javdan362
عضو جدید
سایت وزارت مسکن هم پاسخها رو گذاشته http://www.inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=274 تبریک به کسایی که قبول می شن .
سلام به دوستان خوبم
با آرزوي موفقيت برا همه دوستان چند تا سوال داشتم
من شهريور 91 سه سال از مدركم ميگذره يعني اسفند 90 ميتونم امتحان نظام بدم؟اصلا امسال هم امتحان اسفند برگزار ميشه؟
منابع امسال هم هميناست يا تغيير ميكنه؟
ممنون دوست عزيز برا راهنماييتون.سلام.
سازمان مسکن شهرسازی قبل از برگزاری هر امتحان مشخص میکنه که چه کسانی (با توجه به تاریخ فارغ التحصیلیشون) میتونند امتحان بدند. معمولا اگر در زمان امتحان 6 ماه دیگه به 3 سالت مونده باشه ، میشه امتحان داد. یعنی در زمان امتحان 2.5 گذشته باشه.
از سال گذشته به دستور وزیر مسکن قرار شده که سالی 2 بار این امتحان برگزار بشه. با توجه به اینکه یه امتحان رو اسفند سال گذشته گرفتن، من فکر میکنم یه امتحان دیگه آخر تابستون و یه امتحان هم اسفند امسال برگزار کنند. البته معلوم نیست دقیقا اینکار رو انجام بدند.
منابع هم تغییر نمیکنه معمولا. فقط باید توجه کنی که کتابهای مقررات ملی آخرین انتشار کتابها ، قبل از امتحان باشه.
ممنون دوست عزيز برا راهنماييتون.
من شنيدم كتابها هر دو سال يه بار تجديد ميشن درسته؟
سلام دوستان عزیز
من پاسخنامه جزئیات رو دیدم 12 تا درست 7 تا غلط و ا سوال هم نزدم
با توجه به اینکه آزمون نمره منفی داشت آیا قبول میشم ؟
اگه یکی از دوستان راهنمایی کنه که چه جوری نمره آزمون رو حساب میکنن ممنون میشم
به تمام کسانی هم که قبول میشن تبریک میگم
جواب سوال 84 مطمئنا گزینه 2 میشه، فکر کنم بشه تو اتوکد هم مدلشو ساخت (اکسترود تحت زاویه) سوال 86 عایقش باید تا روی ازاره میومد به نظرم گزینه 2 نباید صحیح باشه.از سوال 91 هیچ دیتیلی ندیدم ولی با توجه به اینکه احتمال ریزش خاک وجود داره باید از پایین مهار بشه پس یکی از گزینه های 3 یا 4 درسته (من این سوالو جواب ندادم)با سلام ميخواستم ببينم دليل طراحان براي سوال 91 كه گزينه 3 را انتخاب كردن چيه؟ همينجور سوالات 84 و 86
خواهش ميكنم يكي جواب بده به نظر من اين سوالات غلطن
پس این کتاب کلا برای این آزمون مطالعه نشه؟کتاب سیاوش کباری = منبع دیتیلهای اشتباه ساختمانی
پس این کتاب کلا برای این آزمون مطالعه نشه؟
منم به احتمال زیاد به خاطر 2 درصد قبول نمیشم.
10 درست
5 غلط
5 تا نزدم.
دوستانی که می خوان برای اولین بار امتحان بدن این نصیحت آویزه ی گوششون باشه:
فقط تست هایی که صد در صد مطمین هستید (جزییات) جواب بدید.
حتی اگر 1 درصد هم شک دارید از خیر اون سوال بگذرید.
کسی زمان آزمون بعدی رو میدونه؟
معماری ها هم دوبار در سال امتحان خواهند داد؟یا نه
اگه اینطور باشه زمان آزمون بعدی احتمالا خردادماهه.پارسال که خرداد بود.ولی اگه امسال هم خرداد باشه پس کی می خوان ثبت نام کنن.
عنوان : اطلاعيه برگزاري آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان،كاردانهاي فني ساختمان ومعماران تجربي در سال 1390پس این کتاب کلا برای این آزمون مطالعه نشه؟
منم به احتمال زیاد به خاطر 2 درصد قبول نمیشم.
10 درست
5 غلط
5 تا نزدم.
دوستانی که می خوان برای اولین بار امتحان بدن این نصیحت آویزه ی گوششون باشه:
فقط تست هایی که صد در صد مطمین هستید (جزییات) جواب بدید.
حتی اگر 1 درصد هم شک دارید از خیر اون سوال بگذرید.
کسی زمان آزمون بعدی رو میدونه؟
معماری ها هم دوبار در سال امتحان خواهند داد؟یا نه
اگه اینطور باشه زمان آزمون بعدی احتمالا خردادماهه.پارسال که خرداد بود.ولی اگه امسال هم خرداد باشه پس کی می خوان ثبت نام کنن.
ممنون.منبعش چیه؟عنوان : اطلاعيه برگزاري آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان،كاردانهاي فني ساختمان ومعماران تجربي در سال 1390
تاريخ : 1390/01/29
شمارنده :18
با سپاس از درگاه خداوند متعال و ابراز تشكر از زحمات تمامي همكاران و عوامل اجرايي دخيل در برگزاري آزمون هاي ورود به حرفه مهندسان،كاردانهاي فني ساختمان ومعماران تجربي در سال 1389 كه در ماههاي خرداد و اسفند برگزار گرديد، به آگاهي مي رساند آزمونهاي مذكور به حول و قوه الهي در سال جاري نيز دو بار و براي تمامي رشته ها برگزار خواهد شد كه با توجه به برنامهريزي هاي انجام شده نوبت اول آن در اواخر تابستان سالجاري خواهد بود، بديهي است زمان و چگونگي ثبت نام آزمونها متعاقباً از طريق وب سايتhttp://www.inbr.ir/ اعلام ميگردد.
ممنون.منبعش چیه؟
سلام نینا جانسلام
فرناز جون طراحی قبول شدید؟ تبریک میگم
برای طراحی از کجا باید شروع کنم ؟ کتاب اسکیسی ویژه آزمون طراحی چاپ شده ؟ کتابی با همچین اسمی شندیدم سازمان برنامه ... منتشر کرده
شما چه کتابی خوندید؟
من طراحی هنوز مجاز نشدم و دیتیل هم کلـــــــی منفی زدم ، آخه فقط نشریه 92 رو با مطالب ساعد سمیعی خوندم و از اونها مطلبی به اون صورت نیومدنمره دیتیلم ارزش گفتن هم نداره
اما اکثرا دیتیل رو بین 42 تا 49 % زدن و بدون استثنا هرکی رو میشناختم و پرسیدم دیتیل رد شده!![]()
مگه از چه کتابی دیتیل میدن؟ چی باید بخونیم ؟
سلام نینا جان
نه من قبول نشدم .
نمره ی قبولی 25 بود.
در مورد دتایل و منابعش کلی تو این تاپیک صحبت کردیم.
صفحات قبل رو ببین.
نشریه 167 - نشریه 92 -کتاب ساعد-راهنمای مبحث 19