[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

abdollahi.ut

عضو جدید
خير3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي:2-شماره داوطلب:
مهندسي فراوري وانتقال گازنام رشته امتحاني دوم:12894-کد رشته امتحاني دوم:
5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :​
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کلگرايش
عدم وجود ظرفيت پذيرشمجاز99131388771

۱۶/۵۷7- معدل موثر :مجاز مي باشيد6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
1-نمرات اکتسابي
نمره به درصدنام درس
سفيدزبان عمومي وتخصصي
۳۱/۱۱رياضيات /معادلات -كاربردي -عددي
۷۳/۳۳ترموديناميك مهندسي شيمي 1و2
۸۸/۳۳انتقال حرارت 1و2
۷۵/۵۶انتقال جرم
۵۳/۳۳عمليات واحد1و2
۴۵/۰۰مكانيك سيالات
احتمالش هست گاز روزانه تهران رو هم بیاریدا

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی منظورتون اینه که برای شبانه هر دو دانشگاه شانس زیادی دارم ؟
ولی برای اپلای صنعتی اعتبارش بیشتره ؟

به نظرم برای شبانه پیشرفته شون شانس دارید
آموزش محور هم دارن که نمیدونم چه رتبه ای میخواد
برای اپلای که من شنیدم تهران و شریف از بقیه بهترن
صنعتی دانشگاه خوبیه ، تو ایران که خیلیا قبولش دارن
دانشگاه اصفهان هم خوشنامه
اما برای اپلای نمیدونم چطورن.
فقط اینو بگم که میگن خیلی استاداشون سخت گیرن
دانشجوهاشون به خاطر سختی درسا نسبت به بقیه دانشگاههابا معدلای بالا فارغ التحصیل نمیشن
که معدل هم برای اپلای خیلی مهمه

*وارش*

کاربر فعال
بابا من از ردیف 20 به بعد نمیتونم انتخاب کنم پنج شبنه هم نیم ترم زبان دارم چه بساطی اصلا بعد کنکور مغزم جواب نمیده تمام سلولای خاکستریم پودر شده..............راستی اقا حمزه کار شما به تجربه بیشتر از دانشجوها احتیاج داره نمیدونم تهرانی یا نه اما بهتر دست به دامن یه استاد دلسوز بشی به هر حال سالها پیش این راه ها رو رفتن الان یا راضین یا میگن ای کاش ای کاش .........

باز خوبه که تا بیست انتخاب کردین. هدف های چندگانه آدم رو گیج میکنه نمیدونه میخواد کار کنه ادامه تحصیل بده بره خارج البته من خودم اینطورم. بعد یکی میگه دانشگاه خوب باشه یکی میگه گرایش یکی میگه گرایش:confused:

Hds A

عضو جدید
دانشگاهای شیراز یا فردوسی برم بهتره یا این فومن و رضوانشهر ؟ از نظر اعتبار مدرکش

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاهای شیراز یا فردوسی برم بهتره یا این فومن و رضوانشهر ؟ از نظر اعتبار مدرکش

به نظر من کاسپین رو بزنید
چون اولا زیرمجموعه دانشگاه تهرانه
ثانیا با رتبه شما گرایشای خوبه شیراز و فردوسی قبول نمیشید اما در عوض کاسپین میتونید جداسازی بخونید.
در مورد اعتبار مدرک هم واقعا از چند دانشگاه خاص که بگذریم بقیه رو خیلی با هم متفاوت نمیدونن

sahar_farj

عضو جدید
سلام
بچهها کسی درباره شبانه کاشان اطلاعاتی داره؟مشکل خوابگاه پیدا میکنم؟

bnmnb

عضو جدید
سلام دوستان .
به نظرتون بنده با رتبه 649 دانشگاه شیراز گرایش گاز قبول میشم ؟
اصلا گرایش گاز خوبه یا نه؟
سال پیش تا 420 آورده
شما شاید صنعتی شیراز بیارید
درسهاش کلا ترمودینامیکی هست

daneshpour123

عضو جدید
بچه ها خیلی افسرده ام. از وقتی رتبه ها اومده تا صبح خوابم نمیبره. من خیلی زحمت کشیده بودم و با شرایط خیلی سختی درس خونده بودم اما رتبه ام شده 590. استرس شدید گرفتم و وقت کم آوردم و هر درسی که آخرای زمان زدم درصش پایین شده. مثلا با راکتور بعد ریاضی بعد حرارت شروع کردم که هرسه رو 57 زدم. اما ترمو رو که روش قسم میخوردم 80 به بالا میزنم از استرس شدید کمبود وقت 28 زدم :( بعدشم جرم و سیالات که 33 درصد. من علاوه بر اینکه 6 سال از لیسانسم گذشته یه بچه هم دارم و با خونه زندگی و شرایط سخت درس خوندم و از نظر اطلاعات لایق رتبه بهتری بودم. حالا کاریه که شده. مشکلم اینجاس که هسته ای هم نمیخوام. چون میدونم باهاش هیچ جای دنیا نمیشه رفت. پژوهشگاههای تهران قبول میشم به نظرتون؟ اصلا ارزش و اعتبار علمی دارن؟ خیلی برام سخته که برم شهرستان با بچه. بچه ها هم کمکم کنید و بگید چیا رو بزنم هم برام خیلی دعا کنید. سال دیگه خوندن شاید برام محال باشه و این ارشد گرفتن هم سالهاست که آرزوی منه و هیچ وقت نتونسته بودم کنکور بدم تا امسال. راستی من لیسانسم علم و صنعت بودم

• Like
واکنش ها: .6.

daneshpour123

عضو جدید
نمره به درصد نام درس
سفيدزبان عمومي وتخصصي
۵۴/۷۶انتقال حرارت 1و2
۲۱/۶۷ترموديناميك
۲۱/۴۳مكانيك سيالات
سفيدكنترل فرايند
۳۳/۳۳انتقال جرم وعمليات واحد1و2
۵۷/۷۸طرح راكتورهاي شيميايي
۵۸/۸۲رياضيات /كاربردي -عددي /
درصدا رو یه کم اشتباه گفتم. این درصدامه :(

maryamghaffarian

عضو جدید
بچه ها خیلی افسرده ام. از وقتی رتبه ها اومده تا صبح خوابم نمیبره. من خیلی زحمت کشیده بودم و با شرایط خیلی سختی درس خونده بودم اما رتبه ام شده 590. استرس شدید گرفتم و وقت کم آوردم و هر درسی که آخرای زمان زدم درصش پایین شده. مثلا با راکتور بعد ریاضی بعد حرارت شروع کردم که هرسه رو 57 زدم. اما ترمو رو که روش قسم میخوردم 80 به بالا میزنم از استرس شدید کمبود وقت 28 زدم :( بعدشم جرم و سیالات که 33 درصد. من علاوه بر اینکه 6 سال از لیسانسم گذشته یه بچه هم دارم و با خونه زندگی و شرایط سخت درس خوندم و از نظر اطلاعات لایق رتبه بهتری بودم. حالا کاریه که شده. مشکلم اینجاس که هسته ای هم نمیخوام. چون میدونم باهاش هیچ جای دنیا نمیشه رفت. پژوهشگاههای تهران قبول میشم به نظرتون؟ اصلا ارزش و اعتبار علمی دارن؟ خیلی برام سخته که برم شهرستان با بچه. بچه ها هم کمکم کنید و بگید چیا رو بزنم هم برام خیلی دعا کنید. سال دیگه خوندن شاید برام محال باشه و این ارشد گرفتن هم سالهاست که آرزوی منه و هیچ وقت نتونسته بودم کنکور بدم تا امسال. راستی من لیسانسم علم و صنعت بودم
سلام.عزیزم.خوبی به سلامتی.تبریک میگم با وجود یه بچه به نظرم گل کاشتی.ان شالله که تهران قبول شی.تو ماهان که میرفتم یکی از بچه ها هم که میومددختر زنجانیه اگه یادت باشه گفت یکی از آدخشناهاشون با رتبه 600 شبانه مهندسی شیمی محیط زیست دانشگاه تهران قبول شده !حتما اینو انتخاب کن.تازشم ارشد معمولا 2 یا 3 روز در هفته است کلاساش که سال اول هم هست و سال دوم پروژه هست.حتی اگه گزینه ات شهرستان باشه .

• Like

ئدز

عضو جدید
به نظرتون ترتیب اینا رو چه جوری بچینم

به نظرتون ترتیب اینا رو چه جوری بچینم

نانو امیر کبیر
بیو تربیت
بیو علم و صنعت
صنایع غذایی شریف
صنایع غذایی امیر کبیر
پلیمر علم و صنعت
صنایع شیمیایی علم و صنعت
راستی به نظرتون منطقیه که مثلا شبانه های طراحی و جداسازی یا کلا شبانه های یونی تهران (همه گرایشای م شیمی)رو بالاتر از روزانه بیو بزنم (تو پست قبلی نوشتن با 600 شبانه محیط زیست اوردن) لطفا یکی در مورد شهریه شبانه یه مبلغ معتبر بگه اگه بیشتر از 5/1 در هر ترم باشه نمیتونم بدم و این که اصلا دلم نمیخواد شبانه علم و صنعت بزنم .منطقیه یا جداسازیشو تو شبانه بالاتر بزارم از بیو روزانه
تو رو خدا حرف از علاقه و این حرفا نزنید بابا جان اعتبار مدرک و کار......ما خارج برو هم نیستیم میخوام به بازار کار نزدیک باشم

• Like

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا من از ردیف 20 به بعد نمیتونم انتخاب کنم پنج شبنه هم نیم ترم زبان دارم چه بساطی اصلا بعد کنکور مغزم جواب نمیده تمام سلولای خاکستریم پودر شده..............راستی اقا حمزه کار شما به تجربه بیشتر از دانشجوها احتیاج داره نمیدونم تهرانی یا نه اما بهتر دست به دامن یه استاد دلسوز بشی به هر حال سالها پیش این راه ها رو رفتن الان یا راضین یا میگن ای کاش ای کاش .........
داداش به نطر من این چیزی که شما گفتی بهترین توصیه بود :) استادا بهتر میدونن چیکار باید بکنم

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نانو امیر کبیر
بیو تربیت
بیو علم و صنعت
صنایع غذایی شریف
صنایع غذایی امیر کبیر
پلیمر علم و صنعت
صنایع شیمیایی علم و صنعت
راستی به نظرتون منطقیه که مثلا شبانه های طراحی و جداسازی یا کلا شبانه های یونی تهران (همه گرایشای م شیمی)رو بالاتر از روزانه بیو بزنم (تو پست قبلی نوشتن با 600 شبانه محیط زیست اوردن) لطفا یکی در مورد شهریه شبانه یه مبلغ معتبر بگه اگه بیشتر از 5/1 در هر ترم باشه نمیتونم بدم و این که اصلا دلم نمیخواد شبانه علم و صنعت بزنم .منطقیه یا جداسازیشو تو شبانه بالاتر بزارم از بیو روزانه
تو رو خدا حرف از علاقه و این حرفا نزنید بابا جان اعتبار مدرک و کار......ما خارج برو هم نیستیم میخوام به بازار کار نزدیک باشم

پلیمر غلم و صنعت
صنایع شیمیای علم و صنعت
صنایع غذایی شریف
صنایع غذایی امیرکبیر
بیو تربیت
نانو امیر کبیر
آره به نظر من منطقیه !
باز هم زدن جداسازی بالاتر از بیو منطقیه!
دمت گرم که مثه خودم پی کار هستی :D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام نارحت نباش.فک کنم پژوهشگاه تهرانو بیاری اینجور که بچه ها میگن پایان نامه نداره من که نمیفهمم چه طوریه ولی میگن برای دکتری شاید به مشکل بر بخوری .

mahsa1187

عضو جدید
بچه ها یکی پرسیده:" گرایش پلیمر علم و صنعت چه طوره؟!" از نظر بازار کار و احتمالا ادامه تحصیل در خارج از کشور؟ نظر شما چیه؟

ئدز

عضو جدید
پلیمر غلم و صنعت
صنایع شیمیای علم و صنعت
صنایع غذایی شریف
صنایع غذایی امیرکبیر
بیو تربیت
نانو امیر کبیر
آره به نظر من منطقیه !
باز هم زدن جداسازی بالاتر از بیو منطقیه!
دمت گرم که مثه خودم پی کار هستی :D

یعنی صنایع شیمیایی علم و صنعت بهتر از نانو یا صنایع غذایی تو شریف و امیر کبیره (میشه راجع به این گرایش بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) صنایع غذایی دکتراش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی تو شریف و امیر کبیر نمیزارن با این گرایش وارد مباحث گرایشای دیگه بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا این زیست پزشکی تراه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟دانشکده علوم و فنون نوین خارج از کمپ دانشکاه اصلی درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بده یا خوبه

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی صنایع شیمیایی علم و صنعت بهتر از نانو یا صنایع غذایی تو شریف و امیر کبیره (میشه راجع به این گرایش بیشتر توضیح بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) صنایع غذایی دکتراش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی تو شریف و امیر کبیر نمیزارن با این گرایش وارد مباحث گرایشای دیگه بشیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا این زیست پزشکی تراه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟دانشکده علوم و فنون نوین خارج از کمپ دانشکاه اصلی درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بده یا خوبه
والا من زیاد اطلاعی ندارم ولی چون تکه فک کنم کار خوب گیرش بیاد یه استادی تو سمنان داریم اتفاقن از همین علم و صنعت مدرک صتایع شیمیاییشو گرفته با اینکه جوونه خیلی گنده شده:D چون زیاد کسایی نیستن که تخصصشون این گرایش باشه .صنایع غذایی رو نمیدونم ولی به نطرم تا رشته س علوم و صنایع غذایی هست چرا بخوان به مهندس شیمی ها کتر بدن؟

ئدز

عضو جدید
والا من زیاد اطلاعی ندارم ولی چون تکه فک کنم کار خوب گیرش بیاد یه استادی تو سمنان داریم اتفاقن از همین علم و صنعت مدرک صتایع شیمیاییشو گرفته با اینکه جوونه خیلی گنده شده:D چون زیاد کسایی نیستن که تخصصشون این گرایش باشه .صنایع غذایی رو نمیدونم ولی به نطرم تا رشته س علوم و صنایع غذایی هست چرا بخوان به مهندس شیمی ها کتر بدن؟

نمیدونم داداش اینقدرم رتبم ضایعس که روم نمیشه باهاش جایی برم............وگرنه میرفتم سراغ اساتید نازنین

بالا