joey
عضو جدید
پیش روانشناس برم؟یا مشاور ازدواج؟پول ندارم برم،مشاوره ازدواج گرونه،باز روانشناس برم ارزون تره،بدبختی یکی دوتا نیست
عضو بنیاد نخبگان هستید؟
پیش روانشناس برم؟یا مشاور ازدواج؟پول ندارم برم،مشاوره ازدواج گرونه،باز روانشناس برم ارزون تره،بدبختی یکی دوتا نیست
بخاطر سطح افکار میگه نه بخاطر قیافه ........... افکار دختر چند سالی از سنش بزرگتره ولی افکار پسر نوووووووووچ ............ اما من نمیگم شما بدبخت یا چیزی میشین شاید خیلیم خوشبخت شین ......... رفیق با مادرت بحث نکن بجاش متقاعدش کن اگر نشد ببخش بیخیالش شو........ میدونم سخته اما........ برای من اینطور بوده چیزی که عالی بود اما مادرم راضی نبود دس زدم شکست خوردم در صورتی که ضریب احتمال شکستم بود دو درصد اما دو درصد ش برا همه ..................سلام........کلا بگم بیچاره شدم هر کاری کردم مادرم راضی نمیشه و همه چی رو بهونه میکنه،میگه سربازم میگه دختره سه سال ازت بزرگتره،میگه راه خونشون دوره در حالی که کمتر از دو ساعت راهه،خسته شدم هر جوری بود خواستم مادرم رو راضی کنم ولی نشد که نشد!!!دختره به خدا ازون دخترایی هست که سنش کم نشون میده خیلی کم نشون میده خیلی،الانم تو این دوره زمونه کسی بیشتر از یه بچه که نمیاره،خودمم مراقبشم،چرا مادرم اینطوریه،همه کاره خونمونم مادرمه،خسته شدم خیلی با مادرم بحث کردم،هر طوری بگی حرف زدم ولی نشد که نشد!!!خسته شدم،من این دختر رو میخوام و میدونم باهاش خوشبخت میشم،دختری هست که به ایده هام و خانوادم خیلی نزدیکه،خستم خسته......مادرم میترسه با این دختر بدبخت شم،قبلا دوست داشت ارشد قبول شم قبولم شدم ولی باز حرفش عوض نشد که نشد،دارم دیوونه میشم،چکار کنم؟ما تقریبا3 ساله پنهانی با هم هستیم،جدا بشم دختره دیوونه میشه خودمم داغون میشم من دوسش دارم
داداش شما وضعیتت اینجوریه اونوقت حاضر نیستی برای آیندت و یه عمر زندگی که میخای داشته باشی پیش یک مشاور مخصوص ازدواج بری ؟!پیش روانشناس برم؟یا مشاور ازدواج؟پول ندارم برم،مشاوره ازدواج گرونه،باز روانشناس برم ارزون تره،بدبختی یکی دوتا نیست
عضو بنیاد نخبگان هستید؟
نباید تو جمع به گناهتون اعتراف کنید این خودش از اشتباهات قبلیتون بزرگتره ..... رابطتون با خداتون به خودتون مربوطه ولی بیان همچین اشتباهی تو جمع صحیح نیس و راهنمایی هم میخوای باید اول از اینکه طرف میتونه کمکت کنه یا نه بعد تو خصوصی بهش بگی .....
نمیگم مادرتون کار درستی میکنه ولی وظیفه شما احترام بهش هس ..... نمیگم تسلیم خواسته هاش شین ولی احترام .......
بخاطر سطح افکار میگه نه بخاطر قیافه ........... افکار دختر چند سالی از سنش بزرگتره ولی افکار پسر نوووووووووچ ............ اما من نمیگم شما بدبخت یا چیزی میشین شاید خیلیم خوشبخت شین ......... رفیق با مادرت بحث نکن بجاش متقاعدش کن اگر نشد ببخش بیخیالش شو........ میدونم سخته اما........ برای من اینطور بوده چیزی که عالی بود اما مادرم راضی نبود دس زدم شکست خوردم در صورتی که ضریب احتمال شکستم بود دو درصد اما دو درصد ش برا همه ..................
داداش شما وضعیتت اینجوریه اونوقت حاضر نیستی برای آیندت و یه عمر زندگی که میخای داشته باشی پیش یک مشاور مخصوص ازدواج بری ؟!
منم پول ندارم و بیکارم ... خدای نکرده ناراحت نشی اما با این وضعیت چجوری میخای یه زندگی رو جمع کنی ؟!
عجق و عاجقی های قبل از ازدواج بعید میدونم بعد از ازدواج هم بتونه تداوم داشته باشه ... !!!
در کل پیشنهاد بنده به شما همون مشاور هست اونها با هزاران مدل از مدل های شما مواجه بودند و نتایج اون رو دیدند خیلی بهتر میتونند کمکتون کنند...
در نهایت برای شما آرزوی موفقیت میکنم... شاد باشید...
الان داداشم هم 40 سالشه هنوز ازدواج نکرده!!!!!کلا مادرم پسر نمیتونه زن بده!!!!!
افکار دختر چند سالی از سنش بزرگتره ولی افکار پسر نوووووووووچ
میفهمم دل که بره عقل هوش همه چیت حتی شایدم خدا هم بره باهاشنه نیستم،امروز صبح هرچی به این شماره های بنیاد نخبگان نیروهای مسلح زنگ زدم ولی نشد،یا جواب ندادن یا اشغال میزد.میخوام پروژه های کسری خدمت بگیرم به درد ازدواجم میخوره.باید میگفتم که منو بهتر راهنماییم کنین،اینجا که کسی منو نمیشناسهمن چکار کنم،من این دختر رو دوست دارم،این دختر بچه تر ازین حرفاست به خدا این دختر این حرفا در موردش صدق نمیکنه،کاراشو من انجام میدم و از من کمک میگیره،از همین سادگیش و پاکی و زلالیش خوشم آمده،من نمیتونم این دختر رو ول کنمسلام،ببینین این دختر و عشقمون پوچالی نیست،نمیدونم چطوری فک میکنین راجع به این دختر،
به قدیم احترام بذار چون توام با تجربه بوده نه دید الان مان که فقط از چند تا چیز بوده این قضیه اثبات شده که سلول های مغزی دختر 20 ساله درشتر و بالغ تر از سلول های مغزی یک پسر 20 ساله اخرین تو یکی از همین سمینار های که روز پزشک برگذار میشد یه دکتری که برا گوش و قسمت تحتانی سر بود داشت سخن رانی میکرد برای یه عده جون پزشک و چند تا خارجی البته ما سمینارشو زنده از شبکه جام جم دیدیم :دی اما همون دکتر به اثبات این قضیه پرداخته بود که درک و فهم و طرز افکار یک دختر بزرگتر از سنشونه بعدش تو تمام دنیا ثابت شده که بهترین سن برای اذواج اختلاف سنی منظورمه چهار الی پنج ساله چیزی که در ازدواج بین مولا علی و خانوم فاطمه زهرا هم مشاهده شد...........شدیدا با این جمله مخالفم و معقدم اصلا درست نیست اینم متاسفانه یکی از خرافات و چرندیات عهد قدیمههمچین چیزی اصلا نیستفاوت به نوع نگاه هست! خانوما نمیتونن نگاه کلان داشته باشن اما در عوض نگاه خُرد و ریز دارن و آقایون برعکس فقط همین
اهان ......... مادر روی چی مشکل داره ؟ ببخش من کل تاپیکو وقت نکردم بخونمبیخود رو سنش با هم بحث نکنین من اصلا رو سنش مشکلی ندارم،مشکل اصلی جلب رضایت مادرمه!!!!!!بدون حمایت خانوادم نمیشه!!!یه چیزم هست من این موضوع رو فقط به مادرم و خواهرم وسطیم گفتم........به داداشم و دو تا خواهر دیگم نگفتم چون منو درک نمیکردن و تو فاز دیگه بودن!!!!!
مگه ما گفتیم دروغ میگه بنده خدا؟من تمام حرفاتو باور میکنم استارتر.........
اهان ......... مادر روی چی مشکل داره ؟ ببخش من کل تاپیکو وقت نکردم بخونم
موافقم.........باید بزرگتر فامیل رو جلو بفرسته و ازاون بخواد مادرشو راضی کنهکلا دلم برات سوخت
خوب یکی رو پیدا کن که مامانت ازش حرف شنوی داشته باشه اون باهاش حرف بزنه
برای اختلاف سنی می تونید افرادی رو براش مثال بزنید که با این اختلاف سنی ازدواج کردن و موفق هستن
کار نشد نداره تلاش کن
موافقم.........باید بزرگتر فامیل رو جلو بفرسته و ازاون بخواد مادرشو راضی کنه
ببخشید احیانا دختره فامیلتون نیست؟
نه نیست،تو یکی از کلاسای کارشناسی درس زبان عمومی باهم آشنا شدیم و عاشق!!
ببخشید پرسیدم اخه ی دوست دارم مشکلش مثل شماست شک کردم گفتم شاید خود اون باشید
البته نامزد دوستم (مثلا نامزد) با بابای دوستم صحبت کرده شما هم با پدر دختره صحبت کنید ببینید اصلا به شخصی با شرایط شما دختر میده
البته به خودتون امیدوار باشید شرایط اونا 10 برابر بد تر از شماست
میفهمم دل که بره عقل هوش همه چیت حتی شایدم خدا هم بره باهاشبه قدیم احترام بذار چون توام با تجربه بوده نه دید الان مان که فقط از چند تا چیز بوده این قضیه اثبات شده که سلول های مغزی دختر 20 ساله درشتر و بالغ تر از سلول های مغزی یک پسر 20 ساله اخرین تو یکی از همین سمینار های که روز پزشک برگذار میشد یه دکتری که برا گوش و قسمت تحتانی سر بود داشت سخن رانی میکرد برای یه عده جون پزشک و چند تا خارجی البته ما سمینارشو زنده از شبکه جام جم دیدیم :دی اما همون دکتر به اثبات این قضیه پرداخته بود که درک و فهم و طرز افکار یک دختر بزرگتر از سنشونه بعدش تو تمام دنیا ثابت شده که بهترین سن برای اذواج اختلاف سنی منظورمه چهار الی پنج ساله چیزی که در ازدواج بین مولا علی و خانوم فاطمه زهرا هم مشاهده شد...........
مگه ازین بدترم میشه!!من نزدیکی کردم!!!!شما همه پستامو خوندین؟؟؟؟؟؟؟من کثافتم من نجسم،من عوضی هستم،من شرمنده وفای این دختر تا حالا شدم...................یعنی شما میگین برم با باباش حرف بزنم؟تنهایی؟اینم فکر بدی نیست،دیگه همه راهها رو دارم میرم شاید اینم رفتم،با دختر خانوم هماهنگ میکنم یه جای خلوت پدرشو گیر میارمو حرف دلمو میزنم،گریم درآمد،تا حالا گریه یه پسر به این حالت رو دیدین؟؟؟؟؟آر]ه؟؟؟؟؟
تو اول یه فکری به حال مادرت بکن + حداقل 10 15 میلیون پول به جیبت بریز، بعد برو سراغ پدر ایشون (آخره پدرش رو چه حسابی قبولت کنه).
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مشاوره ازدواج | مشاوره ازدواج | 10 | ||
ز | مشاوره ازدواج-آی آدماااا،بدجور داغونم.. | مشاوره ازدواج | 81 | |
ا | مشاوره فوری برای ازدواج بدین خانوما و آقایون خواهشا شرکت کنید خیلی گیج شدم | مشاوره ازدواج | 42 | |
چرا برای ازدواج مشاوره بگیریم؟ | مشاوره ازدواج | 0 | ||
ضرورت و اهمیت مشاوره قبل ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 |