سلام دوستان من مدتی فلفل دلمه کاشتم ولی هرچی گل میده میریزه میخواستم بدونم چه کاری باید انجام بدم واسه این مشکل؟؟
سلام
آب بهش زیادی نمی دی ؟ توی گلدون هست یا باغچه ؟
وضعیت آفتاب و نورش چطوریه ؟ کودی هم بهش دادی ؟ برگهاش رنگشون سبز طبیعی هست ؟
با سلامبا سلام خدمت دوستان
لطفا"روش کاشت بذر گیلاس رو تو محیط خونه با استفاده از اسید جیبرلیک با ذکر مقدار مصرف اسید جیبرلیک برایم توضیح دهید
با تشکر
سلام
آب بهش زیادی نمی دی ؟ توی گلدون هست یا باغچه ؟
وضعیت آفتاب و نورش چطوریه ؟ کودی هم بهش دادی ؟ برگهاش رنگشون سبز طبیعی هست ؟
خوب نگران نباش اوایل یکم گلها میریزه که بخاطر تمایل به رشد رویشی گیاه هست و غالبیت هورمونهای رشد بیشتره پیشنهاد میدم یه تنش خشکی به گلدونت بده تا تعادل هورمونها بسمت گلدادن و نگهداشتنشون میزون بشه
با سلام خدمت همه دوستان
من به کاج سوزنی علاقه زیادی دارم چندین سال دانه های کاج رو کاشتم اما یا سبز نمی شد یا اینکه وقتی اندازه شون به اندازه یک انگشت می شد از محل یقه(اگه درست نوشته باشم) ساقه شون نازک می شد و از بین می رفتند .
اما پارسال تعداد زیادی دانه کاج سوزنی کاشتم که از اون همه 5تا رشد کردند تقریبا 20 سانتی می شن .اما چند سوال:
1-خاکشون باید چی باشه؟
2- نور باید چه اندازه ای باشه؟
3- آیا باید برگهای اولیه و شاخه های اولیه رو کند؟
ممنون میشم نکاتی که برای رشد کاج سوزنی لازمه به من بگید چون من تجربه ای در این کار ندارم
با سلام به همه دوستان
من می خوام از دانه گیلاس نهال تولید کنم (3 یا 4 تا) و من تجربه چندانی در باغبانی ندارم حالا چند تا سوال پیش می یاد
1- روش انتخاب دانه(چه دانه ای رو باید انتخاب کنم؟)
2- زمان کاشت دانه ها باید کی باشه؟
3- خاک نهال باید چی باشه؟
4- دمای نگه داری باید چند باشه؟
و نکته هایی که به نظر تون برای نهال ها لازمه
ممنون
با سلام
من هم میخوام این کار رو تو خونه انجام بدم ولی موفق نشدم یه جا خوندم که با استفاده از اسید جیبرلیک میشه تو فصل تابستان دانه گیلاس رو تحریک کرد منتها یه سوالی دارم مقدار مصرف اسید جیبرلیک رو تو یک لیتر آب چقدره واینکه چقدر باید تو آب بمونه و خاکی که باید مورد استفاده قرار بگیره باید چه خاکی باشه؟
با تشکر
با سلامفکر کنم کار خوبیه که شما بخواهید تو خونتون گیلاس بکارید اما نمیدونم چرا میخواین از جیبرلیک استفاده کنید ؟ دانهال گیلاس چندان ارزشی نداره معمولا برا گیلاس ازپیوند استفاده میشه و دانهالی که برا پایه در نظر گرفته میشه هم عمدتا محلب و البالو هست خاک دنهال م خاک معمولی سبک هست برا سبز شدن بذر هم کافیه اونو بکارید خودش سبز میشه اما برا اینکه شما تو خونه میخواین انجام بدین بذر رو در دمای پایین و در یخچال نگهداری بکنید برای دو تا سه ماه تا نیاز سرماییش براورده بشه در ضمن اگه بذر رو بدون پوسته بکارید درصد سبز شدنش بیشتره
حالا اینکه شما چرا میخواین دانهال گیلاس رو تولید کنید بماند میخوام بهم بگید اسید جیبرلیک رو از کجا گیر میارید
در مورد استفاده از اسید جیبرلیک هم میتونیدبا غلظت 1000پی پی ام برای بذرهای بدون پوسته و در دمای 2 تا 4 درجه استفاده کنید و جوانه زنی مطمئنی داشته باشید
بله این سنبل ابی هست
گیاه سنبل آبی با نام علمی Eichhornia crassipes و نام انگلیسی Water Hyacinth گیاهی است آبزی که به وسیله دم برگهایی که تغییر شکل یافتهاند و به شکل اسفنجی در آمدهاند میتواند روی سطح آب شناور بماند.
به وسبله استولون (ساقههای رونده یا بندهای ریشهزا. همانند توت فرنگی) تکثیر میشود.
گلهای آبی رنگی شبیه گلهای سنبل پیازی تولید میکند. نسبت به سرما حساس است و زمستانهای ملایم را هم تحمل نمیکند.
خاصیت بزرگ این گیاه که به تازگی روی آن تحقیقاتی انجام میشود تصفیه آبهای آلوده است. این گیاه از جمله ماکروفیتهای آبی به شمار میرود که میتوانند در تصفیه پسابهای صنعتی مورد استفاده قرار گیرند. (مقاله: سازمان محیط زست مطالعه آزمایشگاهی نقش گیاه سنبل آبی درتصفیه زیستی فاضلاب)
از طرف دیگر گیاه سنبل آبی در مناطق گرمسیری روی آبهای راکد به شدت رشد میکند و در برخی مناطق مانند استرالیا به دلیل پوشاندن سطح وسیعی از رودخانهها و باتلاقها ایجاد مشکلات زیست محیطی (مانند ایجاد مشکل در زندگی ماهیها و گیاهان آبی دیگر) نمودهاست. این گیاه چنان سطح آب را میپوشاند که حتی رفت و آمد قایقها هم دچار مشکل میشود.
استفاده تزیینی از سنبل آبی:
در حیاطهایی که دارای حوض هستند میتواند سنبل را در کنار گیاهان آبزی دیگری مانند نیلوفر آبی و همچنین گیاهان کنار-آب-زی مانند جگن و نخل مرداب نگهداری کرده و ترکیب زیبایی از آنها به وجود آورد.
در اردبیل:
ما در گلستان علی، تابستانها این گیاه را در فضای باز نگهداری میکنیم و پاییز و زمستان حوضچهها را به محلهای سرپوشیده منتقل میکنیم.
تغذیه گیاه:
این گیاه مواد غذایی را به صورت محلول از آب جذب میکند و استفاده از کودهای کامل مایع به صورت دوز مصرفی یک در هزار و ماهانه حداقل یکبار برای این گیاه مناسب است.
ازدیاد:
تکثیر گیاه به وسیله گیاهچههای جدیدی که در انتهای استولونها تشکیل میشود انجام میشود.
مراقبت:
تنها مراقبت لازم سنبل آبی این است که در آب باشد.
![]()
![]()
![]()
![]()
منبع
با سلام،سلام رفقا خوب جایی پیدا کردم برا سوال پرسیدنمن برا یه پروزه معماری با این گیاه سر و کار دارم.
ولی از چند روز پیش شروع به زرد شدن و بعد خشک شدن کرد.
ابتدا از کود مایع بامبو که حاوی N,MGO,P,K,FE,B,CU,ZN,MU,MO هست استفاده کردم.
بعد کود مایع PHOSAMCO 4رو تو آب حل کردم ریختم توش .تا اونجا که فهمیدم این گیاه نباید به آسونی بمیره .
لطفا سریعتر راهنمایی کنید مرسی
دوستان درخت خرمالوی ما میوه هاش شروع به ریختن کرده ایا باید بهش تنش خشکی بدم؟؟؟ یا به خاطر هواست آخه مال خونه مادر بزرگمم شروع به ریختن کرده باید چیکار کنم؟
سلام به همه دوستان برای تولید نهال از دانه چه موقع باید دانه رو کاشت؟ الان یا باید منتظر بمونم تا پاییز یا زمان مشخصی داره؟[/QUO معمولا هر گیاهی زمان مشخصی برا کاشت میخواد بنا ب این شما باید گیاهتو مشخص کنی اما اگه منظورت سیاه ریشه ها باشه مثل سیب گلابی البالو هلو و ... بله اواسط ÷اییز بهترین زمان هست برای کاشتشون
سلام به همه دوستان برای تولید نهال از دانه چه موقع باید دانه رو کاشت؟ الان یا باید منتظر بمونم تا پاییز یا زمان مشخصی داره؟[/QUO معمولا هر گیاهی زمان مشخصی برا کاشت میخواد بنا ب این شما باید گیاهتو مشخص کنی اما اگه منظورت سیاه ریشه ها باشه مثل سیب گلابی البالو هلو و ... بله اواسط ÷اییز بهترین زمان هست برای کاشتشون
من فکر می کردم که زمان کاشت برای تمام دانه ها یکیه اما مثل اینکه اشتباه می کردم
من برای کاشت گیلاس و توت می خواستم, و نمی دونم جزء سیاه ریشه ها هستند یا نه؟
یه فایل یا یه وب سایت یا ... در مورد تولید نهال از دانه هست که من خودم مطالعه کنم و زیاد مزاحم شما نشم؟
(چون سوالهای زیادی تو ذهن منه)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |