مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

elahe84

عضو جدید
سلام دوست عزیز،

اولین کار و مهمترین کاری که باید شما بکنین اینه که خاکتونو در مورد ورتیسیلیوم، بیماری، نماتد و بقیه آفات خاکزی برای آزمایش بدین.
بعد از اطمینان از عاری بودن خاک از هرگونه آفت وبیماری کشت انجام بدین.
نوع درختی هم که میخواین بکارین بستگی به منطقه تون داره، اطلاعات بیشتر بدین تا بهتر کمکتون کنم.

;)
باغ در منطقه خراسان اطراف مشهد هست در این منطقه بیشتر درخت سیب،گیلاس،گلابی،گردو ،آلو کاشته میشه میخوام بدونم که سیب مالینگ مناسبه و بعد از چه مدت میوه میده؟؟وبراي 2000 متر زمين چه مقدار سرمايه ميخواد؟ميشه همراه با سيب مالينگ زراعت كرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید​

آخرین ویرایش:

green house

عضو جدید
پرورش درختچه هاي تزييني

پرورش درختچه هاي تزييني

سلام دوستان
ميخواستم بدونم جامع ترين كتابي كه در مورد پرورش و تكثيردرختچه هاي تزييني چيه؟
وهمينطور گياهان آپارتماني؟
با تشكر

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
ميخواستم بدونم جامع ترين كتابي كه در مورد پرورش و تكثيردرختچه هاي تزييني چيه؟
وهمينطور گياهان آپارتماني؟
با تشكر
من این کتابا رو دارم خوب بودن :

درختان زینتی در فضای سبز ........................غزاله روحانی
:gol:
پرورش و مراقب گلهای آپارتمانی ............حسن بنی هاشم
:gol:
گلهای آپارتمانی و مشاوره گیاه پزشکی...اسماعیل پیش بین

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سوزنی برگان زینتی، تالیف مهندس غلامعلی بنان، دفتر نشر خودکفایی

درختان کوتاه قد، نویسنده شارلوت تستو، مترجم فضل الله قنادی، انتشارات گلها

ترویج گلکاری نوین، منهدس سید اسماعیل هاشمی اصفهانی، انتشارات نسق - نقش مهر

پژوهشی در زندگی گیاهان، ترجمه و تدوین پری ناز مرعشی - حسن نویان اشرف، انتشارات گلیار

گلکاری، منهدس اسماعیل پیش بین، نشر آییژ (مرکز پخش کتابیران - نوپردازان)

صد گیاه زینتی، مهندس جمشید حکمتی، انتشارات فرهنگ جامع
.
.
.
.

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوالی داشتم میخواستم بدونم چه گیاهی که برگاش به رنگ قرمز ،نارنجی هست ممنون میشم کمکم کنید:(

خاتون جان افراي قرمز رنگ برگاش قرمز و نارنجي هست

كرچك هم همينطوره

كروتن و حسن يوسف هم تو برگهاشون رنگ قرمز رنگ غالب هست

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه یه سوالی داشتم میخواستم بدونم چه گیاهی که برگاش به رنگ قرمز ،نارنجی هست ممنون میشم کمکم کنید:(
دوست گلم خیلی از گیاهان در فصل پاییز برگشون رنگی میشه
حالا تو منظورت چیه؟
گیاهانی که در همه فصول برگ رنگی اند یا در فصل پاییز؟

afsoon6282

مدیر تالار
یه نوع کاج هم هست که تو آب و هوای متفاوت(گرم و سرد) رنگ برگاش (البته بیشتر نوک برگاش) زرد زعفرانی و قرمز میشه
اگه اشتباه نکنم لارس طلایی هست

payfer

عضو جدید
سلام دوست عزیز
لطفا بگید باغ تو کدوم شهر یا روستاست؟
بطور معمول برای درختان انار ، هیدرومدول معادل حدود 1.1 تا 0.8 در می آد یعنی برای سه هکتار آب مورد نیاز حدود 3.3 تا 2.4 لیتر در ثانیه میشه
البته به شرایط منبع آب هم مربوط میشه و باید اطلاعات کیفی و کمی اون در اختیار باشه
پیشنهاد میکنم از آب نمونه بگیرید و توی یک ظرف تمیز و سالم به آزمایشگاه آب برسونید تا آزمایشات روتین آب و آنیون و کاتیونها رو برآورد کنند
دبی آب رو هم محاسبه کنید . برای این کار میتونید یک محفظه ای رو که حجمش معلومه با آب موتورتون پر کنید و ببینید توی چند ثانیه پر میشه و دبی رو از این راه حساب کنید
یک نقشه هم باید تهیه بشه . برای اینکه نقشه برداری نکنید ، میتونید کروکی تهیه کنید و توی اون محل درختان رو نشون بدید . اگر فواصل کاشت ثابته و مشخص ، این کار به آسونی صورت میگیره
برای شیب هم میتونید اختلاف ارتفاع اطراف زمین رو نسبت به هم در بیارید. البته این کار کمی مشکله ولی امکانپذیره اگر نیوو داشته باشید که خیلی بهتر
وقتی این کارها رو کردی ، نتیجه رو بگو تا راهنماییت کنم

payfer

عضو جدید
مربوط به دوستی که در ارتباط با آبیاری قطره ای باغ انار سوال دارند:
سلام دوست عزیز
لطفا بگید باغ تو کدوم شهر یا روستاست؟
بطور معمول برای درختان انار ، هیدرومدول معادل حدود 1.1 تا 0.8 در می آد یعنی برای سه هکتار آب مورد نیاز حدود 3.3 تا 2.4 لیتر در ثانیه میشه
البته به شرایط منبع آب هم مربوط میشه و باید اطلاعات کیفی و کمی اون در اختیار باشه
پیشنهاد میکنم از آب نمونه بگیرید و توی یک ظرف تمیز و سالم به آزمایشگاه آب برسونید تا آزمایشات روتین آب و آنیون و کاتیونها رو برآورد کنند
دبی آب رو هم محاسبه کنید . برای این کار میتونید یک محفظه ای رو که حجمش معلومه با آب موتورتون پر کنید و ببینید توی چند ثانیه پر میشه و دبی رو از این راه حساب کنید
یک نقشه هم باید تهیه بشه . برای اینکه نقشه برداری نکنید ، میتونید کروکی تهیه کنید و توی اون محل درختان رو نشون بدید . اگر فواصل کاشت ثابته و مشخص ، این کار به آسونی صورت میگیره
برای شیب هم میتونید اختلاف ارتفاع اطراف زمین رو نسبت به هم در بیارید. البته این کار کمی مشکله ولی امکانپذیره اگر نیوو داشته باشید که خیلی بهتر
وقتی این کارها رو کردی ، نتیجه رو بگو تا راهنماییت کنم

teraktorchi

عضو جدید
کسی هست که راجع به سیستم های آئروپونیک اطلاعاتی به من بده؟

کسی هست که راجع به سیستم های آئروپونیک اطلاعاتی به من بده؟

با سلام
چند روز پیش با یک سیستم نسبتا جدید به نام آئروپونیک آشنا شدم و می خوام یک نمونه آزمایشگاهیشو تو خونه درست کنم. ولی نمیدونم باید از کجا شروع کنم؟
راجع به این موضوع یک کتاب خوندم ولی بخش آئروپونیکش کلا 12 صفحه بود...

ghasemfalamarzi

عضو جدید
مركبات پا كوتاه

مركبات پا كوتاه

سلام دوستان،
اطلاعاتي در مورد مركبات پا كوتاه در ايران(جنوب كشور)مي خواستم..
لطف كنيد ممنون مي شم..:gol::gol::smile:

water.87

کاربر بیش فعال
یه سوال از سال بالایی های اب

یه سوال از سال بالایی های اب

سلام
من ترم چهارم اب می خونم ، دانشگاهمون کلاسای کشت بافت گذاشته ،می خواستم بپرسم به درد ما هم می خوبه بریم؟ می گن برای کار توی گلخونه ها خوبه ، از بچه هایی که چهارتا پیرهن بیشتر از من پاره کردن خواهش میکنم مشاوره بدند .
فقط زود اگه ممکنه.....:gol:

afsoon6282

مدیر تالار
سلام
من ترم چهارم اب می خونم ، دانشگاهمون کلاسای کشت بافت گذاشته ،می خواستم بپرسم به درد ما هم می خوبه بریم؟ می گن برای کار توی گلخونه ها خوبه ، از بچه هایی که چهارتا پیرهن بیشتر از من پاره کردن خواهش میکنم مشاوره بدند .
سلام دوست عزیز:gol:
اگه کلاس گذاشتن براتون حتما حتما برین
یک درصد هم شک نکنین که شما گرایشتون مهندسی آب هست به دردتون نمیخوره
ببینین متاسفانه منی که مهندس کشاورزی خوندم تو گرایش خودم مقداری اطلاعات دارم ولی از بقیه گرایشا به هیچ عنوان
من الان سه ساله درسم تموم شده این مدت دیدم از کشاورزی خیلی چیزای دیگه هست که نمیدونم
تازه شروع کردم برای کلاسای دیگه ولی دیر شده
به نظر من هم این کلاسای کشت بافت رو برین هم پیگر باشین برای کلاسای دیگه
هر چیزی که یاد بگیرین براتون خوبه میشه تجربه برای کار آیندتون

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
به نظر من بدرد نمي خوره چون وقتي كارشناس زراعت و باغباني و امثالهم هست كسي تو اين زمينه از ما نظر نمي خواد. براي احداث گلخانم يك كارشناس باغباني و زراعت مي خواين. خوب اونام كه بلدن چكار كنن پس كلاس بدرد نمي خوره. از طرف ديگه اينكه به ازاي پولي كه گرفته مي شه چيزي به آدم ياد نمي دن. اگرم بدن مدرك بدرد بخور نمي دن. اگرم بدن كسي كار به ما تو اين زمينه نمي دن چون مدرك ما مال اين زمينه نيستش. براي يادگيري و كسب اطلاعات خوبه اما بدرد بازاركار نمي خوره
البته اين نظر من بود. تا بقيه چي بگن.

three_doller

عضو جدید
گلهای زینتی مقاوم به شوری

گلهای زینتی مقاوم به شوری

سلام دوستان من ارشد زراعت هستم و در یک شرکت فنی مهندسی مشغول بکارم به من محول شده گلها و گیاهان زینتی که الان میشه واسه یک منطقه شور و خشک و نسبتا سرد رو کشت کرد پیدا کنم میشه محبت کنید سریعتر راهنماییم کنید البته درختچه های زینتی رو هم می خوام ممنون

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من یه سری اطلاعات جامع در مورد داشت زعفران دارم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داری به من کمک کنین در واقع می خوام کولاک کنید
من بعدا یه تاپیک درست می کنم تا همه بتونن در این زمینه اشتراک گذاری کنن

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من یه سری اطلاعات جامع در مورد داشت زعفران دارم اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داری به من کمک کنین در واقع می خوام کولاک کنید
من بعدا یه تاپیک درست می کنم تا همه بتونن در این زمینه اشتراک گذاری کنن
عزیزم مشهد که معدنه زعفرانه........اگر بری و اول اطلاعات تجربی کسب کنی بهتره

اطلاعات کتابی چقدر داری؟

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاعات كتابي نه خيلي زياده نه خيلي كم
اما مشكل يه جا ديگست قضيه كل كل شده من يه طرف گود 2تا عموهام طرفه ديگه من نماينده تحصيل كرده ها وكشاورزي مدرن اونا نماينده كشت پارينه سنگي اند
باغبان خانم حالا اهميت كار بالا رفت نه من ليسانس برق گرايش كنترل مي خونم برا همين از شما ها كمك مي خوام تا شما ها جواب عموهامو بديد حالا فكر كن بازده زمين من از اونا كمتر باشه وووووووووووووااااااااااااااااي ي ي ي ي ي ي

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاعات كتابي نه خيلي زياده نه خيلي كم
اما مشكل يه جا ديگست قضيه كل كل شده من يه طرف گود 2تا عموهام طرفه ديگه من نماينده تحصيل كرده ها وكشاورزي مدرن اونا نماينده كشت پارينه سنگي اند
باغبان خانم حالا اهميت كار بالا رفت نه من ليسانس برق گرايش كنترل مي خونم برا همين از شما ها كمك مي خوام تا شما ها جواب عموهامو بديد حالا فكر كن بازده زمين من از اونا كمتر باشه وووووووووووووااااااااااااااااي ي ي ي ي ي ي
درست میشه ایشالله غص نخور کمی صبور باش

شما الان زمین داری؟
زمینی داری که زعفران توشه؟
تو منطقه شما روش زعفرانی کار به چه صورت هست؟

EVER GREEN

عضو جدید
نخل مرداب

نخل مرداب

سلام دوستان:gol:
یه سوال باغبونی داشتم،می شه راهنماییم کنین:redface:
من یه گلدون نخل مرداب دارم که انتظار داشتم با پاجوش هایی که از پای شاخه های قدیمی میزنه تعداد شاخه هاش زیاد شه اما به مسأله عجیبی بر خوردم:confused:
بجای اینکه از مرکز نخل هاش گل بده جوونه گل هاش ناقص مونده و یه شاخه دیگه از سر نخل قدیمی جوونه زده منکه پاک گیج شدم آخه قبلاً این مدلیشو ندیده بودم، خیلی قناس شده، تازه شاخه های جدید اصلا تعادل ندارن و همش وا میرن
نمیدونم چکار کنم:confused:
کمک!!!

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه گلدون نخل مرداب دارم که انتظار داشتم با پاجوش هایی که از پای شاخه های قدیمی میزنه تعداد شاخه هاش زیاد شه اما به مسأله عجیبی بر خوردم:confused:
بجای اینکه از مرکز نخل هاش گل بده جوونه گل هاش ناقص مونده و یه شاخه دیگه از سر نخل قدیمی جوونه زده منکه پاک گیج شدم آخه قبلاً این مدلیشو ندیده بودم، خیلی قناس شده، تازه شاخه های جدید اصلا تعادل ندارن و همش وا میرن
کمک!!!

دوست گلم یه خواهش اول که کمی واضح تر توضیح میدی؟
دوم اینکه اگر میشه یه عکس حتما بزارید.
ممنونم

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
کمک!!!

خوب دوست عزيز بايد بهت بگم روش تكثير نخل مرداب از طريق پاجوش نيست بلكه از طريق برگهاشه كافيه يه برگ رو از انتهاي دمبرگش قطع كني بهد برگها رو تو دستت جمع كني و بر عكس تو خاك بكاريش تا يه گياه جديد بهت بده

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کسی میتونه یه ایده خوب بده بیاد!

هر کسی میتونه یه ایده خوب بده بیاد!

من باید یه پروژه توپ برای درس گلکاریم درست کنم!!! ولی هیچ زمینه ذهنی ازش ندارم!! حتی نمیدونم راجع به چه چیزایی باید تحقیق کنم!!!
لطفاً کمک کنید!!!

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
خوب اول بگيد منظورتون چيه يعني ميخواين چه ابعادي كار كنين يا نوع كشت گلتون چطوري باشه شما اول يه موقعيت بده بعد ما نظرمونو ميگيم

Phyto

مدیر تالار
این که گفتی برعکس تو خاک بکاریش یعنی چی؟ کجاش تو خاک باشه کجاش بیرون؟

.

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمک!!!

دوست گلم یه خواهش اول که کمی واضح تر توضیح میدی؟
دوم اینکه اگر میشه یه عکس حتما بزارید.
ممنونم

خوب دوست عزيز بايد بهت بگم روش تكثير نخل مرداب از طريق پاجوش نيست بلكه از طريق برگهاشه كافيه يه برگ رو از انتهاي دمبرگش قطع كني بهد برگها رو تو دستت جمع كني و بر عكس تو خاك بكاريش تا يه گياه جديد بهت بده

این که گفتی برعکس تو خاک بکاریش یعنی چی؟ کجاش تو خاک باشه کجاش بیرون؟

.
سعی میکنم همین زودیا با عکس قلم و شرایطشو بزارم
صبر کنید تا آخر هفته ;)