سلام
شما کجا قبول شدی؟
سلام. من آزاد اسلامشهر قبول شدم و سراسری غیرانتفاعی قم.
شما چطور؟
سلام
شما کجا قبول شدی؟
به نظرتون ارزش رفتن داره
چراا درصد ندادددددددددن.؟؟؟؟؟ من رتبم زیر 150میشد با صراااااااااااحت. چرا غیر انتفاعی قمممممممممم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
میدونی شهریه غیرانتفاعی چقدره
سلام
ازاد انزلی
جابرحیان رشت
سلام. من آزاد اسلامشهر قبول شدم و سراسری غیرانتفاعی قم.
شما چطور؟
عه.دانشگاه دوره ی کاردانیم.مبارکت باشه.انتخاب چندمت بود؟
سلام.
منم منتظری مشهد / روزانه, قبول شدم.
انتخاب دوم بعد از میراث.
.
.
.
امیدوارم موفق باشید.
salamچراا درصد ندادددددددددن.؟؟؟؟؟ من رتبم زیر 150میشد با صراااااااااااحت. چرا غیر انتفاعی قمممممممممم؟؟؟؟؟؟؟
دانشگاه خوبیه جابر البته تعریفش و شنیدم ..مبارکهسلام
ازاد انزلی
جابرحیان رشت
ندا جون جابر که خیلی عالی بود و شمام بومی نبودین مگه..نزدینش؟عه.دانشگاه دوره ی کاردانیم.مبارکت باشه.انتخاب چندمت بود؟
چراا درصد ندادددددددددن.؟؟؟؟؟ من رتبم زیر 150میشد با صراااااااااااحت. چرا غیر انتفاعی قمممممممممم؟؟؟؟؟؟؟
همچنین عزیزم..میخواستم اسم خودت و بگم فکر کردم یکی دیگس:دیدوستان امیدوارم همه تون موفق باشین کسی هست که شریعتی تهران قبول شه؟؟ من دنبال یک دوست میگردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانشگاه شمال آمل هم همین قدر میشهسلام بچه ها به همتون تبریک می گم !
هر جا که قبول شدید برید و زیاد به خووب و بدش فکر نکنید ! تقریبا همه در یک سطح هستن . عمرتون پای این کنکور نزارید ! یه تجربه دیگه هست تو کارشناسی !
شهریه ثابت160 هزار تومن هست تو همه ی غیر انتفاهیا معمولا با 18-20 واحد در کل میشه 500 تومن . بعضی جا ها هم وام میدن !
موفق باشید !
سلام
ازاد انزلی
جابرحیان رشت
سلام تبریک میگم به همه بچه ها
منم یه انتخاب بیشتر نداشتم که قبول شدم
غیرانتفاعی لیان بوشهر![]()
بیا دیدی قبول شدی من گفتم که قبول میشی...... نگفتم!!
موفق باشید
تبریک..موفق باشی عزیزم...سلام تبریک میگم به همه بچه ها
منم یه انتخاب بیشتر نداشتم که قبول شدم
غیرانتفاعی لیان بوشهر![]()
وای خیلی عالیه..تبریک میگم..ایشالامنم سوره قبول شدم.....ایشالا که مصاحبه رو هم قبولیم![]()
شماره داوطلبیش اره فکر کنم عزیزم..اما اگه بخوای جوابه ازاد و بگیری که با مشخصاته شخصیم بهت میدنبچه ها 1 سوال داشتم.
هر دوتا کنکور شماره داوطلبی یکسان دارن؟اهم آزاد هم سراسری؟؟؟؟؟؟
امسال هر دو کنکور آزاد و سراسری یکی شده بود؟ممنون میشم یکم توضیح بدید و راهنماییم کنید دوستان
به همتون تبریک میگم.خواهشا اگه می تونید منم راهنمایی کنید.