[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

*وارش*

کاربر فعال
اتفاقن پارسال مورد داشتیم نیم ساعت مونده به اتمام وقت بین اهواز و تهران یکی رو انتخاب کرده :D والا!
داشتم امروز فک میکردم نکنه یادم بره فرم انتخاب رشته رو پر کنم !از بس غرق این انتخابا شدم :)

:biggrin: البته موضوع مهمیه مسیر زندگی آدم رو تغییر میده من حق میدم

kag.kingboy

عضو جدید
نه ندارم خدارو شکر :D

دو راه بیشتر نداری

1) میخوای بری سر کار شک نکن اهواز
2) میخوای تا دکترا بری و استادی و ... شک نکن تهران
البته بگم سر کار رفتن هم دیگه تو صنعت نفت به اون آسونیا نیست. البته چون تو بچه زرنگی راحت میری.

نظر شخصیم

اصلا نرو ارشد برو یه کاری رو شروع کن

*وارش*

کاربر فعال
عزیزم منم فقط 10تا انتخاب اولمو فعلا نوشت!که اونا هم واسه شریفه میدونم در نمیام!!!:d
هنوز واسه بقیه 90 تا تصمیم نگفتم!!!!!!:d

اتفاقا من خودم هم مرتب نکردم نمیدونم چیو میزنم چیو نمیزنم. دوتای اولش رو میدونما الان تصمیم گرفتم. روزانه و شبانه داروسازی:D

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دو راه بیشتر نداری

البته بگم سر کار رفتن هم دیگه تو صنعت نفت به اون آسونیا نیست. البته چون تو بچه زرنگی راحت میری.

نظر شخصیم

ا کجا فهمیدی بچه زرنگم :redface: خودم همچین حسی ندارم :D

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو راه بیشتر نداری

نظر شخصیم

چه کاری تو این اوضاع!!!
البته اضافه کنم چون آقا حمزه لیسانسش اهواز نبوده عملا الان نمیتونه انتظار کار داشته باشه. باید بمونه تا مدرک فوقش رو بگیره
که اون هم با رفتن به دانشگاههای دیگه فرقی نداره

Hds A

عضو جدید
سلام دوستان این واحد دانشگاه تهران توی گیلان تا چه رتبه ای میگیره ؟ روزانه و شبانه . با 770 اونجا میارم؟

mishmimi

عضو جدید
خواهش میکنم
جداسازی صنعتی رو نمیارید
طراحی فرایند اصفهان رو هم فک نمیکنم اما مطمئن نیستم
بقیه شو به نظرم قبول میشید
اگه رتبه اولیم تو کارشناسی تاثیر بذاره چی؟اطلاعی دارید؟اصن کسی نمیدونه چرا صنعتی درخاست ارشد بدون کنکور نمیده که ثبتنام کنم؟

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه رتبه اولیم تاثیر بذاره چی؟؟نمیدونید؟

رتبه اولی تو انتخاب رشته تاثیر نداره
اما اگه جدا درخواست بدید خیلی احتمالش هست قبولتون کنند
البته بستگی به معدل و دانشگاه لیسانستون داره

majid_potter7

عضو جدید
نه مث اینکه از این تاپیک استفاده های دیگه ای هم مث شیر کردن و حذف رقیب مشه:D
من شنیدم طراحی فرایند شریف خخخخیلی ضایعس..اصن داغونه..شب باید تو جوب بخوابید...نزنید آقا :دی:D طراحی فرایند تهران عااالی..هتل...با ماشین میان دنبالتون..:))))

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه کاری تو این اوضاع!!!
البته اضافه کنم چون آقا حمزه لیسانسش اهواز نبوده عملا الان نمیتونه انتظار کار داشته باشه. باید بمونه تا مدرک فوقش رو بگیره
این جمله دومت که درسته!

.6.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من شنیدم طراحی فرایند شریف خخخخیلی ضایعس..اصن داغونه..شب باید تو جوب بخوابید...نزنید آقا :دی:D طراحی فرایند تهران عااالی..هتل...با ماشین میان دنبالتون..:))))
چه جالب منم اینو شنیدم :D

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه رتبه اولیم تو کارشناسی تاثیر بذاره چی؟اطلاعی دارید؟اصن کسی نمیدونه چرا صنعتی درخاست ارشد بدون کنکور نمیده که ثبتنام کنم؟

لیسانس کجا بودی؟
صنعتی نمیزاره ؟ مطمئنید؟
دانشگاه اصفهان پذیرش معدلی داره.

hadi216

عضو جدید
دوستان یه سوال ، کسی اطلاعاتی در مورد گرایش "طراحی ، شبیه سازی و کنترل فرایندها " داره ؟؟
من فقط اینو میدونم که کنترل فرایندت باید خوب باشه . کنترل رو دوس ندارم ولی کلا کد نویسی رو خیلی دوس دارم ( به شرطی که کاربردی باشه) . پروژه هاش تو چه مایه هاییه
نمیشه زمینه کاریت کنترلی نباشه ؟؟؟

کسی نیس کمک کنه ؟؟؟؟

sungirl5

عضو جدید
اگه رتبه اولیم تاثیر بذاره چی؟؟نمیدونید؟

تهران قبول میشوید رتبه شما تقریبا 180محسوب میشود.علم و صنعت به احتمال همه ی گرایش ها قبول هستید+ صنایع غذایی شریف+و گرایش های پایین تربیت مدرس

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
تهران قبول میشوید رتبه شما تقریبا 180محسوب میشود.علم و صنعت به احتمال همه ی گرایش ها قبول هستید+ صنایع غذایی شریف+و گرایش های پایین تربیت مدرس

چجوری؟
چه تاثیری داره؟
معدل که تو رتبه تاثیرشو گذاشته که

kag.kingboy

عضو جدید
چه کاری تو این اوضاع!!!

چرا فرق نداره یعنی با فوق دانشگاه های تهران کار ریخته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینجا که کسی رقیب شما نیست:)
کمتر 20 نداشتیم تا حالا

niusha t

عضو جدید
شماراست میگین وقتی پایتخت بره سمنان دانشگاه سمنان میشه 1 کشور- پس همه دانشگاه سمنان رو بزنین چشم انداز 20 ساله عالیییی داره واسه خودتون میگم به آینده فکرکنین:D
:biggrin:
آره اصن تهران خوب نیس..همه برنید شهرای دیگه من خودم جور همه رو میکشم اینجا بس که فداکارم من :)))))

بالا