kapo
عضو جدید
سلام دوستان
من یه لغتنامه تخصصی آب میخوام
میشه برام معرفی کنید؟
از همین حالا ممنونتونم![]()
دانشگاه تهران یه کتاب داره
فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی
جلد چهارمش مربوط به آبیاری هست
سلام دوستان
من یه لغتنامه تخصصی آب میخوام
میشه برام معرفی کنید؟
از همین حالا ممنونتونم![]()
سلام دوست گلم
احتمالا یا محصول شما رو آفت زده و یا دچـار بیماری شده و یا موقع کشت انگور به دلیل کمبود یه ماده غذایی اینطوری شده
اگه آفت زده که باید سم پاشی کرد البته اگه بعضی قسمت های انگور قابل مصرف باشه
ای کاش شما یه عکس از قسمتی که انگور مشکل پیدا کرده رو برای ما اینجا میذاشتید تا بهتر پاسخگوی شما باشیــم!
که اگه محصول انگورتون دچار بیماری شده تشخیص بدیم چه نوع بیماریِ! تا راه پیشگیری رو به شما بگیم!
سلام
دوست عزیز با توجه به مواردی که گفتید من حدس میزنم عامل بیماری بوده که اصطلاحا به آن سفیدک میگویندوعلایم بصورت زیر دیده میشود:
در اثر حمله قارچ كيفيت و كميت ميوه كاهش يافته، همچنين باعث حساسيت درخت به سرما ميشود. قارچ به ميوه، برگ، خوشه، جوانه، پيچكها، دم ميوه و شاخههاي جوان حمله ميكند. در اثر حمله پوششهاي سفيد و خاكستري روي اندامهاي گياه ديده ميشود. در روي برگ لكههايي محدود را ايجاد ميكند كه در آخر فصل اين لكهها نكروزه ميگردند. حمله قارچ به غورهها به علت عدم تعادل فشار در قسمت داخلي و خارجي باعث تركيدن ميوه ميگردد وپيش از آنكه غورهها به نصف اندازه حقيقي برسند ميريزند. ميوههاي رسيده مورد حمله قارچ قرار نميگيرند. خوشههاي سفيدك زده كمي سياه و سبك هستند. اگر بيماري هنگام گل و قبل از آن شديد شود گلها مي ريزند و دانه تشكيل نميشود. حبهها كوچك مانده و رشد نميكنند و آبدار نميشوند غالباً حبهها ترك خورده و مي پوسند. سفيدك مو درشرايط خشك بدون ترك خوردن باعث زودرسي انگور ميشود. درهواي مرطوب شكافها روي انگور يا غوره زود پيدا ميشود.
مبارزه با آن با قارچکشهایی نظیر: فلینت-توپاس-استروبی-فولیکور وگوگرد امکان پذیر است.
مشاهده پیوست 168336
سلامسلام مهسا جان خيلي ممنونم ازت بخاطره توضيحات دقيقا اون تصويري كه hfarda2011 عزيز
زحمت كشيدن و قرار دادن انگور ها همه مثل اون انگوري كه داخل عكس ميبيني مثل اون شده
سلام دوست عزيز خيلي از شما ممنونم بخاطر توضيحات بسيار خوب
حالا دوستان سوالم اينجاست سمپاشي كنيم فايده داره؟ يا وقتش گذشته؟
و براي سال ديگه اگه بخوام دوباره باغ اينجوري نشه چه توصيه هاي داريد؟
از كمكتون واقعا ممنونم![]()
سلام
من نمیدونم کدام منطقه هستید تا بهتر بگم کی وچه زمانی سال بعد باید سمپاشی کنید .
الان هم اگر هنوز برداشت نکردید چراکه نه.جلوی ضرر را هرجا بگیرید خوبه.
منها کاراترین سم را تواین زمان باید بکارببرید وبراساس صرفه اقتصادی ویا .... شما میتونید تصمیم بگیرید.
دانشگاه تهران یه کتاب داره
فرهنگ کشاورزی و منابع طبیعی
جلد چهارمش مربوط به آبیاری هست
دیکشنری برای PC رو میتونی از لینک زیر دانلود کنیخیلی ممنونم
ولی کتاب نه که
نرم افزارش برا گوشی؟
دیکشنری برای PC رو میتونی از لینک زیر دانلود کنی
http://s1.picofile.com/file/7680653545/Wm_Dic_websetup.rar.html
سلامبا سلام خدمت کاربران،یه بوته گوجه فرنگی داخل گلدون دارم که بخاطر آفت هیچ برگی نداره..خیلی این گوجه برام مهمه..الان وضع خوبی نداره و سرشاخه هاش در حال خشک شدنه ..از کود کامل هم استفاده کردم اگر کسی بتونه کمکم کنه که چیکار باید بکنم ممنون میشم..
در ضمن یه قلمه گوجه که هیچ برگی نداره ریشه دار میشه!!!؟؟چه موادی برای تسهیل ریشه دار شدنش باید استفاده کنم؟؟؟...داخل آب بهتره باشه یا خاک..؟؟؟لطفا منو راهنمایی کنید
سلام خيلي ممنونم از لطف شما دوستان عزيز باغ انگور ما تو اروميه هستش و هنوز برداشت
نكرديم الانم همون كارو ميكنيم يعني (سمپاشي)امسال تخصير ما بود دير فهميديم كه باغ دچار
بيماري شده سال ديگه فكر كنم بايد زودتر سمپاشي كنيم تا باغ دچار اين بيماري نشه..درسته؟
سلام برو بچه های مهندسی آب که میخوان ارشد سازه بخونن!
کسی میدونه که کدوم مبحث ها از ریاضی برا ارشد مهمه و سوالاشکاربردیه؟؟
همینطور منابع دیگه، چون من تا حالا چیزی نخوندم و به امید خدا نمیخوام وقتو از دست بدم،کسی میتونه کمکم منه؟؟
خیلی ممنون مهندس!سلام من سال قبل کنکور دادم از تمام بخشهای ریاضی تو سوالات هست اما بعضی مباحث بیشتر هستن مثل مشتق و حد و مباحث پیرامونش اما باید دقت کنی تنوع سوالاتشم بالاتر از بقیه مباحث ریاضی میشه با حل کردن چندتا از کنکورای گذشته دستت میاد چه مباحثی مهم هستن بنظر من خوندن معادلات وقت تلف کردنه چون همیشه فقط 2تست ازش میاد و حجم مطالبشم بالاس من خودم برا کنکور نخوندم(البته زمانم کم بود) منابع هم اکثرا کیوان سیفی و پیشنهاد میدن خلاصه و مختصر و مفید هستش اگه میخای درصد بالایی ریاضی بزنی نیکوکارم پیشنهاد میکنم
برا سایر دروس مکانیک خاک کتاب گاج
هیدرولیک سری عمران مختصرومفیده(البته اگه پایت قوی هس)وگرنه همون ابریشمی حسینی دانشگاه فردوسی
سازه بیرامی با تستهای تالیفی معتبرو حل زیاد تست و دقیق خوندن فصل سازه های انتقال اب سیفون و ناو و شیب شکن و ... چون زیاد تست میارن
سیالات ساسان افشاری
ریاضی کیوان سیفی
هیدرولوژی علیزاده یا پردازش
موفق باشی![]()
سلام بنظرم شما که تا اینجا زجر کشش کردی حالا یه قلمه هم گرفتی خیلی بهش بر نمیخوره قلمه برگدار گوجه رو تو کوکپیت و پرلیت ریشه دار کردم تو اب هم احتمالا نتیجه میده ولی اب رو بهتره هر چند وقت یکبار عوض کنیدبا سلام خدمت کاربران،یه بوته گوجه فرنگی داخل گلدون دارم که بخاطر آفت هیچ برگی نداره..خیلی این گوجه برام مهمه..الان وضع خوبی نداره و سرشاخه هاش در حال خشک شدنه ..از کود کامل هم استفاده کردم اگر کسی بتونه کمکم کنه که چیکار باید بکنم ممنون میشم..
در ضمن یه قلمه گوجه که هیچ برگی نداره ریشه دار میشه!!!؟؟چه موادی برای تسهیل ریشه دار شدنش باید استفاده کنم؟؟؟...داخل آب بهتره باشه یا خاک..؟؟؟لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون اازتون اطلاعاتتون خیلی مفید بوود امیدوارم بازم ادامه داشته باشه
ممنونم که پاسخ دادید خانم ثریا قدوسی
اما چون این بوته پروژه واحد درسی دانشگاهمه میخواستم ببینم میشه الان کاری کرد؟؟؟آفتش حشرات ریز سفید هستند که فکر کنم بهش میگن مگس سفید گلخانه...این آفت برگهای گوجه هست چون بوته من دیگه برگ نداره اثری از این آفت نیست و همچنین بهتره از سم استفاده نشه...
الان اگه از شاخه هاش که خشک نشده قلمه بگیرم جواب میده چون برگ نداره مطمئن نیستم اینکارو بکنم یا نه؟؟؟؟
علایم بوته مثل علایم خشک شدنه...میشه قبل خشک شدن کاری انجام داد که دوباره رشد کنه...!!!؟هنوز ساقه اصلی و دو سه تا از انشعاباتش سالمه ولی برگ ندارن..
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید..
سلام بنظرم شما که تا اینجا زجر کشش کردی حالا یه قلمه هم گرفتی خیلی بهش بر نمیخوره قلمه برگدار گوجه رو تو کوکپیت و پرلیت ریشه دار کردم تو اب هم احتمالا نتیجه میده ولی اب رو بهتره هر چند وقت یکبار عوض کنید
سلام دوست عزيز
اين كاري كه ميخوام بهتون توصيه كنم..خودم هنوز امتحان نكردم و تجربه اي ندارم...اما فكر ميكنم تنها راه چاره تون باشه..
البته اگه هنوز دير نشده باشه...شما ميتونيد گياهتون رو كه گوجه هست روي يكي از هم خانواده هاش پيوند كنيد...
به نظر حقير بهترين گزينه براي پيوند تاتوره هست اگه اطرافتون يه بوته قوي تاتوره پيدا كرديد حتما اين كار رو انجام بديد.
به هرحال فكر ميكنم گياهتون با اين توصيفات در حال از بين رفتنه ...شايد پيوند آخرين گزينه نجاتش باشه.
در ضمن ميتونيد روي بوته بادمجان...يا سيب زميني هم پيوند كنيد...فقط عجله كنيد تا شيره نباتيش كاملا خشك نشده.
این لارو سوسک سرشاخه خوار (سوسک شاخک بلند) هستیک سوال دارم :مشاهده پیوست 170600
ما درخت های آلبالو وزردآلوی منزلمان به طرز عجیبی خشک میشد و شاخه هایش کنده میشد و می افتاد . ما فکر میکردیم به خاطر کم آبی است ( البته یک یا دو روز در میان آبیاری میشدند) تا اینکه تازگی متوجه شدیم یک نوع کرم داخل شاخه ها است و ظاهرا از داخل آنها را خراب میکند .
این هم عکسش هست :
نام این کرم چیست؟
ممنون میشوم اگر راهنمایی بفرمایید که چه کار باید بکنم.
از چه سمی استفاده کنم؟
نیازی نیست که مقداری سم موقع آبیاری بدهم که از راه ریشه جذب شاخه ها شود و لاروهای داخل شاخه از بین بروند؟
با سلام مجدد
خیلی ممنونم از راهنمایی شما، آقای حمید 88 و مارجین.
گیاه من خشک شد و قلمه ها هم ریشه دار نشدن،یکی از علت هاش مطمئنا دیر اقدام کردن خودم بود چون اصلا فکر نمیکردم گیاه من بخاطر حمله مگس سفید نابود بشه البته درست هم فکر میکردم چون علت اصلی خشک شدن گیاهم نماتد ریشه بوده هرچند آفت هم گیاه منو خیلی ضعیف کرده بود و علت دیگه که استادم گفته این بود که چون ریشه گوجه من مورد حمله نماتد قرار گرفت ( علائمش =ریشه حالت گره گره به خودش گرفت ) قلمه گوجه حالت لزجی به خودش گرفت (علتش همون نماتد ریشه ست) به خاطر همین قلمه هم از دست رفت.
به هر حال ممنونم از پیشنهاداتتون، لطف کردید.
با سلام،سلام ، كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه چرا گلم اينطوري شده!!!!!مشاهده پیوست 171086مشاهده پیوست 171087
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |