[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

ئدز

عضو جدید
بچه ها کاملا مشخصه از لحظه اول نتایج هممون پای نت هییییییییییییییییییی حرف میزنیم .............اقا ما کلا 32واحد داریم که نزدیک 24 تاش تئوریه حالا تو هر دانشگاه که بخونی فرق نداره(چرا ؟؟؟چون میبینید که بچه ها با رتبه های مختلف ار یونی های مختلف هستن) حالا میمونه امکانات یونی برای پایان نامه که تا حالا کسی چیزی نگفته..............این دو روزم که تعطیل جایی نمیشه رفت..حالا لطفا بیایید از امکانات دانشگاه و تسهیلاتش برای پایان نامه بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(راستی دانشگاه های تهران فردا همشون تعطیلن؟؟؟؟؟؟؟؟/جایی نمیشه رفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کاملا مشخصه از لحظه اول نتایج هممون پای نت هییییییییییییییییییی حرف میزنیم .............اقا ما کلا 32واحد داریم که نزدیک 24 تاش تئوریه حالا تو هر دانشگاه که بخونی فرق نداره(چرا ؟؟؟چون میبینید که بچه ها با رتبه های مختلف ار یونی های مختلف هستن) حالا میمونه امکانات یونی برای پایان نامه که تا حالا کسی چیزی نگفته..............این دو روزم که تعطیل جایی نمیشه رفت..حالا لطفا بیایید از امکانات دانشگاه و تسهیلاتش برای پایان نامه بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بحث امکانات دانشگاهارو تو این تاپیک بگید
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ه-و-گرایش-در-انتخاب-رشته-کارشناسی-ارشد/page12

ea26

عضو جدید
سلام. بچه ها من نمره کلم 5636 ،ولی وقتی درصدامو وارد میکنم ترازی که میده 5315
درصدامو بالا ببرم تا به تراز خودم برسم؟؟؟
تخمینی که واسه شما زده منطقی هست؟؟؟

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. بچه ها من نمره کلم 5636 ،ولی وقتی درصدامو وارد میکنم ترازی که میده 5315
درصدامو بالا ببرم تا به تراز خودم برسم؟؟؟
تخمینی که واسه شما زده منطقی هست؟؟؟
اره درصداتونو ببرید بالا تا به نمرتون میرسید.
تقریبا منطقیه ولی اگه چیز عجیبی دید(مثلا روزانه شریف)بدونید اون با سهمیه بوده.

sungirl5

عضو جدید
هنو درگیرید؟ بابا انتخواب رشته کنید بره!!!!!!!! انقد بعدش ریلکس میشید که نگو!!!!!

hothit

عضو جدید
نبابا نمی ارزه!!!!تو 70تومن رو بده به من،من کاری میکنم که شریف قبول بشی!:d
حاضرم چند تا صفرم جلوش بزارم اگه رتبه هامون عوض کنیم:biggrin:
پارسه رفتم به درد نمیخورد 10 تومن گرفت.فقط فهمیدم پارسال اصفهان محیط زیست میگرفته ولی امسال ورش داشته

sungirl5

عضو جدید
حاضرم چند تا صفرم جلوش بزارم اگه رتبه هامون عوض کنیم:biggrin:
پارسه رفتم به درد نمیخورد 10 تومن گرفت.فقط فهمیدم پارسال اصفهان محیط زیست میگرفته ولی امسال ورش داشته

خود دانشجوهای هر دانشگاه اونا بهتر از همه میتونن کمکتون کنن برای انتخاب اون دانش!

sungirl5

عضو جدید
بچه ها یه نکته بهتون گوش زد کنم تا خیالتون یکم راحت بشه!!
این ظفیتا که میبینید،زیادبهشون اعتاد نکنید! در آخر شاید یکی دوتا موقع قبولی بیشتر بگیره هر رشته!
مثلا تحصیلات تکمیلی 1دانشگاه میگه فلان رشته5تا میخوام سنجش میزنه 4تا،ولی همون 5تارو میگیره!

بالا