sahar_farj
عضو جدید
فایل قبولیا 92 رو دارم ولی نمیدونم کجا ریختمشمطمئنن اگه درس حسابی تو سایت قدیم بگردین پیداش میکنین
مطمئنم هستش چون اسم دوستام که پارسال قبول شدن توش بوده حالا اگه پیداش کردم یه جوری میذارمش
اره اگه بذاری دعات میکنم...
فایل قبولیا 92 رو دارم ولی نمیدونم کجا ریختمشمطمئنن اگه درس حسابی تو سایت قدیم بگردین پیداش میکنین
مطمئنم هستش چون اسم دوستام که پارسال قبول شدن توش بوده حالا اگه پیداش کردم یه جوری میذارمش
سلام کار رو بچسب !!!سلام من همین الان عضو شدم قبل از هرچیز میخواستم به همه بچه های دانشگاه آزاد که رتبه های خوب آوردن تبریک بگم مخصوصا دوست و همکلاس خوبم ZIZOO. من رتبم شد 1200 شبانه صنعتی اصفهان میشه اورد؟کجاها میشه قبول شد؟از طرفی من شرکت نفت ستاره خلیج فارس قبول شدم نمیدونم برم دنبال کار یا ارشد؟!!
سلام من همین الان عضو شدم قبل از هرچیز میخواستم به همه بچه های دانشگاه آزاد که رتبه های خوب آوردن تبریک بگم مخصوصا دوست و همکلاس خوبم ZIZOO. من رتبم شد 1200 شبانه صنعتی اصفهان میشه اورد؟کجاها میشه قبول شد؟از طرفی من شرکت نفت ستاره خلیج فارس قبول شدم نمیدونم برم دنبال کار یا ارشد؟!!
سلام خدمت دوستان عزیز
من الان تویکی از پتروشیمی های خوزستان کار میکنم
ارشدم هم قبول شدم
خانوادم اصفهانن (اصالتا خوزستانی هستیم ها)
رتبه م طوری شده که میتونم روزانه کاشان و شبانه دانشگاههای(ص اصفهان.اصفهان.وکاشان و امیرکبیر) رو بیارم اینا رو فقط میتونم بزنم بدلیل محدودیت کاری
اگه هم خدا خواست با یکی از همکلاسیامون ازدواج کنیم
اولا پیشنهاد شما چیه؟واقعا نیاز دارم یکی راهنماییم کنه
خلاصه تمام برنامه هامو باتون در میون گذاشتم چون شماها رو خانواده خودم میدونم
پیشاپیش از همکاری و راهنماییتون ممنونم
رتبمون مثله همه که
بنظر من ما این همه درس میخونیم ک کار کنیم و کار خوب پیدا کنیم.....منم ازمونشو دادم اما قبول نشدم...تبریک
بنظر من کار خیلللللی مهم تره
اگه امکانش هس دوتاشو با هم اشنه باش.اما اگه نمیتوونی بچسب بکارت
اما اگه خواستی بری دانشگاه فک کنم باید بفکر شبانه باشیم!مالک اشتر!اصفهان.کرمان.مشهدو... اما روزانه فک کنم سیستان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون مرسی مالک اشتر خوب نیس ولی اصفهانو هستم شبانه هاشو میشه آورد؟
اگه شانس بیاری شب صنعتی اصفهانو بچهها میگن شاید بشه اورد!!!
دقیقا رتبت چنده؟
شب کاشانم میشه
اصفهان چه گرایشی؟
1257 بندر ماهشهر چی؟
تو دفترچه را نگاه کن....نمدونم کدوم گرایش!اموزش محورشو!!!!!!!!!!اخه اموزش محورو کمتر میزنن بچهها
بندر ماهشهر؟من ندیدم تو دفترچه اصلا!نمیدونم
روز کاشانم بچهها میگفتن بزن
امکانش خیلی کمه اما ضررم نمیکنی
پارسال دوستم با 1069 شبانه آموزش محور جداسازی صنعتی اصفهانو آورد
( به هیچ عنوان نرین صنعتی :| )
1257 بندر ماهشهر چی؟
یه سوال وافعا امسال شیراز شبانه نمی گیره یا من پیداش نکردم ؟
منم کمک کنید رفقاااااااااا
| 3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي: | 1063943 | 2-شماره داوطلب: |
مهندسي شيمي | نام رشته امتحاني اول: | 1257 | 4-کد رشته امتحاني اول: |
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي | آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي | رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي | نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي | آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي | رتبه کل داوطلب بدون سهميه | رتبه کل داوطلب در سهميه | نمره کل | گرايش |
مجاز | 6178 | 117 | مجاز | 5296 | 117 | 117 | 7474 | 1 |
| 7- معدل موثر : | مجاز مي باشيد | 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب: |
نمره به درصد | نام درس |
۴۵/۵۶ | زبان عمومي وتخصصي |
۵۱/۱۱ | انتقال حرارت 1و2 |
۵۳/۳۳ | ترموديناميك |
۲۶/۶۷ | مكانيك سيالات |
۶/۶۷ | كنترل فرايند |
۵۵/۰۰ | انتقال جرم وعمليات واحد1و2 |
۶۸/۸۹ | طرح راكتورهاي شيميايي |
۵۲/۹۴ | رياضيات /كاربردي -عددي |
3-علاقمند پيام نور و غيرانتفاعي: 1063943 2-شماره داوطلب: مهندسي شيمي نام رشته امتحاني اول: 1257 4-کد رشته امتحاني اول: 5-وضعيت داوطلب در هر گرايش :
نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي رتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي آخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي رتبه کل داوطلب بدون سهميه رتبه کل داوطلب در سهميه نمره کل گرايش مجاز 6178 117 مجاز 5296 117 117 7474 1
1-نمرات اکتسابي
7- معدل موثر : مجاز مي باشيد 6-وضعيت انتخاب رشته داوطلب:
نمره به درصد نام درس ۴۵/۵۶ زبان عمومي وتخصصي ۵۱/۱۱ انتقال حرارت 1و2 ۵۳/۳۳ ترموديناميك ۲۶/۶۷ مكانيك سيالات ۶/۶۷ كنترل فرايند ۵۵/۰۰ انتقال جرم وعمليات واحد1و2 ۶۸/۸۹ طرح راكتورهاي شيميايي ۵۲/۹۴ رياضيات /كاربردي -عددي
1ـ دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (شماره 2) اين آزمون شامل شرايط، ضوابط و ظرفيت پذيرش رشتهها ، در سايت اينترنتي اين سازمان قابل دريافت مي باشد. ضمناً چنانچه اصلاحات و يا ظرفيت هاي جديدي به دفترچه راهنما اضافه گردد مراتب در تاريخ 28/2/93 از طريق سايت سازمان به اطلاع خواهد رسيد. بديهي است داوطلباني كه اقدام به انتخاب رشته نمايند امكان ويرايش انتخاب هاي خود را خواهند داشت .
2- به داوطلبان مجاز به انتخاب رشتههاي تحصيلي آزمون كارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1393 توصيه ميشود ابتدا نسبت به تهيه و مطالعه دقيق دفترچه راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي (دفترچه شماره 2) اقدام نموده و كد رشته محلهاي مورد نظر خود را استخراج و به ترتيب علاقه مرتب نموده و پس از آن در فرم پيشنويس (نمونهاي كه به همين منظور در دفترچه راهنماي شماره 2 قرار دارد) درج نمايند و پس از اطمينان از صحت رشته محلهاي انتخابي خود، از روز چهارشنبه 24/2/93 لغايت ساعت 24 روز يكشنبه 28/2/93 براي انتخاب رشته به سايت سازمان مراجعه
این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی درست روز اخر ممکنه اصلاحیه بدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی ما صبر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/