سلامدوستان به سایت www.inbr.ir
برای ثبت نام سر زدید؟کلا اون قسمت که نوشته ثبت نام جدید باز نمی شه.شما چیکار کردید؟فقط قبلا ثبت نام کرده ام باز میشه.
سلامسلام
من رفتم مسکن و شهرسازی ، گفتند فعلا سایت باز نیست و اینکهبعدا که باز شد ، وقتی مدرکتون رو وارد کنید ، خود سیستم تعیین میکنه که مجاز هستید طراحی شرکت کنید یا خیر ! و خیلی واضح و راحت گفتن که کارشناسی ناپیوسته های آزاد و پیام نور نمیتونن آزمون طراحی شرکت کنند![]()
خیلی واضح و راحت گفتن که کارشناسی ناپیوسته های آزاد و پیام نور نمیتونن آزمون طراحی شرکت کنند![]()
به نظر شما هنوز این قانون اجرا نمیشه!!!؟دوست من اگه قانوني در اين مورد باشه براي تمام دانشگاههاس، ربطي به آزاد و پيام نور نداره كه، در ضمن خيلي بعيده اين قانون تصويب بشه،مشكل ساز ميشه
سلام دوست پر تلاشسلام فرناز جان
من دیروز ثبت نام کردم ولی جایی ندیدم نوشته باشه (اگه مدرکتون مورد تایید استانتون هست مجازید ثبت نام کنید)
کجا دیدی ؟
من پیشنهادم اینه که بچه های ناپیوسته اگه می تونند همه ثبت نام کنند و با قدرت تو این امتحان شرکت کنیم اگه ان شاء الله تا زمان اعلام نتایج این مشکل حل شد که چه بهتر و اگه خدای نکرده حل نشد دوباره به اعتراضاتمون ادامه می دیم هر چی باشه وقتی توی آزمونشون قبول شده باشیم اولا حقانیت خودمون رو اثبات کرده ایم و دیگه نمی تونند بگن شما ضعیف هستید و هم اینکه اون موقع انگیزه مون واسه اعتراض بیشتره و میریم اون مسکن و شهر سازی رو روی سرشون خراب می کنیم
هر کی پایه اس بیاد تو تاپیک بررسی سوال طراحی تا بحثمون رو ادامه بدیم تازه داشتیم به یه جاهایی میرسیدیم ها!!!!!!!! زود باشین خیلی وقت نداریم ها!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست پر تلاش
فرمی که اطلاعاتمون و برای ثبت نام بعد از خرید کارت وارد میکنیم نوشته بود که اونهایی که ناپیوسته هستند در مورد اینکه مجازند که شرکت کنند( و هم ارزی رشته ها) برای اطمینان از مسکن و شهرسازی استانشون بپرسند.
بله تونستم.مشکل فنی داشتم!سی سی وی کارتم و اشتباه وارد میکردممن که فکر نمی کنم در این خصوص نظام مهندسی استان ها بتونند مستقل عمل کنند . شاید می خواستند از سر خودشون باز کند. فردا میرم از نظام مهندسی می پرسم
شما موفق شدی ثبت نام کنی؟
سلام دوست پر تلاش
فرمی که اطلاعاتمون و برای ثبت نام بعد از خرید کارت وارد میکنیم نوشته بود که اونهایی که ناپیوسته هستند در مورد اینکه مجازند که شرکت کنند( و هم ارزی رشته ها) برای اطمینان از مسکن و شهرسازی استانشون بپرسند.
من که فکر نمی کنم در این خصوص نظام مهندسی استان ها بتونند مستقل عمل کنند . شاید می خواستند از سر خودشون باز کند. فردا میرم از نظام مهندسی می پرسم.
من شنیدم که این قانون درمورد کسایی هست که مدرک کاردانیشون یه رشته دیگس و مدرک کارشناسی معماریه و به اینا اجازه طراحی نمیدن و + کسایی که علمی کاربردین.و بچه های غیرانتفائی که خودمم هستم میگن فارغ التحصیلای 87 و ماقبل مدرکشون مورد قبوله ولی بعد از 87 تکنولوژی محسوب میشن و زمان کنکور کاردانی به کارشناسی تو دفترچه هم زده تکنولوژی معماری.
من که رفتم مسکن و شهرسازی گفتند>>> خود سایت نوع مدرک رو وارد کنید ، اگر مجاز نباشید ثبت نمیکنه ....
سلام نینا جان
توی مراحل ثبت نام جایی نبود که بشه نوع دانشگاه رو انتخاب کرد فقط یه جایی بود که باید گزینه دولتی یا آزاد رو انتخاب می کردی
من کاردانی دولتی بودم و کارشناسی غیر انتفاعی و تونستم ثبت نام کنم
شما که ثبت نام نکردی ؟
کسی هست که امتحان کرده باشه و نتونسته باشه ثبت نام کنه؟
فکر نمی کنم مشکلی واسه ثبت نام باشه اگه بخوان گیری بدن بعد از قبولی میدن
به شما هم پیشنهاد می کنم منتظر جواب اعتراضات نشینی و الان ثبت نام کنی اگه بذاری واسه روزهای آخر ممکنه نتونی ثبت نام کنی چون من با مکافات تونستم تو این سایت مزخرفشون ثبت نام کنم مخصوصا اون سایت پارسیان که باید کارت اعتباری آزمون رو ازش بخری چند بار امتحان کردم تا تونستم کارت رو بخرم یه بار می گفت تراکنش مورد نظر انجام نشد یه بار می گفت شما مجاز به انجام این تراکنش نیستید و یه بار میگفت در حال حاضر امکان پذیر نیست و....
اگه می تونید زود تر ثبت نام کنید
عنوان: تعویق تاریخ برگزاری آزمونها تاريخ: سه شنبه 4 مرداد 1390 بسمه تعالی باتوجه به ادغام وزارت خانه های مسکن و شهرسازی و راه وترابری و تشکیل وزارت راه وشهرسازی و به تبع آن جابجایی های اداری در حال انجام و با عنایت به انتقال این دفتر به ساختمان شهید دادمان، بدینوسیله بااستحضار مهندسین عزیز داوطلب آزمونهای ورود به حرفه می رساند، با توجه به موارد فوق و ضرورت لحاظ امنیت آزمونها، آزمونهای ورود به حرفه مهندسان،کاردانهاومعماران تجربی تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاده است.بدیهی است به محض استقرار کامل این دفتر، فعالیت ستاد آزمونها مجدداً آغاز و متعاقباً تاریخ برگزاری آزمونها ابلاغ خواهد شد. بدیهی است ثبت نام آزمونها کماکان فعال و ادامه خواهد داشت. این اطلاعیه بمنزله ابلاغ رسمی به ادارات کل مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی ساختمان استانها و سازمان سنجش آموزش کشور می باشد. دفتر امور مقررات ملّی ساختمان http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=76 |
سلام.بنده ذینفع نیستم پس ببخشید که دخالت میکنم.بچه ها من یه پیشنهاد دارم
علاوه بر اعتراضات و تحصن هایی که الان دارین واسش برنامه ریزی می کنید بیایید همگی توی آزمون طراحی شرکت کنیم و بعد از امتحان یه تحصن اساسی در سراسر کشور راه می اندازیم اینجوری دیگه همه مطمئنا می تونند شرکت کنند و می تونیم یه راهپیمایی منسجم رو برنامه ریزی کنیم که مثل توپ تو کشور صدا کنه موافقید؟
این که همگی توی آزمون شرکت کنیم نشون میده ما از حقمون نگذشته ایم و تا رسیدن به حقمون تلاش می کنیم
از کسانی هم که تصمیم دارن به نشونه اعتراض توی آزمون شرکت نکنند می خوام توی آزمون شرکت کنند باور کنید شرکت نکردن مشکلی رو حل نمی کنه
من چند شب پیش ثبت نام کردم از لحاظ ثبت نام هیچ مشکلی وجود نداره. همه می تونند ثبت نام کنند
سلامسلام
اگر امكانش هست بگين برا امتحان بايد كجا ثبت نام كنم
ممنونم
بازم گلی به گوشه جمال آذری هااخطار نماینده تبریز به وزیر راه و شهرسازیمنبع:http://memarinews.com/Pages/News-5093.html![]()
سلامسلام
ميشه بگين ماكه ترم 6 هستيم ميتونيم شركت كنيم يا نه؟
حتما بايد فارغ التحصيل باشيم؟