میدونمرفیقمه بابا حرف نداره این زیزو
![]()

میدونمرفیقمه بابا حرف نداره این زیزو
![]()
جان من؟! رتبش 15 شد بیچاره میگف اگه 14 تا پر شه باید سمنانو بزنه![]()
بچهها این ماهشهر کجای دفترچس که من نمیبینم؟
کسی رتبه بهشر و قوچان و مهندسی فن اوری های نوین قوچانو نمیدونه؟این دانشگاه اخری ک گفنم تازه تاسیسه؟؟
نمیدونم ولی فک نکم با 1200 بشه تا 100 کیلومتری تهران شبانه اوردحالا به نظرت با 1200 شبانه نمیشه آورد اون تجدیدو؟![]()
آره والا ! ولی من بازم تو کتم نمیره پر نشهآره..خبر دارمنه رتبه جناب n_roshan رو پرسیدم
اینی که 15 شد پارسال بوده..؟![]()
ماهشهر آخرین رتبه قبولی چنده؟نمیدونم ولی فک نکم با 1200 بشه تا 100 کیلومتری تهران شبانه اوردولی پیام نور تهران میشه اورد
نمیدونم ولی فک نکم با 1200 بشه تا 100 کیلومتری تهران شبانه اوردولی پیام نور تهران میشه اورد
حالا به نظرت با 1200 شبانه نمیشه آورد اون تجدیدو؟![]()
بله چند ساله تاسیس شده.این دانشگاهها قوی نیستن فک کنم 1000-1200 باشه.اگه مسافت براتون مهم نباشه دانشگاه زاهدان و کرمان خیلی بهتر هستنبچهها این ماهشهر کجای دفترچس که من نمیبینم؟
کسی رتبه بهشر و قوچان و مهندسی فن اوری های نوین قوچانو نمیدونه؟این دانشگاه اخری ک گفنم تازه تاسیسه؟؟
174 داداشرتبش چند شده؟ اونجا چون کسی نمیزنه و استقبال نمیشه معمولا پر نمیشه...پارسال که 14 نفرشم پر نشد![]()
همون شبانه اصفهانم بیارم کلامو میندازم هوا![]()
امیرکبیر نیاورده....صفحه چنده دفترچه؟اتفاقا خیلی طرفدار داره. امسال چون امیرکبیر هم آورده رتبه های اولش احتمالا خ قوی امیر کبیر رو اول میزنن . بعدیا آبادان رو. رتبه های بالای 20 خیلی بعیده آبادان رو قبول بشن.
174 په رشته ای؟174 داداش
شما اونجا،زبونشونو بلد نبودی،براتون مشکلی پیش نیومد؟آخه تهران اگه غریبه باشی،همه غریبه هستن،کارت ندارن.ولی شهری مث کردستان،آدم غریبه باشه خیلی برا ادم مشکل میشه؟نه؟
بله چند ساله تاسیس شده.این دانشگاهها قوی نیستن فک کنم 1000-1200 باشه.اگه مسافت براتون مهم نباشه دانشگاه زاهدان و کرمان خیلی بهتر هستن
مهندسی شیمی گرایش بهداشت ایمنی و محیط زیست)) منم همینطور تا اینکه کارنامه سبز پارسالیا رو دیدم
174 په رشته ای؟
پارسال 166 سهند تبریز در اومدهبا 166 بیو شانس قبولی هست؟
ولی شهری مث کردستان،آدم غریبه باشه خیلی برا ادم مشکل میشه؟نه؟
والا خبر ندارم ولی اینجور که دویتان میگن رتبه بالا رو هم میگیرهماهشهر آخرین رتبه قبولی چنده؟
مرسی از اطلاعاتتوننه به هیچ وجه.بیشترم تحویلت میگیرن اتفاقابر از غیر بومیه
مهندسی شیمی گرایش بهداشت ایمنی و محیط زیست![]()
مرسی از روحیه دادانتون خخخخخنه نه..اشتباه کردم..اونجا پر میشه...فک کنم احتمالش کمه بیاری
حمزه جان ببخشیدقاطی کردم :دی
ماهشهر آخرین رتبه قبولیش چنده چ شبانه چ روزانه؟
اینا عوارض اون رتبه ی بیستنه نه..اشتباه کردم..اونجا پر میشه...فک کنم احتمالش کمه بیاری
حمزه جان ببخشیدقاطی کردم :دی حق داشتی تو کتت نره
![]()
روزانه بعیده ولی شبانه میارید برای شهریه وام میدن نگران نباشید روزانه ها باید بعدن کلی پول بره ازاد کردن مدرک بدن.خوابگاه رو نمیدونم ولی شاید به دخترا بدن.دانشگاه گیلان هم شانس دارید.سهند هم بعضی گرایشهارو ممکنه بیاریدمن رتبم 1200 شده...دوستم پارسال با 1100 روزانه باهنر اورد...اما خیلللللی شانس اورده بود....بنظرتون کرمان میارم؟البته منظورم روزانس
اخه پول شبانه را حساب کردم خیللی میشه...تازه خوابگاه هم نمیدن!