مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یعنی من الان گل حنا و اطلسی رو نکارم؟؟؟؟؟

البته الان نه ها.......................میخوام تو تعطیلات عید بکارم..............

بکارم یا نه؟؟؟؟؟

دوستمون که راهنمایی کردن بستگی به منطقه ی اب و هوایی داره که زندگی میکنید!

اگه منطقه گرم و رطوبتی هستید نه تا عید هم نکارید مگر تو گلخونه

gharibe63

عضو جدید
سلام
چند تا سوال داشتم اگه دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند ممنون میشم
1)آموزش طرز تهیه قلمه پاشنه ای توت و انار
2)آموزش طرزاستفاده از قرص LD برای بهتر رشد کردن نهال یا گیاه
3)یکی از دوستانم میگفت میشه از قرص آسپرین برای رشدبهترگیاه و ریشه زایی استفاده کرد میخواستم ببینم دوستان تست کردن

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

ddrraaggoonn

عضو جدید
کمکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

کمکــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

سلام به دوستای عزیز
واسه ی پروژه ام پیشنهاد شده روی گیاه استویا کار کنم من هیچ اطلاعاتی از این گیاه ندارم یکم که سرچ کردم خوشم نیومد از این موضوع، کسی میتونه یه گیاه توپــــــــــــــــــــــ ــــــ و جذاّّّّّّّّّّّّّبــــــــ ـــــــــــــــــــــ بهم معرفی کنه ( البته به جز گیاه سالوکورنیا،لیسیانتوس و مورینگا)

abbas2710

عضو جدید
http://abashosseini.blogfa.com

http://abashosseini.blogfa.com

سلام بیا به
آدرسی که توی عنوان پیام نوشتم ترم پیپر بصورت رایگان دانلود کن
نظر هم بده و بنویس از کدوم دانشگاهی

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry:
سلام
دوستان من شدیدا به چندتا ترم پیپر در ارتباط با هورمون های گیاهی, کشت بافت و تنش خشکی احتیاج دارم.
ممنون میشم اگه تو این مورد کمکم کنید:gol:
سوالات خودرا برای سریع جواب گرفتن در اینجا بپرسید.. وبرای سوالاتتون تاپیک جدا گانه نزنید.
پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

سلام بیا به
آدرسی که توی عنوان پیام نوشتم ترم پیپر بصورت رایگان دانلود کن
نظر هم بده و بنویس از کدوم دانشگاهی
لطفا تبلیغ وبلاگ نفرمایید...
متشکر.

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستای عزیز
واسه ی پروژه ام پیشنهاد شده روی گیاه استویا کار کنم من هیچ اطلاعاتی از این گیاه ندارم یکم که سرچ کردم خوشم نیومد از این موضوع، کسی میتونه یه گیاه توپــــــــــــــــــــــ ــــــ و جذاّّّّّّّّّّّّّبــــــــ ـــــــــــــــــــــ بهم معرفی کنه ( البته به جز گیاه سالوکورنیا،لیسیانتوس و مورینگا)
خوب شما دوست عزیز..
میخویاد در چه حیطه ای کار کنید.. گلهای زینتی؟
میوه کاری؟
سبزیکاری؟
فقط معرفی گیاه.. که نمیتونه مسئله رو حل کنه. واینکه کسی که میخواد به شما کمک کنه خودشم گیج میشه..
گیاه استویا که گیاه خیلی خوبیه.. برای پروزتون...

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز

ddrraaggoonn

عضو جدید
معصومه جان من خودمم الان گیجم چون هیچ اطلاعاتی از این گیاهایی که گفتم ندارم، الان کلی بهم امید دادی گفتی استویا گیاه خیلی خوبیه!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
معصومه جان من خودمم الان گیجم چون هیچ اطلاعاتی از این گیاهایی که گفتم ندارم، الان کلی بهم امید دادی گفتی استویا گیاه خیلی خوبیه!
یه چیزیو به شما عرض کنم..
مطمئن باشید.. هرگیاهی که انتخاب کنید... اولش سخته برای شروع ولی میتونه.. بهترین..پروزه.. و قشنگ ترین موضوع در اب بیاد..
باز یه تحقیق کن.. من فعلا نمیتونم چیزیو دانلود کنم..
وگرنه حتما بهتون کمک میکردم....
ولی دوستان ایشالله میان و کمکتون میکنن..
منم مطالب پیدا کردم براتون میزارم..
نگران نشید..ولی مطمئن شو که چه گیاهی بهتره.. و فکر میکنی.. خوبه.. دلتن راضیه. اونو انتخاب کن.
بازم منتظر تصمیمتون هستیم.
موفق باشید.

rica

عضو جدید
از دوستان کسی هست که نام این گیاه و احیانا خواص آن را بداند؟

alireza84karimi

عضو جدید
دوستان عزیز اگه شاخه های گل محمدی رو قیچی کنیم و بذاریم 2 ماه تو اب بمونه تا برگ های جدید باز کنه بعد تو اول بهار تو خاک بکاریم تو خاک ریشه میزنه؟

najme.m

عضو جدید
سلام مطالب خوبی تو سایت در مورد بونسای خوندم فقط شیوه هرس کردن ریشه وساقه رو برای بونسای با تصویر اگه ممکنه توضیح دهید

من یه محبوبه شب دارم میتونم اونو به یه بونسای تبدیل کنم چون تنه اصلی ضخیم شده و ظاهرا به بونسای میاد فقط زیادی ریشه داره نمی دونم چطور هرسشون کنم...

یه سوال دیگه برای قلمه زدن به صورت معمول طول قلمه چند سانت باید باشه من از یه گیاه رونده که شاخه قوی با قطر 1 سانت داره قلمه زدم و طول قلمه هام 30 سانت و مثلا 10 قلمه را تو گلدون آب پشت شیشه گذاشتم. کار م درست بوده یا نه؟؟

mnfared

عضو جدید
سلام
من یه سری درخت میوه دارم که میخام به روش قلمه زدن تکثیرشون کنم منتها دیر شد وهوا یمقدارگرم شد امروز دیدم که جوونه زدن .اگه الان قلمه بزنم ممکنه بگیرن؟استفاده از هرمون ریشه الان که جوونه زدن تاثیری داره؟

hasan sedighi

عضو جدید
سلام دوست عزیز، معمولا برای آفات مکنده و زمستان گذران مانند سپر دارها و شته خونی از سمپاشی آخر زمستان با استفاده از روغن ولک به مقدار 2 در صد به همراه یک حشره کش مثل دیازینون یا دورسبان به نسبت 2 در هزار ( 200 سی سی سم با 100 لیتر آب + 2 لیتر روغن ولک استفاده میکنند
موفق

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
دوستان عزیز اگه شاخه های گل محمدی رو قیچی کنیم و بذاریم 2 ماه تو اب بمونه تا برگ های جدید باز کنه بعد تو اول بهار تو خاک بکاریم تو خاک ریشه میزنه؟
با سلام،
گیاهان خانواده ی رز رو نمی شه توی آب ریشه دار کرد! برای این کار باید اوایل پاییز، قلمه های مناسبی از شاخه هایی که گل نداشتند تهیه کنید. این قلمه ها نباید چوبی شده باشن و خیلی هم نباید تازه باشن. طول قلمه ها رو حداکثر 15 سانتی متر انتخاب کنید. حداکثر 2 تا 3 تا برگ رو نگه دارید و بقیه رو حذف کنید، با گذشت زمان و جوانه زدن برگ های تازه، این برگ ها هم از بین می رن و باید از محیط خارجشون کنید. سعی کنید از گیاه سالمی که آفت نداره قلمه بگیرید چون محیط کشت مرطوبه و رشد آفات رو تسهیل می کنه! برای ریشه دار کردن بهتره از یه سبد استفاده کنید و ماسه ی ریز شسته شده (و حتی جوشیده) رو داخلش بریزید. پوست سبز انتهای قلمه ها رو با یه چاقوی تیز به اندازه 1 سانتی متر بگیرید و انتهای قلمه رو به صورت اریب برش بدید و به صورت اریب داخل ماسه فرو کنید. تقریباً نصف ارتفاع قلمه رو داخل ماسه فرو ببرید بنابراین ارتفاع بستر حداقل باید 10 سانتی متر باشه، البته ارتفاع خیلی زیاد هم مضره! قلمه ها رو داخل محفظه پلاستیکی یا نایلونی قرار بدید تا دما و رطوبت حفظ بشه. البته می تونید بستر رو داخل یه نایلون بزرگ قرار بدید و انتهاش رو گره بزنید. روزی دوبار و به مدت چند دقیقه تهویه رو انجام بدید. برای حفظ رطوبت بستر، بهتره که سبد رو در بیارید و داخل یه ظرف آب قرار بدید و بعد اجازه بدید تا آب اضافی خارج بشه! کل مجموعه رو به دور از آفتاب شدید و در معرض گرما قرار بدید تا ریشه زایی سریع تر انجام بشه. اگه برگی در حال از بین رفتن بود سریعاً حذفش کنید تا آلودگی به وجود نیاد. به عنوان بستر می تونید از پرلیت هم استفاده کنید تا نتیجه ی بهتری بگیرید.

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
سلام مطالب خوبی تو سایت در مورد بونسای خوندم فقط شیوه هرس کردن ریشه وساقه رو برای بونسای با تصویر اگه ممکنه توضیح دهید

من یه محبوبه شب دارم میتونم اونو به یه بونسای تبدیل کنم چون تنه اصلی ضخیم شده و ظاهرا به بونسای میاد فقط زیادی ریشه داره نمی دونم چطور هرسشون کنم...

یه سوال دیگه برای قلمه زدن به صورت معمول طول قلمه چند سانت باید باشه من از یه گیاه رونده که شاخه قوی با قطر 1 سانت داره قلمه زدم و طول قلمه هام 30 سانت و مثلا 10 قلمه را تو گلدون آب پشت شیشه گذاشتم. کار م درست بوده یا نه؟؟
با سلام،
فکر نمی کنم این امکان وجود داشته باشه، چون معمولاً گیاه کوچکی رو بونسای می کنن و بهش رسیدگی می کنن و حجم ریشه و خود گیاه رو متعادل نگه می دارن تا تحت شرایط بونسای رشد کنه بنابراین گیاهی که این قدر رشد داشته احتمالاً بعد از هرس ریشه از بین می ره! در مورد سؤال دوم هم، بسته به نوع گیاه تون ممکنه ریشه دار بشه یا نشه!! بعضی از انواع گیاهان زینتی با هر طولی هم که قلمه زده بشن داخل آب ریشه می دن، بعضی دیگه بهتره که طول کمتری از چیزی که گفتید داشته باشن و خیلیای دیگه توی آب ریشه دار نمی شن یا بعد از ریشه دار شدن رشد خوبی توی خاک ندارن!

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام.
من در مورد میوه پوملو تحقیق میکنم اسم علمی و راه های تکثیرشو میخوام. کی میتونه به من کمک کنه!؟:)

درود

[h=1]آشنایی با خواص پوملو یا گریپ‌فروت چینی[/h]

پوملو یا پومیلو بزرگ‌ترین میوه از خانواده مرکبات است. رنگ آن سبز کمرنگ و گاهی هم زرد با گوشت سفید است.

پوملو (pomelo) میوه‌ای است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید، اما آن را در میادین یا مغازه‌های میوه‌فروشی در کیسه‌های توری شکل بسیار دیده‌اید. این میوه که شباهت زیادی به گریپ‌فروت دارد، وزن هر عدد آن از 1 تا 4 کیلوگرم متغیر است و به دلیل وارداتی بودن قیمت بالایی دارد.
پوملو چند سالی است که با نام‌های مختلفی چون گریپ‌فروت چینی، لیموی بزرگ و ... در کشورمان عرضه می‌شود. این میوه بومی آسیای جنوب شرقی و از خانواده مرکبات است.
پومیلو بزرگ‌ترین میوه از خانواده مرکبات است. رنگ آن سبز کمرنگ و گاهی هم زرد با گوشت سفید است و به ندرت صورتی و قرمز است. پوست آن بسیار ضخیم و شیرین است و حدود 15 تا 25 سانتی متر قطر دارد و وزن آن به 1 تا 2 کیلوگرم می‌رسد.
این میوه در هند، چین، ژاپن و... کشت می‌شود. گوشت پوملو رنگ‌های مختلف زرد، صورتی یا قرمز دارد و پوست آن بسیار ضخیم و رنگ آن در حالت رسیده از سبز تا زرد متغیر و حاوی مواد مغذی زیادی است که اغلب از آن برای تهیه انواع شیرینی، مارمالاد یا برخی دسرها استفاده می‌شود.
پوملو حاوی آنزیم‌های چربی‌سوزی است که از افزایش تری‌گلیسیرید و کلسترول بد خون پیشگیری و به کاهش قند خون کمک کرده و مصرف آن برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می‌شود

گوشت پوملو خشک‌تر و کم‌آب‌تر و طعم آن کمی شیرین‌تر و ملایم‌تر از گریپ‌فروت بوده و مزه تلخی ندارد. البته انواع ترش این میوه هم یافت می‌شود.

[h=2]خواص تغذیه‌ای [/h] پوملو خواص گریپ‌فروت را دارد و سرشار از ویتامین‌های A، B، C و املاح معدنی فسفر، پتاسیم، فیبر و آنتی‌اکسیدان است. ویتامین C پوملو چند برابر پرتقال و قابلیت جایگزینی با این میوه را دارد.

[h=2]خواص درمانی[/h] * پوملو اشتها را تحریک کرده، هضم غذا را سرعت می‌بخشد و بر روی ترشحات معده و صفرا اثر غیرقابل انکاری دارد.

* این میوه به دلیل دارا بودن پتاسیم ادرارآور خوبی است. به دفع سموم و مواد زاید بدن کمک و از افزایش فشار خون جلوگیری می‌کند.

* پوملو حاوی آنزیم‌های چربی‌سوزی است که از افزایش تری‌گلیسیرید و کلسترول بد خون پیشگیری و به کاهش قند خون کمک کرده و مصرف آن برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می‌شود.

* گریپ‌فروت چینی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلی طبیعی از خستگی، سستی و رخوت می‌کاهد و ویتامین C آن برای تقویت خاصیت ارتجاعی عروق نافع و ویتامین A آن باعث تقویت قوه بینایی شده و به بهبود سریع زخم‌ها کمک می‌کند.

* پوملو به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های قوی با تقویت سیستم دفاعی بدن از بروز بیماری‌های عفونی می‌کاهد.

* در پوست این میوه مقادیر زیادی بیو فلاوونوئید وجود دارد که میزان استروژن را در بدن خانم‌ها متعادل و از ابتلا به سرطان سینه می‌کاهد.

[h=2][/h] [h=2]چگونه مصرف کنیم؟[/h] پوملو را هم می‌توان به صورت تازه خورد و هم می‌توان آب آن را مصرف کرد. بهتر است انواع صورتی و قرمز آن را استفاده نمایید زیرا این‌ها حاوی مقادیر بیشتری از مواد مغذی هستند و در عین حال شیرین‌تر نیز هستند.

برای آبگیری این میوه باید دقت کنید که در هنگام پوست کندن آن لایه‌ی داخلی‌اش را دور نیندازید زیرا حاوی مواد مغذی ضدسرطانی فوق‌العاده‌ای است.
اگر پوملو خیلی‌ترش بود می‌توانید آن را با کمی عسل شیرین نمایید.

[h=2]توجه[/h] * پوملو همچون گریپ‌فروت با داروهای کاهنده فشارخون، کلسترول خون و داروهای ضد صرع، ضد افسردگی و ضد تشنج‌ها تداخل داشته و با ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی در بدن قادر است اثرات دارو را چند برابر یا فاقد اثر کند. بنابراین در صورت مصرف همزمان این میوه با داروهای فوق پزشک خود را مطلع سازید.
گریپ‌فروت چینی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلی طبیعی از خستگی، سستی
و رخوت می‌کاهد و ویتامین C آن برای تقویت خاصیت ارتجاعی عروق نافع و ویتامین A آن باعث تقویت قوه بینایی شده و به بهبود سریع زخم‌ها کمک می‌کند

* هنگام خرید پوملو دقت کنید که پوست آن فاقد له‌شدگی و لک باشد، بوی شیرینی دهد و نسبتاً سنگین و سفت باشد. * پوملو ممکن است در برخی افراد ایجاد حساسیت کند مخصوصاً در افرادی که به مرکبات یا ویتامین C حساسیت دارند.
* مصرف زیاد پوملو ممکن است موجب تشکیل سنگ‌های کلیوی شود؛ پس در مصرف آن افراط نکنید.

فرآوری: مریم مرادیان نیری
بخش تغذیه و آشپزی تبیان

خیال شیشه ای

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
درود

آشنایی با خواص پوملو یا گریپ‌فروت چینی

پوملو یا پومیلو بزرگ‌ترین میوه از خانواده مرکبات است. رنگ آن سبز کمرنگ و گاهی هم زرد با گوشت سفید است.

پوملو (pomelo) میوه‌ای است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید، اما آن را در میادین یا مغازه‌های میوه‌فروشی در کیسه‌های توری شکل بسیار دیده‌اید. این میوه که شباهت زیادی به گریپ‌فروت دارد، وزن هر عدد آن از 1 تا 4 کیلوگرم متغیر است و به دلیل وارداتی بودن قیمت بالایی دارد.
پوملو چند سالی است که با نام‌های مختلفی چون گریپ‌فروت چینی، لیموی بزرگ و ... در کشورمان عرضه می‌شود. این میوه بومی آسیای جنوب شرقی و از خانواده مرکبات است.
پومیلو بزرگ‌ترین میوه از خانواده مرکبات است. رنگ آن سبز کمرنگ و گاهی هم زرد با گوشت سفید است و به ندرت صورتی و قرمز است. پوست آن بسیار ضخیم و شیرین است و حدود 15 تا 25 سانتی متر قطر دارد و وزن آن به 1 تا 2 کیلوگرم می‌رسد.
این میوه در هند، چین، ژاپن و... کشت می‌شود. گوشت پوملو رنگ‌های مختلف زرد، صورتی یا قرمز دارد و پوست آن بسیار ضخیم و رنگ آن در حالت رسیده از سبز تا زرد متغیر و حاوی مواد مغذی زیادی است که اغلب از آن برای تهیه انواع شیرینی، مارمالاد یا برخی دسرها استفاده می‌شود.
پوملو حاوی آنزیم‌های چربی‌سوزی است که از افزایش تری‌گلیسیرید و کلسترول بد خون پیشگیری و به کاهش قند خون کمک کرده و مصرف آن برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می‌شود

گوشت پوملو خشک‌تر و کم‌آب‌تر و طعم آن کمی شیرین‌تر و ملایم‌تر از گریپ‌فروت بوده و مزه تلخی ندارد. البته انواع ترش این میوه هم یافت می‌شود.

خواص تغذیه‌ای

پوملو خواص گریپ‌فروت را دارد و سرشار از ویتامین‌های A، B، C و املاح معدنی فسفر، پتاسیم، فیبر و آنتی‌اکسیدان است. ویتامین C پوملو چند برابر پرتقال و قابلیت جایگزینی با این میوه را دارد.

خواص درمانی

* پوملو اشتها را تحریک کرده، هضم غذا را سرعت می‌بخشد و بر روی ترشحات معده و صفرا اثر غیرقابل انکاری دارد.

* این میوه به دلیل دارا بودن پتاسیم ادرارآور خوبی است. به دفع سموم و مواد زاید بدن کمک و از افزایش فشار خون جلوگیری می‌کند.

* پوملو حاوی آنزیم‌های چربی‌سوزی است که از افزایش تری‌گلیسیرید و کلسترول بد خون پیشگیری و به کاهش قند خون کمک کرده و مصرف آن برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند توصیه می‌شود.

* گریپ‌فروت چینی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلی طبیعی از خستگی، سستی و رخوت می‌کاهد و ویتامین C آن برای تقویت خاصیت ارتجاعی عروق نافع و ویتامین A آن باعث تقویت قوه بینایی شده و به بهبود سریع زخم‌ها کمک می‌کند.

* پوملو به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌های قوی با تقویت سیستم دفاعی بدن از بروز بیماری‌های عفونی می‌کاهد.

* در پوست این میوه مقادیر زیادی بیو فلاوونوئید وجود دارد که میزان استروژن را در بدن خانم‌ها متعادل و از ابتلا به سرطان سینه می‌کاهد.

چگونه مصرف کنیم؟

پوملو را هم می‌توان به صورت تازه خورد و هم می‌توان آب آن را مصرف کرد. بهتر است انواع صورتی و قرمز آن را استفاده نمایید زیرا این‌ها حاوی مقادیر بیشتری از مواد مغذی هستند و در عین حال شیرین‌تر نیز هستند.

برای آبگیری این میوه باید دقت کنید که در هنگام پوست کندن آن لایه‌ی داخلی‌اش را دور نیندازید زیرا حاوی مواد مغذی ضدسرطانی فوق‌العاده‌ای است.
اگر پوملو خیلی‌ترش بود می‌توانید آن را با کمی عسل شیرین نمایید.

توجه

* پوملو همچون گریپ‌فروت با داروهای کاهنده فشارخون، کلسترول خون و داروهای ضد صرع، ضد افسردگی و ضد تشنج‌ها تداخل داشته و با ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی در بدن قادر است اثرات دارو را چند برابر یا فاقد اثر کند. بنابراین در صورت مصرف همزمان این میوه با داروهای فوق پزشک خود را مطلع سازید.
گریپ‌فروت چینی به دلیل دارا بودن اسیدهای آلی طبیعی از خستگی، سستی
و رخوت می‌کاهد و ویتامین C آن برای تقویت خاصیت ارتجاعی عروق نافع و ویتامین A آن باعث تقویت قوه بینایی شده و به بهبود سریع زخم‌ها کمک می‌کند

* هنگام خرید پوملو دقت کنید که پوست آن فاقد له‌شدگی و لک باشد، بوی شیرینی دهد و نسبتاً سنگین و سفت باشد. * پوملو ممکن است در برخی افراد ایجاد حساسیت کند مخصوصاً در افرادی که به مرکبات یا ویتامین C حساسیت دارند.
* مصرف زیاد پوملو ممکن است موجب تشکیل سنگ‌های کلیوی شود؛ پس در مصرف آن افراط نکنید.

فرآوری: مریم مرادیان نیری
بخش تغذیه و آشپزی تبیان

=================================================

پوملو (Citrus grandis L. Osb.)

گیاهان گونه پوملو را شدک، سلطان مرکبات، ته بشقابی و دارابی نیز می­نامند . این گونه مرکبات بومی نواحی جنوبی چین و هند بوده و برگ­ها، گل­ها و میوه­های این گونه از تمام گونه­های مرکبات بزرگتر است. از ارقام گونه فوق، سه رقم معروف ذیل در ایران دیده می­شود.

الف- سلطان مرکبات: از رقم سلطان مرکبات درختان معدودی وجود دارد. میوه­های سلطان مرکبات بسیار بزرگ با پوست کلفت به ضخامت سه سانتی­متر است. میوه دارای گوشت ملس و کم­آب است. داشتن بذرهای تک‌جنینی و میان­رس بودن از مشخصه­های این رقم است.

ب- ته بشقابی یا بتاوی: این رقم سال­ها قبل از ایستگاه تحقیقات مرکبات داراب به شمال ایران انتقال داده شد. میوه آن دارای پوستی صاف­تر از سلطان مرکبات داشته و دارای گوشت ترد، پرده­های سفت و ۸-۷ بذر است.

ج- دارابی: درختان دارابی سریع­الرشد، مقاوم به سرما اما بسیار حساس به تریستزا هستند. میوه آن کوچکتر از دو رقم دیگر، پوست میوه موقع رسیدن سبز مایل به زرد و سفت بوده و میزان آب نیز کم است. تعداد بذر در میوه خیلی زیاد و ممکن است تا ۴۰ بذر در هر میوه مشاهده شود.

=====================================================

روش کشت و تکثیر

یكی از راههای تكثیر پوملو را از طریق پیوند زدن عنوان و افزود:

پیوندك آن بر روی انواع پایه مركبات قابل پیوند است.

هرچند ازطریق بذر نیز قابل تكثیر است اما پس از جداسازی از میوه و قبل از خشك شدن،

باید سریعاً نسبت به كشت آن اقدام كرد. پس از گذشت حدود هشت سال نهال های كشت شده شروع به میوه دهی می كند

و میوه بالغ و رسیده به صورت دستی برداشت می شود كه برای چندین ماه نیز قابلیت انبارداری دارند.

'پوملو' بومی مناطق جنوب شرقی آسیا به ویژه كشورهای تایلند و مالزی است و برخی ارقام آن در منطقه مدیترانه، مناطق گرمسیری آمریكا و استرالیا نیز یافت می شود.

najme.m

عضو جدید
چندتا گیاه کادو گرفتم که نمی دونم اسمشون چیه عکسشون اینجا بذارم دوستان کمکم کنند

این اولی تمام ساقه هاش پر مورچه و رو شاخه ها یه زائده هایی ریزی داره شبیه ریشه است

IMG_4969.jpg

najme.m

عضو جدید
و سومین گیاه من
IMG_4972.jpg

اینم یه نوع گیاه که اولش خیلی خوب بود ولی الان اینگار برگاشو گاز زدن از حال رفته

IMG_4978.jpg

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
چندتا گیاه کادو گرفتم که نمی دونم اسمشون چیه عکسشون اینجا بذارم دوستان کمکم کنند

این اولی تمام ساقه هاش پر مورچه و رو شاخه ها یه زائده هایی ریزی داره شبیه ریشه است

مشاهده پیوست 141239
با سلام،
سه تای اول گونه هایی کالانکو (Kalanchoe) و دو تای دیگه گونه هایی کراسولا (Crassula) هستن! همگی succulent هستن پس بیش از همه چیز به خشکی و آفتاب نیاز دارن. اجازه بدید خاک خشک بشه و بعد آبیاری کاملی انجام بدید! در مورد مشکل گیاه اول باید کمی توضیح بدید، چون معمولاً این گونه ها دچار بیماری نمی شن. سعی کنید یکی از اون زوائد قهوه ای رو جدا کنید، اگه مال خود گیاه بودن که هیچ در غیر این صورت احتمالاً دچار آفت شده! آیا مورچه ها پیوسته در اطراف این زوائد هستن؟

najme.m

عضو جدید
با سلام،
سه تای اول گونه هایی کالانکو (Kalanchoe) و دو تای دیگه گونه هایی کراسولا (Crassula) هستن! همگی succulent هستن پس بیش از همه چیز به خشکی و آفتاب نیاز دارن. اجازه بدید خاک خشک بشه و بعد آبیاری کاملی انجام بدید! در مورد مشکل گیاه اول باید کمی توضیح بدید، چون معمولاً این گونه ها دچار بیماری نمی شن. سعی کنید یکی از اون زوائد قهوه ای رو جدا کنید، اگه مال خود گیاه بودن که هیچ در غیر این صورت احتمالاً دچار آفت شده! آیا مورچه ها پیوسته در اطراف این زوائد هستن؟

ممنون از راهنمای تون من یه عکس از این شبه ریشه ها می ذارم جز خود گیاه و مورچه ها هم بیشتر رو این زائده ها هستند:redface:
IMG_4981.jpgIMG_4979.jpg

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
ممنون از راهنمای تون من یه عکس از این شبه ریشه ها می ذارم جز خود گیاه و مورچه ها هم بیشتر رو این زائده ها هستند:redface:
مشاهده پیوست 141283مشاهده پیوست 141284
اینا ریشه های هوایی هستن که توی اغلب Succulentها معموله پس نگران نباشید! در مورد مورچه ها هم احتمالاً لونه ای داخل خاک گلدان دارن که در این صورت بعید می دونم آسیبی به گیاه برسونن!

najme.m

عضو جدید
اینا ریشه های هوایی هستن که توی اغلب Succulentها معموله پس نگران نباشید! در مورد مورچه ها هم احتمالاً لونه ای داخل خاک گلدان دارن که در این صورت بعید می دونم آسیبی به گیاه برسونن!

ممنون از راهنماییتون:gol:

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
این ریشه ها اگر با خاک تماس پیدا کنن می تونن گیاه جدیدی را برات شکل بدن و در واقع برای تکثیر می تونی بخشی از ساقه را که این ریشه ها ازش خارج شده را جدا کرده و در گلدان جدید کشت کنی
مورچه ها ممکنه به گیاه آسیب نزنن ولی خاک گلدانش رو سوراخ سوراخ می کنن و بعدش می بینی هر چی آب می دی از انتهای گلدان خارج می شه و گیاه شما به خاطر کم آبی و همچنین در معرض هوا قرار گرفتن ریشه ها خشک می شه . بهترین کار اینه که مقداری سم حشره کش ( پودری هایی که توی بازار زیاد هست ) رو بریزی روی خاک گلدان

aftabgardoon_92

عضو جدید
سلام
در مورد تغذیه گرایی مخازن باید در کلاس ارائه ای داشته باشم.دوستان اگه اطلاعاتی دارید که مفید باشن ممنون میشم کمکم کنید
خیلی ضروریه

• Like
واکنش ها: n30e