خوب بنظرم تنها کار ممکن و قابل انجام قرار دادن در محل سایه و اب دادن به گلدون هستاینا هم هست
مشاهده پیوست 40930
مشاهده پیوست 40931
البته برگ هایی که دورش ریخته مال خودش نیست . گذاشته بودنش زیر یه درخت دیگه تو حیاط
خوب بنظرم تنها کار ممکن و قابل انجام قرار دادن در محل سایه و اب دادن به گلدون هستاینا هم هست
مشاهده پیوست 40930
مشاهده پیوست 40931
البته برگ هایی که دورش ریخته مال خودش نیست . گذاشته بودنش زیر یه درخت دیگه تو حیاط
خوب بنظرم تنها کار ممکن و قابل انجام قرار دادن در محل سایه و اب دادن به گلدون هست
رضا نشنیدی مگه میگن در نا امیدی بسی امید است ..... در باره دیفن دوستمون کافیه فقط یک جوانه سالم از ریشه و یک جوانه از ساقه سالم باشن تا گیاه احیا بشه راهش همون در سایه قرار دادن و اجازه ترمیم به گیاه دادن هستنمیدونم چرا امیدی ندارم ازاین چیزی در بیاد! به نظرم فاتحش خوندس!
نمیدونم چرا امیدی ندارم ازاین چیزی در بیاد! به نظرم فاتحش خوندس!
مساله اینه که جوانه نزده !رضا نشنیدی مگه میگن در نا امیدی بسی امید است ..... در باره دیفن دوستمون کافیه فقط یک جوانه سالم از ریشه و یک جوانه از ساقه سالم باشن تا گیاه احیا بشه راهش همون در سایه قرار دادن و اجازه ترمیم به گیاه دادن هست
من همچین وضعی گلم داشت چند وقتی توی سایه نگهش داشتم و مداوم ابش و به وقت دادم از یه برگ کوچیک شروع کرد والان دیگه یه درحت چند متریه فقط توجه داشته باش که حتما جوانه ای داشته باشه
ایشالله که جون میگیرهنظر خودمم همینه
مساله اینه که جوانه نزده !
فقط امیدوارم درست شه . حدود 3 سال داشتمش![]()
تازه امروز گذاشتم تو سایه . کاشکی ی ی ی ی جوون بگیره
راستی چه جوری بهش آب بدم ؟ از این کودای تقویتی که تو آب حل میشه خوبه ؟ ( اونوز بهش دادم به نظرم زردیش بیشتر شده )
خاکش و کلاً عوض نکنم ؟
چرا که نه خوبه اما باید به یه چیز توجه داشته باشی کود برا جبران کمبود خاکه و کمبود در گیاه با علائم مختلف خودشو نشون میده بنظرم تا این علائم دیده نشد کود ندید بهتره چون باعث رشد زیاد در گیاه میشه و دردسرش براتون بیشترهنظرتون درباره ی این موادی که میگن تقویتی هستن چیه ؟ اینایی که تو آب حل میشن !!!!
خاک گلدونای من فقط خاک برگ هست . خوبه ؟
خوب اینم هست اما در صورتی که کود زیاد باعث مسمومیت خاک بشهالبته ممکن هم هست برعکس بشه. دادن کود الزاما باعث رشد زیاد نمیشه!
در مورد آبدهی دقت کنید که خاک همیشه مرطوب باشه فعلا خود گیاه در حال استرس هست و نباید استرس خشکی هم بهش وارد بشه.راستی چه جوری بهش آب بدم ؟ از این کودای تقویتی که تو آب حل میشه خوبه ؟ ( اونوز بهش دادم به نظرم زردیش بیشتر شده )
خاکش و کلاً عوض نکنم ؟
من به تجربه میگم ( تجربه چند ساله ) : گیاهان آپارتمانی همون خاکبرگ براشون کافی هست و نیاز به کود ندارند هر وقت هم حس کردید رشدش کم شده خاک برگ جدید به گلدان بدید.نظرتون درباره ی این موادی که میگن تقویتی هستن چیه ؟ اینایی که تو آب حل میشن !!!!
خاک گلدونای من فقط خاک برگ هست . خوبه ؟
کاملا با نظرت موافقم و خودمم همین کار رو میکنمچرا که نه خوبه اما باید به یه چیز توجه داشته باشی کود برا جبران کمبود خاکه و کمبود در گیاه با علائم مختلف خودشو نشون میده بنظرم تا این علائم دیده نشد کود ندید بهتره چون باعث رشد زیاد در گیاه میشه و دردسرش براتون بیشتره
البته این نظر شخصی منه چون اعتقاد دارم گیاه اپارتماننی باید در حالت کوچیکش شاداب بمونه رشد زیاد در اپارتمان باعث دردسر میشه برا نگهداری و جا
نحوه تکثیر گیاهان مناسب جهت استان هرمزگان
این تاپیک به بخش پرسش و پاسخ انتقال داده شد.
بس از عرض سلام
مهندس مسعود سوال خوبى كرديد
اكر مطالعاتى در اين باره داريد ما را هم در جريان قراردهيد!
جرا كه ما هم براى مزرعهْ هاى خودمان استفاده كنيم
تشكر فراوان
موفق وسر بلند باشيد
جهت اطلاع جند سال بيش ما در استان شما درخواست احداث يك ( طرح برورش شتر مرغ مادر داديم )!
كه ادارهْ جهاد كشاورزى با طرح ما موافقت كرد ومجوز را صادر كرد اما ( متاسفانه ) اداره منابع طبيعى نتوانست !
زمين مورد نياز را در اختيار ما بكذارد
خودمان هم براى خريد زمين اقدام كرديم اما بسيار دور از اب وبرق بود .
در هر صورت اكر اينجا نشد جايى ديكر...................
فقط جهت اطلاع كمى توضيح دادم
موفق وسر بلند باشيد
عزیز من بکارش دیگه
من این حالت رو تو رازقی زیاد دیدم بررسی کردم دیدم خاکی که تولید کننده تو گلدان ریخته خاک رس هست که بعد از مدتی ریشه دچار پوسیدگی میشه و این بلا سرش میادسلام دوستان
سوالی داشتم
من یک گلدان یاس رازقی دارم که حدود 5 ماهی هست که گرفتمش
ولی چند هفتست که رنگ برگاش رو به پریدنه!...یعنی داره رنگش روشن میشه
با توجه به این که حد اقل دما شب ها به حدود 6 ..7 درجه میرسه (یعنی هنوز به زیر صفر نرسیده که احتمال بدم از یخ زدگی یه!)
و البته اطرافش رو با پوشش نایلونی محفوظ کردم حدد نیم متر از سقف پوشش فاصله داره و اطرافش به شعاع نیم متر فضا داره
هیچ گونه از آثار آفت یا شته رو و زیر برگ ها و روی ساقه هاش دیده نمیشه
آیا این حالتش طبیعی یه یا باید نگران باشم؟
متشکرم
من تا حاا با این دو وسیله کار نکردم اما تو بخش اب تاپیک های خوبی هست برو بخوندوستان یه توضیح محتصر ومقید در مورد چگونگی مشخص شدن زمان دقیق ابیاری با تانسیومتر و بلوگ گچی در مزارع میخواستم بدونم
اگر جزوه ای چیری باشه که کاربردی باشه ممنون میشم .
بصورت عملی و کاربردی
مشکل بیماری از خاکه حالا یا قارچ یا باکتری بنا بر این اول خاک رو ضد عفونی کن راه حل اسونشم اینه که خاک رو داخل یه ابکش فلزی بریز بعد تو قابلمه بزرگتر که توش اب جوش اوردی بگذار تا با بخار اون بیماری خاک از بین بره میتونی از سموم شیمیایی هم استفاده کنی برا اینکار خاک رو داخل پلاستیک بریز و سم رو باهاش مخلوط کن و در پلاستیک رو ببند تا بمونهسلام
تورو خدا یکی بگه من چکار کنم
حسن یوسافیی که کاشتم یکی یکی دارن خراب میشن . دقیقاً از همون جا که ساقه شون از خاک بیرونه له میشن و بریده میشن
نمیخوااااااااااااااام![]()
مشکل بیماری از خاکه حالا یا قارچ یا باکتری بنا بر این اول خاک رو ضد عفونی کن راه حل اسونشم اینه که خاک رو داخل یه ابکش فلزی بریز بعد تو قابلمه بزرگتر که توش اب جوش اوردی بگذار تا با بخار اون بیماری خاک از بین بره میتونی از سموم شیمیایی هم استفاده کنی برا اینکار خاک رو داخل پلاستیک بریز و سم رو باهاش مخلوط کن و در پلاستیک رو ببند تا بمونه
نه ربطی به بلندی و کوتاهی نداره مگه اینکه بلندا بیافتن و همین باعث صدمه دیدن ساقه بشه که من بعید میدونمچه جالب ! نمیدونستم
ممکنه چون ساقه شون خیلی بلند و نازکه اینجوری شده باشه ؟ آخه یکیشون که کوتاه بود اینجوری نشد . یکی از اون بلندا هم یه جوونه زده ( الآن دیدم )
اميرجان يه سوال:
تا بحال خاك باغچه رو به كل عوض كرديد.؟
جمیع علما
طرف صحبتش اون کسی هست که سوال پرسیده![]()
ممنون. آره هم هوا زیاد بهش میخوره هم نور مستقیم
یه سوال دیگه : قبل از اینکه بکارمش خیلی تو آب بود و این اواخر سر برگ هاش سیاه میشه . یعنی گلم مریض شده ؟ چیکارش کنم ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |