مگه گاز شرکت کرده؟؟؟؟
تازه میگی لیلی زنه یا مرد ؟
نامبرده ( حمزه ) رتبه 47 میم شیمی و 13 گاز شده است

مگه گاز شرکت کرده؟؟؟؟
نه ندارم خدارو شکرسربازی داری؟؟؟ یا معافی؟؟؟
آخر یکشنبه وقت انتخاب رشته تموم میشه شما هنوز میمونی تهرانو بزنی یا اهواز![]()
سلام
پیجتون رو که بستید!
بعد از تهران هر شهری که بخواید میارید
البته بعضی گرایشای اصفهان و شیراز رو تبریز رو شاید نیارید.اما بیشترشو میارید
اتفاقن پارسال مورد داشتیم نیم ساعت مونده به اتمام وقت بین اهواز و تهران یکی رو انتخاب کردهوالا!
داشتم امروز فک میکردم نکنه یادم بره فرم انتخاب رشته رو پر کنم !از بس غرق این انتخابا شدم![]()
نه ندارم خدارو شکر![]()
ببخشید.منظورتون اصفهانه یا صنعتی اصفهان؟
از صنعتی اصفهان احتمال قبولی در گرایش های پدیده های انتقال و پیشرفته را دارید.
عزیزم منم فقط 10تا انتخاب اولمو فعلا نوشت!که اونا هم واسه شریفه میدونم در نمیام!!!
هنوز واسه بقیه 90 تا تصمیم نگفتم!!!!!!![]()
ا کجا فهمیدی بچه زرنگمدو راه بیشتر نداری
1) میخوای بری سر کار شک نکن اهواز
2) میخوای تا دکترا بری و استادی و ... شک نکن تهران
البته بگم سر کار رفتن هم دیگه تو صنعت نفت به اون آسونیا نیست. البته چون تو بچه زرنگی راحت میری.
نظر شخصیم
اصلا نرو ارشد برو یه کاری رو شروع کن
دو راه بیشتر نداری
1) میخوای بری سر کار شک نکن اهواز
2) میخوای تا دکترا بری و استادی و ... شک نکن تهران
البته بگم سر کار رفتن هم دیگه تو صنعت نفت به اون آسونیا نیست. البته چون تو بچه زرنگی راحت میری.
نظر شخصیم
اصلا نرو ارشد برو یه کاری رو شروع کن
اگه رتبه اولیم تو کارشناسی تاثیر بذاره چی؟اطلاعی دارید؟اصن کسی نمیدونه چرا صنعتی درخاست ارشد بدون کنکور نمیده که ثبتنام کنم؟خواهش میکنم
جداسازی صنعتی رو نمیارید
طراحی فرایند اصفهان رو هم فک نمیکنم اما مطمئن نیستم
بقیه شو به نظرم قبول میشید
اگه رتبه اولیم تاثیر بذاره چی؟؟نمیدونید؟
این جمله دومت که درسته!چه کاری تو این اوضاع!!!
البته اضافه کنم چون آقا حمزه لیسانسش اهواز نبوده عملا الان نمیتونه انتظار کار داشته باشه. باید بمونه تا مدرک فوقش رو بگیره
که اون هم با رفتن به دانشگاههای دیگه فرقی نداره
چه جالب منم اینو شنیدمنه مث اینکه از این تاپیک استفاده های دیگه ای هم مث شیر کردن و حذف رقیب مشه
من شنیدم طراحی فرایند شریف خخخخیلی ضایعس..اصن داغونه..شب باید تو جوب بخوابید...نزنید آقا :دیطراحی فرایند تهران عااالی..هتل...با ماشین میان دنبالتون..
)))
اگه رتبه اولیم تو کارشناسی تاثیر بذاره چی؟اطلاعی دارید؟اصن کسی نمیدونه چرا صنعتی درخاست ارشد بدون کنکور نمیده که ثبتنام کنم؟
دوستان یه سوال ، کسی اطلاعاتی در مورد گرایش "طراحی ، شبیه سازی و کنترل فرایندها " داره ؟؟
من فقط اینو میدونم که کنترل فرایندت باید خوب باشه . کنترل رو دوس ندارم ولی کلا کد نویسی رو خیلی دوس دارم ( به شرطی که کاربردی باشه) . پروژه هاش تو چه مایه هاییه
نمیشه زمینه کاریت کنترلی نباشه ؟؟؟
اگه رتبه اولیم تاثیر بذاره چی؟؟نمیدونید؟
این جمله دومت که درسته!
اگه رتبه اولیم تو کارشناسی تاثیر بذاره چی؟اطلاعی دارید؟اصن کسی نمیدونه چرا صنعتی درخاست ارشد بدون کنکور نمیده که ثبتنام کنم؟
تهران قبول میشوید رتبه شما تقریبا 180محسوب میشود.علم و صنعت به احتمال همه ی گرایش ها قبول هستید+ صنایع غذایی شریف+و گرایش های پایین تربیت مدرس
اون انتظار واسه گرفتن مدرک و ... رو میگمالبته آقا حمزه..... رو میگی؟
چه جالب منم اینو شنیدم![]()
چه کاری تو این اوضاع!!!
البته اضافه کنم چون آقا حمزه لیسانسش اهواز نبوده عملا الان نمیتونه انتظار کار داشته باشه. باید بمونه تا مدرک فوقش رو بگیره
که اون هم با رفتن به دانشگاههای دیگه فرقی نداره
نه مث اینکه از این تاپیک استفاده های دیگه ای هم مث شیر کردن و حذف رقیب مشه
من شنیدم طراحی فرایند شریف خخخخیلی ضایعس..اصن داغونه..شب باید تو جوب بخوابید...نزنید آقا :دیطراحی فرایند تهران عااالی..هتل...با ماشین میان دنبالتون..
)))
شگرد اول بودن سهمیه ای جدا دارد.چجوری؟
چه تاثیری داره؟
معدل که تو رتبه تاثیرشو گذاشته که
آره اصن تهران خوب نیس..همه برنید شهرای دیگه من خودم جور همه رو میکشم اینجا بس که فداکارم من))))
اینجا که کسی رقیب شما نیست
کمتر 20 نداشتیم تا حالا