سلام دوستان کسی یه آموزش خوب ENDNOTE داره.لطفا کمک بفرمایید
اینم بد نیست ببینیمشاهده پیوست endnote-lib www.aghazeh.com.pdfسلام دوستان کسی یه آموزش خوب ENDNOTE داره.لطفا کمک بفرمایید
من مدتها ست که برای شیرین کردن آب شور خلیج فارس راهی را یافته ام که فکر می کنم از راههای فعلی بسیار مقرون بصرفه با سرعت و حجم بیشتر است اما نمیدانم برای اجرای این پروژه چکار کنم اگر کسی فکری اجرایی داره بسم ......
سلام عزیزم
نوع میوه ها از نظر مورفولوژی ، یکی هست
هر دو شفت هستن
ولی اول باید ببینیم کدوم گونه از رز مد نظر استادتون هست ؟
خود نسترن از جنس رز هست
قراره با کدوم گونه مقایسه بشه ؟
سلام خانومي
والا گونه خاصي رو معرفي نكرده..فقط گفته تفاوت بين ميوه رز و نسترن..همين و بس...![]()
خوب دخمل گلم شما به عنوان یه دانه جوی خوب بایستی می پرسیدی کدوم گونه منظورتونه استاد جان ؟ لطفا نام علمی و جنبه ی مقایسه رو قید بفرمائیناینجوری هم به جواب می رسیدی هم استاده کف می کرد از دقت این دانشجو
یادت نمیاد بحث سر چی بود که اینو پرسید ؟
استاد چه درسیه ؟
آخه از خیلی جهات میشه مقایسه کرد من چی بگم آخه
از نظر مورفولوژی ، تفاوت میوه نسترن با مثلا رز زینتی که معمولا تو باغچه ها می کارن اینه که میوه نسترن یه خورده کشیدست ولی میوه رز گرده
ویژگی خاص میوه نسترن اینه که سرشار از ویتامین سی هست
دیگه مطلب خاصی نمیدونم![]()
زیبا جان نظرت در مورد این چیزی که من نوشتم جیه؟
میوه نسترن وحشی که به نام “هیپ” نسترن معروف است, پس از ریختن گلبرگها به وجود میاین
اما گل رز به این صورت نیست!
خوب دخمل گلم شما به عنوان یه دانه جوی خوب بایستی می پرسیدی کدوم گونه منظورتونه استاد جان ؟ لطفا نام علمی و جنبه ی مقایسه رو قید بفرمائیناینجوری هم به جواب می رسیدی هم استاده کف می کرد از دقت این دانشجو
یادت نمیاد بحث سر چی بود که اینو پرسید ؟
استاد چه درسیه ؟
آخه از خیلی جهات میشه مقایسه کرد من چی بگم آخه
از نظر مورفولوژی ، تفاوت میوه نسترن با مثلا رز زینتی که معمولا تو باغچه ها می کارن اینه که میوه نسترن یه خورده کشیدست ولی میوه رز گرده
ویژگی خاص میوه نسترن اینه که سرشار از ویتامین سی هست
دیگه مطلب خاصی نمیدونم![]()
آخ جونمي يهني من الان دخملتم؟؟؟؟![]()
خب آخه اونوقت اگه من عخلم ميرسيد كه يه همچين سوال تووووپي بپرسم اونوخت تفاوت منه كاردون با شماي كارشناس (شايدم بالاتر )چيهههه؟![]()
من خودم تا جايي كه تحقيق كردم به همين نتايج رسيدم كه:
ميوه نسترن در جدار داخليش ازالياف نازك و ابريشم مانندي پوشيده شده
داراي درصدبالايي از ويتامين سي هست همينطور شامل 10% روغن و تانن و اسيد سيتريك و اسيد ماليك كه خشك شده آن داراي بويي مطبوعه بعدش از اين ميوه در درمان خيلي از بيماريها بصورت دمكرده استفاده ميشه ( كه حالا نميرم تو بحث درمانيش )
بعد ديگه اينكه به ميوه هاي نسترن ساي نوردون يا هيپ ميگن كه درون هر هيپ از 5 تا 160 دانه ميتونه وجود داشته باشه.
همينطور اين موردي كه خيال جون گفت رو هم جايي خونده بودم.
اما با اينحال فكرنميكنم اوني كه استادمون ميخواد اين باشه.![]()
درسمون هم "درختان و درختچه هاي زينتي "هست
استادمون هم مثل اينكه اين تابستوني مجبورشده بياد به ما درس بده چون خودش استاد گياهان دارويي هست.
به هرحال بازم مرسي هم از شما هم از خيال جون كه بهم كمك كرديد...الان دارم ميرم دانشگاه بالاخره تكليف روشن ميشه...![]()
![]()
ميام ميگم چي ميخواسته!
اما يادم ميمونه كه اينبار اگه سوالي طرح كرد همينجوري روش ريز بشم كه پيش خودش بگه عجب دانه جوي تيزي .....![]()
سلام زيبا جونآفرین دخمل خوب
ولی تا جایی که من می دونم میوه اونایی که به عنوان گل رز میشناسیم چه نسترن و چه رز زینتی ، همگی هیپ هستن
حالا خداروشکر حرفی واسه گفتن داشتی وگرنه خیلی بد میشد اگه قیافت سر کلاس این شکلی بود...سلام زيبا جون![]()
رفتم و هرچي بلد بودم ريختم روميز...اما اصلا انگار نه انگار ....فقط گفت خوبه...![]()
انگاري فقط يه سوال طرح كرده بود كه ببينه كي ميره دنبال جواب چون تنها چيزي كه گفت اين بود كه : هركي تحقيقشو نياورده نيم نمره از نمره پايان ترمش كم ميشه....![]()
هييييييييييييييييييي روزگار....![]()
سلامدوستان کسی دراین مورد .پرورش قارچ.. اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولین قدم مکان و هزینه هاشه.امکاناتشو داری!؟سلام دوستان کسی دررابطه با پرورش قارچ ااطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام اینا مطالب اولیه پرورش قارچ هستشسلام دوستان کسی دررابطه با پرورش قارچ ااطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من هیچ اطلاعاتی ندارم فقط میخوام یه کاری شرو کنم که هم اسون باشه هم تو هرمکانی بشه اجراش کرد یعنی فضای زیادی نخواد هم اینکه زمان برگشته سرمایشم کم باشه که بنظرم قارچ اینطوره الان تو بازار چه نوع قارچی بیشترین درخواستو داره همون نوع رو میخوام نمیدونم دکمه هس یا صدفی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
چه نوع قارچی می خواین پرورش بدین صدفی یا دکمه ای ؟
در چه سطحی ؟ توی چه منطقه آب و هوایی ؟
سلام بله خدارو شکر فضا و هزینه برای شروع ککار هستش اما شرایط محلو نمیدونم.......اولین قدم مکان و هزینه هاشه.امکاناتشو داری!؟
ممنون اازتون اطلاعاتتون خیلی مفید بوود امیدوارم بازم ادامه داشته باشهسلام اینا مطالب اولیه پرورش قارچ هستش
پرورش قارچ خوراكي از 3 مرحله تشكيل شده است:
1- تهيه اسپان: كه در شرايط آزمايشگاهي و كاملاً گندزدايي شده توليد ميشود.
2- تهيه كمپوست قارچ
3- مرحله پرورش قارچ بر روي كمپوست و توليد محصول
مراحل پرورش قارچ تکمه ای بعداز آماه شدن کمپوست:
1- اسپانزني (تلقيح كمپوست با اسپان)
2- رشد رويشي ميسليوم قارچ روي كمپوست (پنجهدواني يا سفيد شدن)(2 هفته)
3- دادن خاك پوششي پاستوريزه شده بر روي كيسه هاي سفيد شده(روز 14)
4- رشد رویشی میسلیوم قارچ روی خاک پوششی (یک هفته تا 10 روز)
5- خراش دهی، شوک سرمایی و تولید ته سنجاقی
6- باردهی و تولید کلاهک (روز 28-30)
7- برداشت محصول (به مدت یک ماه طی 3 فلاش)
8- خارج كردن بقاياي كمپوست و ضدعفوني سالن پرورش قارچ
استفاد از اتاقک های زیرزمین یا منزل برای پرورش قارچ:
1- برای حفاظت دیوارهای منزل از آسیب رطوبت می توان از پوشش پلاستیکی بر روی دیوارها، سقف و کف اتاق و بستن کلیه درزها و منافذ استفاده نمود.
2- اگر دیوار مستقیما با هوای بیرون در تماس باشد:
برای جلوگیری از تعریق بین دیوار و پلاستیک به واسطه نوسانات دمایی بالا، محفظه های پلاستیکی با فاصله زیاد نسبت به دیوارهای اتاق ، درون اتاق نصب می شوند.
اسکلت های گلخانه ای:
عرض دهانه گلخانه: 8-4 متر
طول: بسته به عرض گلخانه تا 100 متر
ارتفاع : تا 5-3 متر
جنس اسکلت: لوله های فلزی گالوانیزه (شماره 4/5-4 ) خم شده به صورت نیم دایره
روی اسکلت با سیم مفتولی نازک به فاصله 0/5 متر از هم به صورت طولی بافته می شوند.
روی آن با پوشش پلاستیکی به ضخامت 6-5 میل پوشانده می شود (پوشش داخلی)
روی پوشش داخلی با سیم مفتولی 2/5 به صورت شبکه بافته می شود.
سپس یک لایه ایزوله استیروفوم روی پوشش داخلی نصب می شود.
روش تولید قارچ
روش قفسه ای رایج ترین روش تولید قارچ به صورت تجاری است.
مزیت: راندمان تولید مطلوب بوده و از حداقل فضا، حداکثر استفاده را برد.
عرض قفسه ها در حالت دو طرفه 140 سانتیمتر و در حالت یک طرفه(کناره دیوار) 70 سانتیمتر است.
عرض راهروی اصلی 1 متر و ارهروهای فرعی 60 سانتیمتر باشد
فاصله اولین قفسه تا سطح زمین 20 و فاصله بقیه قفسه ها از یکدیگر 70-50 سانتیمتر
کف قفسه ها با توری گالوانیزه بافته شده تا تحمل وزن کمپوست راداشته باشد
تجهیزات لازم برای کنترل عوامل محیطی گلخانه
شرایط محیطی اتاق کشت باید به گونه ای باشد که در یک دامنه دمایی ثابت، رطوبت در حد بالایی ثابت شود و این امر تنها با ایزوله کردن مناسب اتاق و کنترل مناسب عوامل محیطی محقق می گردد.
برای گرم کردن گلخانه بهترین گزینه استفاده از لوله های آب داغ یا بخار آب داغ است.
برای تامین رطوبت مورد نیاز از دستگاه رطوبت ساز استفاده می شود.
برای انجام تهویه از یک دستگاه فن و لوله های توزیع کننده هوا که در طول گلخانه نصب شده ودر دو طرف آن سوراخهایی به قطر 5 سانتیمتر با فاصله 1- 0/5 متر تعبیه شده است.
ادامه دارد.....
سلام دوستان محترم
سوالی راجب کاکتوس داشتم
حدود سه ماه پیش کاکتوسی رو خریدم ( متاسفانه اسمشو نمیدونم فقط همون موقع به مدت دوروز گل های قرمزی داد ) ، هر یک هفته یک بار آبشون میدم و پشت پنجره ای که نور جنوب میگیره گذاشتم چون دیدم دارن قد میکشن احساس کردم حتما جاشون مناسبه ... الان بعد از سه ماه قدشون خیییلی بلند شده و دوسه تا جوونه زدن فقط مشکل اینجاست که بسیاااار ساقه های لاغری دارن و با تکیه دادن به دیوار نگهشون داشتم بنظرتون چه مشکلی دارن که با وجود این همه رشد انقدر لاغر موندن؟؟ اگر لازمه عکسشونو بذارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |