اره دیدم
ولی اگه چیزی پیدا کردید حتما خبرم کنید![]()
انشاله اگه عمری باشه
اره دیدم
ولی اگه چیزی پیدا کردید حتما خبرم کنید![]()
سلام.....
من چند تا مقاله در مورد سر خرطومی برگ یونجه لازم دارم.......
میتونین کمکم کنین؟
مرسی..![]()
شما چرا از منابع خارجی استفاده نمیکنین؟ توی گوگل اینا رو سرچ کنین چیزای خوبی رو میشه
hypera postica
یا
alfalfa weevil
بچه ها من 4 سال توی شهر ایشون درس خوندم...لطف کنین اگه ممکنه سفارشی کارشون رو راه بندازینممنونم
سلام. حداقل دمایی که توت فرنگی گلخانه ای رقم سلوا میتونه تحمل کنه چنده؟ میشه با یه رفرنس بفرمایید. ممنون
سلام. حداقل دمایی که توت فرنگی گلخانه ای رقم سلوا میتونه تحمل کنه چنده؟ میشه با یه رفرنس بفرمایید. ممنون
سلام زینتی شو سراغ دارمسلام نهال زرشک آماده كاشت براي خريد هست ؟
کارت آبی بذارید. البته کارت زرد هم جذب می کنه!برای مبارزه با تریپس در رز هر روز تمام رزهای یک محدوده محیط باز رو با یک سم مختلف (دیازینون -دسیس - دی کلروس - مالاتیون ) سم پاشی کردیم ولی بعد از یه هفته تریپسها هنوز هستند چه کنم؟
ببخشيد يه چي بگم؟برای مبارزه با تریپس در رز هر روز تمام رزهای یک محدوده محیط باز رو با یک سم مختلف (دیازینون -دسیس - دی کلروس - مالاتیون ) سم پاشی کردیم ولی بعد از یه هفته تریپسها هنوز هستند چه کنم؟
برای مبارزه با تریپس در رز هر روز تمام رزهای یک محدوده محیط باز رو با یک سم مختلف (دیازینون -دسیس - دی کلروس - مالاتیون ) سم پاشی کردیم ولی بعد از یه هفته تریپسها هنوز هستند چه کنم؟
احتمال اینکه تریپس به خاک نفوذ کرده باشه و بعد از بالغ شدن و دباره به سمت گل حمله کرده باشن هم هست .
آره راست ميگيا...در مورد اين مشكل هم بايد از سمومي كه به ريشه نفوذ كنه بايد استفاده بشه البته اساتيد خودشون خوب ميدونن .
راستي ميتونن از بخار دادن سم توي گلخونه هم استفاده كرد ولي نميدونم ميشه توي فضاي باز هم استفاده كرد يا نه...هوممم؟؟؟![]()
برای مبارزه با تریپس در رز هر روز تمام رزهای یک محدوده محیط باز رو با یک سم مختلف (دیازینون -دسیس - دی کلروس - مالاتیون ) سم پاشی کردیم ولی بعد از یه هفته تریپسها هنوز هستند چه کنم؟
ببخشيد يه چي بگم؟![]()
ميتونيد از سموم بصورت تلفيقي استفاده كنيد در مورد تريپس سم تماسي آندوسولفان فقط روي تخم ها و حشره هاي نر تاثير داره...و روي حشره .
تا جایی که بشه از سم تو گلخونه استفاده نشه بهتره .... البته اگه با روش های دیگه بشه جلوشو گرفت ....
فضای باز هم از سموم ترکیبی مثله
( البته فقط اینو از یه کتاب خوندم و هیچ تستی نکردم )
ایمیداکلوپرید + بی فنترین و کلرپایریفوس + سیفلوترین استفاده کرد .....
پیشنهاد میکنم بدون مطالعه و تجربه هیچ سمی را با سم دیگه مخلوط نکنین....
سلام...زرد شدن رنگ برگ فقط ناشی از کمبود آهن نیست..بستگی داره به اینکه برگهای پائین زرد باشن یا برگهای بالا..کل برگ زرد باشه،یا رکبرگ سبز باشه و پهنک زرد و یا اینکه برگها از حاشیه دچار زردی باشن یا وسط متفاوته...بهتره چند تا عکس بذارین تا با کمک سایر دوستان کمکتون کنیم..سلام دوستان.
علت زرد شدن برگهای درخت صنوبر چی میتونه باشه؟ کود آهن استفاده شد موثر نبود.
ممنون.
سلام دوستان.
علت زرد شدن برگهای درخت صنوبر چی میتونه باشه؟ کود آهن استفاده شد موثر نبود.
ممنون.
سلام...زرد شدن رنگ برگ فقط ناشی از کمبود آهن نیست..بستگی داره به اینکه برگهای پائین زرد باشن یا برگهای بالا..کل برگ زرد باشه،یا رکبرگ سبز باشه و پهنک زرد و یا اینکه برگها از حاشیه دچار زردی باشن یا وسط متفاوته...بهتره چند تا عکس بذارین تا با کمک سایر دوستان کمکتون کنیم..
سلام.
ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید.
برگهای تمام قسمتهای درخت زرد شدند و همچنین تمام سطح برگ.
سلام
اینجا کسی هست که روی گیاه پالایی کار کرده باشه؟![]()
سلام
اینجا کسی هست که روی گیاه پالایی کار کرده باشه؟![]()
ببخشید میشه بگید این گیاه چی هست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |