گولم نزننون
آره اینو که حق داری!!!خداییش عاشق اهواز میشی! صنعت نفت که هتل!!!!
![]()

شوخی کردم

گولم نزننون
آره اینو که حق داری!!!خداییش عاشق اهواز میشی! صنعت نفت که هتل!!!!
![]()
سلام ...من رتبم 458 شده..به نظرتون کجا میارم؟اصفهانی هسم..لطفا اگه میشهخ تو پیجم جواب بدید..ممنون
سلام ...من رتبم 458 شده..به نظرتون کجا میارم؟اصفهانی هسم..لطفا اگه میشهخ تو پیجم جواب بدید..ممنون
گولم نزن
شوخی کردم![]()
ها ها هااا :دی باشه ایشون خیلی دانشگاه خفنیه :دی نه خدایی من دوست دارم بیارم اما بعید میدونم نمیشه![]()
والا امروز یکی از فامیلامون که مهندسی نفت اهواز داره بم میگفت اگه کار میخوای بیا اهواز اگه دکتری میخوای برو تهران منم هر چی 2 2 تا 4 تا میکنم میبینم که واقعن کار رو بیشتر میخوام بعدشم میگفت که با تهران زیاد فرقی نداره گفت اگه اون A , B بازم باشه به راحتی جذبت میکنن حالا باز موندم اگه برم تهران هم باز دنبال خارج و این چیزا نیستم پس این یکی باید بهتر باشه
شادی که شهر سازی میخوونه![]()
با نرفتن من اگه شاد میشن منم خوشحال میشم![]()
بجان خودم!!!! اگه از صنعت نفت ناراضی بودی هرچی خواستی بیا بگو!!!! یخچالاتون انقد پره که درش بسته نمیشه!
ار یکی از استادا که اهواز هم خوونده بود پرسیدم میگفت فرقی ندارن ولی اهواز یه خرده به دانشجوهاش میرسن اینش خوبه!خوب اگه فقط کار براتون مهمه ،اهواز خوبه.البته اهواز هم بعضیا بدشانسی میارن.
ولی خوب بچه ها اینجا میگن شریف و تهران هم خوب استخدام میشن.
من توصیه میکنم با استاداتون هم مشورت کنید.
البته اینم بگم اهواز دکترای میم شیمی هم داره
همینجا دکتر هم میشی ، استاد هم میشی![]()
والا امروز یکی از فامیلامون که مهندسی نفت اهواز داره بم میگفت اگه کار میخوای بیا اهواز اگه دکتری میخوای برو تهران منم هر چی 2 2 تا 4 تا میکنم میبینم که واقعن کار رو بیشتر میخوام بعدشم میگفت که با تهران زیاد فرقی نداره گفت اگه اون A , B بازم باشه به راحتی جذبت میکنن حالا باز موندم اگه برم تهران هم باز دنبال خارج و این چیزا نیستم پس این یکی باید بهتر باشه
شادی که شهر سازی میخوونه![]()
با نرفتن من اگه شاد میشن منم خوشحال میشم![]()
الکی بچه رو گول نزن.اون دوره ها دیگه گذاشته .
ستاره های هتلش روز بروز داره کمتر میشه![]()
قضیه این یخچال پر چیهمن به یخچال حساسما
![]()
ار یکی از استادا که اهواز هم خوونده بود پرسیدم میگفت فرقی ندارن ولی اهواز یه خرده به دانشجوهاش میرسن اینش خوبه!
اتفاقن اگه قول بدن استخدامم کنن منم قول میدم بهشون که دکتری بخوونم اونجا
امان از دست این اعتماد به نفس کاذب![]()
حمزه یخچالاتون پر پره!!!! از هر غذایی که بخوایی! دسر هم بهتون میدن!!!
امکاناتش کویته، ولیییییی هواش کمرشکنهالکی بچه رو گول نزن.اون دوره ها دیگه گذاشته .
ستاره های هتلش روز بروز داره کمتر میشه![]()
???????????????????????بجان خودم!!!! اگه از صنعت نفت ناراضی بودی هرچی خواستی بیا بگو!!!! یخچالاتون انقد پره که درش بسته نمیشه!
بچه رو 2دل نکن!! نهایت شام و ناهارشو خودم براش درست مکنم!!!
حمزه یخچالاتون پر پره!!!! از هر غذایی که بخوایی! دسر هم بهتون میدن!!!
???????????????????????
خواهر گلم چرا عوام فریبی میکنی من الان خودم اینجام همچین خبری نیست اصلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش یه ذره توضیح بده چطوره؟سطح علمیشو نمیگم ااا ! شرایط بعدش واسه استخدام منظورمه؟آقا هر کی در مورد دانشگاه صنعت نفت یوال داره از خودم بپرسه بهش بگم
اینقدر هم بی اطلاع حرف نزنین
با عرض تبریک. اصفهان قبول هستید.
از شیراز بجز طراحی وجداسازی باقی رشته ها احمالش وجود دارد
آخـــــــــــــــــــــــــــــــی رسیدم به آخرش![]()
داداش یه ذره توضیح بده چطوره؟سطح علمیشو نمیگم ااا ! شرایط بعدش واسه استخدام منظورمه؟
نه!!!! تو نمیدونی جریان از چه قراره! ما داریم راضیش میکنیم بره اهواز!درسته اینجور که میگیم ویژگی های زمان شاه!!! ولی به نسبت هم خ بهتر از دانشگاهای دیگه س!!!
ممنون جواب دادید..منظورتون اصفهانه یا صنعتی اصفهان؟؟اصفهانو خودم مطمئنم..صنعتی چی؟
اتفاقن پارسال مورد داشتیم نیم ساعت مونده به اتمام وقت بین اهواز و تهران یکی رو انتخاب کردهآخر یکشنبه وقت انتخاب رشته تموم میشه شما هنوز میمونی تهرانو بزنی یا اهواز![]()
داداش یه ذره توضیح بده چطوره؟سطح علمیشو نمیگم ااا ! شرایط بعدش واسه استخدام منظورمه؟