این گیاه، begonia soli-mutata هستش و دوست مون هم نگفتن که بنفشه ی آفریقاییه بلکه گفتن مثل اون باید مراقبت بشه!! در مورد اسم ها هم خیلی به حرف این گلفروش ها توجه نکنید، انواع بگونیاهای رکس رو به نام عروس نامگذاری می کنن و هر کدوم رو به یه کشور وصل می کنن! عروس هندی، ایرانی، هلندی، ...سلام
اول اینکه این گیاه اسمش بگونیاست , و گلفروشه بهش میگفت بگونیا لاک پشتی
از تهران برام آوردن 10 یا 15 تا گلدون بودن که تو خاک همشون کرم و هزار پا و هزار جور جونور دیده میشد
و حتی عوض کردن خاک هم مشکلی رو حل نکرد چون تخم ریزی کرده بودن و خاک پر از کرم های ریز بود
از اون 15 تا گیاه فقط همین بگونیا برام مونده با یه کالانکوا که اونم رشد خوبی نداره
واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم هر بار که از تهران برام گل میارن هموشون همین مشکل رو دارن
و اینم عکس این گیاه که سرچ کردم براتون گذاشتم تا متوجه بشید این چه گیاهیه
![]()
اگه خاکش رو عوض کردید احتمالاً دیگه نمی شه کاری کرد و الان ریشه ی زیادی نداره که بشه بهش امیدوار بود، دوباره خاکش رو عوض کنید و از خاکی استفاده کنید که غنی از مواد معدنی باشه اما مواد آلیش خیلی کم باشه! به همراه ماسه! همون طور که گفتم خاک اصلاً نباید آب رو جذب کنه و خیس باشه اما همیشه باید مرطوب بمونه! سایر شرایط رو هم قبلاً گفتم!
اما اگه خاکش رو تغییر ندادید یا فقط روی خاک چیزی اضافه کردید حذفش کنید و شرایط بالا رو رعایت کنید!
شرایط ویژه ی محیط پرورش اولیه باعث می شه که این گیاهان تحمل شرایط تقریباً نامساعد بعدی رو نداشته باشن و اغلب افراد هم به خاطر ظاهر فوق العاده شون اونا رو می خرن و از پس نگهداری شون بر نمیان!
آخرین ویرایش: