خوشم میاد اطلاعاتت از رشته ی ما زیر صفرهباشه میگیم یه استادایی داره با ترکه میزنن دانشجوهارو
بعدش عملیات شیمیایی رو دانشجوها به صورت کیس استادی انجام میدن![]()

خوشم میاد اطلاعاتت از رشته ی ما زیر صفرهباشه میگیم یه استادایی داره با ترکه میزنن دانشجوهارو
بعدش عملیات شیمیایی رو دانشجوها به صورت کیس استادی انجام میدن![]()
اصفهان چه رتبه ای میارن؟پارسال 166 سهند تبریز در اومده
تا 800؟؟؟مطمعنید؟؟؟؟شنیدم تا 800 روزانه میاره اما نمیدونم کدوم گرایششو
روزانه بعیده ولی شبانه میارید برای شهریه وام میدن نگران نباشید روزانه ها باید بعدن کلی پول بره ازاد کردن مدرک بدن.خوابگاه رو نمیدونم ولی شاید به دخترا بدن.دانشگاه گیلان هم شانس دارید.سهند هم بعضی گرایشهارو ممکنه بیارید
اینا عوارض اون رتبه ی بیستشما چه گرایش از شریفو میزنی؟
![]()
بچهها کسی کرمان خونده؟نوشته خوابگاه نداره!!!یعنی بهیچ وجه نمیدن خوابگاه؟
این فایل واسه 90 ، من خیلی وقته اینو دارم پس 91 نیسمن ی فایل پی دی اف از پارسه دارم احتمالا 91
مشاهده پیوست 208159
سلام دوستان
با رتبه 650 مهندسی شیمی کجا شانس دارم ؟
بومی استان اصفهان
سلام دوستان
با رتبه 650 مهندسی شیمی کجا شانس دارم ؟
بومی استان اصفهان
این فایل واسه 90 ، من خیلی وقته اینو دارن پس 91 نیس
شما باید 1 میشدی دیگه راحت راحت بودی.
واسه منم بپرس دمت گرموالامن تازه امروز اومدم رتبه اینام رو به بچه ها و دوستام میگم از همه مشورت میگیرم که چی بزنم..هر کی یه چی میگه..موندم خودمم که چی برم...حالا یکی دونفر هستن خیلی قبولشون دارم شنبه یا یکشنبه میبینمشون اونا هرچی بگن میزنم :دی خیلی بد موقعیتی گیر کردم
![]()
چ گرایشی؟؟؟به سادگی اضفهان میاری پارسال که کنکور اونقد اسون بود من دوستم با رتبه 850 اصفهان اورد الان داره اونجا می خونه روزانه امسال که دیگه به جای خود
سلام من همین الان عضو شدم قبل از هرچیز میخواستم به همه بچه های دانشگاه آزاد که رتبه های خوب آوردن تبریک بگم مخصوصا دوست و همکلاس خوبم ZIZOO. من رتبم شد 1200 شبانه صنعتی اصفهان میشه اورد؟کجاها میشه قبول شد؟از طرفی من شرکت نفت ستاره خلیج فارس قبول شدم نمیدونم برم دنبال کار یا ارشد؟!!
اصفهان منظورتون چیه ؟
منظورتون که آموش محور صنعتی اصفهان نیست ؟
اون بدتره..الان حداقل میدونم فرایند شریف نمیارم![]()
چ گرایشی؟؟؟
من اصلا چیزای خوبی راجع به دانشگاه اصفهان نشنیدم،میگن 3 ساله فارغ میشی
هر سالم مشروطی و اخراجی دارن
در کل دانشجوهاش اصلا ازش راضی نیستن ،هم طرز درس دادن هم نمره دادن
تو رو قرعان نگو تهرانو الان پر میشه من میخوام برمآره بابا چیه فرآیند شریف
همه میگن اَه اَه
خیلی چیپ شده
UNI TEH خوبه
روزانه اصفهان ؟
چه گرایشی ؟
دوستان با 205 روزانه تهران چی قبول میشم؟؟؟
ما کوچیکتیم ایشالا همیشه موفق باشیحمید جون داداش دمت گرم.خیلی مخلصم.
پویا چرا خودت نمیزنی ؟ از مالک سره هارضوانشهر گیلان.استادا اکثرا تهران.کارت دانشجویتونم مال تهرانه-مدرکتونم مال تهرانه ولی قید میشه بردیس-خوابگاه خدااااااااا امکانات عالی رتبه تا 900 روزانه
گرایش پلیمر