای دکترا و ادامه تحصییل مناسب است.و پایان نامه رامی توان در زمینه ها جداسای انتخاب کرد.
شما مثلا کجا ها را پیشنهاد میدید؟واسه خارج خوبه-حتما ک نباید دانشگاه محل سکونتت قبول بشی ارشد 2ساله یه گرایش کاربردی برو مثل جداسازی طراحی کاتالیست گاز و ..............
واسه خارج خوبه-حتما ک نباید دانشگاه محل سکونتت قبول بشی ارشد 2ساله یه گرایش کاربردی برو مثل جداسازی طراحی کاتالیست گاز و ..............
راستی نگفتید هزینه هر ترم شبانه چقدره ؟
واسه خارج خوبه-حتما ک نباید دانشگاه محل سکونتت قبول بشی ارشد 2ساله یه گرایش کاربردی برو مثل جداسازی طراحی کاتالیست گاز و ..............
ولی اگر گرایش کاربردی نبود دانشگاه صنعت نفت در دکتری فقط همین گرایش را نداشت.
خانم sun girl که اراکم درس خوندید شما در کل از بین گرایش های خوب دانشگاه های اصفهان(روزانه و شبانه ) و شیرازچطور چینشی را پیشنهاد میدید ؟شما مثلا کجا ها را پیشنهاد میدید؟
از همین الان دندون تیز کردی برای دکترای صنعت نفت ناقلامن توصیه میکنم گرایشایی ک گفتم رو برید بهتره-البته این نظر شخصی منه
![]()
شما مثلا کجا ها را پیشنهاد میدید؟
بین پلیمر و بیو کدومشون بهترن؟پلیمر تو فوق کار ازمایشگاهی هم داره؟
اینم حرفیهولی اگر گرایش کاربردی نبود دانشگاه صنعت نفت در دکتری فقط همین گرایش را نداشت.
هدفت چیه از ارشد دکترا-اپلای-پیدا کردن کار با ارشد؟
البته من شنیدم کاتالیست گرایش خوبی نیست !از استادم شنیدم.
گازم دوست دارم ولی فکر کنم دانشگاه شیراز شانس کمی برای قبول شدن داشته باشم !
قبول دارم گاز از کاتالیست بهتره ولی کاتالیست از اون باقی گرایشا بهتره البته پلیمر هم میگن آینده خوبی داره
سوال منم هست اصلا تو پلیمر چی میخونیم یکی بهم گفت تو کار سیمانن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/فکر کنم اشتباه کرده نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صنعتی شیراز یا فردوسی برو تازه فردوسی دکترا هم داره
او کی میره این همه راه رو !
من پروژم درباره گل حفاری پلیمری بوده میتونم توضیح بدم ؟یعنی شما نمیدونید پلیمر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسولین رسیدگی کنن بابا
سلام علیکم من میدونم پارسال روزس تا 120 حدودن پر شده!رفبقم زده بود!سلا دوستان
بامداد پنج شنبتون بخیر
در مورد مهندسی سیستم های انرژی شریف کسی چیزی میدونه عایا؟
اگر میخوای شریف خونده باشی برو. ولی اگه میخوای کار پیدا کنی بیشتر نرو. اگر میخوای بری خارج برو انرژیسلا دوستان
بامداد پنج شنبتون بخیر
در مورد مهندسی سیستم های انرژی شریف کسی چیزی میدونه عایا؟