neda-a
عضو جدید
ندا جون جابر که خیلی عالی بود و شمام بومی نبودین مگه..نزدینش؟
چرا اما انتخاب دومم بود.انتخاب اولم دانشگاه علم و فرهنگ رشت بود که قبول شدم

ندا جون جابر که خیلی عالی بود و شمام بومی نبودین مگه..نزدینش؟
دانشگاه شمال آمل هم همین قدر میشه
هَچی؟
فامیلتو میشه بگی؟
به همه دوستایی که قبول شدن صمیمانه تبریک میگم
بچه ها یکی از دوستانم ازاد(قرچک ورامین) و سراسری (مارلیک نوشهر)قبول شده کسی میدونه این مارلیک نوشهر چطوریه؟
وای نه بچه ها من شبانه شریعتی رو قبول شدم یعنی نیمسال دوم چطور شیش ماه دیگه خونه رو تحمل کنم اخه
ای خداااااااااا
من جابر بودم![]()
من جابر بودم![]()
وای نه بچه ها من شبانه شریعتی رو قبول شدم یعنی نیمسال دوم چطور شیش ماه دیگه خونه رو تحمل کنم اخه
ای خداااااااااا[/QUOTE
به راحتی
بشینید منابع رو بخونید اسکیس و روند طراحی و..... تمرین کنید و پر پر برید دانش گاه تا فک اساتید بخوره زمین...
سلام کسی هست که تو انتخاب رشته سوره را انتخاب کرده باشه؟
سلام کسی هست که تو انتخاب رشته سوره را انتخاب کرده باشه؟
ب حرف سادس یک سال انتظارکشیدم واسه همچین روزی ! سه ماه برا من ازهمه اون یه سال سخت تر میگذره حداقل اون ی سال رفقام دوروبرم بودن!وای نه بچه ها من شبانه شریعتی رو قبول شدم یعنی نیمسال دوم چطور شیش ماه دیگه خونه رو تحمل کنم اخه
ای خداااااااااا[/QUOTE
به راحتی
بشینید منابع رو بخونید اسکیس و روند طراحی و..... تمرین کنید و پر پر برید دانش گاه تا فک اساتید بخوره زمین...
ولی خب خداروشکر اگه اینو قبول نشده بودم چیکار میکردم
پارسال یادمه یبنده خدایی غیرانتفعی قبول شد با اینکه رتبش خوب شده بود اینطور ک شنیدم رفت سازمان سنجش اعتراض کرد شخصا بعدش دیدیم یارو رفت دانشگاه دولتی تاهمین حدود اطلاع دارمچرا کسی جواب نمیده ؟ بهنظرتون اگه اعتراض کنم درصد هام و رتبه ام رو بهم میگن ؟ اصلا بررسی میکنند اعتراضات رو ؟
به منم کمک کنید
وسسه آموزش عالي علم گستر مهاجراناراک
.کسی اینجا قبول شده؟.
کسی میشناسدش؟
من معماری قبول شدم ولی تو سایتش هیچ خبری از معماری نیست!!!!!!!! یعنی چی آخه؟؟؟؟؟؟عمران داره و ساختمان و نقشه برداری!!!!!!!!!
پارسال یادمه یبنده خدایی غیرانتفعی قبول شد با اینکه رتبش خوب شده بود اینطور ک شنیدم رفت سازمان سنجش اعتراض کرد شخصا بعدش دیدیم یارو رفت دانشگاه دولتی تاهمین حدود اطلاع دارم
شما ب هر حال اعتراضتو بزن ضرر نمیکنی که.
دانشگاه علم و گسترش که من بدبخت قبول شدم
6/152/645ریال علمي كاربردي معماري
داستان این پولا چیه>>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پول زورهههههههههههههه؟
شهریش که 250 بیشتر نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا این شهریه ها چقدر گرونه ؟؟؟؟ دانشگاه خیام شهریه ترم اولی ها رو زده. گرون ترینشم معماریه ...وباز گرون ترین مقطع معماری کارشناسی ناپیوسته .
کاردانی پیوسته معماری : 688 تومن
کارشناسی معماری : 687 تومن
کارشناسی ناپثیوسته معماری : 826 تومن
هیچ کس کمک من نکرد یادتون باشه این شهریه دانشگاه غیرانتفاعی بود یا ازاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واااااااااااااااااااااا
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه بچه های ناپیوسته معماری رو گنج نشستن؟
حالا با این شهریه ترم اول چند واحد میدن؟