[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داش پویا با 1035 چی میشه قبول شد؟برای دوستمه؟کاسپین یا رضوانشهر دانشگاه تهران شبانش میشه؟اصلا کجاها میشه؟

تو از این دوستام داری:Dشاید شبانه کاسپین .سمنان میاره.کرمان.صنعتی همدان.شاید صنعتی ارومیه.سیستان

sahar_farj

عضو جدید
دوستان آخر هیشکی به من کمک نکرد:cry:
دیگه شبتون خوش
راستی این تاپیکه برای انگار برای اینه که فقط کارنامه هامونو بزاریم
بیاین در یک حرکت نمادین این پست های گفت و گو رو حذف کنیم که بچه های سال بعد سردر گم نشن
من شروع میکنم

اره چه کاره خوبی..منم موافقم

ziiizooo

عضو جدید
شما برای درسای مختلف کتاب چی میخوندید ؟مثلا عملیات ؟ من 3 تا کتاب مختلف عملیات خوندم بازم رطوبت سنجی را نفهمیدم !

عملیات خداییش کتاب خوب تو بازار نیست.ولی باز راهیان بهتر از بقیه هست.من عملیات رو از جزوه پارسه خوندم.تستارم از راهیان میزدم.ولی در کل عملیات چون درس صنعتی هست به نظر من تنها درسی هست که آدم باید ریفرنس بخونه

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هادی جان من اگه رضوانشهر نمیزنم برا اینه که اب و هوام به شمال نمیخوره:D

myt

عضو
عملیات خداییش کتاب خوب تو بازار نیست.ولی باز راهیان بهتر از بقیه هست.من عملیات رو از جزوه پارسه خوندم.تستارم از راهیان میزدم.ولی در کل عملیات چون درس صنعتی هست به نظر من تنها درسی هست که آدم باید ریفرنس بخونه

این جزوه های پارسه را از کجا میشه گیر اورد ؟ در ضمن کدوم درساش خوبه ؟ سیالات و حرارت چی میخوندی اخه راهیانش مزخرفه!

ziiizooo

عضو جدید
این جزوه های پارسه را از کجا میشه گیر اورد ؟ در ضمن کدوم درساش خوبه ؟ سیالات و حرارت چی میخوندی اخه راهیانش مزخرفه!
حرارت حتما حتما کتاب امیدبابایی .انتشارات جهش رو بخون.شاهکاره.من خوندم .عالی بود.66 زدم حرارتو

ziiizooo

عضو جدید

جزوه هاشو داش پویا لینکشو تو یکی از تاپیکا گذاشته.جزوه جرم وعملیات.حرارت.سیالات.راکتورش عالیه

ziiizooo

عضو جدید
داش پویا اون جزوه هارو کجا کذاشته بودی؟؟؟؟لینکشو میزاری؟؟

hadi216

عضو جدید
حرارت حتما حتما کتاب امیدبابایی .انتشارات جهش رو بخون.شاهکاره.من خوندم .عالی بود.66 زدم حرارتو

منم موافقم ، کتابش عالیه . تا نبینی نمیفهمی من چی میگم
من 56 زدم با این تفاوت که سوال 32 تو دام افتادم ، دوستان دقت کردید سوال حرارت رو حذف نکردن ؟؟

ziiizooo

عضو جدید
منم موافقم ، کتابش عالیه . تا نبینی نمیفهمی من چی میگم
من 56 زدم با این تفاوت که سوال 32 تو دام افتادم ، دوستان دقت کردید سوال حرارت رو حذف نکردن ؟؟
سوال 44 رو حذف کردن.چون من حرارتم از 62.5 شد 66.واقعا راست میگه هادی.تا نبینی نمیفهمی این کتاب بابایی چیه.واقعا شاهکاره حرارته.خیلی خوبه .خیلی

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من 174 شدم
فقط شریف و تهران میخوام
ترجیحا شریف
شب و روز هم فرقی نداره برام
صنایع غذایی شریف بزنم؟
ممکنه از بقیه گرایش هاشون بیارم؟

hadi216

عضو جدید
داداش من دوستم با 1035 میتونه یک شهری از شمال شبانه قبول شه؟اگه میتونه.کجا؟
رشت گرایش جنرال : یکی از دوستام پارسال با 950 روزانه قبول شد - 1035 شبانشو حتما میاره
بابلسر شبانه هم احتمال داره بیاره .
پیشنهاد میکنم کاسپین رو بالاتر از اینای دیگه بزنه - مدرک دانشگاه تهرانه آخه - امکانات و اساتیدش از بقیه بهتره

daneshpour123

عضو جدید
بچه ها سلام. من شدم 590. خیلی با شرایط سختی درس خوندم. آخه یه پسر کوچولو دارم. به همین دلیل هم فقط باید تهران باشم. به نظرتون میشهههههه؟ لعنتی کاش 100 تا بهتر بود لااقل.:(

sahar_farj

عضو جدید
بچه ها سلام. من شدم 590. خیلی با شرایط سختی درس خوندم. آخه یه پسر کوچولو دارم. به همین دلیل هم فقط باید تهران باشم. به نظرتون میشهههههه؟ لعنتی کاش 100 تا بهتر بود لااقل.:(
غصه نخور
احتمالا مهندسی هسته ای بیاری(روزانه)

marzie polimeri

عضو جدید
سلام من بین امیرکبیر شبانه و تربیت مدرس و پژوهشگاه خیلی دو دل که چه عرض کنم سه دل ستم میشه راهنمایی کنید در ضمن من پلیمر هستم.

baran_rm

عضو جدید
بچه ها پلیمر شبانه تربیت مدرس یا پژهشگاه؟ولی شبانه تقریبا 3تومن میشه.پژوهشگاه دقیقا کجاست؟

ئدز

عضو جدید
بچه ها پلیمر شبانه تربیت مدرس یا پژهشگاه؟ولی شبانه تقریبا 3تومن میشه.پژوهشگاه دقیقا کجاست؟

ترمی سه تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه تو دفترچه زده 650 ثابت و 150 واحد ها و ....فکر نکنم ترمی بیشتر از 5/1 در بیاد

بالا