[مشاوره] - انتخاب رشته کنکور ارشد مهندسی شیمی 93

sahar_farj

عضو جدید
بچهها این ماهشهر کجای دفترچس که من نمیبینم؟
کسی رتبه بهشر و قوچان و مهندسی فن اوری های نوین قوچانو نمیدونه؟این دانشگاه اخری ک گفنم تازه تاسیسه؟؟

hothit

عضو جدید
بچهها این ماهشهر کجای دفترچس که من نمیبینم؟
کسی رتبه بهشر و قوچان و مهندسی فن اوری های نوین قوچانو نمیدونه؟این دانشگاه اخری ک گفنم تازه تاسیسه؟؟
بله چند ساله تاسیس شده.این دانشگاهها قوی نیستن فک کنم 1000-1200 باشه.اگه مسافت براتون مهم نباشه دانشگاه زاهدان و کرمان خیلی بهتر هستن

majid_potter7

عضو جدید
اتفاقا خیلی طرفدار داره. امسال چون امیرکبیر هم آورده رتبه های اولش احتمالا خ قوی امیر کبیر رو اول میزنن . بعدیا آبادان رو. رتبه های بالای 20 خیلی بعیده آبادان رو قبول بشن.
امیرکبیر نیاورده....صفحه چنده دفترچه؟
آها..الان دیدم..درست میگید :smile:

174 په رشته ای؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: .6.

pooya.wushu

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما اونجا،زبونشونو بلد نبودی،براتون مشکلی پیش نیومد؟آخه تهران اگه غریبه باشی،همه غریبه هستن،کارت ندارن.ولی شهری مث کردستان،آدم غریبه باشه خیلی برا ادم مشکل میشه؟نه؟

اینجا کردیش یه جوریه که با 6.7 ماه متوجه میشی تقریبا چی میگن.

sahar_farj

عضو جدید
بله چند ساله تاسیس شده.این دانشگاهها قوی نیستن فک کنم 1000-1200 باشه.اگه مسافت براتون مهم نباشه دانشگاه زاهدان و کرمان خیلی بهتر هستن

من رتبم 1200 شده...دوستم پارسال با 1100 روزانه باهنر اورد...اما خیلللللی شانس اورده بود....بنظرتون کرمان میارم؟البته منظورم روزانس
اخه پول شبانه را حساب کردم خیللی میشه...تازه خوابگاه هم نمیدن!

sahar_farj

عضو جدید
بچهها کسی کرمان خونده؟نوشته خوابگاه نداره!!!یعنی بهیچ وجه نمیدن خوابگاه؟

hothit

عضو جدید
من رتبم 1200 شده...دوستم پارسال با 1100 روزانه باهنر اورد...اما خیلللللی شانس اورده بود....بنظرتون کرمان میارم؟البته منظورم روزانس
اخه پول شبانه را حساب کردم خیللی میشه...تازه خوابگاه هم نمیدن!
روزانه بعیده ولی شبانه میارید برای شهریه وام میدن نگران نباشید روزانه ها باید بعدن کلی پول بره ازاد کردن مدرک بدن.خوابگاه رو نمیدونم ولی شاید به دخترا بدن.دانشگاه گیلان هم شانس دارید.سهند هم بعضی گرایشهارو ممکنه بیارید

بالا