مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
دوست گلم هر گلفروشی بری از این گلا گیرت میاد چیزهای کم یابی نیستن
برو گلفروشی گلهای آپارتمانی نه گل ساقه بریده
این گیاهایی که منو محمدرضا گفتیم مشکل خاصی ندارن راحت باش

محمدرضا یوکا چه نوک تیزی داره هان؟؟؟کمی زبر هست اما مشکل چندانی نداره
برگ بیدی و موسی در گهواره هم در اتاق تاریک خیلی بدرنگ و بدشکل میشن

اهانده بین علما اختلاف افتاد :razz:
نوچ هیچم اینجوری نیست

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
ممنونم یاسی
حالا که اصل گیاه رو از نزدیک دیدم مطمئنم که سدروس دئودورا هست
برگ در شاخه های جوان در هر غلاف یکی اما در شاخه های مسنتر تا سه برگ در یک غلاف هم دیده میشه

اون گل سفیده هم که از خانواده سوسنها هست

اونیکی هم از رزها

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنونم. :gol:
پس اسم این درخت کوچولو من سدروس هست. :child:
راستش میخواستم در مورد اسم اون گل سفیده سوال کنم. که خودتون جوابشو دادین. بازم مرسی.این گل اسم فارسی خاصی داره؟

برمیگردم با سوالهای باق مانده :cool:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
خیلی ممنونم. :gol:
پس اسم این درخت کوچولو من سدروس هست. :child:
راستش میخواستم در مورد اسم اون گل سفیده سوال کنم. که خودتون جوابشو دادین. بازم مرسی.این گل اسم فارسی خاصی داره؟

برمیگردم با سوالهای باق مانده :cool:
راستش من همین اندازه میدونم منتظر سوالای بعدی هم هستم :gol:

yasse_sepid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

اینم از سری اول سولای کاکتوسی!

منظورم همون گیاهی هست که از بقیه واضح تر و نزدیکتر به تصویره!

ممنونم:gol:

این کاکتوس به صندلی مادرزن معروفه :surprised:

ghasemp910i

عضو جدید
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک

کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک

سلام لطفا یه کتاب جامع در مورد بیماری های درختان میوه معرفی کنید.

کتاب جامع در مورد کود درختان و تقویت میوه یادتون نره .

زود زود منتظرم .

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام لطفا یه کتاب جامع در مورد بیماری های درختان میوه معرفی کنید.

کتاب جامع در مورد کود درختان و تقویت میوه یادتون نره .

زود زود منتظرم .
من کتاب میوه در مناطق معتدله رسول زادگان دارم یه حشره شناسی دانشگاه تهران یه قارچشناسی و چند تا کتاب در مورده سیب هلو فندق گردو گوجه خیار سبزیجات سیب زمینی چه میدونم کلی کتاب دارم

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهانده بین علما اختلاف افتاد :razz:
نوچ هیچم اینجوری نیست
طی صحبت هایی که پشت پرده تو محیط صمیمی مسنجر انجام شد
به این نتیجه رسیدیم که بله زبری یوکا خصوصا تو قسمت نوک و حاشیه میتونه خطرناک باشه خصوصا تو محیط کوچک البته وقتی بچه اونجا باشه بدتره اما برای بزرگترها مشکلی پیش نمیاد
من خودم هر وقت با یوکا کار میکنم لبه های زبرش دستمو کمی زخم میکنه

موفق باشید

• Like
واکنش ها: fgni

رامیز دایی

عضو جدید
حفظ میوه ها از سرما

حفظ میوه ها از سرما

من دیروز در یک کتاب خوندم که در مناطقی که احتمال دارد درختان پرتقال از سرما اسیب ببیند می توان با اب یاری از بالای در ختان به وصیله ی اب پاش های مخصوص حفظ کرد

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
میشه بیشتر توضیح بدی؟ آبیاری از بالا با آبپاش مخصوص یعنی چی؟ اگه این کارو انجام بدیم چه اتفاقی میفته که درختو از سرمازدگی نجات میده؟ کی باید این کار انجام بشه؟ ...

رامیز دایی

عضو جدید
ببین کاملا میگم گوش کن
در ترکیه در بعضی از مناطق که دما بیش از حد نیاز سرد می شود در بالای درختان اب پاشی وجود دارد که به اب لوله کشی وصل شده واین دستگاه یا به صورت اتوماتیک یا به صورت دستی فعال می کنند واب مانع از اسیب دیدن درخت از سرمای زیاد می شود خیلی ساده است ولی باید به تمامی نقاط درخت اب پاشید
این عمل 90درصد درختان را تا حدود زیادی حفظ می کند

ودرختانی مثل انارو خانوادهی پرتقال نتیجه ی خوبی داده که درختان انار را تا -21درجه توانسته حفظ کند

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
من دیروز در یک کتاب خوندم که در مناطقی که احتمال دارد درختان پرتقال از سرما اسیب ببیند می توان با اب یاری از بالای در ختان به وصیله ی اب پاش های مخصوص حفظ کرد

خوب در حقیقت این امکان هست علتشم بسیار ساده هست همون گرمای نهان ذوب یعنی دمایی که اب علا وه بر دمای انجمادش میتونه در خودش نگه داری کنه بنا بر این وقتی سیستم مه پاشی انجام میشه مقدار سرمای بیشتری لازمه تا مایعات در اوندهای درخت یخ بزنن به نوعی مه پاشی باعث افزایش دمای محیط میشه

سلااااااااااااااااام به دوستاي خوبم:gol::gol:
كسي ميدونه خاك چايي چيه و به چه دردي مي خوره؟و از كجا ميشه تهيه كرد؟؟؟:gol:
ممنونم:gol::gol:

شیرین بانو

عضو جدید
سوال در مورد گیاهان آپارتمانی

سوال در مورد گیاهان آپارتمانی

سلام دوستان خوبم

از شما کمک می خوا م. اگر کسی آشنایی با گیاهان آپارتمانی گلساره ای و هم چنین میوه دهنده داره ان ها را برای من نام ببره .
من تنها چند گلساره ای می شناسم . و توی گیاهان آپارتمانی میوه دهنده فقط گیلاس مجلسی رو می شناسم . اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا به من کمک کنه.
:w27:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبم

از شما کمک می خوا م. اگر کسی آشنایی با گیاهان آپارتمانی گلساره ای و هم چنین میوه دهنده داره ان ها را برای من نام ببره .
من تنها چند گلساره ای می شناسم . و توی گیاهان آپارتمانی میوه دهنده فقط گیلاس مجلسی رو می شناسم . اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا به من کمک کنه.
:w27:
منظورت اینه گل بده میوه هم بده
فلفل زینتی

شیرین بانو

عضو جدید
سلام ممنون عزیزم
یعنی چندتا گیاه که گل آنها جنبه زینتی داشته باشه، و چند تا گیاه که میوه یاون جنبه زینتی داشته باشه . البته از گیاهان اپارتمانی

نقی1981

عضو جدید
کود

کود

سلام
کسی میتونه کودهای مورد نیاز گل وگیاها رو بهم معرفی کنه؟ و از کجا می تونم تهیه کنم؟
در ضمن یه نوع افت یا کرم تو باغچه خونمون هست که برگ گل وگیاهای جوون رو میخوره و باعث از بین رفتن گل وگیاه میشه . می تونید بهم بگید چه نوع افتی اینکار رو میکنه؟ و سموم دفعش چیا هستن؟ ممنون میشم در ضمن از کجا باید سمش رو تهیه کنم؟:gol:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام دوست عزیز:gol:

بیشتر در مورد آفت توضیح بدین

روی چه گیاهی دیدین که از برگهاش خورده شده؟مشخصات خود کرم رو میتونین بگین؟
گیاهای توی باغچتونو بگین چه مثمر چه غیر مثمر

نقی1981

عضو جدید
:gol:سلام دوست عزیز

ما تو باغچه مون درخت انجیر و انار داریم و یه درخت خرما ی کوچیک یک ساله . در مورد افت هم باید بگم تو باغچه مون بجز کرم خاکی . خر خاکی هم داریم .بقیه افتها رو هم نمی شناسم و اگر هم باشه قادر به تشخیص اینکه چی هستن نیستم . در ضمن برگ های یه بوته کوچیک هندونه . سبزیهایی که کاشتیم و لوبیا و صیفی جات رو می خورن .در واقع هر گیاه بوته ایی که کاشتیم وخوردنی بود. فکر کنم بیشتر هم شبها سراغ گیاها میرن و یکشبه برگها شو میخورن:mad::cry::surprised::eek:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
:gol:سلام دوست عزیز

ما تو باغچه مون درخت انجیر و انار داریم و یه درخت خرما ی کوچیک یک ساله . در مورد افت هم باید بگم تو باغچه مون بجز کرم خاکی . خر خاکی هم داریم .بقیه افتها رو هم نمی شناسم و اگر هم باشه قادر به تشخیص اینکه چی هستن نیستم . در ضمن برگ های یه بوته کوچیک هندونه . سبزیهایی که کاشتیم و لوبیا و صیفی جات رو می خورن .در واقع هر گیاه بوته ایی که کاشتیم وخوردنی بود. فکر کنم بیشتر هم شبها سراغ گیاها میرن و یکشبه برگها شو میخورن:mad::cry::surprised:
:eek:

دوست من کود برا انار رو میتونی بری از خدمات کشاورزیا بگیری به فروشنده بگی خودش میدونه چی بده معمولا کود میکرو بهت پیشنهاد میدن
:biggrin:
کرم خاکی و خر خاکی که افت نیستن وجودشون باعث بهبود خاک میشه :smile:

binahayat_m

عضو جدید
ارشد گلهاي زينتي ربطي به فضاي سبز دارد؟

ارشد گلهاي زينتي ربطي به فضاي سبز دارد؟

سلام دوستان عزيز:smile:. رشته فضاي سبز ارشد داره؟ اطلاعاتي در اين زمينه دارين؟ من كارشناسي كشاورزي زراعت دارم ولي كارم فضاي سبزه ميخام تو اين رشته ادامه تحصيل بدم ولي نمي دو نم چه جوري؟؟؟ خيلي گيج شدم:cry::confused: شنيدم كه ارشد باغباني گرايش گلهاي زينتي مربوط به فضاي سبزه!!!! درسته؟؟؟؟ اگه اين طوره بايد شروع كنم به خوندن چون داره دير ميشه. بچه ها نظراتتون بگين مطمئنا كمكم ميكنه. مرسيييييي:gol::gol:;)

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارشد فضای سبز اسمش میشه طراحی محیط زیست .البته قراره توی همین سالها خود فضای سبز هم واسه ارشد بزارن .
گیاهان زینتی هم میتونه مرتبط باشه هم نه . ما درسی نمیخونیم که ربطی به فضای سبز داشته باشه .فقط میتونیم پایان نامه ای در ارتباط با فضای سبز انتخاب کنیم . کلا درسهای ارشد بیشتر فیزیولوزی و اصلاح و تغذیه و تنش هستند .
اما استادم میگه توی دکترای گیاهان زینتی درسی هم در ارتباط با فضای سبز وجود داره .:w30:

ali akbar shahi

عضو جدید
درختان اقاقیا در تهران

درختان اقاقیا در تهران

سلام

من تازه عضو شدم انجمن خیلی خوبی دارید.

میخواستم بدونم آیا در فضای سبز تهران درختان اقاقیای واقعی پیدا میشن؟

منظورم گونه Robinia pseudoacaciaکه به اقاقیای دروغین مشهوره نیست

binahayat_m

عضو جدید
ارشد فضای سبز اسمش میشه طراحی محیط زیست .البته قراره توی همین سالها خود فضای سبز هم واسه ارشد بزارن .
گیاهان زینتی هم میتونه مرتبط باشه هم نه . ما درسی نمیخونیم که ربطی به فضای سبز داشته باشه .فقط میتونیم پایان نامه ای در ارتباط با فضای سبز انتخاب کنیم . کلا درسهای ارشد بیشتر فیزیولوزی و اصلاح و تغذیه و تنش هستند .
اما استادم میگه توی دکترای گیاهان زینتی درسی هم در ارتباط با فضای سبز وجود داره .:w30:

ممنون از پاسخت
در مورد ارشد طراحي محيط زيست اطلاعي داريد؟:gol: