جواب تست 93
مشاهده پیوست 46896
منم تقریبا همینطور البته غیر ازون 4-87 و 3-91 زدم که هر کدوم ازین 2 تا هم درست باشه قبولم ولی با توجه به تجربیات قبلی یه جورایی فکر میکنم هر 2 تا غلطندفقط اینو بگم که قبولی من در گرو جواب این سواله.
گزینه 4 آجرچینیش مشکوک نبود غلط بودسپاس - ولی اونی که تو امتحان اومده بود(گزینه 3) جای ماهیچه را درست نشون نداده بود و بالاتر روی ملات علامت زده بود برا همین با اینکه گزینه 4 شکل آجرچینیش مشکوک بود، به نظرم درست تر اومد و من سر جلسه 4 زدم - نظر بقیه چیه؟
گزینه 4 آجرچینیش مشکوک نبود غلط بود
برای اینکه دیوار 10 باید سمت حیاط باشه و دیوار 20 داخل ولی اینکه چرا باید نشریه 55 قسمت عایقکاریشو بخونی عزیزم در ضمن ما شاگردیم جسارت نمیکنیممرسی
ولی می تونی توضیح بدی چرا غلطه استاد؟؟؟؟؟؟
پس این طوری که هر 4 گزینه غلط داره![]()
چون در اون تست یکی از دیتیلها غلط است در نتیجه منبعی وجود ندارد ولی با اطمینان قیر گونی غلط است چون قیر گونی کف حتما به سمت بالا بر میگردد مگر در موارد استثنایی اگر روی این قیرگونی آب باشد که به دیوار رسوخ میکند اگر برای جلوگیری از نفوذ رطوبت از کف به بالا باشد هم غلط است چون از جای دیگر آب نفوذ میکند
اگه راجع به سوال زیر دوشی منبعی دارید لطفا معرفی کنید چون من به این جواب واقعا مشکوکم
اكر مي شود سوال و جواب كليه تستها را برايم ارسال نماييد.فقط ازمون جزييات
جوابهای من در صفحه 31 همین تاپیک هست میتونی ببینی درضمن جواب درست 4-12 و 1-14 هست
مرسی اصلاحش کردمجواب 94 گزینه 1 هست. خودت دیتیلشو گذاشتی!!!!! مشاهده پیوست 47040
جوابهای من در صفحه 31 همین تاپیک هست میتونی ببینی درضمن جواب درست 4-12 و 1-14 هست[/QUOTE
همه كفتند جواب 14 يك مي شه.و ديتيل هم از ديتيلهاي برنامه بودجه هست.ولي تو سه تا كتاب من خوندم كه
نوشته و تاكيد شده از كوه جوبي استفاده شده.تو كتاب مرجع ديتيلهاي ساختماني-كتاب ديتيل سياوش كباري
كياب عناصر جزييات هنرستان.اينها منابعي بود كه من سر جلسه داشتم و با استناد به اين منابع جواب سوال 94 رو دادم.كي مي خواد جواب اين همه ابهامات رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جوابهای من در صفحه 31 همین تاپیک هست میتونی ببینی درضمن جواب درست 4-12 و 1-14 هست[/QUOTE
همه كفتند جواب 14 يك مي شه.و ديتيل هم از ديتيلهاي برنامه بودجه هست.ولي تو سه تا كتاب من خوندم كه
نوشته و تاكيد شده از كوه جوبي استفاده شده.تو كتاب مرجع ديتيلهاي ساختماني-كتاب ديتيل سياوش كباري
كياب عناصر جزييات هنرستان.اينها منابعي بود كه من سر جلسه داشتم و با استناد به اين منابع جواب سوال 94 رو دادم.كي مي خواد جواب اين همه ابهامات رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
نه عزیز همون 1 صحیح است برای اینکه اگه از پیچ و مهره استفاده شده ، حتما چوب چهار تراش باید به کار بره . در مواقعی که از لقمه چوبی استفاده میشه ، دیگه پیچ و مهره نمیخواهد .
تا حد ممکن سعی کردم جوابهای درست جزئیات اجرایی رو قرار بدم.
سوالات جزئیات اجرایی
پاسخهای شخصی
81-1
82-4
83-2
84-
85-
86-
87-
88-
89-
90-
91-
92-4
93-3
94-1
95-3
96-2
97-2
98-1
99-3
100-4
تا حد ممکن سعی کردم جوابهای درست جزئیات اجرایی رو قرار بدم.
سوالات جزئیات اجرایی
و جوابهاي من
81-1
82-4
83-2
84-؟
85-4
86-
87-
88-4
89-
90-
91-
92-
93-3
94-3
95-3
96-2
97-2
98-1
99-3
100-4
واقعا ممنون دوست عزیز.راحت شدم.تبریک میگم به همه دوستانی که قبول شدند.پاسخنامه آزمون جزئیات رو جدا کردم تا زودتر بتونید ببینیدش.
این پاسخنامه رو سازمان نظام مهندسی ساختمان گیلان تو سایتش گذاشته و معتبر هستش.
مشاهده پیوست 49733