ziiizooo
عضو جدید
کاسپین شاید بیاره پارسال دوستم نزدیک هزار بود آورد شب جداسازی
دقیق رتبش چند شده بود؟
کاسپین شاید بیاره پارسال دوستم نزدیک هزار بود آورد شب جداسازی
داش پویا با 1035 چی میشه قبول شد؟برای دوستمه؟کاسپین یا رضوانشهر دانشگاه تهران شبانش میشه؟اصلا کجاها میشه؟
شما برای درسای مختلف کتاب چی میخوندید ؟مثلا عملیات ؟ من 3 تا کتاب مختلف عملیات خوندم بازم رطوبت سنجی را نفهمیدم !
دوستان آخر هیشکی به من کمک نکرد
دیگه شبتون خوش
راستی این تاپیکه برای انگار برای اینه که فقط کارنامه هامونو بزاریم
بیاین در یک حرکت نمادین این پست های گفت و گو رو حذف کنیم که بچه های سال بعد سردر گم نشن
من شروع میکنم
شما برای درسای مختلف کتاب چی میخوندید ؟مثلا عملیات ؟ من 3 تا کتاب مختلف عملیات خوندم بازم رطوبت سنجی را نفهمیدم !
آقا محل تحصیل تو مدرک میاد؟مثلا رضوان شهر گیلان؟یا همون میزنه دانشگاه تهران؟
عملیات خداییش کتاب خوب تو بازار نیست.ولی باز راهیان بهتر از بقیه هست.من عملیات رو از جزوه پارسه خوندم.تستارم از راهیان میزدم.ولی در کل عملیات چون درس صنعتی هست به نظر من تنها درسی هست که آدم باید ریفرنس بخونه
حرارت حتما حتما کتاب امیدبابایی .انتشارات جهش رو بخون.شاهکاره.من خوندم .عالی بود.66 زدم حرارتواین جزوه های پارسه را از کجا میشه گیر اورد ؟ در ضمن کدوم درساش خوبه ؟ سیالات و حرارت چی میخوندی اخه راهیانش مزخرفه!
این جزوه های پارسه را از کجا میشه گیر اورد ؟ در ضمن کدوم درساش خوبه ؟ سیالات و حرارت چی میخوندی اخه راهیانش مزخرفه!
حرارت حتما حتما کتاب امیدبابایی .انتشارات جهش رو بخون.شاهکاره.من خوندم .عالی بود.66 زدم حرارتو
جزوه هاشو داش پویا لینکشو تو یکی از تاپیکا گذاشته.جزوه جرم وعملیات.حرارت.سیالات.راکتورش عالیه
ممنون.سیالات چی ؟
آها راست میگی گفته بودی ببخشید حواسم نبودهادی جان من اگه رضوانشهر نمیزنم برا اینه که اب و هوام به شمال نمیخوره![]()
حرارت حتما حتما کتاب امیدبابایی .انتشارات جهش رو بخون.شاهکاره.من خوندم .عالی بود.66 زدم حرارتو
آها راست میگی گفته بودی ببخشید حواسم نبود![]()
سوال 44 رو حذف کردن.چون من حرارتم از 62.5 شد 66.واقعا راست میگه هادی.تا نبینی نمیفهمی این کتاب بابایی چیه.واقعا شاهکاره حرارته.خیلی خوبه .خیلیمنم موافقم ، کتابش عالیه . تا نبینی نمیفهمی من چی میگم
من 56 زدم با این تفاوت که سوال 32 تو دام افتادم ، دوستان دقت کردید سوال حرارت رو حذف نکردن ؟؟
داداش من دوستم با 1035 میتونه یک شهری از شمال شبانه قبول شه؟اگه میتونه.کجا؟
رشت گرایش جنرال : یکی از دوستام پارسال با 950 روزانه قبول شد - 1035 شبانشو حتما میارهداداش من دوستم با 1035 میتونه یک شهری از شمال شبانه قبول شه؟اگه میتونه.کجا؟
غصه نخوربچه ها سلام. من شدم 590. خیلی با شرایط سختی درس خوندم. آخه یه پسر کوچولو دارم. به همین دلیل هم فقط باید تهران باشم. به نظرتون میشهههههه؟ لعنتی کاش 100 تا بهتر بود لااقل.![]()
دقیقا اینه
دانشگاه تهران پردیس فنی کاسپین
تبریک میگم.میتونم معدلتون رو بپرسم و اینکه کدوم دانشگاه خوندین.
بچه ها پلیمر شبانه تربیت مدرس یا پژهشگاه؟ولی شبانه تقریبا 3تومن میشه.پژوهشگاه دقیقا کجاست؟