نه ماشین حساب ِ خودتون چیه ... منظورم اینه
یعنی میان تک تک ماشین حسابا رو می بینن؟عزیزم من خودم هم هنوز نمیدونم کدومش رو انتخاب میکنم......اما اگر اطلاعاتی داشتم حتما میگم
دوستان هر کسی که انتخاب کرده و در مورد محاسن و معایب هر کدوم از ماشین حساب ها اطلاعاتی داره لطفا به بقیه هم کمک کنه![]()
یعنی میان تک تک ماشین حسابا رو می بینن؟![]()
ریست کردن اشکال نداره...مدل ماشین حساب مهمه...من یه تگزاس دارم....اونو فکر نکنم بتونم استفاده کنمآره . میان ماشین حسابا رو چک میکنن و همه شون رو ریست میکنن .![]()
ریست کردن اشکال نداره...مدل ماشین حساب مهمه...من یه تگزاس دارم....اونو فکر نکنم بتونم استفاده کنم![]()
* فن ساختمان شامل : ایستایی ( 10 سوال ) – عناصر و جزئیات ( 10 سوال ) – تنظیم شرایط محیطی ( 8 سوال ) – شناخت مواد و مصالح ( 7 سوال ) – متره و برآورد ( 5 سوال ) – ترسیمات فنی ( 10 سوال )
* مبانی نظری و تئوری معماری شامل : مبانی نظری معماری ( 10 سوال ) – تاریخ معماری ( 13 سوال ) – پرسپکتیو ( 6 سوال )
ایستایی : ایستایی ساختمان ( فنی و حرفه ای رشته ی ساختمان – کد 7/494 ) برای ما که از این درس زیاد نمی دونیم بهتره همین کتاب را خوب بخونیم البته بازم اگر سنگینه 6 فصل اول را بخونید . 60 صفحه ی اول درمورد بردار هاست و اگر گشتاور و کوپل نیرو ها را هم ضمیمه کنید 50 درصد ماجرا حله .
و دروسی که از مجموعه دروس هنرستان به دردتون می خوره :
متره و برآورد : 491 – مبانی طراحی معماری : 4/491 – نقشه کشی فنی ساختمان : 7/293 – ترسیم فنی و نقشه کشی 78/359 – عناصر و جزئیات : 4/488
سلام
کسی میدونه اون چند تا سوال ریاضی که میشه با ماشین حساب زد کدوماس؟؟
روششو بلده؟
لینک رو تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودم...شما توجه نکردیدسلام
کسی سوالات کنکور سراسری۹۰ رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اگه بزارید ممنون میشم
لینک رو تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودم...شما توجه نکردید
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/349698-تاپيك-جامع-reza-2011-تاپيكي-متفاوت-و-منحصر-به-فرد-براي-مهندسين-گرانقدر-ايران-زمين/page19?p=5415404&viewfull=1#post5415404
پسورد رو از استارتر بگیرید
سلام کسی میدونه از کدوم قسمت باید کارت ورود به جلسه پرینت کرد؟؟؟؟
محبت کررررررررردی اما من دفترچم شماره D هست. به اینا نمیخوره.
محبت کررررررررردی اما من دفترچم شماره D هست. به اینا نمیخوره.![]()