اینطور حرف زدنا خیلی راحته و انجام دادنش خیلی سخته،حتی خواهرم میگه مادر راضی نباشه من نمیام،تو خونه ما،مادرسالاری هست!!!
پدر چرا بی عرضه بودی!!من فقط خودم باید تنهایی برم اگه بخوام برم که عاقلانه نیست
این همه دختر![]()
به نظر میاد چشم و گوشت رو بسته نگه داشتی وگرنه عاشق دختر بزرگتر از خودت نمیشدی ... مطمئن باش چند سال دیگه میفهمی مادرت حق داشت
دارم با روان پزشک و روانشناش که مشاور ازدواج هم هستن صحبت میکنم،تا حالا چند باری رفتم،این روانشناس یه امیدایی بهم داده،فقط باید مادرمو راضی کنم ببرم باهاش بحرفه که راضی کردنش خیلی سخت بود،امروز با هزارتا داد و اعصاب خوردی راضی شد که بریم،در کل یه کارایی دارم میکنم،
این همه دختر![]()
به نظر میاد چشم و گوشت رو بسته نگه داشتی وگرنه عاشق دختر بزرگتر از خودت نمیشدی ... مطمئن باش چند سال دیگه میفهمی مادرت حق داشت
تو چرا همه رشته هامو پنبه میکنی !!؟؟؟خوب عاشقه بی احساس دو ساعته زحمت میکشم این دو به هم برسن مثل جن ظاهر شدی نذاشتی![]()
این دختر سنش خیلی کم نشون میده و جثه اش و قدش از من کوچکتره،نمیدونم ولی خیلی بهم میخوریم،من اول فک میکردم از من کوچکتره،ولی حالام برام فرقی نمیکنه چون دوستش دارم
باید منطقی راهنماییش کنی![]()
من خودم 8 سال پیش عاشق یه دختر بزرگتر از خودم شدم اونم ظاهرش کمتر از سنش بود الان 30 سالشه عکسشو تو فیسبوک نگاه میکنم خدا رو شکر میکنم که ماجرا به خیر گذشت ...
من کاری به خانواده شما ندارم ولی شما باید مثل مرد از خواسته وعشقتون دفاع کنین ..........همین.نه پس میخوایی دختر بیچاره چی کار کنه ......ای بابا گفتم که بلاخره مامانت تو رو می بخشه مطمئنم تو برو خودت به دختره بگو که بیا باهم ازدواج کنیم خانوادش رو هم راضی کن عقد کنین بعد برین دست بوسی مادرتون .شاید اولین بار یکی بخوابونه زیر گوشت ولی بعدا می بخشه ..مادر سنگ نیست که راضیش کن.تو میتونی باید بتونی .....به اعصابت هم مسلط باش اروم اروم کارات رو درس کن
جایی که عشق باشد منطق به درد نمی خوره ...چه طوری میخوایی فراموشش کنه مگه میشه.!؟؟
چرا افکار بعضی دخترا محدوده!!!البته معذرت میخوام و ازم ناراحت نباشین.......بابای این دختر اگه بفهمه مادرم نیومده واسه خواستگاری و راضی نیست نمیزاره ازدواج کنیم......ازدواج برام خیلی سخت شده
باید چشم و گوشش رو باز کنه و دنبال یکی بهتر بگرده
باید چشم و گوشش رو باز کنه و دنبال یکی بهتر بگرده
از اون سری تا الان کلا پیشرفتی حاصل شده؟
خیلیا هستن که با همین شرایط من ازدواج کردن و خوشبخت شدن،یعنی سن دختر بزرگتر بود.........مادرم برام دلیل منطقی نمیاره و همش حرفای بیخودی و غیر منطقی میزنه و من نمیتونم قانع شم
پس بی خیالش شو نمیشه ........آخه سه سال همچین فاصله زیادی هم نیست!!!!!!!!!!!!؟؟؟نمیدونم والا راس میگی ولی اگه دختره بخواد میشه من نمی دونم آخه این چه فرهنگیه برای یه ازدواج باید از هفت خان رستم رد شی![]()
خودت رو الان بذار جای من ... من الان 29 سالمه دنبال یه دختر حدود 20 تا 22 سال میگردم حالا اگر زن 30 ساله داشتم بهتر بود یا الان با دختر 22 ساله ازدواج کنم؟
بحث و داد و نفرین پیشرفت اساسی کرده!!!!پیشرفتم فقط اینه که دارم میرم مشاوره
نمیتونم باید تلاشمو کنم.....به این مشاورا امید بستم
خودت رو الان بذار جای من ... من الان 29 سالمه دنبال یه دختر حدود 20 تا 22 سال میگردم حالا اگر زن 30 ساله داشتم بهتر بود یا الان با دختر 22 ساله ازدواج کنم؟
تفکر سنتی ....پس بی خیالش شو نمیشه ........آخه سه سال همچین فاصله زیادی هم نیست!!!!!!!!!!!!؟؟؟نمیدونم والا راس میگی ولی اگه دختره بخواد میشه من نمی دونم آخه این چه فرهنگیه برای یه ازدواج باید از هفت خان رستم رد شی![]()
فقط بحث سن نیست خیلی چیزهای دیگه هم هست شاید خوشبختر میشدی ....خوشبختی به سن نیست که!
بستگی به خودت داره که ایا از دختر راضی هستی یا نه.....من خیلی وقته با این دختر هستم و خیلی وقته اشنایی دارم....من حتی کارم به رابطه ج.ن.س.ی هم کشیده،شما مثل این که کل تاپیکو نخوندین!!من همه جوره راضیم ازش......آن حتی یه موقع هایی میامد خونه دانشجوییم برام غذا درست میکرد و باهم ناهار میخوردیم،الان که دارم مینوسیم گریم داره درمیاد.............خیلی بدبختم
بستگی به خودت داره که ایا از دختر راضی هستی یا نه.....من خیلی وقته با این دختر هستم و خیلی وقته اشنایی دارم....من حتی کارم به رابطه ج.ن.س.ی هم کشیده،شما مثل این که کل تاپیکو نخوندین!!من همه جوره راضیم ازش......آن حتی یه موقع هایی میامد خونه دانشجوییم برام غذا درست میکرد و باهم ناهار میخوردیم،الان که دارم مینوسیم گریم داره درمیاد.............خیلی بدبختم
چرا نیست؟ برای مرد مهمه که سنش از زن بیشتر باشه بنده خدا 40 سالش بشه زنش یائسه بشه باید چیکار کنه بره یه زن دیگه بگیره ؟ اگر زن 8 سال کوچیکتر بگیره تازه 32 سالش میشه؟
آدمو مجبور میکنی یه چیزایی بگه ها![]()
تفکر سنتی ....
موفقیت فرزندشون میخوان برا همین فکر می کنند هرچیزی که اون ها در سر دارند درسته .....
به قولی نمی گذارن جوان خودش انتخاب کنه ....همه ما با این مشکلات روبرو هستیم و خواهیم بود .....من خودم یکی از همون ها م ..... به نظر من بهترین راه اینه که این دوستمون به مادرش این اطمینان رو بده که دختره رو می خواد و خوشبخت می کنه ....دادن این اطمینان با نشون دادن اینکه بزرگ شده و می تونه برا خودش تصمیم بگیره حاصل میشه ....
مثلا یه برنامه بلند مدت بریزه و همه رو از این برنامه آگاه کنه ...بعد به پله دوم رسید از 100 پله خانواده بهش اطمینان می کنه و به حرف هاش توجه می کنه ....
خدای من اگه با هاش ازدواج نکنی بیچاره داغون میشه......![]()
ببین امیرجان من میخوام دوستانه بهت بگم این موارد رو ....خانواده ات از اینکه تو و اون رابطه داشتید مطلع اند ...به همین دلیل دیدشون به اون نامناسبه ...اما چون تو هدف دیگه ای داشتی که به ازدواج ختم میشه خانوادت فکر می کنن یه جوری تو اسیر اون شدی و باید کمک کنند تو از اسارت در بیای ....بستگی به خودت داره که ایا از دختر راضی هستی یا نه.....من خیلی وقته با این دختر هستم و خیلی وقته اشنایی دارم....من حتی کارم به رابطه ج.ن.س.ی هم کشیده،شما مثل این که کل تاپیکو نخوندین!!من همه جوره راضیم ازش......آن حتی یه موقع هایی میامد خونه دانشجوییم برام غذا درست میکرد و باهم ناهار میخوردیم،الان که دارم مینوسیم گریم داره درمیاد.............خیلی بدبختم
داغون میشه؟ دختر اصلن نباید طرف پسر کوچیکتر از خودش بره دختر اگر 3 سال بزرگتر باشه یعنی حداقل 8 سال از پسر بزرگتره اینجا همه چیز به نفع دخترس ... عادلانه نیست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مشاوره ازدواج | مشاوره ازدواج | 10 | |
ز | مشاوره ازدواج-آی آدماااا،بدجور داغونم.. | مشاوره ازدواج | 81 | |
ا | مشاوره فوری برای ازدواج بدین خانوما و آقایون خواهشا شرکت کنید خیلی گیج شدم | مشاوره ازدواج | 42 | |
![]() |
چرا برای ازدواج مشاوره بگیریم؟ | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
ضرورت و اهمیت مشاوره قبل ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 |