سلام خدمت دوستان... من موقتا جایی هستم که میتونم به دکتر علی اکبر ولایتی ،مشاور عالی مقام رهبری و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و از اشخاص با نفوذ در کشور دسترسی داشته باشم... این نامه رو میخوام بدم به ایشون
نظرتون راجع بعش اعلام کنید... زیرش امضا نمیخواد ؟ خودم تکی امضا کنم از اعتبارش کم نمیشه به نظرتون؟
جناب آقای دکتر ولایتی
با سلام
ما جمعی از دانشجویان کارشناسی ناپیوسته معماری از شما به عنوان عضوشورای عالی انقلاب فرهنگی درخواست کمک داریم.
اخیرا موجی هماهنگ از طرف سازمان نظام مهندسی ساختمان و وزارت علوم در حال نادیده گرفتن و تضعیف حقوق فارغ التحصیلان کارشناسان ناپیوسته رشته معماری است.
بدین طریق که سازمان نظام مهندسی ناگهان اعلام کرده است به فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته رشته معماری حق طراحی نخواهد داد ! و حتی اجازه شرکت در امتحان نظام مهندسی در بخش طراحی برای دریافت مجوز طراحی داده نخواهد شد! و فقط کارشناسان پیوسته این حق را خواهند داشت!
لازم به ذکر است تمام واحدهای درسی کارشناسی پیوسته و ناپیوسته یکسان است و فرقی با هم ندارند حتی فارغ التحصبلان کارشناسی ناپیوسته سختی های بیشتری متحمل میشوند زیرا دو بار مجبور به گذشتن از سد کنکور هستند... یکی کنکور کاردانی و دیگری کنکور دشوار کاردانی به کارشناسی آن هم با ظرفیت های بسیار کم...
مسئولان روز به روز در حال متمایز کردن و تبعیض قائل شدن بین پیوسته ها و ناپیوسته ها هستند....
به طوری که عنوان رشته ما در مقطع پیوسته مهندسی معماری نام دارد ولی در مقطع ناپیوسته، کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی معماری نام گرفت! که کلمه تکنولوژی بازهم نشانه ای است بر ناپیوسته بودن ... انگار ناپیوسته بودن جرمی است که بارها باید برآن تاکید شود...
و امسال باز هم تغییری در عنوان رشته و مقطع ما(ناپیوسته ها) ایجاد کرده اند که هیچ یک از ما آن را بر نمی تابیم... زیرا بی عدالتی محض است، عنوان رشته ما را به کارشناسی ناپیوسته علمی-کاربردی معماری تغییر داده اند... عنوان مهندسی آنرا حذف کرده اند و به آن واژه علمی کاربردی اضافه کرده اند حال آن که ما کنکور سراسری شرکت کرده ایم و به دانشگاه های سراسری و غیرانتفایی برای ادامه تحصیل رفته ایم
دانشگاه علمی کاربردی برای خود کنکور مجزا دارد... اینجاست که متوجه نمی شویم واژه علمی کاربردی چه ربطی به ما دارد؟؟ این بی عدالتی محض است... چه دلیلی دارد در کشور دو مقطع ناپیوسته و پیوسته وجود داشته باشد ولی بین آنها تبعیض قائل شوند در حالی که فرقی بین واحدهای درسی که آنها می گذارنند نیست ؟؟ دلیل این تبعیض ها چیست ؟ مسئولان نمی دانند ما عمر خود را در راه این مسیر صرف می کنیم و با صرف هزینه و سختی های بسیار زیاد به اینجا رسیده ایم که یک شبه همه چیز را به هم می ریزند؟
عادلانه این است عنوان ما فقط و فقط کارشناسی ناپیوسته مهندسی معماری نام گیرد...
از شما درخواست می کنیم این موضوع را (تغییر نام رشته ما در مقطع ناپیوسته) در شورای عالی انقلاب فرهنگی پیگیری نمایید. امید ما پس از خدا به شماست...
با تشکر
جمعی از دانشجویان معماری