بچه ها اگه شهریور دوباره امتحان بگیرن من که جزئیات و تخصصی را قبول شدم آیا باید دوباره هر 3 امتحان رو بدم یا فقط عمومی ؟
تبریک میگم بابت قبولی نظارت به شما و بقیه دوستان.سلام به همه دوستان
دوستان يك سئوالي داشتم، من 3 تا امتحان مربوط به نظارت رو قبول شدم (يعني تستي ها) ولي طراحي رو نه، حالا ميتونم الان درخواست پروانه براي نظارت بكنم و بعدا طراحي رو كه قبول شدم مجددا براي طراحي درخواست كنم؟؟ يعني ميشه دو مهر جداگونه...اينجوري ميشه يا نه بايد صبر كنم هر وقت طراحي رو قبول شدم درخواست پروانه براي نظارت و طراحي كنم؟؟ يعني يك مهر مختص نظارت و طراحي...اين رو اگر كسي توضيح بده ممنون ميشم...
در ضمن به تمام دوستاني كه قبول شدن تبريك ميگم.. به دوستاني هم كه قبول نشدن خسته نباشيد و خدا قوت،، ان شاء الله براي شهريور..تا چشم به هم بزنيم شهريوره....بالاخره همه قبول ميشن ديگه، دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره،، بخصوص نه اينكه هممون معطل اين پروانه هستيم و اصلا اموراتمون بدون اون نميگذره
پ.ن : راستي، ميگم طراحي رو بنده خداها خوب نمره دادنا...يعني اگه يكم درست حسابي ميكشيديم راحت قبول ميشديم، به جرات الان ميتونم بگم قبول شدن طراحي راحت تر از تستي هاست! با من موافقيد؟يا من اشتباه ميكنم؟
نتایج آزمون نظام مهندسی برای دریافت پروانه اشتغال به کار طراحی و نظارت اعلام شد .
بعد این همه انتظار ما نیز به جرگه مهندسین دارای مهر طراحی و نظارت پیوستیم .
بسیار خوشحالم که از این هفت خان رستمی که برای مهندسین رشته معماری قرار داده بودن ( باید 4 تا آزمون رو قبول میشدیم تا پروانه بدن ) به سلامتی و سربلندی گذر کردیم .
به امید قبولی دیگر دوستان و همکاران عزیز /
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
برای من دوتاشو تهران قبول شده بودم و دوتای دیگه رو شیراز امتحان دادم که دتیل بسیار سخت بود ولی با این وجود قبول شدم .
کارنامه دتیل و جزئیات :
جمع کل سوالات : 20 تا
سفید : 6
پاسخ داده شده : 14
صحیح : 12 تا
غلت : 2 تا
درصد : 57%
منبع : دتیلهای سازمان برنامه و بودجه و نشریه 92
سلام به همه دوستان
دوستان يك سئوالي داشتم، من 3 تا امتحان مربوط به نظارت رو قبول شدم (يعني تستي ها) ولي طراحي رو نه، حالا ميتونم الان درخواست پروانه براي نظارت بكنم و بعدا طراحي رو كه قبول شدم مجددا براي طراحي درخواست كنم؟؟ يعني ميشه دو مهر جداگونه...اينجوري ميشه يا نه بايد صبر كنم هر وقت طراحي رو قبول شدم درخواست پروانه براي نظارت و طراحي كنم؟؟ يعني يك مهر مختص نظارت و طراحي...اين رو اگر كسي توضيح بده ممنون ميشم...
در ضمن به تمام دوستاني كه قبول شدن تبريك ميگم.. به دوستاني هم كه قبول نشدن خسته نباشيد و خدا قوت،، ان شاء الله براي شهريور..تا چشم به هم بزنيم شهريوره....بالاخره همه قبول ميشن ديگه، دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره،، بخصوص نه اينكه هممون معطل اين پروانه هستيم و اصلا اموراتمون بدون اون نميگذره
پ.ن : راستي، ميگم طراحي رو بنده خداها خوب نمره دادنا...يعني اگه يكم درست حسابي ميكشيديم راحت قبول ميشديم، به جرات الان ميتونم بگم قبول شدن طراحي راحت تر از تستي هاست! با من موافقيد؟يا من اشتباه ميكنم؟
تستی ها قبول!
طراحی 24یه نمره رو هم میدادی برم پی کارم دیگه!
آقا اینا راه چونه زدن نداره؟![]()
ااا بچه ها چرا هیچکی جواب نداد پس من کلی رو اطلاعات شماها حساب کرده بودم که بتونم باهاش بهترین کتاب رو راجع به اون 2 موردی که گفتم بخرم یعنی منبع دیتیل و اموزش طراحی فنیبچه ها ببخشید شاید نباید این سوال رو اینجا بپرسم اما میشه بهم بگیدبهترین کتاب دیتیل و بهترین کتاب برای اموزش طراحی فنی چیه؟اخه دیدم شماها دیگه همه امتحان نظام مهندسی دادین و این چیزا رو حتما خوب میدونید نمیخوام یه کتاب الکی و پر غلط غولوط بگیرم برای همین دیدم از بچه های این تاپیک که همشون الان دیگه خوره دیتیل و طراحی فنی هستن بپرسم بهتره
مرسییی
راستی من فکر میکنم اگه اون برش از دیوار بین دو سقف و میکشیدیم خیلی تو نتیجه مون تاثیر داشت.
کسی هست که دتایل اون برش و داشته باشه؟
بچه ها ببخشید شاید نباید این سوال رو اینجا بپرسم اما میشه بهم بگیدبهترین کتاب دیتیل و بهترین کتاب برای اموزش طراحی فنی چیه؟اخه دیدم شماها دیگه همه امتحان نظام مهندسی دادین و این چیزا رو حتما خوب میدونید نمیخوام یه کتاب الکی و پر غلط غولوط بگیرم برای همین دیدم از بچه های این تاپیک که همشون الان دیگه خوره دیتیل و طراحی فنی هستن بپرسم بهتره
مرسییی
راستش من حالا حالاها مونده برسم امتحان نظام مهندسی بدم الان پایان نامه دارم کارشناسیم تازه تموم میشه اما حس میکنم تو مسائل طراحی فنی و دیتیل ها خیلی ضعیفم دنبال یه منبع خوب و درستم که باهاش کار کنمسلام
بهترین منبع واسه آزمون اجرایی که در پست های قبلی هم ذکر شده
1- نشریه 167
2- کتاب ساعد
3- مبحث 19 و راهنمای مبحث 19
من سر جلسه امتحان یه کتاب دیگه دیدم که نوشته علی اکرامی بود با یه یه خانم دیگه که یادم نیست . اونم کتاب دیتیل خوبیه
اینا منابع تستی اجرایی که مهممترینشون همون نشریه 167 است حتما با خودتون ببرید سر جلسه ( لینک های دانلود نشریه 167 در پست های قبلی هست )
لطفا در مورد طراحی فنی که منظورتون ه بیشتر توضیح بدین .آیا منظورتون قوانین و استانداردهای طراحی واسه آزمون ه طراحی ه یا منظورتون چیزی دیگه است ؟
سلامراستش من حالا حالاها مونده برسم امتحان نظام مهندسی بدم الان پایان نامه دارم کارشناسیم تازه تموم میشه اما حس میکنم تو مسائل طراحی فنی و دیتیل ها خیلی ضعیفم دنبال یه منبع خوب و درستم که باهاش کار کنم
این منبع هایی که برا دیتیل گفتین فقط حالت تستی داره!!منظورم از طراحی فنی همون چیزاییه که توی درس طراحی فنی باید درس بدن ولی سمبلش میکنن
ممنون که جواب میدین
ممنون منم راستش فعلا تو فکر امتحان نظام مهندسی نیستم و این کتابایی که میخواستم رو برای یادگیری خودم میخواستمسلام
اگه شما هنوز پایان نامه تونو تحویل ندادین فعلا تا یه سه سالی باید صبر کنین چون این یکی از شرایط شرکت در نظام مهندسی ه
در ضمن این منابع حالت تستی ندارن اینا منابعی هستن که تا آخر عمرتون با هاشون سروکاردارین و فقط مختص یه آزمون تستی که نیست
بهترین منبعی که به نظر من میرسه اینه که چندتا نقشه نظام مهندسی بیارین و اونا رو نگاه کنین و ببیند که چه چیزایی در پلان یا برش و یا نما هست و بعد از روی اونا بکشید که دستتون هم عادت کنه واسه آزمون طراحی
موفق باشید
سلامممنون منم راستش فعلا تو فکر امتحان نظام مهندسی نیستم و این کتابایی که میخواستم رو برای یادگیری خودم میخواستم
راجع به طراحی فنی نفرمودین چه کتابیو بگیرم بهتره!
سلام به همگي
دوستان عزيز من الان چند سالي هست كه دارم امتحانات مزخرف اينارو ميدم گذشته از اينكه نفس امتحان از فارغ التحصيلان به اين نحو مشكل داره سوالات طرح شده هم پر از اشكال است به عنوان نمونه بابت سوال 86 من مطمينم عايق كاري از بيرون مشكل داره و بايد تا بلوكاژ ادامه داشته باشه همين اعتراض به دفتر مقررات ملي هم زدم جالبه اوناهم تو جواب به من همينو گفتند كه بايد تا بلوكاژ برسه اما باز تاكيد دارند كه عايق كاري درسته حالا اينكه چجوري اين پارادوكس حل كردن برام عجيبه من كه قصد دارم بازرسي شكايت كنم همين يك سوال اگه جابه جا بشه من قبولم راستي اگه كسي در مورد اين سوال 86 نظري داره بگه خوشحال ميشم
ولی من فکر میکنم تو سایت مسکن و شهرسازی خوندم که همه ی آزمونها به هم مربوط اند.یعنی باید هر 4 تا رو قبول بشیم تا بتونیم هم برای نظارت و هم طراحی پروانه بگیریمدوست عزیزم فکر کنم بتونی پروانه نظارت رو بگیری.حتما با نظام مهندسی شهرتون تماس بگیر و بپرس.
منظورتون آخرين قسمت سئوالاي طراحي بود؟؟مربوط به جزئيات؟؟
ميدوني من فقط اينو ميتونم بگم كه اگه غير از پلانها بشه 2 مورد ديگه رو هم كشيد(حتي 80 درصدش رو نه كامل كامل)، 25 نمره كسب ميشه.
منظورتون از فرم اشتغال چیه؟سلام به دوستان ... چند سئوال
آيا براي پروانه نظارت هم لازمه كه فرم اشتغال پر بشه؟؟كسي در جريانه؟؟
و آيا كسي از دوستان هست كه يه امتحان تستيش رو قبلا قبول شده باشه (مثلا عمومي رو قبلا قبول شده باشه و امسال جزئيات رو داده باشه)، حالا اگه شما اسمتون رو بزنيد كه كارنامتون بياد توي امتحاناي قبلي براتون نوشته كه اونا رو قبول شده بوديد؟؟ يا جاش سفيده؟؟
ولی من فکر میکنم تو سایت مسکن و شهرسازی خوندم که همه ی آزمونها به هم مربوط اند.یعنی باید هر 4 تا رو قبول بشیم تا بتونیم هم برای نظارت و هم طراحی پروانه بگیریم
اگر 3تا آزمون تستی { عمومی ، تخصصی و دیتیل } رو قبول شیم >>> پروانه نظارت و اگر آزمون طراحی رو {جدا} قبول شیم پروانه طراحی میدن
خیلی ها هستند که پروانه طراحی دارند ، اما از اونجایی که همش دیتیل رد میشن ، پروانه نظارت رو نگرفتن![]()
بچه ها كسي در مورد سوال 86 نظري نداره ؟
يعني همه قبول شدن؟ اونقدر ساكت نشستيم كه هركار خواستن سرمون آوردن
![]()
راهنماي اعلام نتايج آزمون ورود به حرفه مهندسان رشته معماري(پايه سه)
نتایج آزمون
(بخشهاي تستي عمومي، تستي تخصصي و تستي جزئيات اجرائي ساختمان)بدينوسيله توجه شركتكنندگان محترم را با توجه به نتايج كسب شده به موارد زير جلبمينمايد:مورخ 12و13 آذرماه1388
1- پذيرفتهشدگان بخشهاي تستي آزمون رشته معماري:
قبولي اعلام شده صرفاً در بخشهاي عمومي (تستي) ، تخصصي (تستي) و جزئيات اجرائي ساختمان (تستي) بوده و نتايج آزمون طراحي معماري متعاقباً از طريق همين وبسايت به اطلاع شركتكنندگان خواهد رسيد. لازم بذكراست كه جهت صدور پروانه اشتغال بكار مهندسي رشته معماري قبولي در بخشهاي تعيين شده مطابق با دستورالعمل مندرج در راهنماي ثبتنام آزمون آذر 88و به شرح زير الزامي ميباشد.
جدول شماره 1:http://www.nezamekerman.ir/printnews-60.html
1-1-متقاضيان اخذ پروانه اشتغال بكار مهندسي معماري در صورتي كه متقاضي اخذ هر دو صلاحيت طراحي و نظارت باشند لازم است قبولي در هر چهار بخش عمومي (تستي)، تخصصي (تستي)، جزئيات اجرائي ساختمان (تستي) و طراحي آزمون را به طور مجزا مطابق با جدول شماره(1) كسب نمايند.
1-2-متقاضيان اخذ پروانه اشتغال بكار مهندسي رشته معماري چنانچه صرفاً متقاضي صلاحيت نظارت باشند لازم است قبولي در هر سه بخش عمومي (تستي)، تخصصي (تستي) و جزئيات اجرائي ساختمان (تستي) آزمون را مطابق با جدول شماره(1) كسب نمايند.
1-3-متقاضيان اخذ پروانه اشتغال بكار مهندسي رشته معماري چنانچه صرفاً متقاضي صلاحيت طراحي باشند لازم است قبولي در هر سه بخش عمومي(تستي)، جزئيات اجرائي ساختمان (تستي) و طراحي آزمون را مطابق با جدول شماره(1) كسب نمايند.
البته این مطالب مربوط به سال 88 بود.امسال نمی دونم آیا تغییری کرده یا نه.
همه ی ما که 3 سال از مدرکمون گذشته متقاضی طراحی و نظارت هستیم.پس طبق بند بالا برای اخذ پروانه اشتغال طراحی و نظارت باید هر 4 تا بخش و قبول شیم.یعنی برای نظارت قبولی طراحی هم لازمه و برای طراحی هم قبولی آزمونهای تستی لازمه.
[COLOR=red گفت:rushin;[/COLOR]3259804]سلام خدمت همه مهندس های عزیز
ممنون از مطالبی که عنوان میکنین و امیدوارم که همگی در آزمون موفق باشین
من که خیلی از مطالبتون استفاده کردم
من فکر میکنم امتحان طراحی احتمال زیاد در مورد ساختمان مسکونی باشه یا حداقل یه ساختمان چند منظوره باشه
که یه قسمتش هم مسکونی باشه واسه همین به دوستان پیشنهاد می کنم رو مسکونی بیشتر وقت بذارن
»
میگم راشین جان خوب فکر میکنیا!
فکر میکنی موضوع شهریور چی باشه؟بازم مسکونی یا تغییرش میدن؟